TPS, media ja julkisuus

  • 2 965 169
  • 11 942

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Hyvää duunia hei!

Ja seuran nimenhän pitäisi olla Turun boltsiposse.
 

eCiuj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Väkisin väännetyt Kilvet ja Rock Academyn viisu jäävät kyllä jalkoihin 10-0! Suamenlejjona on hyvä esimerkki, ettei musiikin ole pakko aina olla niin vakavaa/hiottua ollakseen silti kuunneltavaa.

Kyseinen bändi kannattaa muutenkin laittaa seurantaan, jos ei välttämättä musiikillisten lahjojen takia niin siitä syystä että bändillä on mustavalkoinen sydän ja hyvä huumorintaju.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS

Fattsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
HC TPS on vuoden 2016 Pitsiturnausmestari - TPS

Tepsin sivuilla vähän kuvia Pitsiturnauksesta, sekä linkit Spinan, Reunasen, Erosen ja Selinin haastatteluihin.

Kuuntelin vasta Spinan haastattelun, ja kyllä mies ainakin kauniita osaa puhua. Jos tuosta haastattelusta pitäisi jotain päätellä, niin mies pelaa kyllä täydellä sydämellä Tepsille. Kaukalossahan miehen tunteiden purkauksia on nähty, mutta niitähän sattuu, kun äärirajoilla pelataan. Hieno mies tuon haastiksen perusteella.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On muuten sitten s**tanan raskasta kuunneltavaa tämän kaverin jatkuva itsekehu ja henkselien paukuttelu. Otan osaa TPS.

Viime vuosina TPS ei ole edes markkinoinut. Minä en laske enää Turun Sanomien ottelumainoksia markkinoinniksi! Tälle osa-alueelle tarvittiin uutta ja tuoretta ja tässä on ihan potentiaalisen näköinen vaihtoehto suomifutiksen puolelta. Se on laji itessään. :D
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Hieno mies ja hyvät näytöt Bluesista sekä SJK:sta. CV:ssä mm. Blues U20 joukkuemanageri, kykyjenetsintää ja opinnäytetyönä tutkinut Jääkiekon SM-liigan talousvaikutuksia. Tuore alan koulutus Aalto-yliopistosta. Lähdesmäki ymmärtää seurayhteisön ja kannattajien merkityksen.

Toivottavasti saa vapaat kädet toimia ilman johtoportaan asettamia nippusiteitä. Todellinen ammattilainen, odotan hyvin mielin. Lisäksi hyvät kontaktit alan toimijoihin ja ennen kaikkea hänellä on piireissä arvostusta.
 
Viimeksi muokattu:

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lähdesmäeltä tavallaan rohkea veto lähteä tähän. TPS:lle lottovoitto että tulee "kullantuoksuisen" TPS-perheen ulkopuolelta.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aivan mahtavaa, että TPS julkaisee youtubessa noita vanhoja videoita 1990-luvulta ja kokonaisia ottelutallenteita, joista voi katsella mm. Jere Lehtisen 5 maalia Hifkiä vastaan, Tomi Kallion uran ensimmäinen maali SM-liigassa ja Saku Koivun uran ensimmäinen vaihto.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Aamulehdessä annettiin ymmärtää että TPS näytti kylmästi ovea Lassilalle ja suorastaan savusti tämän Tapparaan. Pelaajalla itsellään ei olisi ollut mitään välitöntä tarvetta maiseman vaihdolle. Nyt on meininki pelata "rakoviinan" kanssa ottelut suunnilleen fifty-sixty siinä missä TPS luottaa "kokeneisiin" Setäseen ja Georgieviin sekä norski Grönstrandiin.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aamulehdessä annettiin ymmärtää että TPS näytti kylmästi ovea Lassilalle ja suorastaan savusti tämän Tapparaan. Pelaajalla itsellään ei olisi ollut mitään välitöntä tarvetta maiseman vaihdolle.

En tiedä savustamisesta, mutta en yllättyisi yhtään jos Teemulle on kylmästi ilmoitettu, että täältä ei enää sopimusta irtoa. Lassila on edelleen sille päälle sattuessaan tekijämies ja toivon vilpittömästi hänelle onnistumista Tapparan paidassa (no tietty Tepsiä vastaan saa imuroidakin), mutta Tepsin kannalta pidän viime kauden suoritukset huomioon ottaen ihan hyvänä nykyistä tilannetta, jossa koko kauden ailahtelevasti suorittaneelle kokeneelle ykköskassarille näytettiin ovea ja uuteen kauteen lähdetään verrattain kokemattomalla, mutta kuitenkin potentiaalisella ja hyviä otteita esittäneellä maalivahtikaksikolla.

Onhan siinä tietysti oma riskinsä, että mitä sitten jos kumpikaan ei onnistu kannattelemaan joukkuetta, mutta ei se riski mieliala-Lassilan kohdallakaan ihan pieni olisi ollut.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Terry Broadhurst
Mediasta ja erityisesti MEDIAsta puhuttaessa, NikkolaMEDIAn vaikeneminen on kyllä ollut todella harmillinen juttu. Huhurulettinsa on kyllä ollut jo pitkään ykkösluokan viihdettä. Toivottavasti aukeaa taas pian.
 

Sakoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aamulehden kiekkotoimitus nyt on mitä on, tuskimpa vaan ollut mitään taustaa tuolla kommentilla. Jotain raflaavaa täytyy kirjoittaa, jotta ihmiset lukisi.
 

Jessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiitos palautteesta. Tulevalla kaudella jatketaan taas mm. Maanantaiklubia. Hieman painitaan näin alkukaudesta aikatauluongelmien kanssa vielä hetken aikaa, kun joukkuekin treenaa muualla tämän tutun kotihallin sijaan. Haastattelijakaan ei enää ole toimistolla töissä vakiokalustona, joten sekin laittaa hieman kapuloita rattaisiin. Mutta tulossa on varmasti :)
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pakko rakastaa tota TPS:n uutta ilmettä SoMessa. Ainakin Twitterissä huikeaa settiä.
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Hyvää duunia Twitterissä.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Ilmeisesti joukkue vietti eilen (kosteaa?) vapaapäivää Liberecissä. Martin Berger julkaisi ainakin Instagram-tilillään kuvan, jossa istuu urheiluauton konepellillä kalsareissa? ja hihattomassa paidassa uimalakki päässä olutpullo kädessään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös