Iisalmen Peli-Karhut 2016–2017

  • 117 001
  • 300

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Noin kuukausi aikaa kun pärähtää ensimmäiset harjoitusottelut käyntiin. Millähän mallilla mahtaa olla jäähallin remontti tällä hetkellä, toivottavasti kuukauden päästä on halli valmis ravintoloineen sekä uuden äänentoiston suhteen, sitä nimittäin tarvittaisiin edelleen ja ehdottomasti. Alkukesästä peräänkuulutin kokeneiden pelaajien puuttumista, mutta nyt saatiin parin kokeneen jätkän sopimukset kiinni (Juha Virtanen ja Ilkka Heikkilä). Vielä olisi muutamalle kokeneelle pelaajalle käyttöä. Ihan mielenkiinnosta omassa pikku päässäni hahmottelin nyt rosterissa olevista pelaajista ketjuja kautta ajatellen, tälläisiin koostumuksiin päädyin.

1.ketju Putkonen-Heiskanen-Kinnunen Huttunen"C" - Kokkonen
2.ketju Zboril-Hämäläinen-Katosalmi Pälve - Tolvanen
3.ketju Savolainen-Komulainen-Virtanen Määttä - Heinonen
4.ketju Patronen-Heikkilä-Kurkinen
5.ketju Nuutinen-Suihkonen-Riihola

Saku Kinnunen vaikka pelasikin viime kaudella paljon pakkina kalpassa, niin ehdottomasti nostaisin hänet hyökkääjäksi takaisin tulevaksi kaudeksi.
Kapealle näyttää vähän tuo rosteri, ei kärsi paljon loukkaantumisia tulla. Vai luottaako IPK siihen että Kalpasta saadaan aina muutama vahvistus otteluihin.
Pakkeja huutaisi ainakin lisää, takuuvarmoja suorittajia tyyliin Pasi Hirvonen olisi käyttöä varmasti.

Onko viime kauden ykköspari niin kovaa valuuttaa että ajaa Tolvanen-Pälve parin edelle pakistossa?
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Onko viime kauden ykköspari niin kovaa valuuttaa että ajaa Tolvanen-Pälve parin edelle pakistossa?

Minun mielestä ehdottomasti asia on näin. Tosin nyt kun jäät on tulleet niin kyllä Tolvaselta voidaan odottaa isoja tekoja pakistossa, mutta lähtökohtaisesti Huttunen on varmaan seuran ykköspakki ja tuleva kapteeni.

Kovalla vaudilla on IPK hyökännyt jääkauteen ja vauhti on reeneisssä ollut hurjaa. Kyllä voidaan sanoa että nyt on sitä vauhtia jengissä eritahtiin kuin viimekaudella jolloin sen vauhdin puuttumiseen otin kantaa useasti.
Reeneissä on muutama sopimukseton pelaajaa ollut mukana, ehdottomasti sieltä pitää nostaa esiin:
Eliteprospects.com - Aatu Hämäläinen
Olisi huikea vahvistus joukkueelle jos ja kun hänet kiinnitetään seuraan.

Mielenkiinnolla odotellaan viisikkoreenien alkua, niin nähdään vähän mihin muotoon ketjuja ruvetaan vääntämään.
 

Big Bear

Jäsen
Eipä ole tällä viikolla ehtinyt käydä väijymässä jäätreenejä, josko ensi viikolla. Hienoa että vauhtia on riittänyt ja kyllähän tämän kauden joukkueessa on ihan eri tavalla ainakin paperilla vauhtia kuin Suomi-sarjan mestariporukassa. Toi Aatu Hämäläinen voisi olla mielenkiintoinen pelaaja vaikkei viime kaudella kakkosessa mahtipisteitä takonutkaan. Liekö ollu millaiset ketjukaverit? Mielestäni jo nykyisellä ryhmällä voi lähteä sarjaan. No, harkkapelithän se sitten lopulta näyttävät. Kiima on kyllä ainakin faniosastossa kova.
 

Lätkä

Jäsen
No, harkkapelithän se sitten lopulta näyttävät.

Vuosikymmeniä noita höntsämatseja seuranneena voin todeta, ettet harkkamatsit näytä oikeastaan mitään. Lähinnä toimivat jonkin sortin jäätreeneinä. Oikeastaan niillä ei ole mitään tekemistä lopullisen nipun kanssa. Eikä niistä myöskään sen paremmin saa selvää "pelikirjasta", jos sellaista nyt edes jollakin valkulla takataskusta löytyy?

Off topicina haluan vielä todeta, että mestis nyt ei vaan ole enää liki mainkaan entisensä, kun sieltä puuttuu Spora ja KooKoo. Hajuttomien ja mauttomien Junttien poistuminen oli pikemminkin parasta vuosikausiin, mitä kyseisessä sarjassa on sarjan mielenkiinnon kannalta tapahtunut, Sama koskee IPK:n nousemista sarjaan. Pikkukylä teki urotyön selvittällä sarjapaikan mestikseen. Silti sarjasta on iso osa pois, kun Spora ja KooKoo puuttuu, eikä noiden ed. mainittujen joukkueiden jättämiä saappaita ja sarjan arvoa mikään sarjaan noussut seura korvaa. Puhumattakaan, keinotekoinen rahalla koottu muoviseura nimeltä "EU"! Erikoisluvin "ohituskaistaa" sarjaan tunkaistu seura ei tuo millään lailla sarjan statukseen lisäarvoa...päinvastoin! Todistaa ainoastaan sarjajärjestelmän/sarjajästelmien mädännäisyyden!

Lopuksi totean, että IPK:n oli enemmän, kuin toivottu sarjanousija ja täydet sympatiat seuralle. Enkä johtuu, kun tunne vanhoja IPK-pelimiehiä, kuin myös valkun ja muutaman muun seuraigonin. Lisäksi olisin toivonut mielihyvin, että Ketterä perinteekkäänä divarijenginä olisi IPK ohessa noustettu sarjaan. Näillä joukkueilla sarjaan olisi tullut edes hiukan lisäarvoa...mutta ei!

Ok...kyllä kai sarjaa tulee sivusilmällä seurattua, mutta entisaikoijen kiima on kaukana menneisyydessä!
 

Big Bear

Jäsen
Sillehän ei mahda mitään, jos Lätkä ei seuraa enää Mestistä kiimaisena. Luulisi Lätkän kuitenkin ymmärtävän, että sarjanousijalla ja sen kannattajilla on aikamoinen kiima päällä jo elokuussa - olipa Mestis tällä hetkellä millaisessa hapessa tahansa. Itsekin jonkun vuosikymmenen kiekkoa (ja myös syksyn harjoitusotteluita) seuranneena olen todellakin eri mieltä Lätkän kanssa siitä, että harkkapelit olisivat ns. höntsää. Kyllähän niissä haetaan toimivia viisikoita ja hierotaan yv- sekä av-peliä kuntoon.IPK:n kohdalla myös nähdään, että miten vauhti riittää muita Mestisporukoita vastaan. Jos se ei harkkapeleissä riitä, niin ei välttämättä riitä sarjassakaan. Ainakin nousijajoukkueelle tärkeitä pelejä, niin kuin näkyi valmentaja Niiranenkin lehdessä todenneen.
Mielipiteitä on tietenkin yhtä monta kuin ihmistäkin.
 

hessum63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
Onko Iisalmessa lisää infoa Aatu Hämäläisen tulevasta seurasta? Treenaa ilmeisesti Ipk kanssa. Onko mukana pikkuveljen siivellä vai onko aidosti hakemassa pelipaikkaa mestiksestä? Ymmärsin kesällä, että harrastekiekko II-divarissa Suonenjoella riittäisi.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Onko Iisalmessa lisää infoa Aatu Hämäläisen tulevasta seurasta? Treenaa ilmeisesti Ipk kanssa. Onko mukana pikkuveljen siivellä vai onko aidosti hakemassa pelipaikkaa mestiksestä? Ymmärsin kesällä, että harrastekiekko II-divarissa Suonenjoella riittäisi.

Ei tuonne joukkueeseen kukaan kenenkään siivellä tule pelkästään harjoittelemaan, vaan kyllä Aatu Hämäläinen tosissaan paikkaa joukkueesta hakee ja sen varmasti tulee ottamaan jos vaan sopimusneuvotteiluissa pääsevät yhteisymmärykseen. Kyllä Aatu on tehnyt kesällä muutakin kuin odottanut että jäät Suonenjoenhalliin tulisi, sen verran vakuuttavasti on IPK reeneissä esiintynyt. Ilmeisesti sopimusneuvottelut on venyneet kun Hämäläisen perheeseen odottettiin perheenlisäystä, mutta eiköhän Aatu ole taas ensiviikolla mukana reeneissä.

Ensimmäinen reenipeli takana, takkiin tuli Haaparannassa mutta tuosta on hyvä jatkaa tulevaan viikkoon kovaa reenaten. 19.8perjantaina olisi kotiavauksen aika, kun vastaa tulee "rakas" vastustaja Hokki Kajaanista. Mahtava nähdä miten IPK haastaa Mestiksen pienimmässä kaukalossa Hokin, siitähän sitä lähdetään että Kankaan montussa kellään vastustajalla ei ole "kivaa" :)

Vuosikymmeniä noita höntsämatseja seuranneena voin todeta, ettet harkkamatsit näytä oikeastaan mitään. Lähinnä toimivat jonkin sortin jäätreeneinä. Oikeastaan niillä ei ole mitään tekemistä lopullisen nipun kanssa. Eikä niistä myöskään sen paremmin saa selvää "pelikirjasta", jos sellaista nyt edes jollakin valkulla takataskusta löytyy?

Tästä on samaa meiltä kuin BigBear. Todellakin harkkapelit on tärkeitä kauden alkuun ja varsinkin sarjanousijallle. Ja tässähän se lopullinen "nippu" ja koostumukset kasataan,eikä sillon kuin sarja alkaa. Varmaan erilaisia taktisia asioita reenipeleissä kokeillaan, mutta kyllähän Niirasen Jukalla on selkee pelikirja millä lähdetään kauteen ja varsinkin kotimatseihin.
 

Uncle Ben

Jäsen
Varmaan erilaisia taktisia asioita reenipeleissä kokeillaan, mutta kyllähän Niirasen Jukalla on selkee pelikirja millä lähdetään kauteen ja varsinkin kotimatseihin.

Voisitkohan mahdollisesti näin tietämättömälle avata noita Niirasen pelikirjan olennaisimpia sivuja, mitkä ovat hänen pelitapansa tärkeimmät kulmakivet? Olen jotenkin siinä käsityksessä, että pelitapa olisi aika erilainen yhteistyöseura KalPaan verrattuna..
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Ensimmäinen kotiharkkapeli takana, Hokki kävi kouluttamassa Peli-Karhuja 3-6 lukemin. Itse ottelusta jäi vähän sekava fiilis, ketju koostumukset ei oikein sattuneet kohdilleen eikä sen myötä tulostakaan tuon enempi saatu aika. Tolonen maalilla ei vakuttanut ottelussa, vaan monta vetoa meni sisään luvattoman kaukaa. Ilahduttavaa ottelussa oli että missään vaiheessa ei jääty vauhdissa jälkeen hokista, itseasiassa IPK oli paremmalla jalalla kuin vastustaja. Vähän pelottavan kapealle näyttää tuo IPK-pakisto, Kinnunen-Huttunen oli kentän kärkipakki pari, vastustajan pakeista erottui selvästi Mikael Seppälä. IPK kaksikon jälkeen alakerta ei kyllä toiminut oikein mitenkään ja vastustajan lyödessä painetta sorruttiin helppoihin virheisiin. Kokkonenkin oli hätää kärsimässä kun ei kiekkoa muistanut irrottaa lavastaan heti, vaan tyytyi kuskaamaan mikä vielä suomi-sarjassa onnistuikin. Pälve oli kuin nuori Heikki Lukkari, intoa hirveästi mutta aivan liian kiire tuli kokoajan ja silloin kuin on paikka ampua niiin lähti hakemaan vielä syöttöä. Vanhasta Lukkarista saisi ottaa mallia, eli oman pään kautta ja maalin edusta puhtaana vastustajista. Kyllä on vähän ikävä jo tässä vaiheessa Penttinen-Hirvonen akselia.
Hyökkääjistä parhaiten onnistui roolissaan Ilkka Heikkilä, huikeen hyvä myös tuossa 4kentän roolissaan. Vanha kaksikko Putkonen-Heiskanen nopeasti samaan kenttään, Hokkia vastaan kumpikin aika kuutamolla. Virtanen pelasi vahvasti molempiin suuntiin, mutta on enemmänkin duunariukko kuin ykkösketjun sentteri. Aatu Hämäläinen ois mielestäni se kenen ympärille se vaativa ykkös sentterin rooli pitäisi antaa. Zborilin luistelu oli todella kevyen ja vaivattoman näköistä, toivottavasti saadaan miehestä irti enempi joka vaihdossa, nyt näytti että pelkästämään liukumalla oli pelissä sisällä.
Kalpasta tulleet "junnut" piti hyvin vauhtia mutta siihenpä heidän anti ottelussa jäi. Ehkä toisenlaisilla ketjuilla vois tulosta tulla paremmin.
Fofanov sitävastoin oli mies paikallaan, ehdottomasti Jevelle loppukauden sopimus voimaan ja nopeasti.
Kurkinen-Patronen kaksikko ei juurikaan saanut mitään aikaan. Patronen taklasi kertaalleen kovaa ja siinäpä heidän panos otteluun. Kurkisella tulee olemaan vaikeeta saada paikka pelaavasta kokoonpanosta noilla esityksillä. Ehdottomasti 4-ketjuun laittaisin Riihola-Nuutinen kaksikon Heikkilän kaveriksi.

Porukka oli löytyny hyvin tiensä Kankaanmonttuun kun paikkalla oli yli700 katsojaa. Vieläkun hallin uudet palvelut saadaan käyttöön, niin hyvälle vaikuttaa.
Torstaina käydään mittaamassa tasoa Varkaudessa kun Sapko tulee siellä vastaan. Ollaan taas sen pelin jälkeen vähän viisampia tulevan suhteen.
 

Knap

Jäsen
Olipas viihdyttävä peli harjoituspeliksi.

Ensimmäinen erä oli aika pitkälti Asplövenin, ensimmäiseen neljään minuuttiin kaksi läpiajo maalia. Ensimmäinen maali meni ehkä vähän helposti, kun längit oli liikaa auki mutta puolustuksen syy siltikin enemmän.
Tavallaan surullista että vasta kun tuli maali, alettiin pelaamaan, toki hyvä että se herätti.

IPKn ylivoima lähdöt oli kun komediaelokuvasta.. Kahteen minuuttiin, vittu KAHTEEN MINUTTIIN, päästiin kerran alueelle, että saatiin paine pidettyä, sekin YV-lopussa.

Toinen erä oli selkeästi jo IPKn ja asia mitä tehtiin jäällä alkoi näyttämään pikkuhiljaa jääkiekolta. Pelikirja josta ensimmäisessä erässä ei ollut tietoa, löyty.

Mutta hienoa, ensimmäinen voitto Mestis tasolla, eikä mistään huonosta joukkueesta.
 

Big Bear

Jäsen
On pojilla vielä opeteltavaa Mestiksen tavoille. Omissa soi ihan liikaa ja ylivoimakin ajoittain kaaoottista katsottavaa. Kuudella tehdyllä maalilla pitäisi pelit voittaa. Treeniä, treeniä ja vielä kerran treeniä. Joukkueessa on aika paljon kokemusta, mutta ei se ole harkkapeleissä juurikaan näkynyt. Odotankin sarjan alkua hivenen huolestuneena. Vielä ehtii kuitenkin tehdä ryhtiliikkeen. Jotenkin tuntuu että kokeneen kalustonkin mailat ovat ainakin kotipeleissä tärisseet.
 

hessum63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
Katselin eilen Ipk peliä ja silmään pisti positiivisena Kalpan kiekollinen pakki Leskinen. Leskinen kehityy mestiksessä isossa kiekollisessa roolissa kauden aikana kovasti. Puoluspäässä on puutteita mutta eiköhän ne siitä vähene. Lähinnä tuli seurattua Hämäläisen veljesten otteita. Nuorempi veli Aleksi oli aika näkymätön. Aatu näyttäisi pääsevän Mestis rytmiin peli peliltä paremmin.
Maalivahtipeli oli IPKn murheenkryyni. Luvattoman helppoja lurahti selän taakse. Godla lainalle sopiviin väleihin, niin pistepussi täyttyy. Mestiksessä hyvällä veskarilla raavitaan paljon pisteitä.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
On pojilla vielä opeteltavaa Mestiksen tavoille. Omissa soi ihan liikaa ja ylivoimakin ajoittain kaaoottista katsottavaa. Kuudella tehdyllä maalilla pitäisi pelit voittaa. Treeniä, treeniä ja vielä kerran treeniä. Joukkueessa on aika paljon kokemusta, mutta ei se ole harkkapeleissä juurikaan näkynyt. Odotankin sarjan alkua hivenen huolestuneena. Vielä ehtii kuitenkin tehdä ryhtiliikkeen. Jotenkin tuntuu että kokeneen kalustonkin mailat ovat ainakin kotipeleissä tärisseet.

Lieneekö eka kerta kun ollaan Big Bearin kanssa vähän edes asoista erimieltä :)
Tuon kyllä allekirjoitan täysin, että puolustuspelaaminen on tällä hetkellä kaukana siitä mitä sen pitäisi olla varsinkin kun Huttunen alakerran Hidalgona on ollut telakalla. Maalivahdit ei ole onnistuneet reenipeleissä vielä kunnolla, mutta luotto tähän kaksikkoon on kova kun aletaan pisteistä pelaamaan.
Tuosta "reeniä reeniä" hommasta olen vähän erimieltä, että tuskin yhtään pystyy IPK lisäämään reenien määrää, elokuusta alkaen on vetäneet hurjaa tahtia niin jäällä kuin oheisissakin että siitä ei varmaan pelisuoritukset jää kiinni. Kokeneista pelaajista Aatu Hämäläinen on ollut juurikin niin huikea kuin hänen odotinkin olevan ja peli peliltä Aatu on parantanut peliään. Heikkilä samoiten ollut omassa roolissa ihan päällikkö, Ile ei juurikaan virheitä tee ja on varmasti joukkueen paras aloittaja. Virtaselta odotan vielä tasonnostoa, kovan määrän tekee töitä joka pelissä mutta onko ykkösketju/ykkös-YV oikea paikka hänelle? Omista viimevuotisista silmään on ottanut Kokkonen. Toivotaan että Kokkonen oppii nopeasti Mestiksen vaatimukset, eli kiekkoa nopeasti liikkeelle heti kun siihen on paikka. Tässä sarjassa ei näy onnistuvan kuskaukset niin kuin suomi-sarjassa tai keväällä Raahen visitillään. Toinen pieni pettymys on Putkonen, tosin Putkonen on kyllä varmasti pelimies kun vaan oikean ketjun hänelle löytää, Heiskanen-Putkonen tutkapari on vielä näkemättää tämän kauden reenipeleissä. Vähän ihmetyttää tuo Niirasen peluuttaminen muutenkin, kun ei lähde noita "kärkikenttiä" kokeilemaan erikoostumuksissa.

Missä viipyy Fofanovin sopimus??? Heittämällä Jeve menee monen pelaajan ohi ainakin minun papereissa. Varsinkin Hokkitaustaisen Kurkisen peluuttaminen ei oikein käy mun järkeen, esim Fofanov olisi satakertaa parempi valinta siihen paikkaan missä Kurkinen on pelannut.
Kalpasta tulleista pelaajista Kinnunen on ottanut alakerran "liiderin" paikan Huttusen poissaollessa, Saku tulee varmasti pelaamaan kovan kauden sikäli mikäli saa IPK:ssa pelata eikä Kalpa häntä köykäiseen pakistoonsa vie. Komulainen on paikkansa ansainnut kärkikentissä, Katosalmelta kyllä odottaisin enemmän. Vauhti hänellä on sarjan eliittiä mutta tulosta saisi tulla enempi kuin nyt on tullut mikäli vielä Liigaan mielii takaisin. Nuorempi Hämäläinen on myös pelipeliltä parantanut, mukava oiskin nähdä veljekset samassa kentässä reenipelissä, laituriksi veljeksille sopisi ykköskentän laituri Adam Zboril. Zborilista tulee varmasti olemaan kauden aikana iloa joukkueelle ja katsomolle. Aivan jäätävän hyvä luistelija ja liukuja, sekä näkyy olevan ihan huikea kiekonsuojaaja pienestä koostaan huolimatta. Tulee varmaan pitämään kauden aikana pitämään kultaista kypärää päässään.
Pakeista Janne Pälve on ollut positiivinen yllätys, hänellä peli paranee kokoajan. Jakelee kovia taklauksia ja isoksi miehiksi liikkuu tosi hienosti. Hermes pelissä oli Kalpasta lainassa Otto Leskinen, hänet näkisin mielellään pitempäänkin täällä. Hänelläkin luistelu silmiähivelevän pehmeää ja liike jokasuuntaan liigatasoa. Heinonen ollut myös yksi parhaista pakeista niissä kahdessa ekassa kotipelissä missä pelasi. Paljon blokkauksia ja helpoa pelaamista muutenkin, ehdottomasti positiivinen yllätys. Lauri Vanninen pelasi Hermestä vastaan ja katsoi muutamaa maalia aitiopaikalta, muuten Vanninenkin pelasi ihan ok peruspeliä pistäen helppoa ykkössyöttöä liikkeelle.

Näillä mietteillä jäädään odottomaan kotisarjaavusta, toivotaan että Niiranen löytää sopivat ketjut ja ennekaikkea kokeilee jäljellä olevissa reenipeleissä jotain uutta. Big Bearin mainitsema YV pitäisi saada kyllä parempaan kuosiin, varsinkin kakkos YV:n osalta.
 

Big Bear

Jäsen
Tiedän kyllä että treenasivat elokuun helvetin lujaa. Voi olla, että se on näkynyt harkkapeleissä ja ei niinkään positiivisella tavalla. Omiin on mennyt ihan liikaa kiekkoja ja ainakin puolustuspeliä on syytä treenata vielä kovasti. Sarjassa ei vaan voi laskea viittä, kuutta tai jopa seitsemää maalia omiin. Mikähän on Huttusen tilanne? Toivottavasti on pelikuntoinen ensi viikolla. Tolonen hoitaa kyllä maalissa ruutunsa, mutta Leskisestä en ole enää niinkään varma. Kovin on ollut epävarma harkkapeleissä.
 

Big Bear

Jäsen
Jaahas, Denis Godla IPK:n maalissa huomisessa sarja-avauksessa. Näin tiesi kertoa Iisalmen Sanomat verkkosivuillaan. Juttua en tähän linkitä, koska avautuu vain tilaajille. Mielenkiintoista, että heti tulee mukaan näin nopeasti. KalPassa ei ole tainnut tulla paljon peliaikaa, joten hakee sitä yhteistyöseurasta. Toisaalta omat veskarit eivät ole harkkamatseissa vakuuttaneet, joten Tolonen-Leskinen kaksikolle hyvä herätys! Hokki-peli tuntuu kaupungissa kiinnostavan, joten saattaa 1000 katsojan raja paukkua.
 

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
No ei sitä varmaan vois paremmin mestistaivalta aloittaa. Taistelevaa, taklaavaa ja tehokasta kiekkoa tarjosi IPK tähän väliin. Kova päänahka heti alkuun ja tästä on hyvä jatkaa!
 

Knap

Jäsen
Erittäin hieno ottelu, Hokki ei ollut parhaimmillaan ja IPK rokotti tästä. Godla oli huikea, voi käydä useamminkin vierailulla :)

Jäähyjen määrää pitää kyllä vähentää, jos meinaa voittojen tiellä pysyä.
 

Big Bear

Jäsen
Juu, olihan upea kauden avaus. Hokki oli ihan kusessa eka kympin ja Smura suli siinä muiden mukana. Nyt ei ollut tahmea alku niin kuin harkkapeleissä. Hokkilaisiin mentiin päälle kuin sika limppuun, ja kajaanin poijjat keräilivät kamojaan. Godla oli huikea, mutta nyt annan koko joukkueelle ison plussan. Todella miehekäs esitys ja tästä on hyvä jatkaa perjantaina pässipaitoja vastaan!
 

Lätkä

Jäsen
Upeaa IPK!

Joukkue hyvä, asenne hyvä jne. Tuollaisella nipulla olette juuri oikea nippu Divariin.

Etsin etsimällä heikkoa lenkkiä, mutta sitä nyt vaan ei satu olemaan.....pisteenä iin päällä valtakunnan paras Divarivalkku...JUKKIS..terveiset Lätkältä hänelle. Kaiken kukkuraksi IPK:n hankinnat ovat onnistuneet 110-prosenttisesti. Ainoataan pieni pelko on se loukkaantumis-suma, joka tulee joka joukkueelle pitkän kauden aikana. Kunhan vaan ei sen aikana tulisi "kylmät"?

Kaikeasta huolimatta... ONNEA IPK! Lätkällä on täydet sympatiat IPK:a kohtaan.
 

D mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Diskos, PiTa...
Mikäs tuon "Kankaan montun" katsojakapsiteetti on? Olikos eilinen peli loppuunmyyty? Ja onnea tosiaan IPK:lle avauspisteestä ja sarjanoususta noin ylipäänsä. Iisalmi ansaitsee (ja vaatiikin) kyllä jonkinlaista urheilumenestystä edes jollain saralla, on kuitenkin sen verta iso kaupunki. Toivottavasti iideniläiset nyt jaksaisivat käydä peleissä (ja maksaakin niistä), vaikkei ihan voitosta voittoon joukkue kauden läpi marssisikaan. Tommosella 1000 katsojan keskiarvolla luulisi Mestis-tasolla nyt jollain tavalla seuraa pyöritävän jo. Saas nähdä, jos vaikka itsekin pääsisi verestelemään joku päivä tässä talven aikana vanhoja hyviä aikoja...
 

Knap

Jäsen
Mikäs tuon "Kankaan montun" katsojakapsiteetti on? Olikos eilinen peli loppuunmyyty? Ja onnea tosiaan IPK:lle avauspisteestä ja sarjanoususta noin ylipäänsä. Iisalmi ansaitsee (ja vaatiikin) kyllä jonkinlaista urheilumenestystä edes jollain saralla, on kuitenkin sen verta iso kaupunki. Toivottavasti iideniläiset nyt jaksaisivat käydä peleissä (ja maksaakin niistä), vaikkei ihan voitosta voittoon joukkue kauden läpi marssisikaan. Tommosella 1000 katsojan keskiarvolla luulisi Mestis-tasolla nyt jollain tavalla seuraa pyöritävän jo. Saas nähdä, jos vaikka itsekin pääsisi verestelemään joku päivä tässä talven aikana vanhoja hyviä aikoja...
Kapasiteetti varmaan jotain 1350, mutta sillon kyllä ollaan ihan kiinni naapurissa. Halli oli aika täynnä, yhden vapaan paikan näin omalta paikaltani.
 

Knap

Jäsen
Hieno voitto viime kauden neljänneksi sijoittuneesta joukkueesta. Godla oli taas maalissa, mutta ei ollut niin maaginen kun Hokkia vastaan. Denis otti kolmannessa erässä ne kaksi maalia ehkä hieman helposti, mutta onneksi ei ratkaissut peliä. Vaarasuo oli ihan ok, vähän yliyrittämistä näkyi avauserässä, mutta hyvää rauhallista peruspeliä isoilla minuuteilla.

Kauden kolmas peli, ja voisin aloittaa nyt tämän: Tuomarit oli aivan perseestä.

Ens lauantaina viime kauden kolmanneksi viimeinen LeKi vastassa, eiköhä voeteta!
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Juuri sellaista peliä oli tänään tarjolla kuin hallille ajelellessa toivoinkin, taisteleva ja periksiantamaton IPK! Silmään pisti tämän illalla pelissä vauhti, varsinkin omasta päästä lähtiessä. Muutamalla nopealla syötöllä omista pois ja haluttiin pysyä kiekossa.
Godla toi taas luottoa omaan päähän vaikka pieni vamma alkulämmöissä polveen tulikin. Karhukoplakin piti hyvää ääntä läpi pelin ja sai muutkin katsomo-osat mukaan meininkiin, tätä lisää!
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Mitenkäs jukurilainojen peli näytti luonnistuneen? Kolmannen erän alussa vilkaisin otteluseurannasta laukaisukarttaa ja Laku Laakkosella näkyi koko ottelussa 3 laukausta joista kaikki 10 sekunnin sisään toisen erän puolivälissä ja niistäkin 2 ohi maalin (rupesin ihmettelemään millainen flipperi siellä on ollut käynnissä että tuo on ylipäätään mahdollista). Vaarasuo ollut näköjään jokaisen KeuPan tekemän maalin aikana kentällä.

Ilkan yliyrittäminen ja siitä seuraavat virheet ovat tuttuja myös Jukureiden mestisajalta. Kun pelasi HIFK:lla lainassa niin keskittyi 100% puolustavaan peliin ja sai todella paljon siitä kiitostakin, mutta Mestiksessä lähti sitten riskillä hakemaan kiekollisempaa roolia, mikä ei kovin usein tuntunut kannattavan. Mielenkiinnolla oikeastaan odotan millaisen moodin pistää päälle päästessään Mikkelissä ensimmäistä kertaa pelaamaan uudella sarjatasolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös