Voi tätä tietotekniikan aikakautta

  • 1 241
  • 7

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
SM-liigasivuille tuli tiltti kolmannessa erässä. Sama heijastui sitten teksti-TV:n sivulle 222. Kaino kysymykseni kuuluu siten: kuka teki Jokerien neljännen maalin. Jos on syöttäjiä, niin nekin kiinnostaa. Taisi mennä tyhjiin?
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Maalintekijänä oli Petri Varis, syöttäjä meni multa vähin ohi.. ja tyhjiinhän se tosiaankin meni.
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: Xtrmntr 2001-01-23 21:25 ]</font>
 

Jiisipet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Radio Suomen äijä sanoi että Varis teki ja Benda syötti. Mutta voi ihan hyvin olla vaikka Ritan tekemä, sen verran ulkona Radio Suomen äijät yleensä on.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Joo, ei tuolta sm-liigan kotisivulta pääse lukemaan tilastoja. Pännii, kun ei näe tilastoja <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">[addsig]
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään ei vaikuta tosiaankaan oikein mikään pelaavan. Nuo cjb.net-osoitteet eivät pelittäneet päivällä ja kun yritin päästä nettiin siinä viiden puolikuuden välillä ennen matsiin lähtöä, ei toiminut NICin eikä SUomi24:n yjteydet. Molemmissa oli sama vika, vehje väitti salasanan olevan väärä, vaikka se ei voinut pitää paikkaansa, tarkistin nimittäin ne moneen kertaan selaisella Revelation-ohjelmalla, joka näyttää selkokielisenä salasanat.
<BR>
<BR>Eiköhän se siitä lähde.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Vielä tähän tietotekniikkaan.
<BR>
<BR>Funtsikaa, jos autoissa olisi yhtä paljon vikoja kuin näissä nettiyhteyksissä. Ikinä ei tietäisi, suvaitseeko se kärry käynnistyä vai ei. Ja milloin loppuu taival.
<BR>
<BR>No, ehkä autojenkin alkuaikoina se oli sellaista. Joillakin voi tietysti olla nykyäänkin.
<BR>
<BR>Jotenkin vaan v*tuttaa, kun tämä on niin haitekkia niin haitekkia ja silti hajoaa milloin mikäkin reititin. Täysin laadutonta tekniikkaa tuodaan markkinoille yhä kiihtyvämmässä tahdissa. Ja kuluttajalta peritään kyllä kaikki viimeisen päälle.
<BR>
<BR>Kuningaskuluttaja, tässä olisi Teille aihe!
<BR>
<BR>Sori, tämä ei enää liittynyt lätkään.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
eipä toiminut sonerankaan yhteys about kuudest eteenpäin vähään aikaan... muutenki niin tuskanen yhteys... [addsig]
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Eilen en päässyt esimerkiksi vielä rekisteröitymään tänne sen takia, kun kone tai siis netti sekoili. Ja myös monet osoitteet olivat jo eilen jumissa. Sama peli näyttää tänään jatkuvan koko netissä.[addsig]
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös