Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2016–2017

  • 542 369
  • 1 686

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tämä sama riskihän on olemassa kaikissa pitkissä sopimuksissa kautta linjan, kuten viime vuosina on nähty eri buy-outien muodossa. Edes Subbanista ei voida tässä vaiheessa sanoa, koska jalka alkaa painaa.

Niin on joten miksi hankkia semmoinen myymällä PK Subban? Subban on 26 v ja sopimusta on 5 v jäljellä, joo onhan tuossakin riski eikä voi tietää alkaako jalka painamaan milloin, mutta onhan tuossa nyt paljon siis todella paljon pienempi riski kuin tuossa Weberin sopimuksessa mitä on jäljellä vielä kymmenen vuotta ja ikää on 31.

Ei siinä, tällä hetkellä Weber on mielestäni vielä parempi, mutta kuinka pitkään?
 
Kenen viestissä?
Aunt Wangin viestissä tosiaan oli maininta, joten jatkossa lupaan tarkistaa, vaikka mielikuva olisikin vahva. Pahoittelut tästä.

Edmonton alkaa olemaan suht kiinnostava seura taas pitkästä aikaa. Toki voihan se jokakautinen mahalasku sieltä taas tulla, mutta nyt ainakin hyökkäyksen lisäksi myös puolustus näyttää jo järkevältä (jos se Demers tai vastaava vielä tulee).
 

Kyle

Jäsen
Itse olen kyllä vähän toista mieltä tuosta "helposti top-50 pakki". Aika monesta joukkueesta löytyy tällä hetkellä 1-2 parempaa pakkia, joistain (NAS, CHI, STL, CGY?) jopa kolmaskin parempi pakki. Jos tekisi tuollaisen TOP50-listan niin tiukkaa tosiaan tekisi itsellä saada Larsson mahtumaan sille. Toki joku 40-60 sijoitus voisi olla mahdollinen, mutta ainakaan helposti se ei TOP50-listalle mahtuisi. Siis tällä hetkellä, tilanne voi olla vuoden-parin päästä ihan toinen.

Tuossa puolustajien rankittamisessa ja tässä kaupassa ei vain ole mitään punaista lankaa, koska vaikka Larssonin sijoitus voisi hyvinkin olla top 50 tietämissä, löytyy NHL:sta ensinnäkin varmasti kolmekymmentä puolustajaa jotka eivät vaihtuisi päittäin Hall:iin. Tämän jälkeen kun karsii left:it ja puolustajat joiden sopimus on luokkaa +5,5 miljoonaa&kausi tai vuosi&UFA, niin Larsson on aika maksimi vaihdoke Hallista jos ei meinaa Oilersin puolelta antaa muuta.

Toki voidaan leikkisästi kysyä onko Hall itse top 50 hyökkääjä? Ehkä mutta top 30 ulkopuolella kuitenkin. Se on selvää että fanit arvostavat hyökkääjiä enemmän kuin puolustajia(lue löytyvät teksti-tv:sta), mutta käytännössähän esim kärkipuolustajat pelaavat tärkeimmät ja suuremmat minuutit, yhdessä ehkä ykkössentterin kanssa.

Hauskinta tässä on se että moni tyrmää täysin Oilersin puolelta kaupan, mutta käytännössä ketä oikeasti olisi voinut odottaa Larssonin lisäksi potenttiaaliseksi vaihdokiksi? Ehkä Hamoric, mutta silloin puhutaan makuasioista onko parannus Larssoniin.
 

Ralph

Jäsen
Hyvien pelaajien kanssa on todella hyvä pelaaja ja huonompien kanssa ei niin hyvä pelaaja. Eli siis sellainen kuin valtaosa pelaajista on.
Jep. Hall ei vain satu olemaan niin hyvä, että yksin vie huonon joukkuueen pudotuspeleihin ja siellä pitkälle, kuten aika moni muukaan ei ole. Eli ilmeisesti Hall on häviäjä, koska saatui päätymään huonoon joukkueeseen.

Jos Oilers olisi varannut Seguinin ykkösenä ja täten Bruins Hallin kakkosena, Hall olisi nyt voittaja. Pienestä se on kiinni. Sama juttu jos Capitals olisi varannut Malkinin ja täten Penguins Ovechkinin. Tälläin Ovechkin olisi Stanley Cup -voittaja ja Malkin ikuinen häviäjä.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Tuo Weber Subban treidi onkin sitten aika haastava arvioitavaksi. Erilaiset puolustajat ja kumpainenkin omalla tavallaan maailman kärkeä. Weber omaan makuun tällä hetkellä parempi pelaaja, mutta tuo sopimus ja ikä taas puoltaa Subbanin kuppiin. Asia miksi tätä on vaikea ymmärtää on, että miksi Montreal hankkii 31v pakin jonka kanssa pitäisi olla kannujahdissa aivan lähi vuosina. Toisaalta taas Nashville on juuri tässä ja nyt moodissa, että kannua voisi ihan tosissaan lähteä hakemaan. Minusta tämä nyt vaikuttaa erittäin harvinaiselta vaihdolta missä kumpikin osapuoli häviää. En kyllä näe tässä, niin mitään järkeä.

Minäkin monen muun tapaan olin eilen Maiden keikalla, niin tässä nyt vasta kerkeää pähkäillä.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Hauskinta tässä on se että moni tyrmää täysin Oilersin puolelta kaupan, mutta käytännössä ketä oikeasti olisi voinut odottaa Larssonin lisäksi potenttiaaliseksi vaihdokiksi? Ehkä Hamoric, mutta silloin puhutaan makuasioista onko parannus Larssoniin.
Bluesista Shattenkirk?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Bluesista Shattenkirk?

Shattenkirk arvo on periaatteessa Larssonia matalempi, koska mies on jo vuoden päästä potential UFA. Jos et saa jatkolapusta 100% varmuutta niin olisi ollut todellista idiotismia uhrata tällaiseen 1-vuoden riskiim Taylor Hall. Larsson sen sijaan on lukittu pitkällä ja edullisella lapulla useiksi vuosiksi eteenpäin.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Hei, tämä lainaamasi viesti ei tainnut olla minun kirjoittamani. Korjaatko lainauksen, kiitos.
Nyt sen pitäisi olla oikein, en ymmärrä miksi se oli edes napannut sinun käyttäjätunnuksesi viestiin. Pahoittelut joka tapauksessa.

Larsson-Hall treidissäkin kumpikin joukkue sai, mitä eniten kaipasi. Devils tähtihyökkääjän, joka tuo noin 40 maalia lisää ja samalla Edmonton sai parhaaseen ikäänsä muutaman vuoden päästä pääsevän huippupakin, joka on varma suorittaja moneksi vuodeksi.
Kommentoidaan tätä nyt nopeasti samalla, etten usko Hallin painavan 40 maalia Devilsissä, jos hän ei onnistunut tekemään sitä Oilersissakaan. 30 maalia ja 70–80 pistettä olisi jo todella kova juttu, etenkin jos Cammalleri onnistuisi pysymään ensi kauden ehjänä sekä Henrique ja Palmieri jatkavat siitä, mihin tällä kaudella jäivät.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
I

Larsson-Hall treidissäkin kumpikin joukkue sai, mitä eniten kaipasi. Devils tähtihyökkääjän, joka tuo noin 40 maalia lisää ja samalla Edmonton sai parhaaseen ikäänsä muutaman vuoden päästä pääsevän huippupakin, joka on varma suorittaja moneksi vuodeksi. Niin se vain on, että mitään arvokasta assettia et saa luovuttamatta jotakin arvokasta. Seuraavan vuosikymmen Oilers rakennetaan McDavidin, Puljujärven ja kumppaneiden ympärille. En katsoisi RNH:ta, Eberleä tai Jakupoviakaan vielä katsotuiksi korteiksi. Kyllä Edmontonilla oli varaa luopua Hallista, mutta kyllähän hinta kova oli.

Täysin samaa mieltä, tosin tarkentavana kysymyksenä tarkoitatko tuolla 40 maalilla mitä? Jos siis Hallin tekemiä maaleja, niin niitä herra ei ole onnistunut saamaan kasaan koko urallaan edes kolmeakymmentä kaudessa. Hyökkäysuhka tosin kasvaa New Jerseyssä ja Hall on oiva pelintekijä.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Dominoes?

Rozsival & Mashinter jatkavat Chicagossa.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Kyllähän Hamonic olisi nyt Oilersissa, jos se olisi näille seuroille kelvannut.

Muistanko väärin, että Hallin kohdalla oli joskus puhetta huonosta asenteesta? Ehkä Hall ei ollut niin haluttu kuin moni luuli?

Ihan vaan ajatuksella, niin mielestäni Hamonic ei olisi ollut parempi vaihtoehto kuin Larsson, Larsson on nuorempi, on osoittanut olevansa NHL:n parhaimmistoa puolustupäässä (vaikka toki tämä ei ole yleinen tieto ollut, mutta Devils fanit varmaan allekirjoittavat, kai?, ainakin itse olen tätä mieltä) toki on myös Hamonic ja hän näistä se ns. tunnetumpi pelityyliltään ja ilman YV aikaa Larsson teki 3 pistettä vähemmän kuin Hamonic (tosin Hamonicilla vähän vähemmän pelejä, eli sanotaan nyt sitten 4-5 pistettä vähemmän), Hamonic teki toissakaudella 33 pistettä, mutta muuten pisteet ovat olleet luokkaa 20-25 pistettä kausi, sekä on myös vanhempi. Tuohon kun lättää Larssonin (jonka hyökkäypään taidot ovat huippuluokkaa, mutta tosi aliarvostetut) 1-2 YV:hen, niin luulisi helposti tulevan vähintään tuo 25-30 pistettä ja jos ykköseen niin sitten mahdollisuus jopa 35-40+ pisteisiin.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit

Siellähän tehdään kunnolla tilaa joka puolelle, ainakin hetkellisesti.

Voiko olla, että GM:t uskovat capin nousuun, koska yllättävän paljon omaan silmään näitä ulosostoja on tullut? Sitä kautta uskovat, että pieni sanktio tuleville vuosille on parempi vaihtoehto. En ole aikaisemmin tosin seurannut näitä niin tarkasti kuin nyt.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Capin jääminen alhaiseksi varmaan vaikuttaa näihin.

Korpikosken ulososto hyvä liike. Kun vielä tajuaisivat "ostaa" äijän ulos WC-joukkueesta.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos Oilers olisi varannut Seguinin ykkösenä ja täten Bruins Hallin kakkosena, Hall olisi nyt voittaja. Pienestä se on kiinni. Sama juttu jos Capitals olisi varannut Malkinin ja täten Penguins Ovechkinin. Tälläin Ovechkin olisi Stanley Cup -voittaja ja Malkin ikuinen häviäjä.

Eikö tämä ole vähän turhaa spekulointia, kun kumpikin on joukkueensa ykköshyökkääjä (parhaimmillaan) eli suuressa roolissa myös joukkuetason menestyksessä. Malkinhan oli Pensin 2009 mestaruuden selvästi tärkein pelaaja. Jälkikäteen emme voi tietää, miten asiat olisivat menneet. Kaikki kun vaikuttaa kaikkeen.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ihan vaan ajatuksella, niin mielestäni Hamonic ei olisi ollut parempi vaihtoehto kuin Larsson, Larsson on nuorempi, on osoittanut olevansa NHL:n parhaimmistoa puolustupäässä (vaikka toki tämä ei ole yleinen tieto ollut, mutta Devils fanit varmaan allekirjoittavat, kai?, ainakin itse olen tätä mieltä) toki on myös Hamonic ja hän näistä se ns. tunnetumpi pelityyliltään ja ilman YV aikaa Larsson teki 3 pistettä vähemmän kuin Hamonic (tosin Hamonicilla vähän vähemmän pelejä, eli sanotaan nyt sitten 4-5 pistettä vähemmän), Hamonic teki toissakaudella 33 pistettä, mutta muuten pisteet ovat olleet luokkaa 20-25 pistettä kausi, sekä on myös vanhempi. Tuohon kun lättää Larssonin (jonka hyökkäypään taidot ovat huippuluokkaa, mutta tosi aliarvostetut) 1-2 YV:hen, niin luulisi helposti tulevan vähintään tuo 25-30 pistettä ja jos ykköseen niin sitten mahdollisuus jopa 35-40+ pisteisiin.
Ck vedät niin hyvää tekstiä Larssonista, että olen voinut jättää kommentoinnin hyvin sinun vastuullesi. Mutta kommentoidaan nyt sen verran, että Larsson on kova puolustuspään luuta, joka veteli viime kaudella tosiaan vaikeimpia puolustuspään minuutteja koko liigassa jos oikein muistan. Siitä huolimatta hän pärjäsi hyvin roolissaan, nollasi useita kovia ykköskentän jyriä ja - mikä tärkeintä - säilytti korkean tasonsa illasta toiseen (koko kauden aikana oli vain pari huonoa peliä). Samaan aikaan Larsson teki sen vajaat 20 pistettä ilman ylivoima-aikaa, mikä on varmaan aika kovaa kamaa verrattuna vaikka jonkun Hamonicin tasakentällispisteisiin. Hänellä on myös selvästi enemmän potentiaalia hyökkäyssuuntaan mitä nähtiin Devilsissä, ja sen takia toivoisinkin hänelle Oilersissa yv-aikaa. Jossain toisessa viestissä ennustin, että hän yv-ajalla hänestä on helppo kuviltella ainakin 30-35 pisteen pelaajaa.

Mitäs muuta, Larsson on isokokoinen, suhteellisen hyvin liikkuva pelaaja, joka ei ole kuitenkaan maaginen luistelija. Hänellä on hyvät pelinavaukset ja pelisilmä, jonka avulla hän sijoittuu omassa päässä hyvin. Lisäksi haluan korostaa vielä tuota kovaa illasta toiseen suorittamista, mikä ei ole itsestään selvää hänen ikäiselleen pelaajalle. Pienet heikkoudet liittyvät ehkä keskinkertaiseen laukaukseen sekä luisteluun, joka voisi olla vielä aavistuksen parempaa luokkaa (etenkin liikkeelle lähdöt). Joskus hän voisi käyttää myös kokoaan hieman enemmän hyväkseen. Larsson on jo nyt hyvä puolustaja, mutta potentiaalia on vielä parempaan. Kuten aikaisemmin kirjoitin, niin Larssonia varmasti aliarvioidaan Devils-taustan takia, ja toisessa joukkueessa häntä arvostettaisiin ehkä enemmän. Toivottavasti hän tulee pärjäämään Oilersissa.

HFBoardsilla tuli ihan hyvä kuvaus Larssonista vastaan. Kirjoittaja on joku Whaddagoal, johon en ole aiemmin muistaakseni törmännyt.

"Adam Larsson and Greene were the guys that got matched up against all the tough opposition for NJ, and literally Adam Larsson also molded himself into a PK machine. He can defend the boardwork/corner/behind the net very well. At some point last season, i remember a post on the Devils board or main board which showed some advanced stats that he and Greene were literally the pair in the league getting the hardest and most difficult minutes. Wish i could find it today.

+15 on the worst ES offensive team in the league by far, matching up against the top opposition. Think about that.

Under coach Hynes last season he was our #2 (ie. top pairing), and I'd say he was pretty much equal to Greene, and better at keeping his end tidy. Has a better pass than Greene.. He and Greene was our go-to guy and played against all the top opposition whenever they could get the matchups. He was our PK monster also.

He was strictly NOT put on PP last season by Hynes only because they wanted him to grow his defensive game (even when Scott Steven's was assistant year before last they wanted him to solidify his D game, which he did. I don't think it had anything to do because he was lacking. NJ fans always wanted to see him on the PP for the last two seasons but we basically rarely did, and it wasn't because of a lack of offensive skill. We don't know how his recent offensive game would have grown because he was strictly focused as a top pair shutdown last season.

His positioning, angle-ing, stickwork, and IQ is good to very good. The only downside that i can think of is his footwork needs improvement (and at least seasons before last that was his weakness), but he didn't have many "oh man incidents" last season because his other skills cover him with any mistakes there. That is still workable at his age. He is big and strong and 1.5 seasons ago developed a surprisingly physical snarl to his game (Steven's I guess helped influence that). He's definitely not a soft D."
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Ck vedät niin hyvää tekstiä Larssonista, että olen voinut jättää kommentoinnin hyvin sinun vastuullesi. Mutta kommentoidaan nyt sen verran, että Larsson on kova puolustuspään luuta, joka veteli viime kaudella tosiaan vaikeimpia puolustuspään minuutteja koko liigassa jos oikein muistan. Siitä huolimatta hän pärjäsi hyvin roolissaan, nollasi useita kovia ykköskentän jyriä ja - mikä tärkeintä - säilytti korkean tasonsa illasta toiseen (koko kauden aikana oli vain pari huonoa peliä). Samaan aikaan Larsson teki sen vajaat 20 pistettä ilman ylivoima-aikaa, mikä on varmaan aika kovaa kamaa verrattuna vaikka jonkun Hamonicin tasakentällispisteisiin. Hänellä on myös selvästi enemmän potentiaalia hyökkäyssuuntaan mitä nähtiin Devilsissä, ja sen takia toivoisinkin hänelle Oilersissa yv-aikaa. Jossain toisessa viestissä ennustin, että hän yv-ajalla hänestä on helppo kuviltella ainakin 30-35 pisteen pelaajaa.

Mitäs muuta, Larsson on isokokoinen, suhteellisen hyvin liikkuva pelaaja, joka ei ole kuitenkaan maaginen luistelija. Hänellä on hyvät pelinavaukset ja pelisilmä, jonka avulla hän sijoittuu omassa päässä hyvin. Lisäksi haluan korostaa vielä tuota kovaa illasta toiseen suorittamista, mikä ei ole itsestään selvää hänen ikäiselleen pelaajalle. Pienet heikkoudet liittyvät ehkä keskinkertaiseen laukaukseen sekä luisteluun, joka voisi olla vielä aavistuksen parempaa luokkaa (etenkin liikkeelle lähdöt). Joskus hän voisi käyttää myös kokoaan hieman enemmän hyväkseen. Larsson on jo nyt hyvä puolustaja, mutta potentiaalia on vielä parempaan. Kuten aikaisemmin kirjoitin, niin Larssonia varmasti aliarvioidaan Devils-taustan takia, ja toisessa joukkueessa häntä arvostettaisiin ehkä enemmän. Toivottavasti hän tulee pärjäämään Oilersissa.

HFBoardsilla tuli ihan hyvä kuvaus Larssonista vastaan. Kirjoittaja on joku Whaddagoal, johon en ole aiemmin muistaakseni törmännyt.

"Adam Larsson and Greene were the guys that got matched up against all the tough opposition for NJ, and literally Adam Larsson also molded himself into a PK machine. He can defend the boardwork/corner/behind the net very well. At some point last season, i remember a post on the Devils board or main board which showed some advanced stats that he and Greene were literally the pair in the league getting the hardest and most difficult minutes. Wish i could find it today.

+15 on the worst ES offensive team in the league by far, matching up against the top opposition. Think about that.

Under coach Hynes last season he was our #2 (ie. top pairing), and I'd say he was pretty much equal to Greene, and better at keeping his end tidy. Has a better pass than Greene.. He and Greene was our go-to guy and played against all the top opposition whenever they could get the matchups. He was our PK monster also.

He was strictly NOT put on PP last season by Hynes only because they wanted him to grow his defensive game (even when Scott Steven's was assistant year before last they wanted him to solidify his D game, which he did. I don't think it had anything to do because he was lacking. NJ fans always wanted to see him on the PP for the last two seasons but we basically rarely did, and it wasn't because of a lack of offensive skill. We don't know how his recent offensive game would have grown because he was strictly focused as a top pair shutdown last season.

His positioning, angle-ing, stickwork, and IQ is good to very good. The only downside that i can think of is his footwork needs improvement (and at least seasons before last that was his weakness), but he didn't have many "oh man incidents" last season because his other skills cover him with any mistakes there. That is still workable at his age. He is big and strong and 1.5 seasons ago developed a surprisingly physical snarl to his game (Steven's I guess helped influence that). He's definitely not a soft D."

Hyvää tekstiä ja tosiaan juuri noin itsekin tuon näen. Hänellä on lunastamatonta potentiaalia ja haastattelussa sanoikin kun kysyttiin voisiko pelata YV:tä, niin oli sitä mieltä, että kyllä ja on sitä pelannutkin. Täsä Larssonin haastattelu: Oilers Now | 630 CHED - Edmonton Breaking News, Traffic, Weather and Sports Radio Station

Täytyy sanoa, että Devils on kyllä kova kasvattamaan näitä luotettavia omanpään puolustajia ja myös hyökkääjiä, jotka pelaa hyvin molempiin suuntiin, eli parempi, että Larsson on kasvanut Devilsin ohjauksessa. Hall on loistava apu Devilsin hyökkäykseen ja uskon, että kun ei ole enää se pukukopin kuningas vaikka tähti onkin, niin ssaa myös uuden mahdollisuuden näyttää osaamistaan ja tulee parantamaan puolustuspeliään kun ajetaan se tuohon Devilsin puolustuspeliin.

Kuten sanoin, NJD voitti kaupan ainakin eilen ja ehkä tulevaisuudessakin, mutta väitän, että kun kaikista kulmista katsoo, niin Edmonton sai parhaan nuoren rightin pakin mitä markkinoilta oli saatavissa pelaajalla nimeltä Taylor Hall. Eli siis hyvä hoki treidi. Ja tosiaan jos, vielä siis iso jos Lucic on tulossa Oilersiin, niin jos sitä ei halua tähän treidiin sekoittaa, niin joukkueen kokoamisen kannalta Edmonton on parempi näiden jälkeen.

Ja en epäile hetkeäkään, että NJD ei onnistuisi vääntämään jostain tai joistain nuorista vielä kovan luokan pakkeja, sen verran hyvin siellä hoidetaan tuo osa-alue. Itse olen monesti miettinyt, että Larsson olisi juuri sellainen pakki, jonka haluaisin Torontoon aivan ehdottomasti, mutta varaa siihen ei olisi ollut en usko, että edes Kesselillä tai ehkä. Ja kyllä mielestäni jos mietitään Taylor Hall-Adam Larsson ja Kessel-Kapanen, Harrington ja 31 pick diilejä, niin paremmin Edmonton veti. Tosin nyt tuo Kessel treidi on sinällään saatu paremmaksi kun on treidailtu Harrington ja 31 pois, mutta se ei taas sinänsä liity alkuperäiseen treidiin sen enempää kuin jos Lucic tulee Edmontoniin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
San Jose Sharks announce re-signing of Tomas Hertl. Two-year, bridge deal. $2.8 million in Year 1 and $3.2 million in Year 2
Hertlille siltapahvi.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
TSN-sivuilta löyty tällainen klippi tosta Subban treidistä jossa TSN:än radiotoimittajat Naylor & Landsberg juttelee treidistä aika suorasanaisesti. Jos aihe kiinostaa niin kannattaa kuunnella. Mutta toimittajat on sitä mieltä että treidi tapahtui kun Subban on monella tapaa värikäs persoona. Lisäksi lisatsivat pikku asioista josta näki että Subbania ei arvostettu organisaatiossa vaikka kaveri lahjotteli vapaa-ajalla miljoonia lastensaairaalle. Jotenkin tuli fiilis ton klipin jälkeen että Subban on loppupeleissä tän treidin suurin voittaja.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
TSN-sivuilta löyty tällainen klippi tosta Subban treidistä jossa TSN:än radiotoimittajat Naylor & Landsberg juttelee treidistä aika suorasanaisesti. Jos aihe kiinostaa niin kannattaa kuunnella. Mutta toimittajat on sitä mieltä että treidi tapahtui kun Subban on monella tapaa värikäs persoona. Lisäksi lisatsivat pikku asioista josta näki että Subbania ei arvostettu organisaatiossa vaikka kaveri lahjotteli vapaa-ajalla miljoonia lastensaairaalle. Jotenkin tuli fiilis ton klipin jälkeen että Subban on loppupeleissä tän treidin suurin voittaja.

Olipas paskaa. Jotenkin tuntuu, että Toronton pojilla oli vain tarve ryöpyttää Montrealia mahdollisimman kovalla tavalla. Jonkun rasistikortin vetäminen pakasta on, niin noloa kun ei ole muuta sanottavaa, vaikka tässä tapauksessa olisi kyllä ollutkin. Karmeat rasistit karkottivat kultapojan saluunasta ja mustia miehiä ei haluta joukkueesseen. Jos mustia miehiä ei Montrealissa siedetä, niin miksi Bergevin hommasin DSP:n?

Tässä on Montrealin miehen näkemys treidistä. http://www.tsn.ca/radio/winnipeg-1290/marinaro-habs-fans-livid-over-subban-trade-1.518004 Jotenkin luotan enemmän Montrealin radiomieheen kuin Toronton, kun puhutaan Montrealista.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Jos mustia miehiä ei Montrealissa siedetä, niin miksi Bergevin hommasin DSP:n?

Jos Bergevin teki vain tilastoscouttausta, ja kaverin saavuttua Montrealiin ja asian auettua, alkoi armoton lobbaus, että kaveri saataisiin johonkin muualle -> ensimmäisenä toki kunnon rasisti ottaa yhteyttä rikollisimpiin kulmakuntiin, ja heti New Jerseyn kohdalla tärppäsi...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös