Kiitos HIFK – Tässä ketjussa kiitetään ketä tahansa HIFK:n organisaatiossa

  • 165 774
  • 517
Suosikkijoukkue
Ukrainan armeija, Pelsut, Kiekko-Espoo
Hifkiä en pysty mitenkään kannattamaan, mutta kiitän Teemu Ramstedtia, hieno pelaaja ja ihminen. Sääliksi kävi mies, mutta toivottovasti pääsee mm-kisoihin ja voittaa sielä mestaruuden.

Sanasta sanaan sama.

Aiemminhan juuri Ramstedtia on pidetty keväisin kuvasta katoavana pelaajana, mutta nyt oli kyllä kaukana siitä. Itse asiassa vaikutti jopa siltä että joutuu liiaksikin kantamaan muuta joukkuetta mukanaan (mistä tuli mieleen yksi kesken jäänyt kausi Bluesissa). Hieno kiekkoilija ja ihminen. Ramstedtin tuskainen ilme pelin jälkeen riipaisi vaikken noin muuten IFK:lle menestystä toivo.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
No ei muutakuin katse eteenpäin ja jännityksellä odottelemaan 3. toukokuuta odottavia CHL arvontoja. Toivottavasti sieltä vihdoinkin napsahtaisi se Itämeren maiden pääkaupunkien taisto. HIFK, Djurgården, Eisbären =)

Eikös muuten HIFK ole menestyksen puolesta ensi kaudella CHL:ssä 1. korissa, jonka takia vastustajat tulevat olemaan helpompia kuin tällä kaudella?
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Eikös muuten HIFK ole menestyksen puolesta ensi kaudella CHL:ssä 1. korissa, jonka takia vastustajat tulevat olemaan helpompia kuin tällä kaudella?

Voisi hyvinkin kuvitella, että näin olisi. Toisaalta mukana on ilmeisesti 13 maata ja jos kansalliset mestarit menevät kaikkien muiden edelle (siis jopa tyyliin iso-Britannian, Puolan ja Valko-Venäjän mestarit), niin sehän jättäisi ykköskoriin enää kolme paikkaa ja jos ykköskorista löytyy myös continental cupin voittaja, niin vain kaksi paikkaa. Mutta voisi siltikin luulla, että ne Euroopan kaksi kansallista "kakkosta" tuohon ykköskoriin tulisi nimenomaan Suomesta ja Ruotsista. Ja kun HIFK oli kuitenkin seka finalisti, että runkosarja voittaja, niin voisi kuvitella HIFK:n olevan Suomesta se kakkossijoitettu joukkue. Toisaalta jos noissa otetaan edellisen vuoden tulokset CHL:ssä mukaan, niin silloinhan viime kilpailun finalisti Kärpät voi jollain painotetuilla kaavioilla mennä meidän ohi..
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Kiitokset koko organisaatiolle ja hienoille faneille. Toivottavasti tämä sama tekemisen taso tulee säilymään jatkossakin. Stögölle ehdottomasti ensi kauden jälkeen jatkoa, jos ukko on vaan kiinnostunut. Sitten vaan uutta rakentamaan Karavaanari ja kumppanit.

Oli meillä vaan vitun hieno joukkue! Heja IFK!
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kiitos - Tack! Hyvää duunia koko organisaatiolta tällä kaudella. Finaalisarjasta jäi vähän huono maku kaikkineen sekoiluineen, mutta kaiken kaikkiaan hyvä kausi verrattuna edellisiin. Jatketaan tästä ensi kaudella samalla tavalla.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Joo, olisi se huonomminkin voinut mennä :)

Ensi kaudella paremmin. Vähän on haileat tunnelmat.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ulkopuolisena vielä tultava antamaan positiivista palautetta hienosta kaudesta ja erityisesti siitä lätkästä mitä pelasitte. Se oli viihdyttävää ja toi paljon hyvää koko kauteen, harmittavan lähelle jäi pääpotti. Mutta toivottavasti sama meno jatkuu. Onnea hopeasta ja hyvää latautumista ensi kautta varten!
 

Igor#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ajelin tänään duunin jälkeen nordiksen ohi. Vähän ennen hallia tuli haikea fiilis, että olisipa tuonne ollut hieno mennä vielä tänään... Hallin seinässä olevassa mediahärpäkkeessä luki helvetin isolla ainoastaan KIITOS, TACK, ja kilpilogo alla. Tuli kummasti parempi fiilis.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nyt kun finaalitappiosta on jo hieman aikaa tekisi mieleni, vaikka selvin päin olenkin, pitää joukkueelle ja vaikka koko organisaatiolle paatoksellinen kiitospuhe. Mieluiten saksaksi, jos sitä lukion lyhyellä oppimäärällä tarpeeksi osaisin, vähän samaan tyyliin kuin Band of Brothersin viimeisen kauden jaksossa vangitun saksalaisjoukon komentaja puhuu miehistölleen. Kyllä te tiedätte.

Tämä oli, voin kai sanoa, harvinainen menestyskausi IFK:lle. Vaikka joukkue osittain hajoaakin, lienee onneksi silti perusteltua odottaa, että seuraavallakin kaudella IFK:lla on edellytykset menestyä. Suurimpana yksittäisenä tekijänä Antti Törmänen. Tuo humoristi, jonka lausahduksia odotan aina korvat höröllä, ja joka ennen kaikkea on nostanut IFK:n takaisin menestysseuraksi. Edellytysten realisoituminen tulokseksi uudella kaudella ja uusitulla joukkueella on tietenkin aina toinen asia ja monen osatekijän summa, mutta tilanne juuri nyt näyttää lupaavalta.

Itse odotan jo nyt uuden kauden alkua. Ja niitä loputtomia merkityksettömiä runkosarjapelejä, joilla ei yksittäisinä ole kovin suurta merkitystä, mutta kokonaiskuvassa sitten kuitenkin on. Ja onhan ne ihanan rentouttavia: jos tulee takkiin, vitutus menee ohi noin minuutissa. Aivan liian jännittävien pudotuspelien jälkeen runkosarjaa ajatellessa tulee mieleen Ruben Stillerin kolumni jostain vuosien takaa, jossa hän kuvailee sitä, kuinka hän palaa etelänlomalta kotiin, avaa kylmän maksalaatikon ja nauttii sitä Kauniita ja rohkeita katsoen. Tästä alkaa loma. Ei sitä pudotuspelien piinaa loputtomiin jaksa.

Finaalitappion aiheuttaneen musertavan vitutuksen keskellä tuntui, että kaikki menneen kauden mahtavatkin suoritukset ja iloisetkin hetket huuhtoutuivat kerralla pois. Nyt kun pahin pettymys on lientynyt, tekee mieli muistella tänne kirjoittaen IFK:n päättynyttä kiekkokautta.

Mieleen jäivät alkukauden haparoivat peliesitykset, joista kuitenkin pisteitä ropisi etenkin jatkoaika- ja rankkarivoittojen vuoksi. Perjantai-iltojen voitot, joiden ansiosta oma viikonloppu sai entistä paremman startin. Peräkkäisten päivien ottelut, jolloin näytti, ettei mistään tule mitään. Asiantuntijoiden ja kiekkodosenttien IFK:n pelityylin tuomitseminen (pl. suunnilleen ainoastaan Karri Kivi).

Runkosarjan loppupuoliskolla parantuneet otteet kaukalossa, orastava aavistus Mestaruuden Tuoksusta. Hienot voitot JYPistä ja Kärpistä Nordiksen perjantai-illoissa. Ainaiset tappiot Tapparalle. Ässien murskajaiset runkosarjavoiton sinetöineessä ottelussa. Runkosarjavoitto. Suora pudotuspelipaikka. Kotietu.

Vahva aloitus Pelicansia vastaan pudotuspeleissä, joka kuitenkin muuttui tuskaiseksi taisteluksi kolmannesta pelistä lähtien. Jasse Ikosen ihana voittomaali Lahdessa 6. ottelussa 12 sekuntia ennen loppua: Ramun aloitusvoitosta loistavasti pelattu tilanne, kiekko tolppia nuollen maaliin, Ikosen "siipien levitys" maalin kulmalla (tämä maali on itselleni koko kauden yksittäinen kohokohta).

Välieräsarjan runsasmaaliset kotivoitot, Jyväskylän-otteluiden karmeat alut, lopulta Jyväskylän pudotuspelitaian murtaminen.

Väkevä aloitus Tapparaa vastaan, surkeat tuomarit, otteen kirpoaminen Kanada-maljasta. Ramun, ja toki muidenkin, järkyttävä tsemppi loppuun asti. Valtava pettymys, kauhea vitutus. Silti mahtavin kausi pitkään aikaan!

Kiitos, tack!
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Kaiken tämän järkyttävän vitutuksen, jatkuvan epäuskon ja vääryydestä raivoamisen keskellä, täytyy kiittää Nybaria. Tällä kaudella hän kasasi joukkueen, joka riitti mestaruuteen. Edes Nybari ei pysty kasaamaan joukkuetta, joka pystyy voittamaan puolelleen stadilaisantipatiaa ja kielivihaa sairastavat raitapaitaiset lantavarvasmulkut.
 

Massimo 1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kiitos Toni niistä vuosista mitä meillä pelasit! Tulen aina muistamaan sinut pelaajana ja kapteenina joka antoi aina kaikkensa edustamansa seuran eteen. Vaikket uraasi kotona lopettanutkaan, olet silti tämän perheen jäsen, aina ja ikuisesti!

Ensi vuonna sitten opiskelemaan miten se nybben työ tehdään! ;)

Respect # 26 C
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Tässä vaiheessa jo iso kiitos koko joukkueelle. Sitkeä jengi, jonka esityksiä oli pääsääntöisesti siistiä tsiigata. Upeita hetkiä tarjosi tämä kausi (vaikka matsi onkin vielä jäljellä), harvassa ovat vastaavat kaudet pl. mestaruuskaudet -98, -11.
Kiitokset myös siitä, että IFK:n play-offs -kausari on nykyään jotain muuta kuin osamaksu seuraavan kauden kausarista. On aika siistiä, kun kausi jatkuu pitkälle huhtikuuhun.
Toki harmittaa, mutta vituttaa huomattavasti vähemmän kuin olisin kuvitellut.
Jos jotain hyvää hakee, niin vihdoin oli kevät, kun ei tarvinnut tippua mouhijärveläisille.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Kiitos joukkueelle hienosta taistelusta. Ei ihan riittänyt, mutta vähemmän tää tappio vituttaa kuin jos se olisi tullut Tapparalle.
 

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hienosti jengi pelasi nämä semifinaalit ja asennetta ja tsemppiä riitti. Tästä kaudesta jää ihan positiivinen maku, vaikka finaaleihin ei sitten päästykään. Tästä on hyvä jatkaa ja rakentaa voittava joukkue ensi kaudelle.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kunnon duunarijengi, kiitos kaudesta. Käykää hakemassa pronssi pois kuljeksimasta ja olkaa ylpeä saavutuksistanne. Nyt ei oo just paras fiilis mutta saappaat jalassa kaaduttiin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Joukkuelle ja valmennukselle kiitos, kaikki laitettiin peliin. Toivottavasti jatkossa voi myös officen puolelle jaella kiitoksia kauden päätteeksi.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Kiitos Jengi.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Kiitos joukkueelle taistelusta, ei voi ainakaan sanoa etteikö jokainen pelaaja laittanut kaikkea likoon.

Sekä valmennus että kokoonpano olivat parempia kuin ennen kauden alkua odotin. Kyllä se finaalipaikka silti jäi kiinni juurikin niistä puuttuvista palasista joiden perään huudettiin, eli "luova, syöttötaitoinen ykkössentteri/YV-moottori" ja "jämäkkä, puolustava ykköspakki". Pronssipeli on saavutuksena hieman yli odotusten, ja se realisoitui pitkälti johtuen siitä, että Selin sai nuo puuttuvat palaset kokoonpanossa kompensoitua tiiviillä viisikkopelillä. Kiitos siis ennenkaikkea valmennukselle ja pelaajille.

Kiitos Lennulle, myös hän ylitti odotukseni ja nousi kauden aikana esimerkilliseksi pelaajaksi ja kapteeniksi. Nybondas ansaitsee myös osaltaan kiitosta, sillä vaikkei joukkuetta loppuun asti iskukykyiseksi ja tasapainoiseksi rakennettukaan, olihan siinä hyvä pohja niitä muutamia tärkeitä aukkoja lukuunottamatta. Hyviä hankintoja olivat esimerkiksi Engren, Tyrväinen, Haataja, Thorell, Carlsson (joskin väärään rooliin) ja Sopanenkin. Kiitos myös Salmelaiselle esim. Tallbergista ja Kankaanperästä, jotka olivat nappihankintoja pienellä skaalalla. Vaan turhan vähäiseksi jäi Salmelaisen kontribuutio.

Kärppäfanit olivat paikoitellen ärsyttäviä kusipäitä, mutta pääpiirteittäin ja kokonaisuutena huomattavasti asiallisempia ja parempikäytöksisiä kuin yksikään Paskarafani koskaan, joten kiitos heillekin. Kiitos etenkin Jyväskyläläisille, jotka olivat vielä Oululaisiakin asiallisempia.

Tuomarit ja kurinpito eivät saa pienintäkään kiitosta, eivätkä ansaitse kunnioitustani.
 
Viimeksi muokattu:

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos joukkueelle hienosta taistelusta koko po-sarjan aikana. Sitkeä kuin tilliliha, ei vaan riittäny finaaliin tällä kertaa. Ei kuitenkaan vituta veret seisauttavasti, näen että jengi ei olisi ollut valmis Kahvaraa vastaan, tällä kaudella. Itse asiassa nehän nylkee näädät elävältä!
Ensi kaudella uskon että tilanne muuttuu, luotto on kova Tobiakseen. Go IFK!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös