Ässien kannattajatoiminta ja -matkat kaudella 2015–2016

  • 82 708
  • 534

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Mistä mä tiedän mitä sille kuului tehdä? Ylöspäin sitä vedettiin, joten näin teimme. Muistitko kertoa asiasta ystävillesi jotka ovat pelanneet kaian jääkiekkoa?
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
A-nuorten pleijarit pärähtävät käyntiin Isomäessä lauantaina klo 16.00. Vuonna 2014 saatiin hienoa meininkiä aikaiseksi A:n pleijareissa ja toivottavasti tuosta päästään laittamaan vielä paremmaksi. Kasaamme aktiivisesta kannattamisesta kiinnostunutta porukkaa joukkueiden sisääntuloaukon tuntumaan D- ja C-katsomoiden välimaastoon, eli jos kiinnostusta löytyy osallistua organisoituun kannattajatoimintaan niin ei muuta kuin ajoissa hallille ja tuohon suuntaan.

Lauantaina nähdään!
 
Viimeksi muokattu:

Mush

Jäsen
Suosikkijoukkue
U.S.V.A
Tänään todellakin muistutukseksi C1-katsomo on pyhitetty aktiiviselle kannattamiselle. Viime visiitistä vuodelta 2014 on monella varmasti hyviä muistoja. Tällä kaudella otettiin kuitenkin vihdoin niitä kehitysaskeleita, minkä johdosta tänään on aika laittaa vielä paremmaksi. Jos siis koet jatkuvan kannattamisen tärkeäksi niin huivi kaulaan ja hallille!
 

Mush

Jäsen
Suosikkijoukkue
U.S.V.A
Lippu on löytynyt

Ihan hyvä veto ja näin. On toki "harmillista", kun tuota larppaamista ei ikinä harrasteta paikanpäällä. Saattaa olla, että siitä saatu mielihyvä loppuisi hyvinkin pikaisesti. Noh, vietetään kesäloma ensin ja palaillaan asiaan Pitsiturnauksessa. Kukin tyylillään.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Muistaakseni Raumam Boja irtisanoutuivat tapauksesta, heillä banderolista ei ollut tietoa. Puhuiko RB paskaa tuolloin? Onko RBn uusi linja?
Ei noi banderollia kannattelevat misut kovinkaan paljoa Raumalaisilta pojilta näytä. Hyvä, että rätti on löytynyt ja näköjään hyvässä hoidossa.
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Uudet sakit

Pataljoonan FB kirjoitti:
"Pataljoonan uusi hallitus on valittu vuosikokousessa. Uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Anniina Nylund.
Hallituksen jäseniksi valittiin Toni Ramsted, Juha Pulkkinen, Sanna Lilja, Taru Salminen, Sam Valverinne, Helmiina Lautamäki ja Lea Salminen"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös