Mal Davis

  • 14 176
  • 34

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Viestin lähetti Roku


No ei. Muistan itse yhden tällaisen potkun Lehikoiselta, kun joskus ennenvanhaan Lukko ja JyP pelasivat Äijänsuolla tasan 0-0. Lehikoinen luisteli jäähylle, ja toden totta, ohimennen veti Antti Tuomenoksalta jalat alta.

Taisi siinä Tuomenoksa ensin jotain kuittailla Lehikoiselle, mutta Lehikoinen oli kyllä ilkeä pelaaja vastustajan kannalta.

Saman teki kerran Jykylässäkin, eikä tainnut saada edes lisäjäähyä. Rane Korpi muisti aina kehua Lehikoista, hän juuri sanoi, että Tapparan pelaajilla on pohkeet mustelmilla, kun Lehikoinen potki heitä luistimilla pohkeisiin kulmissa.

Arto Jokista ei jaksa muistaa tarkemmin, mutta hän oli vielä pahempi, iso äijä jonka suu kävi koko ajan, sanoi haastattelussa vähän aikaa sitten, ettei tälläisiä puolihulluja jätkiä enää ole liigassa. :p Työskentelee kokkina nykyään, kuulemma aika hyväkin.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Nostetaas ketju ylös.....

Maali-Mal jäi mieleen pelaajana, joka todella rakasti peliä. Lämmöllä muistelen vielä Kupittaan kaukalon tapahtumia.

Hieno pelaaja ja ilmeisesti hieno mies.

#17 Malcolm Sterling Davis
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Voipi olla että muisti pätkii...

Voipi olla, ettei Bobby ihan -69 vielä ollut Tepsissä mutta ihan 70-luvun alussa nyt kuitenkin.

Ehkei tällaiset vanhojen muistelut paljon nykyfaneja kiinnosta, mutta hyvä se on muistuttaa siitä välillä, että aikamoinen matka on kuljettu Turussakin avokatsomossa räntäsateessa värjöttelystä Elysee Arenan aitioiden samettituoleille. Kyllä nyk kelpaa!

Mal Davisin sinappia oli muuten myynnissä vielä pitkään Typhoonin TPS-shopissa, vaikka äijä oli lähtenyt jo vuosia sitten. Pirun säilyvää tököttiä ilmeisesti...
Lamoreaux kiekkoili Tepsissä vuosina 1971-1975.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Jumaliste, tämä on jo korkeamman luokan nekromantiaa - 14,5 vuotta vanha ketju herätettiin kuolleista! Historian siivet vain havisevat. :D
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Pakko lainata toveri @FutureHockey'n allekirjoitusta: Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat oliva löivät ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Arvoisa Jayzon.

Suuri pelaaja suurella sydämellä ansaitsee tulla muistetuksi vuosikymmenestä toiseen.

#17 Malcolm Sterling Davis
 

Anzi

Jäsen
Muistan kanssa Mal Davisin. Nordiksella taisi olla Jullit-TPS tai Narrit-TPS ja yhdessä tilanteessa Davis kuumeni niin, että löi mailalla vastustajaa olkavarteen ja maila katkesi kahdeksi kappaleeksi. Jos Davis otti, niin myös antoi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös