Onko 18-vuotias Patrik Laine yliarvostettu?

  • 12 883
  • 63

Onko 18-vuotias Patrik Laine yliarvostettu?

  • Juu

    Ääniä: 76 29,7%
  • Eip

    Ääniä: 120 46,9%
  • Wtf

    Ääniä: 60 23,4%

  • Äänestäjiä
    256

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä meillä on riittämiin ollut jotain villeviitaluomia jotka ovat tasapaksuja kaikessa.
Tarkoitatko tasapaksua koko keholtaan.

Ehheh, vähän Vili-huumoria vanhasta Stadin edarien superatleetista.

Varaus lähestyy ja kesälomien heilahtaessa äkkiä ohi onkin jo vuorossa World Cup ja sen jälkeen NHL-kausi. Todella mielenkiintoista nähdä Laine jäällä tämän kauden kaikkineen kokeneena ja sen päälle epäilemättä laadukkaasti kesän treenanneena.

Ei oikein malttaisi odottaa, mitä syksy tuo Laineen osalta tullessaan varsinkin kun NHL pyörähtää käyntiin, mutta pakko se kai on kun ei aikakonettakaan ole. Ja tämä ei ollut olettamus etten malta odottaa sitä 25 maalia jonka jo vuodenvaihteeseen mennessä tekee vaan nimenomaan se, että näkee miltä pelinsä ylipäätänsä loppuvuodesta pikkukaukaloissa näyttää ja miten ottaa paikkansa tulevasta joukkueestaan.
 
Viimeksi muokattu:

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Ehkä TO:n Babcock yliarvostaa, kun hänen mukaansa Laine on yhä toinen vaihtoehdoista...
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Eli kun McDavidin (jonka taso ei riittänyt miesten MM-kisoissa) pistekeskiarvo ensimmäisellä änärikaudellaan oli 1,07, Laineen vastaava lukema asettunee jonnekin välille 1,2-1,4.

Meinaat että Kent Nilsson voi olla Lainetta parempi pelaaja?! Kaikenlaista.
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Nimenomaan ylihypetetty. Tämä ei ole millään lailla Patrik Laineen vika, vaan median. Mutta tämähän sopii oikein mainiosti nykyaikaan. Puhutaan jostain täysin urheilun ulkopuolisista asioista. Aivan sama minulle, jos Laine ajaa autolla tai varsinkin BMW:llä. Myös väittely siitä, onko Matthews vai Laine parempi, on saanut liian suuret mittasuhteet. Suorastaan vastenmielistä tämä keskustelu Laineesta.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää

Arsu79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki kertoimiin nähden hyvin pelaavat
Mikä ihme tuossakin on niin valtavan erikoista ja suomalaista - hype on ollut aika mahtavaa vaikka Kanadassa erinäisten lupausten suhteen tai vaikka missä maassa, missä on jokin valtavan suosittu urheilulaji. Miksi pitää edes välittää siitä, mitä jotkut sontalehdet kirjoittavat? Mitä pirun väliä sillä? Jos itse tietää missä mennään niin voisi vaikka keskittyä siihen pelaaja-analyysiin.

Itse olen vielä siitä omalaatuinen suomalainen, että lähden peräti sen positiivisen kautta, eikä voi kuin nautiskella tälläisestä tilanteesta missä meillä on tukullinen huippulupauksia! Vieläpä monet poikkeuksellisia suomalaistyyppejä siinä, että usean kohdalla koko yhdistyy taitoon. Se että tälläisessä hienossa tilanteessa lähtisi negatiivisen kautta etsimään puheenaiheita on jotenkin aika klassista tällä katajaiselle, nyrpeälle kansakunnalle...
¨

Näin juuri. Ollaan onnellisia, että meillä on (tällä hetkellä) maailman parhaat juniorit jääkiekossa. Se ei ole ihan itsestään selvä asia tulevaisuudessa. Pitää nauttia, kun on sen aika.
 
Miten 18-vuotias ykköskierroksen varaus joka on näyttänyt tasonsa miesten sarjassa sekä MM- kisoissa - ja valittu vielä World Cup joukkueeseen - olla yliarvostettu? Korkealle on rima asetettu sen suhteen mitä voi arvostaa jos näin on.
 
Miten 18-vuotias ykköskierroksen varaus joka on näyttänyt tasonsa miesten sarjassa sekä MM- kisoissa - ja valittu vielä World Cup joukkueeseen - olla yliarvostettu?

Hän on yliarvostettu silloin, jos häneltä odotetaan jo kaudella 2016-17 NHL:ssä hirmutehoja. Tämän foorumin äänestyksen perusteella Jatkoajassa uumoillaan Laineen tekevän 30-50 pinnaa. Moni vähemmän aktiivisesti lätkää seuraava leijonafani kuitenkin varmasti kuvittelee, että Laine on jo ensi kaudella NHL:n kärkipelaajia. Silloin puhutaan yliarvostuksesta.
 
¨

Näin juuri. Ollaan onnellisia, että meillä on (tällä hetkellä) maailman parhaat juniorit jääkiekossa.

Melkoista itsepetosta on kuvitella, että Suomella on Kanadaa paremmat juniorit jääkiekossa. Se, että Suomesta varattiin yksittäisessä varaustilaisuudessa enemmän pelaajia kärkipickeillä kuin Kanadasta, ei todellakaan tarkoita sitä, että Suomella olisi Kanadaa paremmat lätkäjunnut. Se tarkoittaa sitä, että Suomella on Kanadaa enemmän eliittilupauksia 16.9.1997-15.9.1998 syntyneiden pelaajien joukossa.
 
Viimeksi muokattu:
Tämän foorumin äänestyksen perusteella Jatkoajassa uumoillaan Laineen tekevän 30-50 pinnaa. Moni vähemmän aktiivisesti lätkää seuraava leijonafani kuitenkin varmasti kuvittelee, että Laine on jo ensi kaudella NHL:n kärkipelaajia. Silloin puhutaan yliarvostuksesta.

Minusta tuossa esimerkissä puhutaan joidenkin henkilöiden vääristä odotuksista. Mikäli Laineen tehot ensimmäisellä kaudella ja nykyisellä pelityylillä olisivat 30 pistettä ja mies voittaisi Hart Trophyn niin se olisi yliarvostusta.
 
Mikäli Laineen tehot ensimmäisellä kaudella ja nykyisellä pelityylillä olisivat 30 pistettä ja mies voittaisi Hart Trophyn niin se olisi yliarvostusta.

Jos yliarvostuksen kriteeristö on tällainen, voimme todeta, ettei yliarvostettuja änäripelaajia ole olemassakaan, sillä 30 pinnalla ei Hartia voita kukaan.

Minusta kakkosvaraus ja hyvät näytöt miesten peleistä eivät tee pelaajaa immuuniksi yliarvostukselle. McDavidin varausnumero on vielä pienempi, ja hän teki 48 pinnaa 45 pelissä. Silti hän on yliarvostettu.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 1.92
  • 3.80
  • 3.60
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös