TOP5-pistemiehet kaudella 2016–2017?

  • 23 472
  • 80

Juzsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid, Espanja, Raul
Ihan syystä. Jos olet eri mieltä, niin voin lyödä 200 eurosta vetoa, ettei Leimu sijoitu pistepörssin viiden kärkeen ensi kaudella.
Tästä innostuneena ehdotan 200e vetoa ettei Petteri Nikkilä sijotu pistepörssin viiden kärkeen.
 

LähiönLapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Puoliksi mutulla mennään, mutta koitetaan nyt kuitenkin. Järjestykseen en viiden kärkeä uskalla laittaa.

Tukonen
JM Aaltonen
McFarland
Manninen
Mäenalanen

Jokaiseen pelaajaan liittyy isoja kysymysmerkkejä, mutta kaiken mennessä nappiin lista ei vaikuta mitenkään mahdottomalta. Tukosen kohdalla suurin riski on valitettavan todennäköinen loukkaantuminen. Jos saa ehjän kauden, tulemme näkemään hänen nimensä pistepörssissä korkealla. Aaltonen on omasta mielestäni melko varma haku. Ailahtelevuudesta huolimatta Liigan ehdotonta eliittiä. McFarland omaa valtavan taitokapasiteetin ja SaiPa on osoittautunut Pohjois-Amerikan avuille juuri sopivaksi paikaksi. Viime kaudella McIntyre ja Rau, tällä kaudella (ainakin) McFarland. Manninen taas pääsee pelaamaan Hämeenlinnassa pistelingon roolissa isoja minuutteja. Tulosta odotetaan ja uskon Mannisen vastaavan huutoon. Kesän siirtohuhut tuskin vaikuttavat miehen peliin millään lailla. Mäenalanen on listan jokerikortti. Nuorella kärpällä on omissa silmissäni potentiaalia todelliseen läpimurtoon tällä kaudella. Jos saa vastuuta, niin pisteitäkin tulee. Toisaalta veikkaukseni voi mennä myös aivan metsään, jos odotettua läpimurtoa ei tulekaan.
 
Nuorella kärpällä on omissa silmissäni potentiaalia todelliseen läpimurtoon tällä kaudella. Jos saa vastuuta, niin pisteitäkin tulee.
Mäenalanen on kyllä saanut vastuuta tähänkin saakka, mutta jostain syystä ei ole täysin onnistunut. Tällä pre-seasonilla on pelannut Ruohomaan laiturina ja tulee takomaan kovat pisteet JOS kemiat toimii ja ketjun peli lähtee kulkemaan.
 

SÖRKÄ HULLU

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning, Suomi
Jos katsoo viime kautta, niin lista olisi tämän näköinen

1. Gagnon (Lukko)
2. Vahalahti (Lukko)
3. Koivisto (Lukko)
4. Kallio (TPS)
5. Green (KooKoo)
6. Ruohomaa (Kärpät)
7. Malinen (KooKoo)
8. Peltola (Tappara)
9. Spina (TPS)
10. Bertrand (Ässät)

(Listassa siis pelaajat, jotka pelasivat liigassa viime kaudella ja pelaa myös ensikaudella)

Realistisilla paikoilla ovat itseni mielesä: Gagnon, Kallio, Green, Ruohomaa, Malinen ja Bertrand :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös