Philadelphia Flyers 2016–2017

  • 199 941
  • 813
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Ei taida Pulkkisella riittää hyökkäyspelaaminen kuitenkaan top 6. Onko miten heppoinen kaveri omassa päässä ja miten jalka liikkuu?

Jalka kyllä liikkuu ja on ihan tunnollinen myös puolustamaan. Se, mikä on pistänyt silmään harvoissa NHL-peleissä mitä olen katsonut on nimenomaan tuo "heppoisuus". Ei tunnu pärjäävän kaksinkamppailuissa lainkaan. Toki toivoisin, että Pulu saisi kunnon paikan näyttää kärkiketjussa ja kieltämättä Flyersilla voisi tuollainen "midle-six" paikka auki maalintekijälaiturille.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
9 000 000 dollarin palkkakuitin NHL-supertähdellä synkät pudotuspelit – ”Olen turhautunut itseeni” « SuomiKiekko

Yllä vielä linkki missä Giroux kertoo ettei kärsinyt mistään loukkaantumisesta, linkki vie suomikiekko.com sivulle.
Voisin melkein lyödä vetoa, että jotain vammaa Giroux'lla on taustalla.
Elliotte Friedman ‏@FriedgeHNIC 7 t7 tuntia sitten
Notes: Hearing Claude Giroux to undergo hip/hernia surgery next week. Not a stunner, looked hurt in playoffs. Back for World Cup.

Elikkä Giroux menee leikkaukseen ensi viikolla per Elliotte Friedman. Pitäisi olla valmiina World Cupiin, jos kutsu käy.
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Niin, olihan se aivan selvää että Giroux pelasi loukkaantuneena. Eihän Giroux näyttänyt edes samalta pelaajalta kauden lopussa / playoffeissa kuin mitä normaalisti on ja tämän kyllä huomasi jos on vähänkin miehen otteita on seurannut uran aikana. Näytti kuitenkin että sisua löytyy ja pelasi loukkaantuneena kauden tärkeimmät pelit hammasta purren.

Nyt ne kitisijät jotka valittivat Giroux huonoista otteista ja sanoivat että Giroux loukkaantuminen olisi tekosyy huonoille otteille voivat kaivautua koloistaan esiin.;)
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nyt ne kitisijät jotka valittivat Giroux huonoista otteista ja sanoivat että Giroux loukkaantuminen olisi tekosyy huonoille otteille voivat kaivautua koloistaan esiin.;)

En tiedä tarkoititko tällä minua, mutta itse en ole sanonut etteikö loukkaantuminen olisi voinut ollakin taustalla, hieman itsekin sitä mietin tuolloin kesken sarjan...

Voracek ja Giroux olivat kyllä luokattoman huonoja tässä sarjassa, paljon epäiltiin onko jälkimmäinen loukkaantunut itsekin vähän mietin sitä, että voisi jotain vaivaa olla, mutta miehen omien sanojensa mukaan ei ollut mitään loukkaantumista.

Mutta sarjan päätyttyä Giroux ei tosiaan mistään loukkaantumisesta puhunut ja melko myöhään kaveri nyt leikkaukseen sitten menee. Luulisi, että kun on tuo World Cup syksyllä niin olisi leikkaukseen menty asap sarjan päättymisen jälkeen eikä vasta tässä vaiheessa suunnata sinne. Ehkä kyseinen vaiva ei sitten kuitenkaan kovin paljoa vaivannut?
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Ei nyt ollut tarkoitus kehenkään tiettyyn henkilöön viitata @Walkin .

Throughout the Flyers playoff run, Claude Giroux ensured that his health was fine, nothing more than the bumps and bruises and wear and tear that come at that point of the season.

But it appears that Giroux's health was a problem in the playoffs.

According to Sportsnet's Elliotte Friedman, Giroux will have hip/hernia surgery next week. The injury has not yet been confirmed by the team.

Sources told CSN Philly's Tim Panaccio that the Flyers had been treating a nagging injury on Giroux all season, but that the surgery would help permanently fix the injury.

The Flyers have not released an official injury list during the offseason just yet. It was originally expected that GM Ron Hextall would announce the team's injuries entering the offseason at his season-ending press conference two weeks ago, shortly after the Flyers elimination from the playoffs.

Friedman also added that Giroux is expected to have recovered in time for the World Cup of Hockey, set to take place in September. The recovery would be up to approximately eight weeks. Giroux does not have a roster spot on Team Canada yet, but the finalized roster is going to be announced by June 1 and there is belief that Giroux is deserving of a spot.
lähde Claude Giroux to have Surgery, Report Says - Flyerdelphia: Philadelphia Flyers News and Rumors

Jos tähän nyt on luottaminen niin koko kauden ollut vaivaa, mutta tuolla leikkauksella nyt saataisiin homma kuntoon. 8vko toipumisaika joten aika nopeasti pääseekin jo treenaamaan ensikautta varten.

Flyers ei ole vieläkään antanut mitään loukkaantumis raportteja kauden päätyttyä vaikka Hexy sanoi 2vko ilmoittavansa ne. Tällä tosin sai median lopettamaan jatkuvan kyselyn niistä joten epäilen meinaako edes tehdä mitään virallista raporttia medialle.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Tavallaan helpottaa tieto siitä että G oli loukkaantunut, heikoille otteille löytyy syy. Voracek ei myöskään ihan täydessä iskussa ollut, toivon ma. Hyvä kesä alle ja taas mennään hyvällä tasolla.
Tuntuu että Flyersin kärkijätkillä oli kaikilla jotain ja vaikka paremmille hävittiinkin, olisi ehjällä joukkueella ehkä haastettu oikein kunnolla. Kaikilla joukkueilla on keväällä loukkaantuneita mutta silti.

Perskeles kun on malttamaton olo, draftiin pitkä aika. Vaikka en noista varattavista tiiä mittään...pl kärkikolmikko tietysti. Lähinnä odotan että Hexy vetää parit kanit hatusta. Se maalintekijä. Pulkkinen olisi halpa kokeilu mutta en usko Pulun pystyvän vaadittuun rooliin. Vähän väliinputoaja, ihan ei riitä kyvyt kärkiketjuihin eikä ominaisuudet sovi rouhimaan. Suomen pelin aikana katselin eityisesti Pulua ja taitaa olla itseluottamus roolin myötä hukassa. Väkisin vetoja ja ei vaan uppoa. Tosin ylivoimalla ei hänelle ole juuri pelattu niitä parhaita paikkoja ja neliön keskellä hän väärässä paikassakin. Minusta Pulu vaatii kirurgin tarkan roolin ja epäilen että sellaista ei tarjota. G on maailman parhaita ylivoimapelaajia joten ehkä hänen kanssa voisi onnistua nimenomaan ylivoimalla. Tasakentillä taas vähemmän käyttökelpoinen, vaikea keksiä koostumuksia missä heikkoudet eivät pääsisi esiin. Halvalla sopparilla voi toki kokeillakkin.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Perskeles kun on malttamaton olo, draftiin pitkä aika. Vaikka en noista varattavista tiiä mittään...pl kärkikolmikko tietysti. Lähinnä odotan että Hexy vetää parit kanit hatusta. Se maalintekijä.
Itekkin oon nyt koittanut vähän kattella ketä siellä olisi tarjolla, ja muutama nimi noussut esiin. Julien Gauthier, Kieffer Bellows, Luke Kunin, Max Jones. Siinä lienevät nuo eniten esille HFBoardsilla tulleet nimet. Kieffer Bellows on noussut omaksi suosikikseni, hänellä on kuulemma yksi draftin parhaimpia laukauksia Matthewsin ja Laineen jälkeen. Jos vain valuisi tuonne 18/17 vuorolle, niin ottaisin ilomielin Flyersiin. Pelipaikka eliten mukaan C/LW, joten siitäkin vähän plussaa.

Kieffer Bellows is a skilled power forward that can dominate games. Possesses high end puckhandling ability as well as a crisp, accurate release on his shot. Proficient forechecker and loves to win puck battles, which stands out as a consistent part of his game. Strong skater that can bull through the opposition or go around them. Drives the net hard and is a decisive finisher. All-in-all, a competitor that punishes the opposition physically, as well as on the scoreboard.

Kieffer Bellows 2016 U18 Highlights - YouTube
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Nyt tuli sitten Hextall / Flyersin virallinen ilmoitus. Eli Giroux ja Ghost käyvät lonkka leikkauksissa 17pv tätä kuuta.
Flyers General Manager Ron Hextall gave the following injury update on center Claude Giroux and defensemanShayne Gostisbehere on Saturday afternoon:

"Claude Giroux and Shayne Gostisbehere are both scheduled to have surgery on Tuesday, May 17th to have their right hips repaired as well as bilateral lower abdominal tears repaired.

Their hip surgery will be performed by Dr. Eric Kropf and their abdominal surgery will be performed by Dr. William Meyers.

We expect both players to be able to return to full activity in 10-12 weeks."
Lähde
 

phillymän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Flyers-prospectit Ivan Provorov ja Phillip Myers kohtaavat reilu tunnin päästä Memorial Cupissa. Philly.comissa oli hyvä ja mielenkiintoinen teksti muutama päivän sitten Myersista. Linkki alla.

Flyers prospect Phil Myers dominating in junior ranks

Oli hyvä teksti, kiitoksia tästä tirlanttan!

En kyllä voi vieläkään käsittää, kuinka hyvän työn Hextall ja scoutit tekivät tämän(kin) asian suhteen. Ryöstö kirjainmellisesti. Myers itse sanoi, että "ideaali" tilanne on, että hän pelaa kaudella 18-19 NHL:ssä. Kausi 17-18 menisi AHL:ssä ja ensi kausi junioreissa. Voi olla melkoista dominanssia ensi kausi!

Nopeasti vähän fantasiointia. Flyers puolustus kaudella 2018-2019 (joka on täysin mahdollista):

Provorov-Sanheim
Gostisbehere-Morin
Myers-Hägg/Gudas/MDZ/X

Ja tähän vielä poppareille herra Macdonald. Totta kai. 25 miljoonan arvoiset popparit. :)
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Philippe Myers tosiaan aikamoinen hankinta. Loistava kausi alla ja Craig Button sanoikin muutama päivä sitten että menisi tämän vuoden draftissa ~20 pick paikkeilla. Ihan kiva saada ilmainen ykköspick menettämättä mitään ja Myers tosiaan on pelannut uskomattoman kauden.

Puolutus tulee olemaan Flyersilla 3-5 vuoden kuluttua NHL kärki tasoa. Ei vaan malttaisi odottaa ...
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Harmi, että koko porukka Myersiä ja Gudasta lukuunottamatta ovat leftejä. No, kaikkea ei voi saada.

Joo, jos kolmikko Sanheim-Provorov-Morin saavuttaa potentiaalinsa, niin jonkun pitänee lähteä, ellei joku opi pelaamaan oikealla puolella tai on pelannut siellä jo. Yleensä se vain on todella paljon vaikeampaa pelata väärällä puolella.

Mutta nämähän ovat sitten jo positiivisia ongelmia. Erittäin mielenkiintoinen pakisto Flyersillä.
 

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Joo, jos kolmikko Sanheim-Provorov-Morin saavuttaa potentiaalinsa, niin jonkun pitänee lähteä, ellei joku opi pelaamaan oikealla puolella tai on pelannut siellä jo. Yleensä se vain on todella paljon vaikeampaa pelata väärällä puolella.
Gostisbehere pelasi käytännössä koko viime kauden oikealla puolella. Loppukaudesta johonkin peliin istutettiin Gudasin pariksi ja toimittajat tietysti kysyivät haittaako vasemmalle puolelle siirtyminen. Ei kuulemma haitannut kun oli koko uransa tottunut pelaamaan vasemmalla. Eiköhän tarvittaessa sinne oikealle kotiudu hyvin myös joku muukin. Myersista jos kehittyy Top-4 puolustaja niin ongelmahan on jo ratkaistu.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Jollekin talous "Niilolle" mukavaa ajankulua kun miettii että mites paljon tuo pakisto saa/tullee viemään. Meinaan jos vähänkään nuo ennusmerkit pitävät paikkansa niin kallista lystiä tulee olemaan. Pitäs jäädä taaloja hyökkäykseenkin.
Onhan siitä ollutkin jo juttua että kaikkia ei pystyttäis edes pitämään. Huhuja on jo liikenteessä.....
 

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Jollekin talous "Niilolle" mukavaa ajankulua kun miettii että mites paljon tuo pakisto saa/tullee viemään. Meinaan jos vähänkään nuo ennusmerkit pitävät paikkansa niin kallista lystiä tulee olemaan.
En mitään ennusteita palkoista ruvennut tekemään, mutta eipä noiden palkkojen kanssa oltaisi ongelmissa ainakaan ennen 2019-2020 kautta. Todennäköisesti ei vielä silloinkaan ja MacDonaldin sopparikin loppuu sen kauden jälkeen, jollei häntä ole jo aikaisemmin treidattu tai ostettu ulos. Järjetön määrä kaikenlaisia muuttujia matkalla seuraavalle vuosikymmenelle. Hyökkäykseenkin olisi saatava lähivuosille laatua, etenkin vasemmalle laidalle, joten joku näistä nuorista pakeista voi joutua kauppatavaraksi. Ghost=koskematon, viime kesän seiskavarausta tuskin liikutellaan, Morinin arvo ei taida olla kovin korkealla, Häggilla arvoa vieläkin vähemmän, Myers tosiaan näistä ainoa rightin pakki ja sitten onhan meillä on "Penguins-fani" Sanheim. Sanheim se kestohuhu taitaa ollakin?

Onkos mistään kuulunut muuten tietoja jatkosopparineuvotteluista? Onneksi siellä on Hextall puikoissa voi luottavaisin mielin odotella Schennin ja Gudasin jatkopapereita. Toiveissa Gudasille kahen-kolmen vuoden lappu, jossa ensimmäinen numero on kakkonen. Nelivuotinen ihan maksimi näiden nuorten pakkien esiinmarssin johdosta. Schennille voikin mun puolesta antaa vähän pidempää paperia, joten Couturierin sopparin voi kopioida sekä vaihtaa vaan nimen sieltä ja eikun puumerkit alle. Vai pelasiko Schenn hyvällä kevätkaudella itselleen vielä isomman tilipussin?
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Sanheim se kestohuhu taitaa ollakin?

Sanheim huhut ollut ihan mutua eikä niissä ole ollut mitään perää. Hextall ei tule ikinä myymään näitä kärki pakki prospecteja ennen kuin cap hit rupeaa niissä tulemaan vastaan. Ja siihen menee vielä todella monta vuotta.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
...sitten onhan meillä on "Penguins-fani" Sanheim. Sanheim se kestohuhu taitaa ollakin?
Omissa papereissa kuluneen kauden Ghost pelasi tasolla, jolle Sanhemia toivoin (muutaman vuoden sisällä), joten periaatteessa oikean tarjouksen tullessa vastaan juuri Sanheim olisi se, josta voisi luopua. Tuo ei tietenkään tarkoita sitä, että kauppaa haettaisiin mitenkään aktiivisesti, mutta olisi typerää olla kuuntelematta mitä joku muu jengi olisi valmis potentiaalisesta ykkös-yv:n viivapelotteesta maksamaan. Tuskin kukaan on kuitenkaan vielä tänä kesänä hirveästi tarjoamassa, mutta ehkä vuoden päästä loistavan AHL-kauden jälkeen sitten...

Ensi vuosi menee kuitenkin vielä kasvamisen piikkiin, joten hiljainen kesä kelpaa oikein hyvin. Toivon todella ettei lähdetä mitään Eriksonia palkkaamaan ylisuurella sopparilla "ratkaisuksi" maalinteko-ongelmiin
 
Suosikkijoukkue
Flyers/RM
Kyllähän hyökkäyspeli paranee siinä ohella jos kuvitellaan että pakistosta tulee niin hyvä kuin nyt näytöt antaa olettaa. Ja onhan siellä samalla aikaa kehittyä omilla hyökkäys lupauksillakin. Ainakin Aube-kubel ja Fazleev pelasi hyvät kaudet. Konecnyn taso tiedetään
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Olen tullut nyt itseni kanssa siihen tulokseen, että Flyersin pitää varata draftissa joko Kieffer Bellows tai Max Jones. Voi olla että oon mehustellut noilla tässäkin ketjussa jo aiemmin, mutta ai että toi Jonesin nopeus ja röyhkeys. Saa nähdä kuka tuon pääsee poimimaan Flyersin nokan edestä.

Max Jones 2015-2016 OHL Highlights - YouTube
 

phillymän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Nyt on kaikki World Cup rosterit julkaistu ja Flyersista mukana yhteensä 8kpl:

Kanada: Giroux
Tsekki: Voracek, Gudas, Neuvirth
Team N-A: Couturier, Gostisbehere
Team EU: Bellemare, Streit

Aika monta seurattavaa, tulee herkullinen turnaus. Bellemaren valinnasta positiivisesti yllättynyt. Streitin valinta siinä mielessä hyvä, että saattaa nyt kesällä kauppoja hierottaessa olla hyvä valttikortti Hexylle. Joku sokea GM saattaa mennä lankaan WC -valinnasta ja maksaa Streitistä. Ei valinta ainakaan huononna tilannetta.

Myers joukkueineen eteni Memorial Cup finaaleihin, joka pelataan huomenna 23:30 (?) suomen aikaan.

Olen tullut nyt itseni kanssa siihen tulokseen, että Flyersin pitää varata draftissa joko Kieffer Bellows tai Max Jones. Voi olla että oon mehustellut noilla tässäkin ketjussa jo aiemmin, mutta ai että toi Jonesin nopeus ja röyhkeys. Saa nähdä kuka tuon pääsee poimimaan Flyersin nokan edestä.

Max Jones 2015-2016 OHL Highlights - YouTube

Itsekkin kaavaillut Bellowsia ja Jonesia. Jälkimmäisenä mainittu listan kärjessä täällä. Juuri mitä @Jyyd sanoi, niin tuo koko, voima, nopeus ja röhkeys on houkutteleva kokonaisuus. Siihen maalintekotaito vielä päälle, niin puhutaan aika kovasta prospektista. Toivottavasti tippuu niin kuin Konecny viime kesänä.

Edit. Hieman yllättynyt, että Bellemare meni mm. Rafflin edelle WC valinnoissa.
 
Viimeksi muokattu:

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olen tullut nyt itseni kanssa siihen tulokseen, että Flyersin pitää varata draftissa joko Kieffer Bellows tai Max Jones. Voi olla että oon mehustellut noilla tässäkin ketjussa jo aiemmin, mutta ai että toi Jonesin nopeus ja röyhkeys. Saa nähdä kuka tuon pääsee poimimaan Flyersin nokan edestä.

Max Jones 2015-2016 OHL Highlights - YouTube

Itsekkin kaavaillut Bellowsia ja Jonesia. Jälkimmäisenä mainittu listan kärjessä täällä. Juuri mitä @Jyyd sanoi, niin tuo koko, voima, nopeus ja röhkeys on houkutteleva kokonaisuus. Siihen maalintekotaito vielä päälle, niin puhutaan aika kovasta prospektista. Toivottavasti tippuu niin kuin Konecny viime kesänä.

Lisäisin vielä Bellowsin ja Jonesin rinnalle ainakin Julien Gauthierin ja Riley Tuften. Siitä porukasta sitten varailemaan.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Itsekkin kaavaillut Bellowsia ja Jonesia. Jälkimmäisenä mainittu listan kärjessä täällä. Juuri mitä @Jyyd sanoi, niin tuo koko, voima, nopeus ja röhkeys on houkutteleva kokonaisuus. Siihen maalintekotaito vielä päälle, niin puhutaan aika kovasta prospektista. Toivottavasti tippuu niin kuin Konecny viime kesänä.
Jonesista on vain puhuttu, ettei pelinkäsitys olisi ihan huippuluokkaa. Tai lähinnä siihen tyyliin, että menee tilanteisiin nopeasti miettimättä onko se ehkä järkevin vaihtoehto, tällaisen kuvan olen itse saanut. Siihen päälle pari Rinaldomaista blindside-hittiä tällä kaudella niin siksi lienee tuolla Flyersin saatavilla. Tuolla nopeus-taito -yhdistelmällä ei mielestäni kuitenkaan voi hirveästi pieleen mennä, ja pahimmillaan Jonesista tulisi jonku kolmoskentän jyrä. Bellows onkin vähän turvallisempi valinta, mutta ei ole nopeutta ihan yhtä paljon, joskin laukaus on huippuluokkaa.
Lisäisin vielä Bellowsin ja Jonesin rinnalle ainakin Julien Gauthierin ja Riley Tuften. Siitä porukasta sitten varailemaan.
Gauthier on varmasti mukana listalla aika ylhäällä ja sitten Luke Kunin sekä German Rubtsov (senttereitä toki molemmat) näyttävät myös ihan hyviltä. Täytyy toivoa, että joku näistä mainituista kavereista tarttuu.

Ja hienoa, että Giroux pääsi vihdoin Kanadan jengiin. Jo oli aikakin.
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Bellows olisi se oma valintani myös, mutta tuskin on enää varattavana tuolla vuorolla. Eiköhän sieltä kuitenkin joku hyvä hyökkääjä taas tipu sijoituksissa, kuten Koneckny viime draftissa. Pickejä on myös niin paljon että osan voisi käyttää siihen että noustaan ylöspäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös