San Jose Sharks 2016–2017 – vielä kerran, pojat?

  • 81 686
  • 233

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Hertl, Nieto, DeMelo ja Carpenter qualifyin' offerit.

Vanekin vahvuudet kyllä tulisi hyvin esiin Sharksin pelitavassa. Mutta onhan se aikamoista, että vaimoalennuksella olevasta 3vuotisesta sopparista ostetaan vika vuosi pois. Silti tämä sohvaGM kokeilisi.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Oikein hyvä diili molemmille osapuolille. Parin vuoden päästä Sharksilla on tilaa palkkakaton alla, ja toisaalta Hertl ehtii antamaan kunnon näyttöjä ennen sitä.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Mikkel Bödker siis haipaitaan. Lähtökohtaisesti varovainen peukku tälle näin. Laituripuoli oli minulle vähiten pienein (=suurin) kysymysmerkki, mutta nyt sinne saatiin hyvän tason omaava pelimies. Vaikka Arizonassa kuulemma pelasikin kuin löysääkin löysempi kulli, niin teki silti 51 pistettä koko kaudella. Nyt jos saa vierelleen Couturen, niin paremman sentterin vieressä menee vielä paremmin.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Mietityttää tuo Schlemko. Vissiin pelannut viime kaudella kätisyydestään huolimatta oikealla puolen eli olisi siten viemässä sen Polakin jättämän paikan. Kiekollisesti olisi hyvä nimenomaan kolmospariin mutta itselle tulee mieleen kuinka tämä kaveri pärjäisi sen Dillonin parina paremmin kuin Polak jossain viime vuoden finaaleissa. Näyttää oleva nykyisen pakiston kevyin.
 
Mahtava juttu, että Bödker tuli Sharksiin. Yksi suosikkipelaajista sen myötä kun pelasi työsulkukaudella Lukossa. Viihdyttävä pelaaja ja varmasti tulee tekemään enemmän kuin tuon 50 pistettä vielä.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Kyllä tässä on yhtä hyvät fiilikset kuin viime kesänä. Vielä kun pojat onnistuisi yhtä hyvin kuin viime kesän UFAt. Martin ja Bödker DeBoerin suhteilla, Ward ja Schlemko roolituspuheilla. On se kova koutsi!

Maalinteko potentiaalia löytyy kyllä hyökkäyksestä kivasti paperilla, aina sinne 4.kenttään asti. Mutta 19-39-50 ei riitä. 12 vai 48 keskelle vai muutoksia. We`ll see.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Reenileirillä nähdään miten ketjut alkavat muovautua. Tosin muuttuuhan ne senkin jälkeen useaan otteeseen. Harmillisesti tämä Bödkerin diili taitaa tarkoittaa Wingelsin uran haipaidassa tulleen päätökseen. Dillon voi myös olla liipasimella.
 

mästare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK & San Jose Sharks
Bödker siis tosiaan haipaitaan, pidän kyllä tästä siirrosta paljon. Uskon, että kaveri saa tutun valmentajan alaisuudessa itsestään enemmän irti ja pelaa hyvän ellei jopa erinomaisen kauden henkilökohtaisella tasolla. Loppukausi Coloradossa oli kuitenkin ainakin pisteiden valossa ihan ok (18 ottelua 12 pistettä ja pitäisikö sanoa "vain" -5 tehotilastossa) päästyään pois Arizonasta surffailemasta. Potentiaalia on.

Hyökkäyskalusto näyttää tämän hankinnan jälkeen mielestäni todella hyvältä. Yksi sentteri tosin ehkä alempiin kenttiin voisi mahtua kuten edelläkin on todettu. Nyt sinne olisi omasta takaa tarjolla Karlsson, Spaling tai Zubrus (lopettiko jo uransa?). Tosin kaikki heistä taitavat olla hieman "laitureita, jotka pystyvät pelaamaan myös keskellä" -tyyppiä enkä ole varma heidän sopimustilanteistaan tällä hetkellä.

Toinen varsin mieluisa juttu allekirjoittaneelle olisi Goldobinin aloittaminen ylhäällä mikäli huhut tästä pitävät paikkansa. Kaveri säväytti sen verran IFK:ssa pelatessaan, että olisi mielenkiintoista nähdä miten kehitys on edennyt ja miten tämä taituri pärjäisi shown puolella!

Hahmotelmaa:

Hertl - Thornton - Pavelski
Bödker - Couture - Donskoi
Marleau - Tierney - Goldobin
Nieto/Karlsson - Karlsson/Spaling/X - Ward
 

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
Bödker voi osoittautua parhaimmillaan erittäin hyväksi hauksi. Sopinee aika loistavasti pelityylinsä puolesta Sharksin älyttömän nopeaan joukkueeseen ja jos ja kun pääsee nauttimaan Couturen ja/tai Thorntonin tarjoilusta, niin jälki voi olla tuhoisaa. Jos kakkosketju pistetään muotoon Bödker-Couture-Donskoi, niin siinä saa vastustaja tehdä vähän töitä mikäli haluavat saada kiekon lavasta, sen verran vahvoja on jokainen kaveri A) luistelussa B) kiekon suojaamisessa ja C) kaksinkamppailussa ja kulmapelaamisessa.

On tuo hyökkäyskalusto muutenkin sen verran älytöntä luokkaa, että oksat pois. Siihen päälle puolustuksen tähtipelaajat (Burns, Vlasic) ja eliittivahti Jones, niin vaikeata voi ja tulee olemaan tuon joukkueen pysäyttäminen. Nelonen muuten lienee yksi NHL:n parhaimmista.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Ilmeisesti cap tilanteen ollessa tuollainen Wingelsistä tai Dillonista oikeasti pitäisi päästä eroon. Mielessäni olen pyöritellyt Schlemkon rinnalle rightin puolen puolustavaa pakkia. Luke Schenn taitaisi olla liian kallis, entä Jakub Nakladal?

Entä maalivahtitilanne voisiko Aaron Dell riittää toiseksi maalivahdiksi. Jossainpäin arveltu että Reto Berrahan voisi vapautua kun Luongo tervehtyy kauden aikana Floridassa..
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Barracudan kovin kaveri Carpenter ja vuoden jatko valmis. Tarkempia tietoja ei ole vieläkään tullut. Näin Nieto vika perustarjouksen saannut pelaaja, ketä ilman sopparia.

Enpä anna suuria mahdollisuuksia Carpenterille nousta ylös, vaikka kaveri kyllä koko ajan vain parantanut esityksiään. Toivotaan kuitenkin, että räjäyttää pankin leireillä.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
General Fanagerin mukaan Nieto 735K, olisin kuvitellut että menee yli miljoonan. Saman lähteen mukaan Troy Grosenickillä olisi yhden suunnan soppari, tämäkö se kakkosvahti olisikin ja cap-tilakin riittäisi.

Onse kova hyökkäyskalusto, toivottavasti jätkät pysyy terveenä
 
Viimeksi muokattu:
ProHockeyssä Thornton sanoo haluavansa "ilman muuta pelata 40-vuotiaaksi, ehkä vähän pitempäänkin". Ja kun ei hänellä ole koskaan ollut loukkaantumisia, eikä hänen pelinsä ollenkaan perustu nopeuteen, niin hän on juuri sellainen pelaaja jonka ura voi jatkua pitkään. On kyllä alipalkattu, kun vertaa siihen mitä nuoremmat saavat ja mitä he ovat saaneet aikaan kaukalossa verrattuna Thorntoniin. Tai ehkä hän vain on ollut hieman väärään aikaan huipulla, kuten Gretzky, Maurice Richard ja moni muu.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
General Fanagerin mukaan Nieto 735K, olisin kuvitellut että menee yli miljoonan. Saman lähteen mukaan Troy Grosenickillä olisi yhden suunnan soppari, tämäkö se kakkosvahti olisikin ja cap-tilakin riittäisi.

Onse kova hyökkäyskalusto, toivottavasti jätkät pysyy terveenä

Nieto on kyllä tosissaan leikissä mukana. Kaverin perustarjouksen palkka olisi ollut noin 832k. Yllättävä ja hyvä soppari indeed.

Grosenick olisi outo valinta, koska Barracudan parempi molkke oli Dell. Mutta toisaalta lähimenneisyydessä on esimerkki, kun Sharks nosti ylös heikomman farmimolken. Ja sehän oli Stalock ohi Säterin.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
On kyllä alipalkattu, kun vertaa siihen mitä nuoremmat saavat ja mitä he ovat saaneet aikaan kaukalossa verrattuna Thorntoniin. Tai ehkä hän vain on ollut hieman väärään aikaan huipulla, kuten Gretzky, Maurice Richard ja moni muu.

CapFriendlyn mukaan Thornton on ansainnut uransa aikana tuollaiset 89,925 miljoonaa dollaria pelkästään kiekkoa lätkimällä. Varmasti on joku diili myös Bauerin tms kanssa, joten rahaa saattaa olla koossa sellainen reilu sata miljoonaa. Onhan tuo paljon rahaa, mutta moni äijä tulee vielä vetämään top-listoilla ohi. McDavid saa tulokassopimuksensa jälkeen heti käteen sen paperin jossa lukee 7x11, sen jälkeen luultavasti joku mieletön 6x16 ja lopulta 34-vuotiaana Toronto antaa vielä 2x20. Ikää 36 vuotta, taskuissa 213 miljoonaa + mahdolliset sponssitulot. Ja Gretzkyn arvioitu omaisuus on 40 miljoonaa.
 

mästare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK & San Jose Sharks
Hienosti jaksoit lukea viimeiset pari viestiä.

Keith Yandle Floridaan.

Joo ja Nättinen Anaheimiin! Oliko jo? Ei vaan luin kyllä edelliset viestit, ja näin että niissä keskusteltiin general fanagerin mukaan Nieton jo tuon kyseisen diilin tehneen. Oman viestini oli tarkoitus olla lähinnä viimeinen niitti ja varmistus asialle kun se nyt tuli julki myös seuran omilla verkkosivuilla. Sanamuoto oli ehkä vähän väärä siihen nähden, joten pahoittelut siitä jos se sai vaikuttamaan siltä, että en olisi aiempia viestejä jaksanut lukea.

Todetaan nyt tähän lopuksi, että hyökkäys on kyllä kova ja hyvässä formissa! Kannujahtiin on kyllä hyvä lähteä tällä kalustolla.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Näköjään sieltä ei sitä alimpien ketjujen sentteriä ole hankittu niin itse ajattelisin että Hertl voisi olla se joka ottaa kolmannen kentän sentteröinnin. Bökker ottaisi Hertlin paikan ykkösestä.

Bödker-Thornton-Pavelski
Marleau-Couture-Donskoi
Nieto-Hertl-Ward
Karlsson-Tierney-Wingels

Kyllä kait Goldobin saa töitä tehdä että kokoonpanoon nousee, jollei joku loukkaantunut.

Kaippa sinne kakkosyv:hen Vlasic kumminkin päätyy mutta itse toivoisin neljää hyökkääjää toiseenkin yv-kenttään: Bökker-Hertl-Ward-Donskoi-Schlemko
 

3za

Jäsen
Mun veikkaus kokoonpanoksi:

Hertl - Thornton - Pavelski
Bödker - Couture - Donskoi TAI Marleau - Couture - Bödker
Marleau - Tierney - Ward TAI Ward - Tierney - Donskoi
Nieto - Karlsson - Wingels
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Eipä tuo Bödker kuulostanut hyvältä kun selaa mitä olympiakarsinnoissa mies pelannut ja saa vissiin aloittaa world cupin vissiin penkiltä. Toivottavasti homma sitten toimisi seurajoukkueessa hieman paremmin eikä miehestä tarvisisi pyrkiä eroon lopulta.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Bödkerin rooli Sharksissa lienee kolmosketjun laidalla, eli ei mikään avainrooli. Paineetonta tekemistä hyvässä seurassa. En näe syytä huolestua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös