Espoo United kaudella 2016–2017

  • 500 079
  • 1 784

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Judas Priest? Ei oo vittu todellista... Mielummin vaikka Simo Silmu ja Yölento.
 

K.Nuget

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
Priestille aina peukkua. Toinen kova olisi S.O.D.:n United Forces mut voi olla nykypäivän nyhveröille too much.
 

Ovechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
Helsingistä kotoisin oleva Elgbacka on viettänyt viime kaudet Jokereiden A-junioreissa ja hakee nyt kokemusta miesten sarjasta Unitedin paidassa.

”Hienoa päästä pelaamaan ensimmäiset miesten ottelut uudessa organisaatiossa. Odotan innolla tulevaa kautta.”, Elbacka sanoo.

Espoo Bluesin juniorijoukkueissa pelannut Kettukangas on viettänyt kaksi viimeistä kautta Savonlinnassa ja palaa nyt pääkaupunkiseudulle.

”Mukava olla takaisin Espoossa luomassa uutta jo ennestään tuttujen pelaajien kanssa.”, Kettunen kommentoi.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei oo niin justiinsa.

Olisi ihan kiva jos tossa jossain mainittaisiin edes pelaajien pelipaikka, ikinä kuullutkaan tästä Kettulasta ja Ekbackasta.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielenkiinnolla seuraa, keitä pelaajia teille tulee ja aina kun näkee otsikon, uusia pelaajia Espoon Unitediin, mieleen tulee ensimmäiseksi Ben Amor sekä Uusitalo. Onko mitään tietoa, neuvotellaanko esim. heidän kanssaan?
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Jos ette ole ennen Kettukankaasta kuulleet niin ensi kauden pelejä seuraamalla nimi ei pääse enää unohtumaan. Teki allekirjoittaneeseen SaPKossa lähtemättömän vaikutuksen, enkä välttämättä tarkoita positiivistä.
Noh, toivon aina pelaajille pelkästään hyvää joten tässäkin tapauksessa toivon, että Kettukangas parantaa aiemmasta.
 
Nikke oli +/- -tilaston toiseksi huonoin SaPKossa viime kaudella (-11), edellinen kausi oli parempi (-3). Hän oli kyllä aika hazardipelaaja, avaukset ei oiken napsahdellut omien lapaan. Pyrki kuitenkin näkemykseni mukaan kiekolliseen peliin, mutta pelisilmä ei oikein vakuuttanut. No uudet ympyrät ja kaverit kaiken muuttaa voi.
 

Tangens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kannatan paikallista seuraani
Yllä olevat näkemykset huomioonottaen on hyvä, ettei Kettukangas tule kovin merkittävässä roolissa tulevalla kaudella pelaamaan. Hän on harjoitusotteluissa ollut nelospakkiparissa, eikä luultavimmin tule ainakaan nousemaan rankingissa, jos kuukat ja uusitalot vielä liittyvät mukaan. En ole itse hänen pelejään nähnyt sen jälkeen, kun hän jätti Espoon kaukalot taakseen kasvettuaan ulos A-junnuista, mutta useamman kauden hän on kuitenkin Mestiksessä pelannut, minkä vuoksi uskon hänen olevan vähintään kelpo rotaatiopelaaja. Jopa Unitedin tasoiseen joukkueeseen.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Onko mitään tietoa, neuvotellaanko esim. heidän kanssaan?
Neuvotteluista en tiedä, mutta Ben-Amor sanoi itse pitävänsä epätodennäköisenä, että päätyy Unitediin. Se nyt ei sinänsä tarkoita vielä mitään, koska asiat muuttuu, mutta tämä oli tilanne noin viikko sitten.
 

Ovechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
Olli Aro tj:ksi lokakuun alusta. Lyöntivirheet alkavat olla jo olennainen osa yhteisöä, kun tiedotteen mukaan Espoo United on toiminut jo keväästä 2015.

Espoo Unitedin organisaatio vahvistuu – toimitusjohtajaksi Olli Aro - Espoo United
Onkohan ollut vielä yhtään tiedotetta ilman yhdyssanavirhettä? Ja tuo toiminta keväästä 2015 alkaen sai myös hymähtämään.

Espoo Unitedin naisten jääkiekon edustusjoukkue aloittaa kautensa SM-sarjassa 17.09.2016 HPK vastaan Tapiolan Harjoitus hallilla.
 

Orca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon mikä milloinkin
Aro oli kai Blues Hockeyn myyntijohtaja 2013-14. Ei ihan niitä vahvimpia jaksoja seuran historiassa. Aika kapea CV kaverilla muutenkin.

Sarjan alkuun taitaa olla 3 viikkoa ja kovin hiljaista on EU:n suunnalla ollut myynnin ja markkinoinnin osalta...
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Aro on yllättävän hyvä rekry Jussilta. Varmaan yksi parhaista vaihtoehdoista, joita olisi ollut saatavilla.

JE:n tilanne oli katastrofaalinen jo silloin kuin Aro oli myyntijohtajana - todella paljon oikeita asioita sai aikaan, vaikkei se näytäkään paperilla siltä.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Aron valinta on erittäin hyvä asia! Tunnen miehen ja olen puolueellinen, mutta on aikaansaava kaveri. Ja on henkeen ja vereen espoolaisen kiekon puolesta. Omat odotukset tämän hankkeen suhteen nousivat huomattavasti tämän rekrytoinnin myötä.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Minäkin näen Aron palkkaamisen ihan positiivisena asiana. Toki mies aika iso kysymysmerkki kuitenkin on. Toivottavasti Jussi pystyy antamaan Ollille siitä huolimatta työrauhan eikä puutu liikaa TJ:n tekemisiin.
 

Physical Edge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Seuralle on palkattu toimitusjohtaja.

Tämä on tehnyt myyntijohtajan töitä ihan varteenotettavassa firmassa, ollut Bluesin palkkalistoilla ja todistajalausuntojen mukaan välittää espoolaisesta kiekosta.

Vaikea tätä nyt aivan huonona juttuna on pitää! Toki enemmän, parempaa ja nopeammin pitäisi kaiken olla...
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ihan kiva juttu.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Luulin, että Westermarck olisi Unitedin kovin puolustaja, kun paperilla kokemusta löytyy liiga-peleistä lähes sadasta ottelusta, mutta oli kyllä mielestäni tässä ottelussa vastustajan surkein takalinjojen herra. Tietenkin joo, tämä oli tietenkin vain harjoitusottelu TuTon b-joukkuetta vastaan, mutta mitenköhän mies pärjää runkosarjassa, saatika pleijareissa tuolla vauhdilla. Taidot vaikuttivat nimittäin olevan luokkaa Mestiksen Douglas Murray ilman fyysisyyttä.

Noh, ei ruveta yhden harjoitusottelun perusteella miestä täysin naulaamaan ristille, mutta odotin häneltä kyllä enemmän. Hirschovits taas vaikutti siltä, että mies voittaa aika varmasti Mestiksen pistepörssin, jos pysyy joukkueessa.
 

mrkrw

Jäsen
Hirschovits taas vaikutti siltä, että mies voittaa aika varmasti Mestiksen pistepörssin, jos pysyy joukkueessa.

Itse taas näin Hirson kentällä vain sen yhden kerran kun kikkaili oman maalin edessä kahden TUTOlaisen karvatessa. Ei ole United vielä valmis sarjaan, mutta onhan tuossa porukassa potentiaalia tämän sarjan mestaruuskamppailuun.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Aika raakile tuo meidän joukkue vielä on, mutta en ole huolissani. Puolustukseen kyllä tarvitaan isäntä, mutta eiköhän sinne joku jerekaralahti vielä hommata. Eniten mua huolettaa haluttomuus taklata ja ottaa mustelmia. No nythän on vielä kesä, ehkä niitä ei haluta vielä kesken rantasesongin?
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Aron kanssa tuli useammankin kerran juteltua kun hän oli Bluesissa töissä. Hän oli silloin sitä mieltä, että mainostilan myynnissä olennaista on määrän sijasta laatu. Viimeksihän tämä tosin ei riittänyt, vaikka omien sanojensa mukaan mainospaikoista oli hyvin rahaa tullut. Voi olla että vain selitteli, mutta ainakin minut vakuutti (tosin halusin olla samaa mieltä jo valmiiksi).

Yhteistyö kannattajienkin suuntaan toimii varmasti, mikäli se on hänestä kiinni. Tämä on tärkeä asia, mikäli vain kannattajilla joitain erityistoiveita on. Omalla tavallaan Aro tuo mieleen Jarmo Koskisen (en tosin kumpaakaa sen paremmin tunne). Avoin, reilu, läsnä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös