Suomen sijoitus World Cupissa 2016?

  • 1 593
  • 7

Suomen sijoitus World Cupissa 2016?


  • Äänestäjiä
    48
  • Poll closed .
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Jääkiekon World Cup (l. maailmancup) järjestetään tänä syksynä 12 vuoden tauon jälkeen. Kanadan Torontossa 17.9.-1.10.2016 pelattavaan turnaukseen osallistuu kahdeksan joukkuetta, jotka on jaettu kahteen alkulohkoon seuraavasti:

Lohko A

Kanada
Yhdysvallat
Tsekki
Euroopan yhdistelmäjoukkue (eurooppalaiset pelaajat, pl. Ruotsi, Suomi, Venäjä ja Tsekki)

Lohko B
Venäjä
Suomi
Ruotsi
Pohjois-Amerikan yhdistelmäjoukkue (korkeintaan 23-vuotiaat Kanadan ja Yhdysvaltain pelaajat)

Alkusarjan jälkeen lohkojen kaksi parasta joukkuetta pelaavat yksiosaiset välierät (A1-B2, B1-A2), joiden voittajat etenevät paras kolmella -periaatteella pelattavaan loppuottelusarjaan. Loppuottelut pelataan 27. ja 29. syyskuuta sekä tarvittaessa 1. lokakuuta.

Minkä arvioit Suomen maajoukkueen sijoittuvan World Cupissa 2016?

World Cup of Hockey 2016
 

Ralph

Jäsen
Jää nollalla pisteellään lohkojumboksi. Taistelee maalieron turvin jumbosijasta Tshekin kanssa, mutta voittaa tämän vertailun. Eli onko sijoitus sitten virallisesti seitsemäs?
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Ei pääse jatkoon. Saa Ruotsilta ja Pohjois-Amerikalta turpaan. Lohkon viimeisessä merkityksettömässä pelissä/jumbofinaalissa Suomi saa pisteet höntsäilevältä Venäjältä.
 
En oleta tai odota Suomen pääsevän välierävaiheeseen.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Suomen turnaus päättynee alkulohkoon, valitettavasti. Juniorit kaatuvat Suomen käsittelyssä jatkoajan jälkeen ja Venäjältä otetaan piste. Ruotsi kylvettää sen sijaan meikäläisiä.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Suomelle tulee kusiset oltavat, koska kokematon pakisto ja nihkeä hyökkäys eivät riitä voittoon asti. Viimeistään välierissä tulee noutaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös