Boston Bruins 2015–2016

  • 176 791
  • 607

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Luotettavasta 3. parin av-pakista voi tuon verran maksaa, joten siinä mielessä tämä soppari ei ole aivan totaalisen paska. Ongelma vaan on nuo kaksi muuta vielä kalliimpaa sopimusta saman roolin pelaajille, eli juurikin McQuaid ja Seidenberg. Noihin verrattuna tämä soppari on jopa hyvä, mutta koska noista kahdesta muusta tuskin ainakaan treidillä eroon päästää, niin tässä tilanteessa rahat olisi kyllä voinut käyttää toisinkin.

Penkin taakse uusina kasvoina ensi kaudella hyppää Bruce Cassidy ja Jay Pandolfo. Korvaavat Houdan ja Jarvisin. Molempien luulisi ainakin tuntevan organisaation nuoret pelaajat hyvin, kun Cassidy on valmentanut P-Bruinsia ja Pandolfokin ollut "Director of Player Development ".
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Ohuesti ylihintainen ja helvetisti ylipitkä sopimus vääräntyyppiselle pakille, joita on rosteri ennestään tukossa. Hienoa!

Pressissä Sweeney oli antanut ymmärtää, että yrittäisi dumpata Seidenbergiä ja McQuaidia johonkin, mutta eihän sitä tule tapahtumaan. Ei kukaan halua useammaksi vuodeksi loukkaantumisaltista ja ylihintaista kolmosparin paskaa. Eikä Bruins ole valmis maksamaan siitä, että pääsee noista kavereista eroon. Eli lopputulema on, että kauden avauksen avauskokoonpanossa luistelevat Seidenberg, McQuiad ja K. Miller. Ei sinne sitten hyville pelaajille montaa rosteripaikkaa jää, kun Chara ja Krug oletettavasti täyttävät kaksi.

Miller on mainettaan parempi, muttei hänellä mitään lunastamatonta potentiaalia ole toisin kuin Bruinsissa uskotaan. Peliäly ei riitä. Eikä kädet. Mutta hei oikeasti, kuka antaa tänä päivänä nelivuotisen sopimuksen kolmosparin jannulle?
 
Ohuesti ylihintainen ja helvetisti ylipitkä sopimus vääräntyyppiselle pakille..
Pressissä Sweeney oli antanut ymmärtää, että yrittäisi dumpata Seidenbergiä ja McQuaidia johonkin, mutta eihän sitä tule tapahtumaan. Ei kukaan halua useammaksi vuodeksi loukkaantumisaltista ja ylihintaista kolmosparin paskaa.
No, kuten mainittua, suurella todennäköisyydellä näistä kolmesta ainakin yksi on kerrallaan aina loukkaantuneena.

Eipä tämäkään signaus saanut minkäänlaista luottoa herätettyä toimiston suuntaan. Saatanan tunarit. Ja miljoonien bisnes pyörii idioottien voimin. Ei helvetti sentään.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Voisiko joku laittaa vaikka ranskalaisilla viivoilla yhteen niputettuna mitä se toimisto on hoitanut paskasti?
Tässäpä omat tärkeysjärjestyksessä:

-Johnny-Boy päästettiin Islandersiin. Ihan uskomattoman paska liike josta tuli mieleen Celticsien 2011 tekemä vuosisadan paskin liike johon loppui allekirjoittaneen fanitus kuin seinään. En muista tarkalleen tehtiinkö samoihin aikoihin jollekkin pussille kuitenkin uusi sopimus

-Jones hommattiin SJ. Oletin että nyt lähtee Rask vaihossa johonkin kovahkoon pakkiin ja samalla cappiin tilaa, mutta mies vaihettiinkin SJ pikkiin. Toki se pikki voi tulevaisuudessa kantaa hedelmää,mutta tässä ja nyt paska muuvi

-Lucic treidattiin. Äkänen Bostonin näköinen ukko, mutta capissä ei ollut kaverille tilaa.

-McQuadin uusin sopimus jossa oli liikaa hintaa paskasta pelaajasta. Toki poffeissa oli menestyksessä mukana mutta silti ihan liikaa tollaselle omissa rynnivälle apinalle

-Merlot linen purku ja kaksi edellistä vuotta paskoja kokeiluja täyttää tämä aukko.

Tässä vissiin on nyt sitten tämän hetkisellä rosterilla seuraavat pari vuotta läpsyttelyä edessä kunnes draftin kautta alkaa putoilemaan uusia hedelmiä pakistoon( toivottavasti) Jonkinlaisen jäniksen saisivat vetää hatusta ja hommata Shattenkirkin kesän aikana rosteriin. Tai vielä parempaa Paraykon.
Nelosvitja myös pitäisi saada valmiiksi jo ennen kauden alkua eikä sitten kokeilla parinkymmenen pelin verran eri ukkoja siellä ja sitten taas uusia kavereita.

Seidenberg ei selkeästi ollut toipunut polvivammasta ja vanhemmilla pelaajilla nuo vammat saattavat vaatia pitemmänkin aikaa kuin sen 6-9kk päästäkseen omalle tasolle takaisin. Nähtäväksi jää millainen apina sieltä tulee syksyllä takaisin jos tulee. Charan peliin olin itse tyytyväinen shut down pakkina kun huomasi kauden edetessä ettei riitä nopeus enää alaspäin ja alkoi ennakoimaan varmistellen tilanteita jo hyökkäyspäässä. Edelleenkin paras pakki rosterissa vaikkei olekkaan enää se molempien päiden monsteri ja difference maker.

Tapaus Krejci. Jos tämä nyt on jo menetetty peli pariksi vuodeksi etiäpäin niin ehkä kannattaisi tämä poffien supermies treidata hyvään vastineeseen mikäli kiinnostusta löytyy ja miksipä ei löytyisi vaikkei olekkaan pysynyt kunnossa parin edellisen kauden aikana. Se olisi kyllä sitten viimeinen niitti poffipaikasta taistelulle.

Näillä mietteillä ei niin innokkaasti tulevaa kautta odotellen kohti kesää.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
^ Boychukiinhan päti aikoinaan sama kuin Luciciin: kyse ei niinkään ollut pelaajasta, vaan siitä, että Bruinsilla ei ollut capissa tilaa, eikä halua maksaa uutta sopimusta. Treidi tehtiin sen puolesta riittävän aikaisin, että pelaajasta sai vastineen ja vastinekin oli ihan ok. On Boychukista mitä mieltä hyvänsä, niin 31-vuotiaalle stay-at-home pakille seitsemän vuoden ja 6M aav sopimus on ihan helvetin albatrossi. Se oli kuitenkin markkinahinta tuolloin, vrt. Niskanen ja Orpik.

Merlot ehti olla kaksi vuotta paska ennen kuin se hajotettiin. Siinä oli aika paljon siimaa nelosketjun jannuille, olkoonkin, että nämä olivat vanhoilla näytöillään aikaa ansainneet. Hyvä nelosketju on aika paljon tuurista kiinni, jos siitä ei ole valmis maksamaan.

Noin ylipäänsä voisi sanoa, että Bruins on valinnut monen pelaajan kohdalla väärin. Osin osaamattomuutta, mutta osin tietysti huonoa tuuriakin. Kaikki esim. pitivät Seidenbergin sopimusta hyvänä silloin kun se tehtiin. Farmia on myyty kannujahtien vuoksi, eikä omasta takaa ole löytynyt korvaajia.

Toinen ongelma on ollut haluttomuus koskea runkoon. Tämä alkoi Chiarellin aikana ja Sweeney on jatkanut perinnettä. Ongelma tämä on kahdesta syystä: runko on paljon yhdessä kokeneena liian sisäänpäin lämpiävä. Tästä Bruins on kärsinyt lähinnä nuorten pelaajien kohdalla. Seguinia ei saatu ruotuun, Hamilton ja Smith halusivat pois. Käteen jäi paskaa ja arpoja.

Myös valmentajan ja runkopelaajien suhde on ongelmallinen: valmentaja luottaa runkoonsa, on heidän panos mitä hyvänsä. Aina eivät ole ihan täysillä mukana. Runkopelaajat luonnollisesti pitävät valmentajastaan, koska peliaika on taattu. Julienin jatko on kaksi kesää putkeen ollut Bergeronin ja kumppaneiden käsissä ja nämä ovat luottamuslauseensa antaneet. GM:n on hyvin vaikea potkia pihalle valmentajaa, joka nauttii pelaajien luottamusta on kiistatta yksi NHL:n parhaista. Siitä huolimatta, että muutos voisi olla hyväksi. SJ:ssa Wilson uskalsi toimia ja tulosta voi kukin ihmetellä. Yhden kauden sukelluksen jälkeen finaaleihin.

Ts. runko on sekä GM:n että valmentajan suojeluksessa, muttei tee tulosta.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Hamiltonin löysäilyä ei ole kyllä ikävä. En ole satavarma näistä soppareista, mutta eikö Boychuk pelannut yhden kauden heikommalla lapulla Islandersissa ja löi samantien omat ennätykset pisteissä ja top2 roolissa sai sitten sen isomman pahvin.Bruinsin systeemissä 3-4m olisi voinut olla mahdollista. Joku varmuudella tietävä voi valaista asiaa ja solmittiinko samoihin aikoihin jotain jatkoja Kellylle tai vastaaville.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Boychuk pelasi vanhaa sopimusta vuoden Islesissa. Toki kausi oli onnistunut, mutta ilman tuotakin kautta Boychuk olisi saanut Orpikiin verrattavan sopimuksen (5,5M AAV). Chiarelli varmasti kysyi kesällä sopimuksen hintaa ennen treidiä, koska se oli mahdollista. Vanha lappu oli jotain reilut kolme miljoonaa, joten kyllä se olisi kotiseutualennuksienkin kera alkanut vitosella.

Kellyn sopimus alkoi jo 2012, kuten Peverleyn, Thorntonin, Campbellin ja Paillen. Seidenbergin sopimus alkoi 2014, mutta se julkaistiin jo ennen kevään 2013 finaali-runia, joka oli Seidenbergilta monsteritasoa. Kesällä sitä ajatteli, että tuo sopimus on ryöstö.

Oikeasti: Johnny Boychuk on symppis ja kova lämäri ja toisinaan ei pelaa itseään ulos hakiessaan avojääpommeja, mutta hänen kauppaamisensa ei ainakaan kaukalon puolella selitä Bruinsin taantumista. Boychuk on juuri sellainen puukäsi, josta peli on viime vuosina ajanut ohi ja jonka tyylisiä pakkeja Bruinsissa on joka oksalle. Pens jyräsi idässä tänä vuonna kaikki vastustajat pelkästään aggressiivisella karvauksella, sillä pelityylillä, joka on Bruinsille ollut kryptoniittiä jo keväästä Canesia vastaan seiskassa pihalle. Tuon ongelman kanssa on painittu joka kausi, toisinaan valmennus on onnistunut, toisinaan ei, on katsottu överihitaita lähtöjä, hyökkääjien kiekonhakua omasta päätylaudasta, takakarvausta kieli vyön alla oman maalin eteen, ja nyt näyttää siltä, että seinä on lopullisesti tullut vastaan. Puolustuksen puutteita ei ole kahteen kauteen pystytty pelitavalla paikkaamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös