Washington Capitals 2016–2017 – kohti uusia pettymyksiä

  • 103 176
  • 364

Ferris

Jäsen
Molemmat ovat samanikäisiä eli -94 vuosikertaa. Varmaan enemmän liittyy siihen että Sanfordilla olisi ollut vielä kaksi vuotta yliopistoa ja samaten myös Capitalsin oikeuksia jäljellä, Di Paulilla koulu loppui nyt ja käsittääkseni oikeudet loppuvat myös nyt pienen ajan kuluttua. En tiedä tarkkaa aikaa, mutta käsittääkseni sopimus pitäisi tässä tai seuraavassa kuukaudessa aikaan.

Di Pauli on tosiaan elokuun puoliväliin asti Capsien kirjoilla pelaajaoikeuksien suhteen. Jollei sopparia saada aikaiseksi siihen mennessä, tulee Di Paulista UFA. Itse veikkaan, että Di Pauli ei ole ollut tyytyväinen siihen mitä Caps on hälle tarjonnut ja odottelee nyt joko parempaa tarjousta Capseilta tai sitten muilta joukkueilta tuon elokuun puolivälin jälkeen. Kyseessä on lukemani mukaan 4. kiepin varaus, joka tyyliltään on vauhtikone, joka on hyvä alivoimalla sekä aloituksissa. Kiekollista taitoa on kait sen verran, että pystyy kiekkoa pitämään hyökkäyspäässä esim. kulmapelissä riittävästi ja normit syötöt saa perille. NHL:ssä maksimissaan siis alempien kenttien mies. Ollut Jenkkien nuorisomaajoukkueissa MM-kisojen vakikävijä. Tämmöiselle kaverille Capseillä olisi tarvetta jatkossa, jotta alempien kenttien caphittiä saataisiin pienemmäksi. En kuitenkaan usko, että Caps lähtee hälle isoja rahoja tarjoamaan, joten voi hyvin olla että hänet päästetään vapaille markkinoille. Di Paulihan oli kutsuttu development-leirille, muttei sinne tullut. Tästä voi halutessaan jotain päätelmää tehdä?

Sanford on tosiaan enemmänkin sitten potentiaaliltaan kiekollisempi kaveri, joka on kehittynyt lupaavasti molempina yliopistokausinaan. Kokoa on riittävästi NHL-kaukaloonkin ja varressa vielä varaa lisämassaan. Sanfordin yliopistojengi Boston College pääsi yliopistojen Frozen Four-lopputurnaukseen, jossa tippui välierissä. Ohessa puolen vuoden takaa artikkeli, josta saanee vähän kuvaa millaisesta kaverista kyse.

Washington Capitals Prospect Update: Zach Sanford
 

Marselis25

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Molemmat ovat samanikäisiä eli -94 vuosikertaa.
Oho, niinpäs ovatkin. Katsoin alunperin, että Di Pauli olisi -92.

Sanford on tosiaan enemmänkin sitten potentiaaliltaan kiekollisempi kaveri, joka on kehittynyt lupaavasti molempina yliopistokausinaan. Kokoa on riittävästi NHL-kaukaloonkin ja varressa vielä varaa lisämassaan. Sanfordin yliopistojengi Boston College pääsi yliopistojen Frozen Four-lopputurnaukseen, jossa tippui välierissä. Ohessa puolen vuoden takaa artikkeli, josta saanee vähän kuvaa millaisesta kaverista kyse.

Washington Capitals Prospect Update: Zach Sanford
Itselleni tullut hyvä vaikutelma Sanfordista sekä hänen kehityksestään. Toivottavasti jatkaa samaa rataa, eli luultavasti tullaan Caps-paidassa muutaman vuoden päästä näkemään.
 

Tompe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Jos jotakuta kiinnostaa vielä kerran muistella ex-GM McPheen merkittävimpiä aikaansaannoksia Caps-aikakaudelta, löytyy TSN sivuilta pieni juttu miehestä.

Linkki: BarDown: Looking back at the best and worst moves from new Las Vegas GM, George McPhee

Mielenkiintoinen kyllä tuo Draft vuosi 2003 ja varausvuorot #17-20

#17 Zach Parise
#18 Eric Fehr
#19 Ryan Getzlaf
#20 Brent Burns

Jokainen taitaa tietää kenet näistä herroista Capitals varasi kyseisenä vuonna, sattuuhan näitä.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Pistetään nyt tännekin, kun kukaan ei ole vielä ehtinyt laittaa, vaikka eilen saatiin asiaan varmistus:

Capitals ja Marcus Johansson ovat solmineet kolmivuotisen jatkosopimuksen, joka on arvoltaan 13,75M dollaria. Tämä tekee Johanssonin cap hitiksi 4,583M dollaria. Sopimus saatiin valmiiksi vain minuutteja ennen välimieskäsittelyä, joten kohtuu hyvä ajoitus.

Itsellä hiukan ristiriitaiset fiilikset tästä. Johansson on loistava pelaaja ja takuuvarma vajaa 50 pinnan ukko, mutta tuo cap hit kuulostaa omaan korvaan hiukan suurelta. Sinällään sopimuksessa ei ole mitään vikaa, mutta se nyt vain tarkoittaa jotain isoa muutosta ensi kesälle, kun mm. Kuznetsoville tullaan sorvaamaan jättiluokan sopimus. Todennäköisesti tämä johtaa Oshien lähtöön, mikä itseä ainakin kovasti harmittaisi, kun Oshiesta pidän.

Turha kuitenkaan murehtia ensi kesää vielä. MoJo on tärkeä kiinnistys tulevan kauden runkoon ja on laatupelaaja kakkos/kolmosketjuun. Kun saisi vaan maalituotantoa nostettua sieltä vajaa kahdenkympin tienoilta lähemmäs kolmeakymmentä, niin pitäisin kovasti. Johansson on myös yksi palanen toimivaa ylivoimaketjua, joten pitää tähän olla tyytyväinen. Olisi kiva kuulla myös muiden mietteitä sopimuksesta.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Linkki: BarDown: Looking back at the best and worst moves from new Las Vegas GM, George McPhee
---------
#17 Zach Parise
#18 Eric Fehr
#19 Ryan Getzlaf
#20 Brent Burns

Jos tuotakin listaa vähän laajentaa, niin näyttää jo paremmalta:

#15 Robert Nilsson
#16 Steve Bernier
#17 Zach Parise
#18 Eric Fehr
#19 Ryan Getzlaf
#20 Brent Burns
#21 Mark Stuart
#22 Marc-Antoine Pouliot

Vaikka ei mitään Getzlafia tullutkaan, niin ihan tarpeeksi hyvä pelaaja kuitenkin. Jos nuo ykköskierroksen pelaajat laitetaan listalle paremmuusjärjestyksessä, on Fehr siinä top-20 kohdalla. Riippuen tietysti siitä, että arvostetaanko Fehr paremmaksi vai huonommaksi kuin Zherdev ja Kostitsyn. Fehr taisi muuten olla ns. listan ulkopuolelta, koska TSN esimerkiksi ei ollut listannut häntä ensimmäiselle kierrokselle ollenkaan ja Sports Illustratedin listalla hän oli sijalla 28. Arpapeliähän nämä myöhäisemmät vuorot ovat aina olleet, varsinkin tuolloin yli 10 vuotta sitten kun skouttaaminen ei ollut niin hyvällä tasolla kuin nykyään. Silti vähän tylyä sanoa, että pelaaja joka on tehnyt hyvän uran, on McPheen surkein varaus. Kuitenkin löytyy näitä Pokulokkeja ja Gustaffsoneja jotka eivät ole varatuksi tulemisen lisäksi saaneet mitään aikaan.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Johanssonille tosiaan jatkot saatiin aikaiseksi ja caphit oli ihan odotettua kamaa. Kolme vuotta hiukan ylläri, ehkä jopa positiivinen sellainen. Ensi kausi on kuitenkin se juttu ja Johanssonin jatko oli tärkeä sen kannalta. Markkinoilta ei parempaa ukkoa tohen rahaan ole tarjolla, etenkään "ilmaiseksi". Syvyyttä kannujahtiin.

Olin jo varautunut, että nyt se viimeinen vuoden RFA paperi käteen ja sen jälkeen päästetään käveleen ensi kesänä. Nyt kuitenkin saatiin hyvin asset management näkökulmasta lisäaikaa MaJon kanssa. Jos ensi vuonna näyttää siltä ettei mahdu capin alle, niin kyllä tuosta sopimuksesta on suhteellisen helppo päästä treidin kautta eroon. Lisäksi edessä on vielä tuo laajennusdrafti ja sitäkin ajatellen Johansson on nyt varmasti ihan mielenkiintoinen nimi Vegasin papereissa. Mikäli jätetään suojaamatta niin vaikea Vegasin on häntä jättää ottamatta, vaikka tarjolla lienee myös mm. Orlov.

Capiin jäi nyt se n. 3,5 milliä tilaa. Orlovin jatko onnistuu ilman kipuja ja yli jää jotain miljoonan paikkeille. Se jätettäneen kasvamaan korkoa myöhempää käyttötarkoitusta varten.

Ovechkin - Kuznetsov - Oshie
Burakovsky - Backstrom - Williams
Connolly - Eller - Johansson
Winnik - Beagle - Wilson
+ Stephenson, Vrana, O'Brien, Barber jne.

Orpik - Carlson
Alzner - Niskanen
Schmidt - (Orlov)
+ Chorney, farmi

Holtby
Grubauer

HFboarsia kun selailee niin ihme paniikin lietsonta menossa. Mitä enemmän viime kautta on saanut sulatella, niin sitä levollisemmin mielin ite kohti "the kautta" tässä edetään. Capitals oli 15-16 kaudella erittäin kova nippu, joka voitti runkosarjan ylivoimaisesti ja taipui pleijareissa tulevalle mestarille sarjassa missä 4/6 peleistä oli enemmän tai vähemmän meikäläisten hallintaa. Mihinkään suuriin muutoksiin kokoonpanossa tai pelifilosofiassa ei mun mielestä ole mitään tilausta. Viime kauden pleijareissa kadonneet pelaajat saa uuden mahdollisuuden, nuoriso-osasto on vuoden valmiimpi ja kantavat voimat ei ole osoittaneet merkkejä hiipumisesta. Capitals on selvä contender tällä nipulla kauteen lähdettäessä ja vielä ihan sieltä kirkkaimmasta päästä.

Viime kaudesta on siis kokoonpano elänyt tosi vähän. Chimera ja Richards lähti, Eller ja Connolly tilalle. Isoin kasvun vara on nuorten harteilla. Burakovsky, Wilson, Kuznetsov, Orlov, Schmidt ja jokerikorttina tosiaan Vrana. Tuolta porukalta kun nostaa odotuksia hiukan viime kauteen, niin aletaan oleen kovin lähellä pitkää kevättä.

Esim. vuoden valmentajan tittelin pokannut Trotz on saanut osansa "huonoista pleijareista" ja innokkaimmat vaatii uutta ukkoa penkin taakse. Ihan käsittämätön ajatus.

Edit. Jos nyt hiukan ennenaikaisesti vilkuilee sitä pelottavaa ensi kesää, niin ei sekään nyt niin kamalalta näytä. Päättyvien soppareiden jälkeen tilaa on n. 20 milliä. Kolmikolle Alzner, Kuz & Bura tuosta uppoaa ehkä 15 tms. Lopulla vitosella saataneen pidettyä Schmidt, Grubauer tai korvaaja ja ukot Winnikin ja Connollyn tilalle. Eli Oshie ja Williams on ainoat kun jää yli. Burakovskyn pitäisi olla tuossa vaiheessa kunnon top6-hyökkääjä ja Vranan korvaavan jomman kumman Ufa-hirviöistä. Eli ei sinne mahdottomasti tarvi tilaa tehdä että saadaan jalkeille seuraava contender-joukkue. Ensimmäisinä liipaisimella sitten tosiaan Johansson ja Orpik, jonka treidaaminen toki tulee aika haastava tehtävä olemaan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
NHL kausi lähestyy pikku hiljaa ja enään 41 päivää odotusta jäljellä, joten on aika alkaa vähän spekuloimaan tulevaa kautta. Omasta mielestä Capseilla on tulevalle kaudelle vahvistunut joukkue niiltä osa-alueilta mihin tarvittiin uusia miehiä. Uskallan sanoa, että joukkueesta puuttui viime kaudelta ns. puhdas kolmosketjuun soveltuva sentteri vaikkakin beagle on työteliäs ja muutenkin hyvä pelaaja omasta mielestä, mutta hänen pelityylinsä sopii ennemmin 4. ketjuun ja Richards ei mielestäni pystynyt täyttämään edes nelosketjun roolia ja taitaa olla niin että hänen NHL pelit on pelattu. Puolustuspää on NHL:n yksi parhaimmista ja sinne ei uusia miehiä ole tullut eikä mielestäni tarvikkaan, Orloville todennäköisesti ollaan lähipäivinä tekemässä jatkopahvia ja ainakin itse pidän Orlovista erittäin paljon. Hyökkäyspää parantui myös toivotulla tavalla kun Eller hommattiin 3. ketjuun ja eller on myös ollut ihan hyvä pudotuspeleissä ja on monipuolinen pelaaja muutenkin ja tulee vahvistamaan joukkuetta sanan varsinaisessa merkityksessä. Myös nuoria prospecteja alkaa nousta pääkokoonpanoon ja toivottavasti esimerkiksi vrana löisi itsensä läpi NHL:ssä ehkäpä jo tulevalla kaudella jos herralle mahdollisuus annettaan ja en kyllä epäile hetkeäkään miksi ei annettaisi. Olen myös spekuloinut hieman tulevan kauden ketjuja:

Ovechkin-Backstrom-Oshie
Burakovsky-Kuznetsov-Williams
Johansson-Eller-Vrana
Connolly-Beagle-Wilson

Orlov-Carlson
Alzner-Niskanen
Schmidt-Orpik

Holtby
Grubauer
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Johansson-Eller-Vrana
Connolly-Beagle-Wilson

Winnikin av-rooli taannee paikan nelosesta. Kolmosessa Connolly/Vrana.

Toivon myös, että Ovechkin ja Backstrom vihdoin tiputellaan eri ketjuihin. Viime kauden alusta kun Backs oli poissa tuo Ovie-Kuz-Oshie toimi mainiosti ja etenkin Oshiella ja Kuznetsovilla oli ihan selvää kemiaa. Mutta eiköhän tässä mennä edelleen samalla vanhalla, joten ei siitä sen enempää.

Noin muuten ketjukoostumuksista muistaisin Trotzin jossain vaiheessa kesällä väläytelleen ajatuksena peluuttaa Williamsia kolmosketjussa Ellerin kanssa.

Oma arpa ;

Ovie-Backs-Oshie
Burra-Kuz-MaJo
Connolly/Vrana-Eller-Williams
Winnik-Beagle-Wilson

Myös Alzner-Niskanen parin rikkomista olin näkevinäni joissain harjoituskuvioissa.

Ja jos jotain harmittaa kun en käyttänyt pelaajian koko ristimänimeä ylempänä niin yyveenä vihaviestit.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Winnikin av-rooli taannee paikan nelosesta. Kolmosessa Connolly/Vrana.

Toivon myös, että Ovechkin ja Backstrom vihdoin tiputellaan eri ketjuihin. Viime kauden alusta kun Backs oli poissa tuo Ovie-Kuz-Oshie toimi mainiosti ja etenkin Oshiella ja Kuznetsovilla oli ihan selvää kemiaa. Mutta eiköhän tässä mennä edelleen samalla vanhalla, joten ei siitä sen enempää.

Noin muuten ketjukoostumuksista muistaisin Trotzin jossain vaiheessa kesällä väläytelleen ajatuksena peluuttaa Williamsia kolmosketjussa Ellerin kanssa.

Itsekin toivoisin kuznetsovia ovien ja oshien rinnalle mutta totuus vaan tuntuu olevan se että vanhasta ei näköjään millään päästä eroon. Kuzy on parempi vaihtoehto tasakentällisin tuohon ykköseen ja backsin sekä ovin voi laittaa yhteen ylivoimaan niinkuin viime kaudella koska se toimii lähes täydellisesti. Unohdin täysin viime kommentissa winnikin ja hänen av-roolinsa tärkeyden tälle joukkueelle ja hänet ehdottomasti täytyy sijoittaa neloseen sen takia. Ja Connolly sekä Vrana tulee tästä syystä tappelemaan paikasta kokoonpanoon. Ja mielestäni Majon voi sijoittaa lähes tulkoon jokaiseen ketjuun ja olisihan se hauska katsoa kuinka peli lähtee kulkemaan jos need for swede saadaan kokonaisuudessaan samaan ketjuun ja jos en väärin muista niin kokeiltiinko tuota ketjua viime kaudella? En muista koska olen yrittänyt päästä jo yli viime kaudesta.. Nyt uusi näkökulma ketjuista pienen pohdinnan jälkeen ja onhan tuosta alznerin ja niskasen erottamisesta huhuttu mutta ollaan viisaampia lähempänä kauden alkua ja nyt ne ketjut uudestaan...

Ovie-Kuzy-Oshie
Bura-Backs-MaJo
Connolly/Vrana-Eller-Williams
Winnik-Beagle-Wilson

Alzner-Carlson
Niskanen-Orlov
Orpik-Schmidt

Holtby
Grubi
 

Väkkärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Kalpa
Jotenkin kaikki vaan tuntuu niin tasapainoselta ja toimivalta että luottavaisin mielin voi odotella taas ensi kevättä. Bura ja Kuzy ottaa askeleita tasaisuuteen niin hyvä tulee.

Tosiaan aika herkulliset parivaljakot olisi joka ketjuun. 1.Ovi-Kuzy 2. Backs-Johansson 3. Elleri-Williams 4. Beagle-Wilson. Ketjun kolmatta kaveria voi vaihella tilanteen mukaan.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Orlovinkin sopimus muuten vihdoin valmis. 2,57 miltsiä ja yksi vuosi. Varsin odotettu siis.

Vähän alta miljoona jäi cappiin liikkumatilaa, että saadaan roikutettua junnu ylimääräsenä hyökkääjänä kehissä. Sanfordille hieman yllättäen tuota paikkaa ilmeisesti kaavailtu. Mielenkiintonen kaveri ja mennyt hiukan "tutkan alla". Nelossentteri pelipaikaltaan, mikäli sattuu rosterissa olemaan niin varmaan Beagle laidalla. Vranan kohdalla on ilmeisesti konttorin puolella edelleen suunnitelmissa peluuttaa AHL:ssa, ainakin alkuun.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Orlovin myötä on joukkue käytännössä valmis. Kuka on se ylimääräinen hyökkääjä ei merkitse paljoakaan.
Eli kyllä kait tämä tästä.
Itsellä vielä vähän takki tyhjä viime kauden pettymyksestä mutta enköhän tästä piristy.
Totuus on kuitenkin se että paperilla ei ole mitään syytä miksi tämä jengi ei voisi mennä pitkälle.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Vielä muutama päivä odotusta jäljellä ja vuorokauden vaihteessa Caps pelaa viimeisen harjoitusottelun ennen alkavaa kautta ja lähtee pelaamaan parhaalla miehistöllä. Kokoonpano alkaa olla selvillä kauden avaukseen ja aika mielenkiintoinen kaveri on tuo Sanford ja uskallan sanoa että aika yllätyksellisesti nousi kuitenkin lopulliseen kokoonpanoon ja on harjoitellut Ellerin ja Johanssonin kanssa kolmos vitjassa. Onneksi Kuznetsov ollaan myös istuttamassa tuohon ykkösketjuun Ovien ja Oshien kanssa. Eiköhän näillä ketjukoostumuksilla lähdetä kauden avausotteluun..

Ovechkin-Kuznetsov-Oshie
Burakovsky-Backstrom-Williams
Sanford-Eller-Johansson
Winnik-Beagle-Wilson

Alzner-Niskanen
Orlov-Carlson
Orpik-Schmidt

Holtby
Grubauer
 

azlakki#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Vielä muutama päivä odotusta jäljellä ja vuorokauden vaihteessa Caps pelaa viimeisen harjoitusottelun ennen alkavaa kautta ja lähtee pelaamaan parhaalla miehistöllä. Kokoonpano alkaa olla selvillä kauden avaukseen ja aika mielenkiintoinen kaveri on tuo Sanford ja uskallan sanoa että aika yllätyksellisesti nousi kuitenkin lopulliseen kokoonpanoon ja on harjoitellut Ellerin ja Johanssonin kanssa kolmos vitjassa. Onneksi Kuznetsov ollaan myös istuttamassa tuohon ykkösketjuun Ovien ja Oshien kanssa. Eiköhän näillä ketjukoostumuksilla lähdetä kauden avausotteluun..

Ovechkin-Kuznetsov-Oshie
Burakovsky-Backstrom-Williams
Sanford-Eller-Johansson
Winnik-Beagle-Wilson

Alzner-Niskanen
Orlov-Carlson
Orpik-Schmidt

Holtby
Grubauer

Ai että, alkaisi jo!

Ei ole itse kerennyt nyt seuraamaan harjoitusotteluita niin miten tuo Sanford on pärjännyt? Ainakin positiivista palautetta lukenut foorumeilta. Onko mahdollista pysyä koko kausi ylhäällä?

Täytyy sanoa, että ei hassumpi rosteri meillä! Ainut kysymysmerkki itselleni on, että miten Bura pärjää tulosketjuissa. Taitoa on, kamppailuvoiman puute näkyi vaan viime playoffeissa.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Ai että, alkaisi jo!

Ei ole itse kerennyt nyt seuraamaan harjoitusotteluita niin miten tuo Sanford on pärjännyt? Ainakin positiivista palautetta lukenut foorumeilta. Onko mahdollista pysyä koko kausi ylhäällä?

Täytyy sanoa, että ei hassumpi rosteri meillä! Ainut kysymysmerkki itselleni on, että miten Bura pärjää tulosketjuissa. Taitoa on, kamppailuvoiman puute näkyi vaan viime playoffeissa.

Vaikea sanoa tuota että pelaako Sanford koko kauden ylhäällä mutta eiköhän selviä sitten kun todellinen kausi alkaa ja pelejä on pelattu.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Tampereen Ilves
Ei ole itse kerennyt nyt seuraamaan harjoitusotteluita niin miten tuo Sanford on pärjännyt? Ainakin positiivista palautetta lukenut foorumeilta. Onko mahdollista pysyä koko kausi ylhäällä?

Hyvin on pärjännyt isojen poikien seassa. Allekirjoittaneelle positiivinen yllätys Walkerin ohella. Siitä en sit menisi rahojani likoon pistämään, riittääkö rahkeet ihan koko kautta ylhäällä. Toivotaan tietysti, jotta näin kävisi.

Ainut kysymysmerkki itselleni on, että miten Bura pärjää tulosketjuissa. Taitoa on, kamppailuvoiman puute näkyi vaan viime playoffeissa.

Juu ja pahasti näkyikin. Nyt on kesän aikana keskitytty sit tuohon fysiikkapuoleen ja on mielenkiintosta näkyykö se mitenkä kentällä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Jos jotain kiinnostelee, niin tässä ite väsäämäni otteluohjelma käännettynä suomen kielelle (ajoille) viime vuoden tapaan.

PE 14.10.2016 Pittsburgh Penguins Away 2:00
SU 16.10.2016 NY Islanders Home 2:00
KE 19.10.2016 Colorado Avalanche Home 2:00
PE 21.10.2016 Florida Panthers Away 2:30
SU 23.10.2016 NY Rangers Home 2:00
TO 27.10.2016 Edmonton Oilers Away 4:30
SU 30.10.2016 Vancouver Canucks Away 5:00

MA 1.11.2016 Calgary Flames Away 4:30
KE 2.11.2016 Winnipeg Jets Away 3:00
PE 4.11.2016 Winnipeg Jets Home 2:00
SU 6.11.2016 Florida Panthers Home 2:00
KE 9.11.2016 San Jose Sharks Home 2:00
LA 12.11.2016 Chicago Blackhawks Away 3:30
SU 13.11.2016 Carolina Hurricanes Away 2:00
KE 16.11.2016 Columbus Blue Jackets Away 2:00
TO 17.11.2016 Pittsburgh Penguins Home 3:00
LA 19.11.2016 Detroit Red Wings Home 2:00
SU 20.11.2016 Columbus Blue Jackets Home 19:30
TO 24.11.2016 St. Louis Blues Home 2:00
PE 25.11.2016 Buffalo Sabres Home 0:00
SU 27.11.2016 Toronto Maple Leafs Away 2:00

PE 2.12.2016 NY Islanders Home 2:00
SU 4.12.2016 Tampa Bay Lightning Away 2:00
TI 6.12.2016 Buffalo Sabres Home 2:00
TO 8.12.2016 Boston Bruins Home 3:00
LA 10.12.2016 Buffalo Sabres Away 2:00
SU 11.12.2016 Vancouver Canucks Home 0:00
KE 14.12.2016 NY Islanders Away 2:00
LA 17.12.2016 Carolina Hurricanes Away 2:30
SU 18.12.2016 Montreal Canadiens Home 2:00
TO 22.12.2016 Philadelphia Flyers Away 3:00
LA 24.12.2016 Tampa Bay Lightning Home 2:00
KE 28.12.2016 NY Islanders Away 2:00
PE 30.12.2016 New Jersey Devils Home 2:00

SU 1.1.2017 New Jersey Devils Away 20:00
MA 2.1.2017 Ottawa Senators Home 2:30
KE 4.1.2017 Toronto Maple Leafs Home 2:00
LA 6.1.2017 Columbus Blue Jackets Home 2:00
SU 8.1.2017 Ottawa Senators Away 2:00
TI 10.1.2017 Montreal Canadiens Away 2:30
TO 12.1.2017 Pittsburgh Penguins Home 3:00
LA 14.1.2017 Chicago Blackhawks Home 2:00
SU 15.1.2017 Philadelphia Flyers Home 19:30
TI 17.1.2017 Pittsburgh Penguins Away 2:00
PE 20.1.2017 St. Louis Blues Away 3:00
SU 22.1.2017 Dallas Stars Away 3:00
TI 24.1.2017 Carolina Hurricanes Home 2:00
KE 25.1.2017 Ottawa Senators Away 2:30
PE 27.1.2017 New Jersey Devils Away 2:00

KE 1.2.2017 NY Islanders Away 2:00
TO 2.2.2017 Boston Bruins Home 3:00
LA 4.2.2017 Montreal Canadiens Away 20:00
SU 5.2.2017 Los Angeles Kings Home 19:00
KE 8.2.2017 Carolina Hurricanes Home 2:00
PE 10.2.2017 Detroit Red Wings Home 2:00
SU 12.2.2017 Anaheim Ducks Home 2:30
LA 18.2.2017 Detroit Red Wings Away 21:00
SU 19.2.2017 NY Rangers Away 19:30
TO 23.2.2017 Philadelphia Flyers Away 3:00
LA 25.2.2017 Edmonton Oilers Home 2:00
LA 25.2.2017 Nashville Predators Away 0:00

KE 1.3.2017 NY Rangers Away 2:00
PE 3.3.2017 New Jersey Devils Home 2:00
SU 5.3.2017 Philadelphia Flyers Home 2:30
TI 7.3.2017 Dallas Stars Home 2:00
PE 10.3.2017 San Jose Sharks Away 5:30
SU 12.3.2017 Los Angeles Kings Away 5:30
MA 13.3.2017 Anaheim Ducks Away 4:30
KE 15.3.2017 Minnesota Wild Home 2:00
PE 17.3.2017 Nashville Predators Home 2:00
SU 19.3.2017 Tampa Bay Lightning Away 2:00
KE 22.3.2017 Calgary Flames Home 2:00
PE 24.3.2017 Columbus Blue Jackets Home 2:00
SU 26.3.2017 Arizona Coyotes Home 2:00
KE 29.3.2017 Minnesota Wild Away 3:00
TO 30.3.2017 Colorado Avalanche Away 5:00

LA 1.4.2017 Arizona Coyotes Away 5:00
MA 3.4.2017 Columbus Blue Jackets Away 1:00
KE 5.4.2017 Toronto Maple Leafs Away 2:30
TO 6.4.2017 NY Rangers Home 3:00
LA 8.4.2017 Boston Bruins Away 22:00
MA 10.4.2017 Florida Panthers Home 2:00

Aikamoisia otteluruuhkia on siellä sun täällä taas. Jos nyt yhtenä esimerkkinä vuodenvaihteen 4 peliä kuuteen päivään. Ihan hauska on myös suomen ajalle käännettynä tuo, että periaatteessa pelataan lauantaina 25.2 kaksi peliä. Onhan ne oikeastikin 24 tunnin sisällä toisistaan kyllä.

Prime time otteluita taas mukavat 8 kappaletta, niin ei ihan 82 yötä tarvi valvoa. Eka 20.11 CBJ:tä vastaan.

Jokunen peli myös ihan inhimilliseen puolen yön aikaan. Toki nykyajan tekniikka on helpottanut kovasti ja loput itellä taas mennee nauhalle ja 5:30 herätys niitä kattelemaan, saa kelata erätauot ja kerkee melkeen kaheksaksi vielä töihinkin!

Kausi saa alkaa.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Nuo otteluohjelmat saa muuten Google-kalenterin avulla lisättyä esimerkiksi oman puhelimen almanakkaan.

Tuo avausottelu Penguinsia vastaan alkanee vasta 03:00?
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tuo avausottelu Penguinsia vastaan alkanee vasta 03:00?

Kyllä. Ja siinä on alkuun hieman juhlallisuuksia niin pelin alkaminen viivästyy jonkin verran :)
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Kausi avattu ja siitä jatkettiin mihin viimeksi jäätiin. Eli Pensin vieraana ja kaavakin samaa mallia. Fiiliksen mukaan hallittiin pelillisesti, mutta maalipaikat jää käyttämättä ja lopussa kiitos seisoo.

Kuitenkin pelillisesti ihan ok startti ja runkosarjassa näistä saa jotain kotiin vietävääkin. Jos nyt jokin vähän huonompi huomio, niin viime kauden tapaan meidän maalilla on aina joku hörökvisti seisomassa holtbyn varpailla ja toisessa päässä saa kassari suht rauhassa ootella vetoja.

Burakovsky-Backstrom kaksikolta rautanen alku kauteen. Saas nähä onko sitten tuttuun tapaan slow start Maurice Richard.. Ovechkinilta. Aattelin et tällä kertaa wc:n ansiosta maalihanat aukeis kunnolla jo ennen joulukuuta mutta saapa nähä. Jäämme odottamaan millainen Caps korkkaa kotiluolan la-su yöllä Islesia vastaan.
 

Väkkärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Kalpa
Noniin, kausi avattu. Onneksi Bura sai onnitumisia alkuun ja olihan ne Backstromilta melkosen hienosti pelattuja tilanteita.
Nyt itteki pystyy kattoo pelin ja siitä kauden avausvoitto. Lopputulos 4-1 Capseille.
 

Urpo35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals
Hienoa että Bura sai pari häkkiä heti alkuun. Näytti toimivan muutenkin tuo kakkoskenttä (ruotsalaiset) omia odotuksia paremmin, tuostahan voi tulla kova uhka vastustajille.

Eller näytti hyvältä lisältä kokoonpanoon, yllätti positiivisesti. Varsinkin kun oli varmaan 10 senttiä pidempi kuin luulin :) Sanfordi ei oikeen kerennyt säväyttään, ei positiivisesti eikä negatiivisesti.

Wilsonille on näyttänyt jäävän käteen vähän ikävästi tuo pelkkä neloskentän tappelija/jyrä. On kuitenkin tahkonnut tuolla samalla paikalla jo monta vuotta. Onko se taso jäänyt tuolle tasolle ja joukkuekaan ei enää odota parempaa tulevaisuutta? Vai onko siellä vaan aina parempia pelaajia edessä ja kokeiluihin ei ole varaa?

Tänään voitetaan.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Pinnat kotiin kotiavauksessa ja hyvä niin. On paljon helpompi pelata kun matsit on 1-1 eikä 0-2 ja ajatus tappioputkesta heti kauden alussa jyskytä takaraivossa.
Ei Caps kyllä mitenkään säväyttänyt. Osa yksilöistä pelaa jo alkanutta kautta, osa laittelee vielä golfmailoja kaappiin loman päätteeksi.
Tälläistahan tämä on.
 

JuiWSH

Jäsen
Ottelu Pensiä vastaan oli kyllä aivan upeaa kiekkoviihdettä, Isles-matsi sen sijaan todella laiskahkon näköistä pelaamista. Vaikka tässä on vasta pari peliä takana, niin luotto on kyllä kova (ainakin runkosarjan osalta) kun katsoo miten nuoret, niin uudet kuin jo aiemmin päärosterissa pelanneet, ovat suoriutuneet. Tällä kaudella vaadittaisiin nimenomaan Burakovskyn ja Kuznetsovin esiintuloa sitten (mahdollisissa)playoffeissa, jotta saataisiin vihdoinkin se pitkä kiekkokevät. Oshie on ollut olemukseltaan jotenkin todella luotettavan oloinen pelaaja, vaikkei vielä ole sen suuremmin väläytellytkään.

Ovechkinista pakko kysyä sen verran, että onko kenenkään muun silmään miehen liike jotenkin hitaan näköistä? Tuntuu ettei miehellä ole tällä hetkellä sellaista lennokkuutta luistelussa mitä on yleensä totuttu näkemään, ja luistelu näyttää jotenkin todella raskaalta. Luistelutyylihän Oviella on aina ollut erittäin persoonallinen eikä siinä ole mielestäni tapahtunut muuten muutosta, paitsi että mies tuntuu luistelevan todella paljon kyyryssä aiempaan verrattuna, mutta välillä näyttää siltä että miehen jalat kyllä käyvät mutta pelaaja itsessään ei liiku. World Cupissa en tähän kiinnittänyt huomiota, mutta turnaus itsessään nyt meni muutenkin joiltakin osin sivusilmällä. Voi toki olla myös niinkin, että pitkähkön kesätauon jälkeen kestää taas hiukan tottua tuohon liikkeeseen.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Ottelu Pensiä vastaan oli kyllä aivan upeaa kiekkoviihdettä, Isles-matsi sen sijaan todella laiskahkon näköistä pelaamista. Vaikka tässä on vasta pari peliä takana, niin luotto on kyllä kova (ainakin runkosarjan osalta) kun katsoo miten nuoret, niin uudet kuin jo aiemmin päärosterissa pelanneet, ovat suoriutuneet. Tällä kaudella vaadittaisiin nimenomaan Burakovskyn ja Kuznetsovin esiintuloa sitten (mahdollisissa)playoffeissa, jotta saataisiin vihdoinkin se pitkä kiekkokevät. Oshie on ollut olemukseltaan jotenkin todella luotettavan oloinen pelaaja, vaikkei vielä ole sen suuremmin väläytellytkään.

Ovechkinista pakko kysyä sen verran, että onko kenenkään muun silmään miehen liike jotenkin hitaan näköistä? Tuntuu ettei miehellä ole tällä hetkellä sellaista lennokkuutta luistelussa mitä on yleensä totuttu näkemään, ja luistelu näyttää jotenkin todella raskaalta. Luistelutyylihän Oviella on aina ollut erittäin persoonallinen eikä siinä ole mielestäni tapahtunut muuten muutosta, paitsi että mies tuntuu luistelevan todella paljon kyyryssä aiempaan verrattuna, mutta välillä näyttää siltä että miehen jalat kyllä käyvät mutta pelaaja itsessään ei liiku. World Cupissa en tähän kiinnittänyt huomiota, mutta turnaus itsessään nyt meni muutenkin joiltakin osin sivusilmällä. Voi toki olla myös niinkin, että pitkähkön kesätauon jälkeen kestää taas hiukan tottua tuohon liikkeeseen.

Omasta mielestä sama vanha Ovechkin kuin aina ennenkin. :) Ovin pitää vaan saada muutama häkki niin alkaa luistinkin kulkemaan kepeämmin ja tulee lisää nälkää painaa. Ykkösketju muutenkin ollut kaksi ensimmäistä peliä vaisu mutta sitten muutaman onnistumisen jälkeen ja kun saavat pelirytmistä kiinni niin alkaa koko kentällisellä homma luistamaan. Kausi nyt kuitenkin avattu ja en odottanutkaan täydellistä alkua kaudelle ja hyvä niin sillä on parempi että koko ajan parannetaan peliä kauden edetessä.
Kahdessa ensimmäisessä pelissä Holtby ollut vakuuttava, tre kronor ketju pelannut hyvin yhteen ja puolustuspeli on toiminut. Ylivoima ja joukkueen avainpelaajat kun saadaan täyteen iskuun niin Caps on todella kova joukkue tälläkin kaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös