Positiivisuusketju

  • 2 761 770
  • 11 100

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Näinhän se juuri on. Nyt ollaan kuultu joukkueen ja valmennuksen sekä sinun mielipiteesi. Voidaan jatkaa avoimin mielin eteenpäin.
Jep etiäppäin positiivisin mielin. Ollaanko siis kuultu joukkueen ja valmennuksen mielipide jossain koskien ensi kauden varakapteeneita? Luin vain kapteenista uutisen. Positiivista on edelleen, että joukkueessa on erilaista johtajuutta paljon.
 

kini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Wild
Tuoreet pelaajajulkistukset on tämän ketjun kamaa. Vielä tosiaan muutama kova haku sisään, kausari maksuun ja täpinällä odottamaan pelien alkua. Hyvät vaput kaikille!
 

faro

Jäsen
Tuoreet pelaajajulkistukset on tämän ketjun kamaa. Vielä tosiaan muutama kova haku sisään, kausari maksuun ja täpinällä odottamaan pelien alkua. Hyvät vaput kaikille!
Sitä samaa!

Kyllähän tämän päivän julkistukset vetävät hymyn huulille. Kerrassaan mahtavia hankintoja.

Alkais jo!
 
Viimeksi muokattu:

Sukee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereilta 3 pelinroa ilmoille ja välitön osion aktivoituminen. Plussaa kovin ja nyt ei malttais odottaa huomisen iltapäiväkahveja
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Juuri nyt ei vituta mikään. Mukavia aikoja nämä "kesälomat". Lisäksi urheilutarjonta ennen kauden alkua on sen verran kattava ettei liian montaa ajatusta tarvitse uhrata ensi kaudelle. Odottavan aika on aina pitkä.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Hyvät vibat kyllä Jokereiden hankintojen jälkeen. Monipuolisesti kasattu tiimi. Sanoisin että ennakkoon jopa monipuolisuutensa ansiosta KHL-historiansa taipaleella paras Jokerit.

Kohelo alkaa vissiin ensi kaudella myös vähän liigaa aikasemmin? Ei tarvii kärvistellä onneks niin pitkään.
 

Jeffrey

Jäsen
Hyvät vibat kyllä Jokereiden hankintojen jälkeen. Monipuolisesti kasattu tiimi. Sanoisin että ennakkoon jopa monipuolisuutensa ansiosta KHL-historiansa taipaleella paras Jokerit.

Tähän on helppo yhtyä. Tuohon joukkueeseen on lisäksi vielä paikat varattuina nimille "Kozun" ja "Larsen", jonka jälkeen näyttää jo todella hyvältä. Kahdella ensimmäisellä kaudella herrat Hagman, Kapanen, Aaltonen ja Väänänen oli palkassa mitattuna meidän terävintä kärkeä, mutta peliesityksiin jäi toivomisen varaa.

Oikeastaan ainoa kysymysmerkki tällähetkellä on tuo maalivahtiosasto. Toki rehellisyyden nimissä täytyy tunnustaa sekin, että eihän Henke ollut keväällä parhaimmillaan, ja parhaassa tapauksessa tullaan menemään myös tuolla osastolla eteenpäin.

Lisäksi suurta ihastusta kerää tuo meidän fyysinen puoli. Joukkue on täynnä todella isoja kiekkoilijoita, joilta voi odottaa myös muita apuja joukkueelle.

Ensi kauden iskulauseeksi kelpaisi "this is war", ja eturivissä herrat Joensuu, Huhtala, Lauridsen, Kulda, Mäki, Rissanen, Marjamäki, Anttila.

Yksi märkä päiväuni olisi se, että koodinimi "kozun" olisi vielä astetta fyysisempi, tyyliin se Tootoo. Toki se pitää ymmärtää, että jos pelaaja on kiekollisesti ja fyysisesti huippuluokkaa, pelaa se muualla kuin Jokereissa.
 

Gemondo

Jäsen
Pakko myöntää, vaikka heinäkuuta vasta elellään niin kyllä se lätkäkiima vain nostaa jo päätään. Vaikka viime kauden lopuksi olikin todella paskat fiilikset niin aika on tehnyt tehtävänsä ja minun puolestani kausi voisi startata vaikka ensi viikolla. No, tasan kuukausi enään!
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noin kuukausi sitten kirjoitettu viimeeksi tähän ketjuun...

Tänään se sitten alkaa Jokereiden osalta ja onhan tämä ehdottomasti POSARI ketjun kamaa!

Go Jokerit go!!!!!
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä se tästä taas lähtee, hyvä fiilis.

Onko niin että ollaan tänään parhaalla mahdollisella kokoonpanolla liikkeellä? Koskakohan viimeksi?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Rissasesta on kehittymässä hyvä puolustaja Jokereille. Plussaa myös koko joukkueelle noususta tappioasemasta voittoon ja vaikka peli ei vielä ole tietenkään hyvää, ei se ole muillakaan tässä vaiheessa kautta.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Keväällä vitutti ja pyrin sen unohtamaan hylkäämällä joukkueeni kuukausiksi.
Jokerit jatkaa KHL:ssä ja kuitenkin tänään huomasin olevani innokkaana odottamassa pelin alkua.
Ja peli oli mielestäni lupaava, säätämisen varaa jättävä toki, mutta myös säädettäviä palikoita vaikuttaisi olevan.
Ei lainkaan huono fiilis arveella. Yritän pitää positiivisen asenteen kevääseen asti, pyrin sietämään myös ryssämeininkiä jonkin verran.

Ja ps. Lajunen pelasi hyvin. Hommasi ekan ylivoimankin Jokereille. Ihan varmuuden vuoksi piti tämä noteerata tässä vaiheessa kautta.
 
Taas viikkoja edellisestä viestistä tähän ketjuun. Yritetäämpä:

+ Niin kauan kuin Jokerit on pelillisesti yhtä hukassa kuin tässä alkukaudesta, jaksaa jokainen piste ja voitto yllättää positiivisesti. Myös tänään oli yllättynyt olo kolmannen erän alussa, kun joukkue nousikin tasoihin kolmannessa erässä.

+ Viime kaudella todella ärsytti katsella flegun näköistä virkamieslätkää, jossa joukkue hävisi "huonommalleen" usein. Tällä kaudella joukkue tuskin häviää paskan asenteen takia, vaan muustakin syystä. Joukkue joutuu taistelemaan tosissaan kaikkia vastustajia vastaan, koska helppoja voittoja ei tällä hetkellä uskalla luvata moneltakaan joukkueelta.

+ Toisaalta jos unohdetaan pelin laatu, oli tämä viikko tuloksellisesti hyvä. 3 vieraspeliä joista yksi viime kauden mestaria vastaan, 6 pistettä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokerit tuskin voi hävitä huonommalle joukkueelle. Ainakin epäilen että sellaisen löytäminen on varsin vaikeaa.
 
+ Niin kauan kuin Jokerit on pelillisesti yhtä hukassa kuin tässä alkukaudesta, jaksaa jokainen piste ja voitto yllättää positiivisesti. Myös tänään oli yllättynyt olo kolmannen erän alussa, kun joukkue nousikin tasoihin kolmannessa erässä..
+Sama homma taas tänään, että Jokerit vain roikkui pelissä mukana. Ja sitten pari maalia ja Jokerit juhlii voittoa.

+Näin siinä sitten kävikin, että neljästä viime matsista kolme voittoa, ja välissä yksi hävitty viime kauden mestaria vastaan.

+ Peli on harvinaisen sekaisin, ja kaikesta huolimatta joukkue voittaa. Milloin viimeksi Jokereiden historiassa?

+ Ensimmäinen kotiottelu tällä viikolla.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
7 ekaa peliä vieraissa takana ja 4-3 meni voitot. Omassa pistetaulukossa olin laskenut 12-15 pistettä näistä, joten omiin tavoitteisiin päästiin. Toki olisi vitutusketjuun tämä, mutta tänäänkin tuli kolmannessa erässä mieleen, että soitan Viasatille ja pyydän taas rahat takaisin, mutta 10 minuutin pelaaminen riitti tänään kolmeen pisteeseen.

+ 10 minuutin pelillä kolme pistettä
+ en voi sanoa, että peli oli paskaa sillä se olisi paskaa kohtaa loukkaavaa, mutta silti voitto
+ tässä vaiheessa kautta ei pitäisi tuijottaa peliesityksiä vaan katsoa voittoja ettei play off- juna karkaa liian kauaksi
+ kotiavaus on edessä ja paikanpäällä ollaan 303- katsomossa

+/- maalivahtikaksikkomme on voittanut meille pisteet jo kolmessa pelissä

- jokohan saataisiin eka kohtuullinen 60 minuuttinen ennen joulutaukoa
- kuka haluaa Keräsen. SaPKossa voisi olla käyttöä

Tähän negatiiviseen (vaikka positiivisuusketjussa olenkin) avautumiseen pitää suhteuttaa, että kahden edellisen kauden avaus on ollut liian huikea.
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kärsivällisen optimistisesti täällä katsellaan maailmaa. Tuloksellisesti hyvä vieraskiertue takana jossa joukkue osoitti, pelityyliä sen enempää kommentoimatta, että se kykenee kaivamaan kolmannessa erässä voittoon tarvittavat ratkaisut ja pystyy olemaan "voittava joukkue".

Mielestäni tässä on nyt mahdollisuus mukavalla tavalla siihen että trendi kulkee tällä kaudella eri suuntaan kuin viimeksi - 15/16 alkoi loistavan näköisellä putkella kulminoituen hurmokselliseen ZSKA-peliin. Sen jälkeen mentiinkin alaspäin ja runkosarjan loppukaudesta jäi mieleen lähinnä kyky nimenomaan hävitä matseja tokan 30min aikana, usein johdosta ja jonkun ihmeellisen sulamisen seurauksena.

Joku sanoisi että nyt se on sitten tasaisen paskaa 60min, mutta on tuolla hyviäkin asioita puolustuspelissä ja ennen kaikkea mv-pelissä. Toki maalipaikkojen luonti takkuaa ja yksilötasolla ei ole nähty parasta (ja joiltakin ei yhtään mitään), mutta on tuolla potentiaalia, voittavaa sielua ja siispä positiivisin mielin eteenpäin!
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Huhtala on kyllä kovassa iskussa tällä hetkellä. Loukkaantuminen alkaa olemaan takanapäin ja liike palautuu pikkuhiljaa normaaliksi. Tänään palkintona tasoitusmaali 0,5 sekuntia ennen loppua, ja sitä edelsi hänen hieno haasto ja kiekon tuonti alueelle.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Ihmeellisen negatiivista valitusta täällä taas. Tänään oli mun mielestä hyvä ja viihdyttävä matsi, kova taistelu jossa peli oli reippaasti parempaa kuin vieraspeleissä. Maanantaina uudestaan!
Positiivisilla fiiliksillä täälläkin, tappiosta huolimatta. Kauden paras peli, Eteläpääty veti stydisti ja Huhtalan tasoitus sekunti ennen loppua. Tästä on hyvä jatkaa.
 

Trymuch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihmeellisen negatiivista valitusta täällä taas. Tänään oli mun mielestä hyvä ja viihdyttävä matsi, kova taistelu jossa peli oli reippaasti parempaa kuin vieraspeleissä. Maanantaina uudestaan!
+1. Eihän Jokereilla loppupeleissä ollut mitään hätää tänään (eilen). Omsk vaan oli jäätävän tehokas niillä harvoilla kerroilla kun kunnon maalipaikoille pääsivät ja vastaavasti kotijoukkue ei niinkään. Mutta siis mun mielestä myös Jokereilta kauden paras peli.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mäksä tänään kokoonpanossa! Ihmeellisesti kuitenkin Wirtasen tilalla, ja Anttila saa jatkaa söhellystään.

Muistelenko oikein, ja eikö Anttila ollut joskus Jalosen EHT-joukkueissakin mukana? Areenan yläparvelle asti haisee saunomisella tuleva peliaika.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Muistelenko oikein, ja eikö Anttila ollut joskus Jalosen EHT-joukkueissakin mukana? Areenan yläparvelle asti haisee saunomisella tuleva peliaika.

On ollut.

Ei se Anttila oikeasti ole ollut niin huono. Pelaaminen vaan näyttää älyttömän tyhmältä kun sitä kokoa on noin paljon.

Anttilalta tältä kaudelta kaikenkaikkiaan virheetöntä pelaamista, hyviä taklauksia, muutama luotu maalipaikka, isoja blokkeja jne...

Kiekolliseen pelaamiseen voisi tuoda särmää ja kieko suojaaminen olisi helpompaa jos omat jalat olisivat edes auttavasti liikkeessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös