Harjoitusottelut 2016

  • 4 379
  • 5

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ensimmäinen peli onkin jo takana. Siinä Sibir Novosibirsk oli parempi lukemin 1-7. Tulos on ymmärrettävän tyly siihen nähden, että kyseessä oli parhaalla kokoonpanollaan liikkeellä olleelle Sibirille jo 4. harjoituspeli ja KHL-kauden avaukseen on enää pari viikkoa aikaa, kun samaan aikaan ottelu oli junnupainoitteisella poppoolla pelanneelle Ilvekselle kauden ensimmäinen ja Liiga-kauden avaukseen on vielä puolitoista kuukautta.

Kova oli vastus heti näin alkuun, mutta ainakin valmennus ja pelaajat näkivät selkeästi parannuskohteet, kun vastassa ei ollut mikään pilipalipoppoo, jollaista vastaan eilinen olisi voinut riittää jopa voittoon.

Ensimmäisen ottelun kokoonpano on varmaan hyvä laittaa tähän alle, niin voi seurata, miten se tuosta alkaa kehittyä:

Helenius - Laakso - Meskanen
Suomi - Flinck - Vihko
Koivula - Sointu - Jokinen
Hintz - Seppänen - Ahoniemi
Liuksiala

Laatikainen - Fagerudd
Vittasmäki - Ilomäki
Järvinen - Vainio
Ilvessuo

Toivonen
(Saari)

Sivussa: Mustonen, Sandell, Rautiainen, Wahl, Aalto ja Niemi.
 

JonesJack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Blackhawks, Suomi lajista riippumatta
Lukemat oli mitä oli. Omassa päässä ajottain oltiin aika pahasti hukassa ja Sibir pääsi helposti tekemään 4-5 maalia. Hienoa oli päästä näkemään taas kiekkoa pitkästä aikaa kaikesta huolimatta.

Itsellä jäi positiivisina mieleen erityisesti Valtteri Ilomäki. Todella hienoa pelaamista ja eikä tainnut virheen virhettä tehdä, ainakaan mitään isoa. Pysyi hyvin KHL-miesten vauhdissa, eikä kiekko polttanut lavassa ollenkaan. Ehdottomasti nuorista kavereista kovin eilisen perusteella.

Meskanen Ipan paras hyökkääjä. Selkeesti mennyt fysiikka eteenpäin kesän aikana. Toivotaan että saisi vielä muutaman onnistumisen tähän harjotuskaudelle ja sitä kautta runkosarjan alkuun hyvän lähdön.

Kova kilpailu tulee olemaan noista 3-4 ketjun hyökkääjän paikoista. Koivula ja helenius pistävät kyllä koville Soinnun,jokisen ja Hintzin.

Ekan pelin perusteella turha mitään johtopäätöksiä tehdä sen kummemmin, mutta tämmösiä huomioita tein.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Kummasakin päässä hävittiin maalinedustalla 100 - 0. Toki pääasiassa junnuja vietiin, mutta olihan se kuvaavaa, kun ensimmäiseen maaliin johtaneessa tilanteessa Artyukhin heittää Fagerudin kuin ruohonkorren selästään… Ei papu riitä maalinedessä ei.

Puolustuspäässä ei miähiä kyetty pitään maalin edessä ja hyökkäyspäässä sinne maalineteen ei päästy, tai kun päästiin vastustaja piti leikitelleen mailat kurissa.

Junnuista Koivula saattaa pelata Liigassa, muiden kykyä kyllä epäilen. Vainionkin ois syytä mennä punttisalille.


No, harkkamatsi on harkkamatsi ja vastassa oli kuitenkin KHL porukka, eli eipä tästä pitempiä johtopäätöksiä kande tehä
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Joitakin huomioita tähän asti ja Sport-pelistä..

Aloittaminen edelleen surkeaa, annetaan tasoitusta jokaiselle vastustajalle.
Hyökkäyksiin lähdöt ja paineen alta pois tulot hyviä.
Oma maali puolustetaan tiiviisti ja vastustajan maalille ajetaan röyhkeästi.
Lehtonen ja Suomi ovat hyviä.
Niemi palasi vahvasti.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Miltä Koivulan pelaaminen näytti tänään?

Ihan hyvältä. Vähän on luistelussa viä kömpelyyttä (vaihdoksissa varsinkin), mutta vauhti on parantunu viimekautisesta. Ihan liigatason kaveri jo nyt. Tietty miten koko kauden jaksaa, on arvotus, mutta itse odottelen kyllä läpimurtoa liigapelaajaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös