S-Kiekko 2016–2017

  • 6 338
  • 9

Johnny K

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
Avataas tämäkin ketju, koska huhuja S-Kiekon luopumisesta on kuulunut... Eli S-Kiekko aloittaa harjoittelun ensi kautta varten ensi maanantaina.
Valmennuskuvioista sen verran, että päävalmentajana jatkaa Tuomas Takala ja apurina Mika Hormalainen.
Pelaajista enemmän, kun tiedotettavaa tulee...
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Reilu kuukauden päivät Johnny K:n viestistä ja mitään ei ole S-Kiekon tilanteesta kuulunut. Pitäisikö tässä huolestua?
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Kesäreenit kyllä pyörii. Pelaajista ei tietoa.

S-Kiekon a-junnuilla ja Kiekkoveljillä on ensi kaudella sopimus mikä mahdollistaa a-junnujen pelaamisen II-divarissa Kiekkoveljien riveissä. Sikäli viisasta, ettei a-junnujen tarvi hypätä heti kylmiltään suomisarjaan. Kausi näyttää sitten miten yhteistyö seurojen välillä toimii.
 

Gubernator

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko
Poimintaa S-Kiekon Facebook sivuilta 1.8.2016:

" S-kiekko palaa yhteisharjoituksiin tänään ja jäälle joukkue menee huomenna tiistaina. Kesäharjoitukset joukkue aloitti toukokuussa ja Sahalammen jalkapallo kenttä kuin Jouppilan vuoren maastokin tulivat joukkueelle tutuiksi. Omatoimiselle jaksolle joukkue siirtyi juhannuksena.

Toimistolla on tehty töitä sopimuksien ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä ensi kauden ohjelman suunnittelussa. Sopimuksia on tällä hetkellä valmiina 12 kappaletta ja joukkueen runko tullaan julkaisemaan piakkoin. Ensimmäinen harjoituspeli on kaavailtu 13.8, joskin ottelu tullaan pelaamaan vieraissa.
"


Lähde: S-Kiekko | Facebook
 

The Rock

Jäsen
S-Kiekko julkisti facebook-sivuillaan lisää sopimuksia, kun Tommi Hakanpää sekä Santeri Mäkelä jatkavat seinäjokisten riveissä ja uutena kasvona mukaan liittyy viime kaudella Pietarsaaren Jeppiksessä pelannut Samu Vähämaa.
 

Johnny K

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
Mahtavia sopimusuutisia! Henri Sandvik ja Petri Viitamäki sopimukseen S-Kiekon kanssa.Samalla jatkosopimus Roni Saloselle.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sandvik profiloitui Ilveksessä pelatessaan muistaakseni pommikoneeksi ja ärsyttäjäksi. On näköjään sittemmin löytänyt alasarjoissa sisäisen maalintekijänsä. Mielenkiintoinen pelaaja tälle tasolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös