Brian O'Neill Jokereihin

  • 204 666
  • 752

Beergenheim20

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Jokerit, OJ
Hyvä, että kurri otti neuvostani vaarin ja ottaa näitä eteenpäin pyrkiviä, nuorehkoja pelureita aaltosen tilalle. Aaltosen palkalla saa helposti 2-3 motivoitunutta ja näytönpaikkaa kärkkyvää ahl jannua
 

Jeffrey

Jäsen
Onhan tänne tosiaan vastaavilla statseilla tultu floppaamaankin. O'neill vaikuttaa paperilla ihan ookoo AHL hankintana, mutta se kuinka hyvä hankinta hän loppujeksi on, on täysi arvoitus. Näistä kun ei voi historian valossa koskaan tietää.

Tottahan tämä on. Periaatteessa kuka vaan voi meillä flopata. Tähän mennessä ne karvaimmat ovat molemmat tulleet SHL:stä (Harju ja Olimb). He kantoivat molemmat kahta keskeistä floppitekijää. Molemmat oli KHL kaukaloon liian hitaita ja liian pehmeitä.

Fyysisyyden tavoittelu onkin nyt ollut meillä yksi kantavia teemoja. O'Neill on raporttien mukaan sekä nopea että fyysinen, joka puoltaisi miehen onnistumista meillä. Hänen edeltäjikseen voidaan mainita herrat Moses ja Kozun, ja ainakin raporttien perusteella Brianin pitäisi erottua myös tuossa joukossa edukseen fyysisyydellään.

Oikeastaan floppeja meillä on ollut tasan Harju. Olimb menee Aaltosen, Kapasen, Hagmanin, McLeanin, Karalahden etc. jatkoksi kategoriaan jolta vain ei saatu sitä mitä tilattiin, eivätkä siksi meillä enää pelaa. Joten luotto Kurriin on kova ja uskoisin O'Neillin pelaavan varsin väkevän kauden. Toivottavasti tuo optio on seuran, eikä pelaajan.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
O'Neill olisi kelvannut minulle hankintana, sanoin, että en pitäisi häntä varmana onnistujana. Onhan tänne tosiaan vastaavilla statseilla tultu floppaamaankin.

Kuinka montaa AHLstä Suomeen tulevaa ulkomaalaista voi etukäteen pitää varmana onnistujana? Ei yhtäkään. Tässä tapauksessa lähtökohdat onnistumiselle ovat kuitenkin huomattavasti paremmat, kuin yleensä tänne tulevilla.

Loistava hankinta taas Kurrilta ja Vuoriselta. Joukkue näyttää aivan loistavasti kootulta, tällä kertaa ehkä jopa etukäteen vahvimmalta näinä kolmena KHL-kautena.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
O'Neill olisi kelvannut minulle hankintana, sanoin, että en pitäisi häntä varmana onnistujana. Onhan tänne tosiaan vastaavilla statseilla tultu floppaamaankin. O'neill vaikuttaa paperilla ihan ookoo AHL hankintana, mutta se kuinka hyvä hankinta hän loppujeksi on, on täysi arvoitus. Näistä kun ei voi historian valossa koskaan tietää.

Tuo on totta, että sopeutumisesta uusiin ympyröihin ei voi koskaan tietää, mutta jos tuollainen AHL:n pistepörssin voittaja on luokkaa "ookoo AHL hankintana" niin mikä/kuka olisi luokkaa "hyvä AHL hankintana"? Itse kun en olisi keksinyt montaa parempaa AHL-pelaajaa jotka lähtökohtaisesti olisivat tullessaan olleet sopivampia ja potentiaalisempia KHL:ään. Kannattaa muistaa, että tälläkin kaudella KHL:n pistepörssin TOP10:ssä ollut Matt Ellison ei koskaan tehnyt AHL:ssä yli 60 pistettä, mutta siitä huolimatta se on KHL:ssä tehnyt yli 50 pisteen kausia ja oli tälläkin kaudella pistepörssin TOP10:ssä.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Tervetuloa Brian. Minä pidän tästä hankinnasta etukäteen ainakin. Hän on ollut tehokas ja tärkeässä asemassa pl. Devils. Toiminut kapteenina ja varakapteenina, että luonnetta pitäisi riittää. Voi olla meidän Martin St. Louis tai sitten ei.
 
O'neill vaikuttaa paperilla ihan ookoo AHL hankintana, mutta se kuinka hyvä hankinta hän loppujeksi on, on täysi arvoitus. Näistä kun ei voi historian valossa koskaan tietää.

Kaikkea muuta kuin ihan ookoo. Lähtökohtaisesti erinomainen hankinta. Tulevaisuus näyttää lunastaako odotukseni. Yleensä AHL:ssä kovaa jälkeä tehneet pärjäävät oikein hyvin eurokaukaloissa kunhan eivät ole ihan surkeita luistelemaan tai muuten vain ikäloppuja. O'Neill on ominaisuuksien ja urakehityksen puolelta oikein hyvä hankinta. Pidän silti Hishonia vielä piirun kovempana odotuksiltani.

Todella mielenkiintoista ja tasokasta joukkuetta Jokerit rakentaa.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
AHL-hankinnat ovat aina riskejä, mutta onhan tässä ainekset vaikka mihin. Selkeästi etukäteen riskittömämpi haku kuin Kozun viime vuonna ja osottautui sekin nappihankinnaksi, vaikka olisi voinut enemmän laukoakin. Toivottavasti Jalosjukka ei kahlitse pelaajien hyökkäyspelaamista samalla tavalla kuin Erkka, niin tästäkin pelaajasta saadaan kaikki irti.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti Jalosjukka ei kahlitse pelaajien hyökkäyspelaamista samalla tavalla kuin Erkka, niin tästäkin pelaajasta saadaan kaikki irti.

Kahleista en tiedä, mutta hyökkäyspelin organisointiin JJ tuo valovuoden parannuksen Kyklooppiin verrattuna. Selkeästi valmennuksen toiveissa on ollut saada hyökkäykseen enemmän käsiä ja jalkoja. Mikäli uudet haut osuvat potentiaalinsa edellyttämälle tasolle, tulee ensi kaudesta erittäin viihdyttävä. JJ:n joukkueet ovat tavallisesti olleet erittäin kovia varsinkin kotona.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Mitä enemmän O'Neillin siirtoa on maksutellut, sen paremmalta se tuntuu. Veikkaan, että tulevat muodostamaan Hishonin kanssa todella kovan tutkaparin.
 

Jeffrey

Jäsen
Pitäisikö ottaa veto milloin O'Neill pyörtyy ensimmäistä kertaa haastattelussa. Eihän se muista hengittää ollenkaan kun lataa vaan menemään.
 

Masentaja

Jäsen
Tais tehdä naistoimittajalle jullikan ja puhui niin nopeesti kun vaan pystyi, hiukka haastetta käännökseen :)
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Nopea puhumaan, mutta pikkuhiljaa voisi syntyä sitä tulostakin. Ottaa aikaa sopeutua ja muutakin fraaseja, mutta odotan vetoja ja eikä vain pyörimistä.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kieltämättä todella vaatimaton alku. Edellisissä peleissä osunut silmään, että vastustaja katkoi hyökkäysalueella noita syöttöjä varmaan 50/50
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
No eipä se tänäänkään sen paremmin lähtenyt. Harhasyöttöjä ja jäähypenkin kuluttamista. No toivottavasti sieltä ne todelliset taidot vielä kuoriutuu, ja miehestä saadaan iloa.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika katastrofaalinen peli tänään O'Neililtä. Tosin teki hienon blokin ennen Huhtalan toista byyriä. Mutta tältä äijältä niitä maaleja pitäisi saada jos meinataan pärjätä. Yhtä tehoton kuin viime kauden matopeli, muttei niin viihdyttävä. Ehkä se siitä jos pääsee ineen pelisysteemiin.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt ei voi enää paskoja ketjukavereitakaan syyttää, kun Regin ja Huhtala pelasivat tänään n. 100 kertaa O'Neillia paremmin.
 

Dagenais

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En ymmärrä miksi O'Neill saa niin paljon paskaa niskaan täällä. En ole hirveästi vielä tällä kaudella ehtinyt pelejä katsella, mutta tänään olin ensimmäistä kertaa paikan päällä. O'Neill jakoi monta todella hyvää syöttöä ja oli muutenkin pirteä hyökkäyspäässä. Ei ihme että tulosta ei synny jos maalintekovastuussa on Roope Talaja. Tehopisteet eivät aina kerro kaikkea.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Eihän se tänään paskasti pelannut ollenkaan. Tehopisteet jäivät odottamaan itseään, mutta kyllä tuo ihan pirusti yrittää. Pieni mies ajaa taklaukset loppuun ja luistelee omaan päähän ihan kieli vyön alla. Ei ole kiekollisenakaan mikään turhake ja luulenpa, ettei tuo ole kuin muutamasta onnekkaasta maalista kiinni, että itseluottamus löytyy ja tulosta alkaa syntymään. Hishonin kanssa homma voi hyvinkin toimia, mutta Talaja pitäisi siitä kentästä kyllä saada helvettiin.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kokoon suhteutettuna pärjää myös hyvin laitaväännöissä. Positiiviset fiilikset, hyvä tästä vielä tulee.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
O'Neilliltä tänään aivan tautisesti yritystä. Mutta tulosta täytyy alkaa tulla ja pian. Onneksi kentän sentteri alkaa jo vähitellen näyttää pelimieheltä.
 

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Liverpool
11 ottelua tehoilla 0+1 Syötöt melko poikkeuksetta vastustajan lapaan ja laidan vieressä ollut täysin lapanen. Tänään oli vähän sinne päin mutta ei yksi hyvä taklaus ja yritys vielä tarkoita mitään kun kyseessä pitäisi olla ulkomaalaisvahvistus. Kyllä ne tehopisteet kertoo olennaisen tuloskentissä ja ehdottomasti heikkouteen on syynä Talaja. Heh.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Kokoon suhteutettuna pärjää myös hyvin laitaväännöissä. Positiiviset fiilikset, hyvä tästä vielä tulee.

Mä veikkaan kans. Pari onnistumista ja turha puristaminen pois. Kyllä hänestä näkee, että pelata osaa ja pikkuhiljaa alkaa näköjään pelisysteemikin tarttumaan. Hishonin ketjuhan veti tänään aika monta kertaa Petteri Sihvosmaisen meidän peli-hyökkäyksen. Pari viikkoa sitten eivät tajunneet vielä edes vähää alusta miten se tapahtuu
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Mun mielestä sunnuntaina, jos Joensuu pelaa voisivat kokeilla seuraavaa:

Huhtala - Regin - Salminen
Joensuu - Hishon - O'Neill
Talaja/Anttila - Niemi - Keränen

Yhtä laitahyökkääjää tuo kyllä huutaa, mutta sanotaanko tässä ketjussa, että tällä hetkellä meillä on neljä hyvää sentteriä. Niemi ei mielestäni erotu huonossa eikä pahassa ja varaa on parantaa. Toki Jormakan palatessa hän nappaa tuosta kolmosketjusta roolin, mutta silti näkisin yhdelle laiturille vielä käyttöä, jos Keränen ei tuosta nosta tasoaan huimasti. Huhtalan, Jormakan tai Joensuun pitäisi kuitenkin lähtökohtaisesti olla nelosketjussa, jos mestaruudesta lähdetään tosissaan tappelemaan.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pari viikkoa sitten eivät tajunneet vielä edes vähää alusta miten se tapahtuu
Aika koville on ottanut sopeutuminen kaikille pienestä kaukalosta tulleille eikä prosessi ole vielä ohi.

Nelli oli parissa edellisessä pelissä syvissä vesissä, umpijäässä. Luonne on kova, kun on saanut itseään sieltä noin paljon ylös.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös