Philadelphia Flyers 2016–2017

  • 199 751
  • 813

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Konecny tehnyt kauden kahdessa junnujen harkkapelissä jo tehot 1+1 ja 3+1. Saa nähdä pääseekö Konecny leiritysjakson päätyttyä NHL, toivottavasti pääsee.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Flyers announce rookie training camp roster, dates | CSN Philly

Oheisen linkin takaa csnphilly.comista (varoitus automaattisesti käynnistyvästä videosta) löytyy lista Flyersin rookie training campin osallistujista. Laittaisin tänne, jos tuota löytyisi jostain tekstinä, mutta enpä löydä muuta kuin tuollakin olevan kuvan.

Pari pakkia on kutsuttu mukaan organisaation ulkopuolelta eli OHL/Guelphin Garrett McFadden ja WHL/Vancouverin Brennan Menell. Näemmä kaikki eurooppalaiset sopimuksettomat prospektit puuttuvat leiriltä. David Kase ja ruotsalaiset olisi ollut kiva nähdä näissä piireissä.

edit: ja heti perään bongaan tuon listan tekstinä hfboardsilta...

No. Forwards (12)
62 RW Nicolas Aube-Kubel
60 F Roman Lyubimov
82 C Connor Bunnaman
71 LW Samuel Dove-McFalls
65 C Radel Fazleev
56 LW Tyrell Goulbourne
63 RW Travis Konecny
75 C Pascal Laberge
72 RW Steven Swavely
70 LW Danick Martel
86 C Anthony Salinitri
81 LW Carsen Twarynski

No. Defensemen (7)
43 *D Garrett McFadden < training camp invite
46 *D Brennan Menell < training camp invite
50 LD Samuel Morin
64 LD Ivan Provorov
57 LD Travis Sanheim
61 RD Phillippe Myers
68 RD Reece Willcox

No. Goaltenders (2)
49 G Alex Lyon
79 G Carter Hart
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Gostisbehere taitaa ainakin pelata sellaista World Cupia, että tällä kaudella meno ei ainakaan tule hyytymään viime kautisesta. Sellaiset 50+ pistettä odotettavissa.
 

phillymän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Flyersin ja Islandersin rookiet ottivat viime yönä mittaan toisistaan. Flyers vei puhtaasti 4-0 lukemin. Muutamia poimintoja mitä nyt twitterin ihmeellisestä maailmasta on löytynyt:

- Mikäli oikein ymmärsin ottelun kulun, Flyers kuluttii jäähypenkkiä paljon ja oli lähes kaksi erää liemessä. Kaikki neljä maalia syntyi viimeisen 23 minuutin aikana eli tasaväkinen ottelu ollut kaksi erää tulostaululla.
- Lyon ja Hart pelasivat ottelun puoliksi ja olivat molemmat vakuuttaneet. Lyon etenkin. Yhteensä 28 torjuntaa.
- Konecny oli väläytellyt taitojaan ja ollut ehkä kentän paras.
- Goulbourne oli ilmeisesti ollut pirteä. Tekaisi Gordie Howe hat trickin.

Maalit (syöttäjiä saattaa olla enemmänkin):
1-0 Salintri (Konecny)
2-0 Swavley (Goulbourne)
3-0 SHG Goulbourne (Fazleev)
4-0 SHG Twarynski

Kausi on mukavempi aloittaa voitolla, siitä se taas lähtee! :)
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Flyers on nyt 100% Comcastin omistuksessa. Ostivat tuon Sniderilta jäädyn 24% osuuden itselleen. Toiminnan ei kuulemma kuitenkaan pitäisi muuttua mitenkään. Hyvä näin.

Ghost ollut tosiaan hyvä World Cupissa, 0+4 tehoilla jaettu ykköstila, ja tolppiakin yllättäen tullut pari kappaletta turnauksessa.
 

phillymän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tänään siis alkanut training camp ja hyvä pöhinä heti alkuun.

Pieni muikkari tännekkin, kun itselläkin oli jo kesän aikana päässyt unohtumaan, että Schenn missaa kolme(3) ensimmäistä runkosarjaottelua pelikiellon vuoksi. Saa pelata harkkapeleissä, mikäli olen nyt oikein ymmärtänyt. Korjatkaa, jos olen väärässä.

Missattavat ottelut:
14.10. @ LAK
15.10. @ ARI
18.10. @ CHI

Kaikki vieraspelejä. Home openerissa 20.10. Duckseja vastaan riveissä ensi kertaa.

Siinä on muuten kolme loistavaa matsia, antaa Konecnylle mahdollisuus näyttää osaamista kärkiketjuissa. Eikä ole helppoja pelejä.

Edit. kirjoitusvirhe
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Tuli katseltua yöllä sivusilmällä Phillyn peliä NJ vastaan. Äänet eivät olleet päällä, mutta kentältä erottui #50 kokonsa ja liikkeen johdosta. Google ei auttanut, mutta tänne tultua heti pisti silmään että kyseessä ilmeisesti Morin. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi pisti pari näppärää pitempää passia suraan lapaan ja omaan valikoivaan silmään näytti aika pirun kovalta talentilta. Omassa päässä en päässyt tarkastelemaan miten sujuu väännöt, mutta trafikissa paineen alla onnistui myös hyvin siirtämään kiekkoa omille. Vastustaja oli kyllä superpaskalla porukalla vastassa mutta heti kiinnittyi kentällä huomio yhteen kaveriin mikä on yleensä hyvä merkki.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
No niin, nyt tuli vihdoinkin seurattua pitkästä aikaa Flyers lätkää, kun viimeyönä tuli väijyttyä harkkapeli Devilseja vastaan. Flyers voitti 2-0.

Vastustajalla oli aika AHL tason rosteri, mutta löytyi sieltä muutama NHL tason pelaaja. Flyersilla ei ollut myöskään nimekäs nippu mutta Koneckyn ja Morinin takia sitä jaksoi valvoa. Tässä kentälliset:

Michael Raffl- Brayden Schenn - Travis Konecny
Taylor Leier - Corban Knight - Nicolas-Aube Kubel
Chris VandeVelde -Boyd Gordon-Colin McDonald
Tyrell Goulbourne - Radel Fazleev - Chris Conner

Brandon Manning - Andrew MacDonald
Samuel Morin - Mark Alt
Robert Hägg - Will O'Neill

Anthony Stolarz/ Alex Lyon


- 1. ketjuun lyötiin kaikki parhaat pelaajat, ja nämä tekivät välillä mitä halusivat ja myös nuo molemmat maalit. Raffl oli maalista huolimatta heikko, ja vaikutti olevan täysin kesäterässä. Mieleen jäi 2-0 ja 4-1 hyökkäykset jotka tyrehtyivät siihen että tämä saanut helppoa syöttöä perille. Hukkasi myös muutaman laatupaikan joten parannettavaa jäi reilusti. Schenn pelasi pitkästä aikaa sentterinä, ja oli hyökkäysalueella hyvässä vedossa. Vahva peli muuten, mutta muutaman kerran vastustaja pääsi ylivoimahyökkäyksiin, milloin Schenn oli ylimpänä pelaajana vaikka näin ei saisi käydä sentterille. Toivottavasti jatkaa laiturina. Travis Konecny vastasi hienosti huutoon olemalla ottelun paras pelaaja. Tehot 1+1, ja paremmalla onnella niitä olisi tullut reilusti enemmän. Pelisilmä oli ihan omaa luokkaansa ja siitä ehkä paras esimerkki tuossa 2-0 maalissa missä upea syöttö Rafflille. Ylivoimassa peluutettiin playmakerina Giroux´n paikalla ja tämä ruokki hyviä onetimereita mm. Rafflille ja Schennille, sekä O´Neill kilautti yhden tolppaan. Ihan kuin olisi katsellut nuoren Giroux´n menoa. Muutama kiekonmenetys ja pientä parannettavaa siellä täällä, mutta joka tapauksessa hieno esitys ja toivotaan lisää onnistumia seuraavissa peleissä kovempia vastustajia vastaan

- Oikeastaan ketään muuta hyökkääjää ei noussut sieltä esiin. Aikamoista ajokoira- hokia missä oli enemmän vauhtia kuin ajatusta. Odotin Aube-Kubelilta enemmän, mutta onneksi sitten väläytti lopulta muutaman kerran osaamistaan. Leier olisi saanut olla vähän paremmin esillä mikäli mielii murtautua kokoonpanoon. Boyd Gordon ja Radel Fazleev hoitivat hyvin omat tonttinsa. Varmaa pelaamista molemmilta. VandeVelde ei oikein vakuuttanut ja luulisi että tämä tipahtaa Phantomseihin.

Puolustukseen olisi ehdottomasti kaivattu lisää käsiä, mutta muut super- junnut olivat toisessa kokoonpanossa.

- Kuten @Ni$pekt15 mainitsu, Samuel Morin oli puolustuksen isäntä. Vei kovalla prosentilla kaksinkamppailuja kulmissa, ja siivosi hyvin maalinedustat. Paras AV pelaaja, jonka luistin liikkuu todella hyvin noinkin isoksi mieheksi ja pelinavaaminen oli hyvän näköistä. Pari kovaa taklausta, ja yksi huvittava tilanne missä Devils pelaaja lensi kuin räsynukke, kun Morin tuuppasi tämän irti kiekosta. Vaikka pelinavaaminen oli hyvää, niin pariin kertaan syötöt jäi vähän viipymään ja niistä meinasi tulla kiekonmenetyksiä. Joka tapauksessa vahva esitys ja Morin näyttää ihan NHL valmiilta. Lienee vain ajankysymys, milloin tämä korvaa esim. Schulztin.

- AMac pelasi vahvasti ympäri kenttää, ja oli Morinin ohella puolustuksen parhaimmistoa.

- Häggilta odotin enemmän mutta ei lopulta jäänyt mistään mieleen. Ikää on jo 21v joten jos tällä kaudella ei tapahdu mitään dramaattista kehitystä, niin NHL ura on maksimissaan jotain 5-6 pakin tyylistä - jos sitäkään. Aika mahdoton sieltä on nousta, kun joka vuosi on tullut kovempia prospekteja takalinjoille. Ei yllättäisi yhtään mikäli Hägg olisi mukana jossain pelaajakaupassa.

- Brandon Manningin oli oma itsensä (huonossa mielessä), ja toivottavasti tippuu AHL:n puolelle. Tykkään äijän asenteesta ja fyysisestä pelivatavasta mutta en oikeastaan mistään muusta.

- Alt otti myllyä ja loukkasi itsensä eikä enää palannut jäälle. Toivottavasti ei käynyt pahasti.

- Stolarz ja Lyon jakoivat nollapelin. Näistä ensin mainittu on pelannut kaksi hyvää kautta AHL:n puolella, ja alkaa olla valmis kokeilemana shown puolella. Ei huoleta yhtään mikäli tämän kauden jälkeen ei ole varaa pitää Mason/Neuvirth - kaksikkoa. Luulisi että Stolie saisi näytönpaikkoja jo tällä kaudella jos/kun tulee esim. loukkaantumisia.

Toivottavasti Konecny, Morin ja Stolarz saisivat lisää näytönpaikkoja.

****
Toisesta ryhmittymästä täytyy vielä mainita, että Provorov on laitettu kunnon testiin. Ensimmäisessä pelissä huimat 28min peliaikaa, ja heti seuraavan päivän pelissä 22min. Ensimmäinen peli oli hyvä ja jälkimmäinen ok.

Sanheim alkoi myös viimepelissä alkukankeuden jälkeen löytämään omaa peliään. Vuosi AHL puolella tulee tekemään hyvää.

Melkein kaikki seurasivat suurennuslaseilla näitä kahta, mutta näiden takaa shown varastikin Philippe Myers, joka on ollut tähän asti pelattujen pelien positiivisin yllätys. Kypsän näköistä pelaamista ympäri kenttää, ja pelasi todella fyysistä peliä vaikka on vasta 19v. Ihmetyttää vieläkin että miten tämän luokan prospekti tipahti ilmaiseksi Flyersille. On vielä kaiken lisäksi rightin puoleinen.

Isoja äijiä nämä kärki junnut: Sanheim 193/91, Myers 196/95 ja Morin 197/103 (tiedot saattavat olla vanhoja), ja kaikki hyviä luistelijoita.Tähän päälle vielä Provorov niin kylläpä näyttää hurjalta pakkipooli kun sieltä löytyy ennestään Ghost Bear.

Provorov-Ghost
Morin-Sanheim
xxx -Myers
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Katsoin myöskin ekan erän matsista, ja Konecny oli kyllä odotetun hyvä. Olisi voinut tehdä heti eka erässä maalin läpiajosta, mutta Raffl päätti syöttää 2-0 hyökkäyksessä lavan sijasta jalkoihin.

Sen verran edellisestä matsista, että Myers vakuutti ainakin reportterit. Tässä vaiheessa moni pitää häntä jo Morinia parempana prospectina. Alla pari videota Isles-matsista:

Muutama painava taklaus:
Sons of Penn Twitterissä: "Philippe Myers has a big body and he knows how to use it for some crushing hits https://t.co/WToP1OaIAw"

Kiekottelua viivassa Sanheimin kanssa ennen Mielen maalia:
Sons of Penn Twitterissä: "Travis Sanheim and Philippe Myers dominated at the point on this goal by Andy Miele. Impressive stuff. https://t.co/8RKQpmFGXI"

Provorov-Ghost
Morin-Sanheim
xxx -Myers
On kyllä sellainen pakisto käsissä, että huhhuh.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Alusta alkaen olen uskonut Konecnyllä olevan ns. Superstar-potentiaalia, ja uskon siihen edelleen. On vähän kuin fyysisempi ja röyhkeämpi versio Giroux'sta.

Tuo syöttö Rafflin maaliin oli hienoa katseltavaa. Ensin irtoaa omasta miehestään laidan lähettyvillä, vie kiekon viivaan ja ei lauo, vaan syöttää sen lapaan Rafflille. Jos TK ei ole avauskokoonpanossa kauden alkaessa, olen pettynyt. Peliäly, taito, nopeus, fyysisyys löytyy.
 

phillymän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ittelläkin tuli katseltua tuo viime öinen peli koosteena gamecentertin kautta. Courierlta kattava raportti, joten ei hirveesti lisättävää. Kiitos siitä!

- AMac pelasi vahvasti ympäri kenttää, ja oli Morinin ohella puolustuksen parhaimmistoa.

Kyllä Morin näytti tännekkin hyvälle, NHL valmiilta. Eiköhän tuo saa kauden aikana pari peliä ylhäällä. Sitten kaudelle 17-18 vakiorosteriin. Erityismaininta pakistosta Macdonaldille. Todella pirteää peliä. Pelistä huokui kova itseluottamus, joka on tuonut varmuutta niin kiekkolliseen kuin kiekottomaan peliin. Tykkäsin kovasti. Toki edelleen ei kannata vetää johtopäätöksiä tässä vaiheessa, mutta toivottavasti jatkaa tuolla tasolla, niin sopimus oli jotenkin edes siedettävä. Tuon tason Macdonalista on jopa hyötyä joukkueelle ja kuulu avauskokoonpanoon.

Toivottavasti Konecny, Morin ja Stolarz saisivat lisää näytönpaikkoja.
Hexy siis vahvistanut, että Mason-Neuvirth kaksikkoa ei tulla pitämään. Toinen lähtee. Eli ei tarvitse olla mikään ennustaja, jotta voi päätellä kuka on kaudella 17-18 kakkosmaalivahti. Lyon myös vakuutti allekirjoittaneen.

Hexyltä tuli eilisen puolella vahvistus, että tämän vuorokauden puolella tiputetaan noin 15 pelaajaa. Nyt alkaa kisa pelipaikoista. Konecny oli hyvä eilen, mutta katsotaan nämä seuraavat neljä jäljellä olevaa harkkamatsia. Vastus kumminkin kovenee paljon, joten maltti maltti. Itse kumminkin toivon ja näen, että murtautuisi kokoonpanoon.

Provorovin otteita en ole vielä nähnyt, mutta kaikkien reportterien mukaan ei pitäisi olla epäselvyyttä. Iso tekijä tuossa puolustuksessa. Juurikin Manning tippunee AHL puolelle.

Nostan vielä yhden nimen esiin mahdollisien kokoonpanoon breikkaajien kesken. Roman Lyubomiv. Itse en ole nähnyt sekuntiakaan kaveria, mutta tieto rapakon takaa kertoo, että on ihastuttanut pelityylillään. Sopeutunut todella nopeasti pieneen kaukaloon. Ei ollut viime yönä "junnujengin" mukana, vaan on jo tuossa ykköskorissa. Pelannut kuulemma aggressiivista lätkää ja ollut todella, todella vahva alivoimalla. Muistellaan viime kauden alivoimaa, niin voi olla erittäin iso palanen tuossa roolissa. Eikä ole myöskään ollut kiekon kanssa heikko. Muutamia maalipaikkojakin ollut, mutta ei ole vielä uponnut. Eikä kannata odottaa, että lähtee venäjälle mikäli tippuu farmiin. Aikoo kuulemma jäädä pidemmäksi aikaa amerikkaan ja tehdä NHL -uran, vaikka sitten farmin kautta. Perhekkin muuttanut jo amerikkaan ja viihtyy hyvin.

Nick Schultz sivussa 4-7 päivää alavartalovamman takia. Lähde: Hextall ja Flyers. Mark Altista ei ole tihkunut tietoa toistaiseksi.

Pitänee katsoa SU-MA yön matsi Bostonia vastaan. Toivottavasti Provorov, Konecny ja Lyubomiv kehissä.
 

phillymän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Jostain syystä tippui tämä tuosta ylemmästä viestistä...
- Oikeastaan ketään muuta hyökkääjää ei noussut sieltä esiin. Aikamoista ajokoira- hokia missä oli enemmän vauhtia kuin ajatusta. Odotin Aube-Kubelilta enemmän, mutta onneksi sitten väläytti lopulta muutaman kerran osaamistaan. Leier olisi saanut olla vähän paremmin esillä mikäli mielii murtautua kokoonpanoon. Boyd Gordon ja Radel Fazleev hoitivat hyvin omat tonttinsa. Varmaa pelaamista molemmilta. VandeVelde ei oikein vakuuttanut ja luulisi että tämä tipahtaa Phantomseihin.

Gordon. Todella hyvä! Ei ollut mikään puujalka ja erittäin vahvaa pelaamista. Voitti tärkeitä omaanpään aloituksia, etenkin alivoimalla. Ja alivoima tuossa viime öisessä oli loistavaa. Kehitystä jo tässä vaihessa kautta vrt. viime kauteen. Tärkeä palanen alivoimalla.

Edit. 10 pelaaja Phantomsiin (Lähde: Flyers). Lyon, Stolarz, Hägg, Willcox, Aube-Kubel, Fazleev, Goulbourne, Knight, Martel ja Zengerle. Ylhäällä nyt 39 pelaajaa.
 
Viimeksi muokattu:

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Oscar Lindblom huikeassa vireessä Ruotsin Shl:ssa. 4peliä ja 3+3=6. Aika käsittämätöntä miten noin huikea peluri on saatu napattua 5kierroksella. Ens kaudella sit rapakon taakse.
Flyers ryhmää on tänään karsittu ilmeisesti niin että 31 peluria jäljellä ylhäällä. Konecny ja Provo vielä mukana. Konecny oli viilettänyt harkoissa Couturierin ja Voracekin kanssa. #kuola
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Oscar Lindblom huikeassa vireessä Ruotsin Shl:ssa. 4peliä ja 3+3=6. Aika käsittämätöntä miten noin huikea peluri on saatu napattua 5kierroksella. Ens kaudella sit rapakon taakse.
Ja kaveri on vielä voimahyökkääjän statuksella liikkeellä, lupailee hyvää.
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Sanheim lähetetty AHL ja Myers QMJHL. Sanheim luultavammin pääsee ylös koittamaan jos tulee paljon loukkaantumisia, mutta luultavammin ensi kaudella pääsee vasta kokeilemaan. Myersille tekee hyvää vielä yksi vuosi junnuissa + u20 kisat siihen päälle. Provorov + Konency näillä otteilla pitäisi olla kauden avauksessa mukana.

Flyers cut Travis Sanheim, Phillippe Myers from training camp - Broad Street Hockey
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Kyllä Morin näytti tännekkin hyvälle, NHL valmiilta. Eiköhän tuo saa kauden aikana pari peliä ylhäällä. Sitten kaudelle 17-18 vakiorosteriin. Erityismaininta pakistosta Macdonaldille. Todella pirteää peliä. Pelistä huokui kova itseluottamus, joka on tuonut varmuutta niin kiekkolliseen kuin kiekottomaan peliin. Tykkäsin kovasti. Toki edelleen ei kannata vetää johtopäätöksiä tässä vaiheessa, mutta toivottavasti jatkaa tuolla tasolla, niin sopimus oli jotenkin edes siedettävä. Tuon tason Macdonalista on jopa hyötyä joukkueelle ja kuulu avauskokoonpanoon.
Niinpä, Morin näyttää valmiilta mutta kilpailu on niin kovaa että tuskin aloittaa ylhäällä tällä kaudella. A-Mac on kyllä siinä mielessä ollut helpotus, että on lopulta näyttänyt että on ihan NHL tasoa - vaikka ei tietysti missään nimessä palkkansa arvoinen. Täytyy kuitenkin toivoa että tuosta sopimuksesta päästäisiin jossain vaiheessa eroon. Jos cap hitista pitäisi puolet itsellään niin ehkä joku voisi olla kiinnostunut. 2,5m olisi aika lähellä äijän tasoa.

Hexy siis vahvistanut, että Mason-Neuvirth kaksikkoa ei tulla pitämään. Toinen lähtee. Eli ei tarvitse olla mikään ennustaja, jotta voi päätellä kuka on kaudella 17-18 kakkosmaalivahti.
Niinkö? Itsellä mennyt tällainen ohi. Mutta aika selkeä juttuhan se on, että molempiin ei ole varaa. Mielenkiintoista seurata näiden kahden välistä vääntöä. Voisi olettaa että Masonilla olisi pieni edge pidempien näyttöjen myötä, mutta muuten ovat aika samalla viivalla.

Provorovin otteita en ole vielä nähnyt, mutta kaikkien reportterien mukaan ei pitäisi olla epäselvyyttä. Iso tekijä tuossa puolustuksessa. Juurikin Manning tippunee AHL puolelle.
Tässä vaiheessa voinee jo olettaa, että Provorov on mukana. Näin ainakin itse veikkaan. Provya on testattu paljon isoilla minuuteilla ja hyvin on pelannut. Näyttäisi olevan fyysisesti valmis ja osaa puolustaa joten vaikea tällaista on enää tiputtaa junnuihin. Konecny lienee toinen joka aloittaa kauden Flyersissa - ainakin sen aikaa, kun Schenn kärsii muutaman pelin pelikieltoa. Noh, harkkapelejä on vielä jäljellä eikä mikään ole varmaa tässä vaiheessa mutta hyvältä kuitenkin näyttää.

Kuten @~KarKaus~ mainitsi, niin Lindblom on aloittanut vakuuttavasti Brynäsissä. Odotan että näkisin Lindblomin (LW) jossakin vaiheessa samassa ketjussa Koneckyn (RW) kanssa. Siinä voisi olla potentiaalia uuten Giroux-Hartnell kaksikkoon. Näitten väliin vielä Rubtsov niin tulisi rumaa jälkeä.

Nostan vielä yhden nimen esiin mahdollisien kokoonpanoon breikkaajien kesken. Roman Lyubomiv. Itse en ole nähnyt sekuntiakaan kaveria, mutta tieto rapakon takaa kertoo, että on ihastuttanut pelityylillään.
Vaikuttaa kyllä lupaavalta ja saas nähdä murtautuuko kokoonpanoon. Aika hyvin siellä on kyllä ruuhkaa alemmissa ketjuissa ja esim nelosessakin Bellemare ja Gordon lienevät varmoja tapauksia. On kyllä jees että pelipaikoista käydään näin kovaa vääntöä.

- Viime draftin 2. kierroksen varauksen Carter Hartin kanssa on tehty tulokassoppari. Kilpailu tulee olemaan kovaa Stolarzin, Sandströmin, Lyonin ja muiden kanssa mutta Hart vaikuttaa lupaavalta kaverilta ja toivotaan että tämä onnistuu. Ihme menoa entisessä maalivahtien hautausmaassa...
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Perkele että pistää nakertamaan. Päivitin puhelimeen Flyers appsin ja eipä toimi enää. Kesken päivityksen tulee joku Nhl jutska ja siellä ilmoitus että ei toimi maassasi, tai jotain sinnepäin. Pari kertaa koitin latailla mutta samaa paskaa pukkas. Bostonin appsin kanssa kuulemma sama juttu. Harmittaa vaan kun oli puhelimeen niin hyvä juttu.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Luo toiset tunnarit jossa "asut" ämeriikan maalla. Sitten lataat sillä apin puhelimeen. Toki sitten kun pitää päivittää se appi, niin joudut aina vaihtamaan tälle toiselle tunnarille, mutta ei niitä päivityksiä montaa tule kauden aikana.
 

phillymän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Pelasivat SU-MA välisenä yönä Bostonia vastaan kotona, joka päättyi 3-4 tappioon voittolaukauksilla. Tuota ottelua ei nyt sitten ilmeisesti telvisioitu, joten sieltä täältä nähnyt pikku pätkiä maaleista.

Viime yönä vastaan asettui Rangers, joka päättyi lopulta 4-3 jatkoaikavoittoon. En muista milloin viimeksi ollut näin merkityksellinen preseason ottelu. Tekemisestä kyllä näkyi palava näytönhalu. Tuli siis katsottua koosteena tuo ja pieni analyysi:

Lähtivät otteluun näillä kentillä:

Konecny-Giroux-Schenn
Read-Couturier-Voracek
Leier-Weal-Lyubomiv
Laughton-Cousins-McDonald

Morin-Macdonald
Gudas-Del Zotto
Gostisbehere-Provorov

Mason

Eka erä oli hieman hankala. Jäähypenkki kului ja ei saatu oikein missään vaiheessa rytmistä kiinni. Puolustivat kumminkin malliikkasti tuon ensimmäisen erän pois alta. Erän lopussa Gudas meni sitten hölmöilemään itsensä suihkun puolelle. Jos kommentoidaan hieman tuota taklausta, niin yksinkertaisesti taklaajalla on velvollisuus osua oikein. Gudas itsekkin myönsi, että tyhmä päätös ja sitähän se oli. Vauhtia pois. Toki olihan tuo Veseyltä junnumainen selänkääntö, joten molemmat voivat oppia jotain tästä. Toivottavasti pelikielto ei ulotu runkosarjan puolelle, mikäli sellainen on tullakseen. Toisessa tappoivat tuon 5min jäähyn, josta pelattiin ensimmäiset 2min 4vs4. Saivat selkeesti omasta pelistä kiinni, paikkoja syntyi ja Rangers joutui rikkomaan. Kolmanteen erään lähdettiin 3-1 tilanteessa. Kolmannessa Rangers kiri lopulta rinnalle. Kaikki vieraiden maalit tuli karseiden virheiden kautta, jotka toivottavasti saadaan minimiin ennen runkosarjan alkua. Ei niinkään oltu nesteessä viimeisessä erässä. Jatkoajalla sitten Voracek päätti, että tätä ei pelata kauan ja pisti kiekon reppuun komealla yksilösuorituksella.

Konecny-Giroux-Schenn trio oli hyvin esillä hyökkäyspäässä. Kapteeni ei nyt esittänyt parastaan, mutta paranee varmasti peli peliltä. Enemmän hyvää, kuin huonoa. Schenn näyttää hyvältä näin runkosarjan alla ja on lupa odottaa hyvää kautta. Konecny pelasi jälleen loistavan matsin. Oli 5v5 pelissä esillä jatkuvasti. Voitti kaksinkamppailuja, oli nopea ja energinen, ajoi maalille ja oli fyysinen/aggressiivinen. Palkintona 1+0. Saa olla Hexy melko kovapäinen mikäli lähettää takaisin junnuihin. Toki katsellaan eka nämä kolme viimeistä harkkamatsia.

Read-Couturier-Voracek oli myös ihan okei. Yksilötasolla Couturier oli Couturier, joten siitä ei sen enempää. Read näytti saaneen lisää nopeutta jalkoihin kesän aikana, mutta muuten oli omaan silmään aika tehtonta pörräämistä. AV:lla pelasivat hyvin Couturierin kanssa yhteen. Voracek tulee takomaan kovan kauden! On tiputtanut painoa ja miehen omien kommentien mukaan on elämänsä kunnossa. Tulee olemaan huikea, huikea, huikea. Tähän peliin 2+0 ja eikä jää viimeiseksi. Jokainen voi katsoa voittomaalin, mikä kertoo oleellisen miehen pelaamisesta tällä hetkellä.

Leier-Weal-Lyubomiv ketju oli yllättävän pirteä. Pärjäsivät kentän molemmissa päissä, ilman sen suurempia ongelmia. Leier jakeli pari hyvää pommia. Mieleen jäi ensimmäinen vaihto, jossa Rangers pakki sai ihan kunnolla katsella hallin lamppuja. Lyubomiv tuli nähtyä ensimmäistä kertaa ja tykkäsin! Tekee paljon hyviä asioita kentällä. Voittaa todella kovalla prosentilla kaksinkamppailuja ja on todellakin valmentajan unelmapelaaja. Välillä mietin, että vieläkö tuo jaksaa painaa töitä. Vaikka hyvän ottelun pelasikin, niin mukaan mahtuun virhe. Merkkausvirhe omassa päässä 3-1 maalissa, joka ei ainakaan helpottanut murtautumista kokoonpanoon. Katsellaan tämän kohdalla vielä ne kolme matsia, kuten myös Wealikin. Olen oikeasti alkanut miettimään Wealiä avauskokoonpanoon. Todella raikasta peliä ja ei omiin silmiin ole heikko puolustuspäässä. Pelasi hyvän ottelun ja palkintona 1+0.

Laughton-Cousins-McDonald oli aikalailla pimennossa koko ottelun. McDonald tottuun tyylin jakeli jatkuvasti hyviä pommeja, mutta se olikin siinä. Lähetettiin aikaisemmin tämän illan aikana farmiin. Cousins oli näkymätön. Yksi hukattu läpiajo kolmannessa erässä. Laughton jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi eli ei mihinkään. Todella tehotonta pelaamista. Näyttää jopa haluttomalta. Olen pitänyt Laughtonin paikkaa kokoonpanossa varmana, mutta en enää. Esimerkiksi kaikki Konecny, Read, Leier(!), Weal, Lyubomiv pelaavat paljon parempaa jääkiekkoa tällä hetkellä. On oikeasti vaara, että tiputetaan farmiin, enkä pistäisi pahakseni.

Pakistossa kierätettiin pareja kaksi viimeistä erää. Gudas-MDZ pari oli varsin solid ensimmäisessä erässä. Kunhan molemmat saavat pelejä alle, niin on hyvä kaksikko. MDZ oli olemukseltaan erittäin varma. Macdonald pelasi ihan okei ja tuolla pelaamisella on edelleen avauskokoonpanossa. Morin pelasi myös hyvän ottelun, lukuunottamatta 3-2 maalia, jossa sattui paha harhasyöttö. IMO farmiin hakemaan isoja minuutteja.

Gostisbehere-Provorov. Vau! Huh! Aina sai hymyillä, kun tämä pari oli kentällä. Ghost 0+2, mutta pelasi aika puolillavaloilla, silti hyvä ottelu. Provorov on vaan niin jäätävä. Lukee hämästyttävän hyvin peliä ja reagoi nopeasti pelin sisällä. Puolustuspäässä todella varma ja tukee hyvin hyökkäyksiä. Innokkaimmat toimittajat jo verranneet olevansa jo nyt uusi Timonen. No ei nyt ihan vielä, mutta ei mene kauan. En ala sen enempää paljastamaan juonta. Katsokaa itse kaverin peliä.

Mason otti muutamia todella tärkeitä ja isoja koppeja. Vaikka 3-3 maalissa sattui pieni blackout, niin ei tarvitse olla huolissaan että tämä osa-alue pettäisi. Ei tule pettämään.

Siinä pieni summarum. PE-LA(?) välisenä yönä Rangers vieraissa. Jäähyt ja virheet pois, niin paljon parempaa on luvassa.

Niinkö? Itsellä mennyt tällainen ohi. Mutta aika selkeä juttuhan se on, että molempiin ei ole varaa. Mielenkiintoista seurata näiden kahden välistä vääntöä. Voisi olettaa että Masonilla olisi pieni edge pidempien näyttöjen myötä, mutta muuten ovat aika samalla viivalla.

Kyllä, pariinkin otteeseen pari Phillyn toimittajaa twiitannut suomeksi käänettynä jotain tyyliin "Hexy on varmistanut, että molempia ei tulla pitämään jne." Tuon tiedon varassa itse olen ollut. Ei ole itselläkään osunut silmään tai korviin, että esimerkiksi jossain pressissä olisi sanonut näin.


Komppaan. Tullut nähtyä pari matsia syksyn aikana ja on liekeissä. Ei olisi mikään yllätys mikäli mahtuisi jo kaudella 17-18 kokoonpanoon. Tullut nähtyä monia muitakin prospekteja nyt syksyn aikana ja katsotaan mikäli jaksan, niin voin laittaa tänne jonkun raportin nähdyistä prospekteista joulun alla. Ns. työnnän lusikan @Eager :n hallitsemaan soppaan. Se ei kai haitaksi ole. :)

Innostuin hieman tuolle @Courier mainitsemalle Lindblom-Rubtsov-Konecny ketjulle. Ihan vain vähän. :)
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Kyllä, pariinkin otteeseen pari Phillyn toimittajaa twiitannut suomeksi käänettynä jotain tyyliin "Hexy on varmistanut, että molempia ei tulla pitämään jne." Tuon tiedon varassa itse olen ollut. Ei ole itselläkään osunut silmään tai korviin, että esimerkiksi jossain pressissä olisi sanonut näin.
Jos tämä pitää paikkansa, niin kyllä se on Konecny joka junnuihin palaa. Provorov on jo tässä vaiheessa vetänyt sen verran vakuuttavasti, ettei ole Flyersilla mitään järkeä jättää käyttämättä häntä. Provorovin merkitys Flyersin puolustukselle tulee varmasti olemaan suurempi, kuin Konecnyn anti olisi hyökkäykselle. Tämä ei ole mitään Konecnylta pois, mutta Provorov on jäätävä.

Tahdon silti uskoa, että molemmat jäävät ylös. Konecnylla myöskin on mielestäni annettavaa jo nyt Flyersin hyökkäykselle, pystyy varmaan jo tässä vaiheessa olemaan merkityksellinen pelaaja vaikkei sitä heti pitäisikään odottaa.

Onko muuten linkkejä noihin twiitteihin laittaa, en vain millään tahdo uskoa että Hexy olisi tuollaista sanonut?:O
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eikös phillymän ja Courier puhuneet maalivahti kaksikosta Mason sekä Neuvirth eikä Provorovin tai Konecnyn jäämisestä? Ihan hyvin voivat molemmat Provorov tai Konecny jäädä pelailemaan Flyers nuttuun jos vaan ovat valmiita siihen, tällä hetkellä näyttää siltä että molemmilla mahdollisuus on hyvä.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Eikös phillymän ja Courier puhuneet maalivahti kaksikosta Mason sekä Neuvirth eikä Provorovin tai Konecnyn jäämisestä? Ihan hyvin voivat molemmat Provorov tai Konecny jäädä pelailemaan Flyers nuttuun jos vaan ovat valmiita siihen, tällä hetkellä näyttää siltä että molemmilla mahdollisuus on hyvä.
Oho katos vaan, olimpa huolimattomasti lukenut Courierin postauksen. Jäänyt vissiin vähän päälle tää Provorov-Konecny -hehkutus itsellä. Niin, eiköhän molemmat jää.

Mitä tulee tähän Mason-Neuvirth parivaljakkoon, Neuvirthin arvo karannee sen verran korkeaksi, ettei tässä ole järkeä pitää molempia. Masonillahan on jo tuo "iso lappu". Dallasin "two headed goalie monster" on varmasti ollut Hextallin mielessä, kun on pohdittu tätä asiaa.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Morin ja Leier lähetetty vuorostaan Phantomsiin. McDonald todnäk. läpäisee waiversit. Kolme ukkoa vielä pitäisi saada pudotettua, jotta nippu saataisiin valmiiksi kauden alkuun. Toivon todella, että Manning ja Vandevelde ovat tuossa pudotettavassa triossa mukana. Kolmas olkoon Laughton, poika kasvamaan ja pelaamaan isoja minuutteja ja mielellään vieläpä keskellä.

Provorov ja Konecny kuuluvat NHLllään. Kummallakaan ei oikeastaan ole mitään varsinaista heikkoutta tai tarvetta pelata vielä yhtä kautta junnuissa. Varsinkin, kun Phillyllä on suuri tarve Provyn ja TKn tyylisille pelaajille. Calder-trophyn finaalikolmikko-paikkaa hakemaan tällä parilla. Huikeita 19v jätkiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös