• 3 134
  • 48

Starbuck

TPS
Kapteeni Kallio ja pehmeät kädet. Ei kyllä mitään hajua miten meni lopulta maaliin.

Starbuck

TPS
Thorell 3-1!

Mr.Fox

TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS-LIK

31:47 TPS 3-1 Erik Thorell (Tomi Kallio, Eric Perrin)

Starbuck

TPS
Potki potki maalia, luistimia se vahvistaa...

Taccutucca

Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Ei jumalauta!!! Näinkö vähän CHL kiinnostaa? TPS on tasoittanut ensimmäisen erän lopussa eikä asiasta ole edes mainittu...

Ei kai, kun illan spektaakkeli on samaanaikaan käynnissä Marli Areenalla viemässä kaiken huomion; Espoo United vs. TUTO Hockey nimittäin. Pakko tosin myöntää, että nukahdin toisen erän aikana pari kertaa.

Spuddie

KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
X:llä sais vielä 15 kertoimeksi, jos varmistella haluais 0-1 tilanteen liveä. Voiko TPS enää mokata?

Starbuck

TPS
Kyllähän Turun jää on myös heikossa kunnossa, joten en ihmettele maalin irtoamista noinkin helposti.
Toisaalta TPS:n maali ei ole siirtynyt kertaakaan, mutta norskien joku 5?

Mr.Fox

TPS-LIK

43:16 TPS 4-1 Topi Taavitsainen (Otto Nieminen, Jonne Virtanen)

Starbuck

TPS
Aika hyvin on Macho Fantastico preseasonilla maaleja mätännyt.

Starbuck

TPS
Siikin maalintekotaito on kyllä jotain jäätävää.

Bacon

TPS oli selvästi parempi ja lukemat voisivat hiukan terävämmällä viimeistelyllä olla paljon rumemmatkin. Ansaittu voitto.

Starbuck

TPS

Trenchtown

TPS
Hm... syystä että?

En osaa kertoa syytä, mutta olen tehnyt sensuuntaisen huomion, että toisinaan esim. joidenkin harjoituspelien tai muuten yleisesti vähemmän huomiota herättävien otteluiden kohdalla ottelua kommentoidaan juuri otteluketjussa, eikä erillistä otteluseurantaketjua perusteta. En ole varma mutta uskoisin, että esim. Jokerien KHL-peleissä viime kaudella toisinaan ottelun livekommentointi tapahtui otteluketjussa.

Ei jumalauta!!! Näinkö vähän CHL kiinnostaa?

Turkuhallissa oli eilen ottelua seuraamassa rapiat 1500 katsojaa. Se huomioon ottaen voitaneen todeta, että aika vähän CHL jengiä kiinnostaa. Itse olin paikalla, joten en omalta osaltani ehtinyt Jatkoajassa peliä kommentoimaan.