Columbus Blue Jackets 2016–2017

  • 92 373
  • 234

Värnilkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ USA
Jokainen suuri saavutus vaatii uhrauksia. Jokainen hävitty taistelu veistää ruumista yhä karummaksi. Kivikasvoiset Sinitakit ovat jälleen vetäytyneet aikaisessa vaiheessa taistelujen ulkopuolelle juonimaan uutta sotasuunnitelmaa Jarmo Kekäläisen ja John Tortorellan johdolla. Onko Kekäläisen joutsenlaulu alkamassa vai pystyykö hän soturiensa kanssa nousemaan Ohion legendojen joukkoon intiaanipäällikkö Blue Jacketin ja Unionin sotilaiden tavoin? Sitä lähdetään ratkomaan tulevalla kaudella, kun Columbus Blue Jackets lähtee historiansa kuudenteentoista koitokseen. Sota on alkamassa, tykit on ladattu, kaikki pitäisi olla valmiina mutta miten käy? Sitä seurataan Lokakuun 12. päivästä eteenpäin. Join the Battle, Defend the NWA!

Tämän vuotuisen sopimustilanteen tarjoaa Generalfanager

Hyökkääjät:
Saad 6,000,000 UFA 2021
Dubinsky 5,850,000 NMC UFA 2021
Foligno 5,500,000 NMC UFA 2021
Clarkson 5,250,000 NMC UFA 2020
Hartnell 4,750,000 NMC UFA 2019
Atkinson 3,500,000 UFA 2018
Jenner 2,900,000 RFA 2018
Calvert 2,200,000 UFA 2018
Boll 1,700,000 UFA 2017
Campbell 1,500,000 UFA 2017
Wennberg 925,000 RFA 2017
Milano 894,166 RFA 2018
Rychel 863,333 RFA 2018
Anderson 678,333 RFA 2017
Bjorkstrand 647,000 RFA 2018
…………………………………………
Karlsson RFA
Chaput RFA
Bourque UFA


Puolustajat:
Tjyutin 4,500,000 NMC UFA 2018
Johnson 4,357,142 UFA 2018
Savard 4,250,000 UFA 2021
Murray 2,825,000 RFA 2018
Prout 1,575,000 UFA 2018
Werenski 925,000 RFA 2019
Kukan 767,500 RFA 2017
Goloubef 750,000 UFA 2017
…………………………………………
Jones RFA
Falk UFA


Maalivahdit:
Bobrovsky 7,425,000 UFA 2019
McElhinney 800,000 UFA 2017
Korpisalo 742,500 RFA 2017



NHL Draft 2016 ja numero #3

Ennusmerkkien perusteella Sinitakit ovat saamassa Suomen oman pojan, Jesse Puljujärven tulevasta varaustilaisuudesta, vai tekeekö ”suomalaisia rakastava” Kelju Kalju Kekäläinen, jotain odottamatonta ja varaa romuluisen Matthew Tkachukin, tai järkälemäisen Pierre-Luc Duboisin? Vai nähdäänkö niinkin sairas käänne, että numero 3 uhrataan Clarksonin ulostuksen yhteydessä pois organisaation näpeistä? En usko kumpaakaan vaihtoehtoon, vaikka molemmat ovat kutkuttaneet mielessä erittäin suuresti jo pidemmän tovin. Pidän Jesseä varmana valintana, joten en uhraa ensimmäisen kierroksen spekulointiin tämän enempää.

Numeron kolme lisäksi Jarmon käytössä ovat tällä hetkellä numerot: #34, #64, #154 ja #184, joihin voin joitain nimiä luetella. Näille vuoroille sattuvien pelaajien veikkailut ovat kyllä täysin turhaa, mutta toisen kierroksen alkupuolelle voi hyvinkin tippua mielenkiintoisia nimiä, kuten: Alimittainen Alex DeBricant, jonka pistetehtailu OHL:ssä on ollut Tkachukin jälkeen varausikäisistä pelaajista paras. Mutta vaikka koolla on väliä, niin eiköhän joku hänet nappaa ennen meidän vuoroa. 195 senttinen Jenkkisentteri Tage Thompson, on monilla listoilla top-30 ulkopuolella, kuin myös 178 senttinen kanukkisentteri William Bitten.

Quinton Howdenin pikkuveli Brett Howden voi olla hyvinkin isokokoisena sentterinä Jarmon listalla. Muita mahdollisia varauksia voi olla 191 senttinen oikeaa laitaa pelaava jenkki, William Knierim, joka on sopivasti tulossa Ohioon pelailemaan yliopistokiekkoa. Superlupaukseksi aikoinaan luokiteltu puolustaja Sean Day, jonka ego on huhujen mukaan päässyt kasvamaan liian suureksi näyttöihin verrattuna. Järkälemäinen kanukkihyökkääjä Nathan Bastian tai Ryan Johansenin pikkuveli puolustaja Lucas Johansen. Mutta mitäpä näitä nimiä luettelemaan, kun kenestäkään ei ole tullut mitään oikeastaan nähtyä. Eiköhän Jarmo tämän homman klaaraa kuten ennenkin.

Kaupparatsun elämää
Ennen tulevaa taistelua, on myös hyvä käydä vähän kauppaa olemassa olevilla palasilla. Tjyutin, Hartnell, Campbell, Boll ja tietysti Clarkson on sitä kuuluisaa tykinruokaa. Kenellekään heistä ei ole käyttöä tulevissa taisteluissa, kuten kaikki Sinitakkien seuraajat hyvin tietävät. En ole nyt ihan varma onko palkkakaton paikkaa varmistettu, mutta se on joko 71,4 tai 74 miljoonaa, jolloin pelimerkkejä Jonesin ja Karlssonin sopimuksiin on kolmesta miljoonasta ylöspäin. Tilaa on joka tapauksessa kuitenkin tehtävä tulevaisuutta ajatellen.

Tjytunin kauppaaminen on elintärkeää, ettei häntä jouduta suojaamaan NMC pykälän takia mahdollisessa laajennusdraftissa. Miksei joku ottaisi kokenutta sotaratsua pariksi kaudeksi luutimaan? Buffalo, Arizona, anyone? 4,5 miljoonan palkka on melkoisesti liikaa tämän hetken näyttöihin, mutta eiköhän palkan pitämisestä Jarmo pysty neuvotteluja käymään. Mikäli kauppaa ei tule, niin ulososto on oiva vaihtoehto päästä herrasta eroon.

Campbell ja Boll ovat halvempia ja lyhyemmillä sopimuksilla varustettuja kuin edellä mainittu, joten joku voisi heidätkin huolia. Nojoo, ei kukaan halua Bollia, joten hänen roolinsa lienee jälleen kirjoitella nimmareita ja viihdyttää faneja muuten kuin pelaamalla.

Hartnellilla on vähän samankaltainen tilanne kuin Tjyutinilla, kun sopimuksesta löytyy NMC pykälä, eli herrasta olisi hyvä päästä eroon ennen liigan laajenemista. Hänenkin sopimuksessa on muutamavuosi liikaa, mutta vaihtoarvoa on enemmän kuin edellä mainitulla kolmikolla, harmillisesti loppukauden hyytyminen laski hänen osakkeita markkinoilla.

Ja Clarkson… No, jos Pulju ei ole kyljessä mukana, niin ei häntä kyllä kukaan huoli! Oli ehjänä tai ei niin, tämä kaveri on täällä hamaan tappiin asti ja sille meistä kukaan ei mahda mitään. Las Vegaskaan tuskin häntä tulee meiltä ottamaan pois, mutta annetaan tuolle haavemaailmalle vielä pienen pieni mahdollisuus. Jos vaikka jonkinlaisella kikkailulla he ottaisivat Clarksonin ja saisivat lupauksia ja varausvuoroja siinä mukana?

Ja niin onhan meillä McBackup kans, mutta hänet on sama haudata vaikka farmiin.

Joukkue 2016-2017

Joukkueen runko on ykkösketjun sentteriä vaille valmis. Nuoret miehet kehittyvät koko ajan ja hyvästä prospectpoolista on hyvä ammentaa uutta verta kentälle, jos ja kun joku epäonnistuu. Bjorkstrand, Milano, Rychel, Anderson, Werenski, Kukan ja tämän kesän numero kolme tulevat käymään tiukan taistelun pelipaikoista tulevana syksynä. Toki tähänkin vaikuttaa se mitä tulevissa kaupoissa on tulossa takaisin päin ja se mitä tapahtuu kesän hulluilla päivillä(tuskin mitään).

Jos vaikka saataisiin Hartnell, Tjyutin ja Campbell ulostettua ja todetaan ettei ”Puljujärvi” ole vielä valmis isoon liigaan, niin muutamia miljoonia voisi käyttää ufa-markkinoilla kolmossentteriin vuoden sopimuksella, mutta ilmankin pärjätään, ehkä.

Jenner – Dubinsky – Atkinson
Saad – Wennberg – Bjorkstrand
Rychel – Karlsson – Foligno
Calvert - Chaput – Anderson
Boll – Clarkson


Murray – Jones
JJ – Savard
Kukan/Werenski – Prout
Goloubef


Bobrovsky – Korpisalo

Ei tällä kuuhun mennä, mutta playoffkiekko on täysin mahdollinen skenaario. Toivotaan että miehet ovat kovassa kunnossa kesän jälkeen ja pysyvät ehjänä koko kauden. Bob ja Foligno löytävät tasonsa ja juniorit jatkavat loppukauden esityksiä. Eli jos planeetat ovat asettuneet oikeaan kulmaan ja talvi ei yllätä autoilijoita, niin tämän kertainen taistelu ei pääty liian aikaisin. Olkaa hyvät, kausi 2016-2017 on alkamassa!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Nousen seisomaan, otan kuvitteellisen hatun pois ja taputan tyytyväisesti myhäillen @Värnilkki :n oivalliselle kauden avaukselle. Ensi kausi on meidän kausi!
 

juhispalmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Nutivaara allekirjottanu 2v ELC:n

Täytyy kyllä sanoa, että oon enemmän kuin onnellinen draft-lotteryn tuloksesta. Puljujärvi on sen tason pelaaja ettei häntä vaan voi treidata pois vaikka pääsisikin eroon Clarksonista.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi veljet: Pulju + Nuti + Hännikäinen + Korpisalo! Unohdinko jonkun? kuulostaa aivan mahtavalta tässä vaiheessa.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Vaikka Columbuksessa meno hyytyi jo alkumetreille niin Clevelandissa homma tuntuu toimivan. Nuttujen AHL poppoo Lake Erie Monsterit porskuttavat pleijareiden toisella kierroksella voittaen jatkoajalla Grand Rapids Griffinsin 3-2 sarjan ensimmäisessä pelissä. Monstereiden maaleista vastasivat Lukas Sedlak, Alex Broadhurst ja kirsikkana kakun päällä OT maalin iski Oliver Bjorkstrand. Maalissa tietysti Korppari, neljäs pleyoff peli ja neljäs voitto. Vähän haiskahtaa siltä että Monstereiden pelit jatkuvat vielä pitkään. Rychel ollut muuten ihmeen vaisu ainakin pisteiden valossa AHL:n puolella loppukaudella ja nyt pleijareissa. Ei ainakaan paranna vaihtoarvoa jos haluaisi vaihtaa maisemaa.
 

juhispalmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Linkki tanskalaisen OT-maaliin: https://mobile.twitter.com/i/status/728407960804798464/video/1 ihan nätti one-timer. Mitä lueskellu niin Rychel ei tosiaan ole pelannut kovinkaan hyvin. Mutta hienoa, että moni muu on noussut hyvin esille, Björk, Zaar, Kukan, Anderson, Heatherington ym.


Edit: Werenski on ollut odotetun kova ja pitäisi olla valmis ens kaudella isompiin ympyröihin
 
Viimeksi muokattu:

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Marek vs. Wyshynski -podcastista kuuntelin, että JD olisi jossain tilaisuudessa lipsauttanut (ilmeisesti ennen lottoarvontaa ao. tilaisuudessa), että Columbus ei niinkään ole kiinnostunut Puljujärvestä, vaan yrittävät siirtää varausvuoronsa, jos eivät saa Matthewsia tai Lainetta. Organisaatiossa siis todella pohditaan tuon #3 varausvuoron kauppaamista, jos sillä tavalla näistä ei-toivotuista sopimuksista päästäisiin eroon. Käytännössä kauppakumppani tulisi siis olemaan joku sellainen joukkue, jolla on tilaa palkkakatossa ottaa joku Columbuksen paskasopimus ja näkevät Puljujärven niin kovana tekijänä, että tuon katsottaisiin olevan järkevää.
 

juhispalmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
En kyllä millään usko, että JD olisi moista sanonut ennen arvontaa. Keklu on ainakin sanonut arvonnan jälkeen, että kova äijä saadaan joka tapauksessa.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
En kyllä millään usko, että JD olisi moista sanonut ennen arvontaa. Keklu on ainakin sanonut arvonnan jälkeen, että kova äijä saadaan joka tapauksessa.

Täytyy myöntää, että työmatkalla kuuntelin tuon ehkä vähän huonosti. JD oli siis sanonut (alkaa ~20.55), että tässä varaustilaisuudessa on kärjessä kaksi pelaajaa (Matthews ja Laine) ja tuo pohdinta siitä, että kannattaisiko tuota #3 vuoroa siirtää, jotta pääsevät eroon paskasopimuksista, oli tuon toimittajaporukan omaa.
 

juhispalmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Niin tosiaan tuo oli toimittajien omaa spekulointia, että Laine ja Matthews olisi Keklun ja JD:n listalla kärkikaksikko. Ehkä Puljujärvi onkin heillä korkeemmalla kuin Laine? Tai kenties jopa molemmat suomalaiset ennen Matthewsiä.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Olisihan suorastaan tragikoomista että Hortonin selän hinnaksi tulisi kolmosvaraus aka Puljujärvi. Jos Pulju kaupataan jotta päästäisiin Clarksonista eroon niin sitten saa mennä Keklukin. Laajennusdrafti tuo oman suolansa Clarksonin viedessä yhden suojapaikan siirron estävän sopimuksensa ansiosta. Ulososto alkaa vaikuttamaan vaihtoehdolta vaikkei rahaa säästäkään. Cappimanagerointi ei kyllä tosiaan ole Keklun vahvinta alaa.

Saas nähä miten Bobi vetää slobojen maalilla. Alkaa pikkuhiljaa vaikuttamaan Bobinkin sopimus ihan järkytyävältä. Muita mielenkiintoisia nimiä nuttujen kannalta ämmämmissä on Foligno ja Wennberg.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Oma panostus Blue Jacketsin kausiketjuun menköön otsikolla "Kuka tekee maalit?"

Columbus Blue Jackets oli kyllä henkilökohtaisesti suurin pettymys viime kauden osalta. Odotin vähintään pudotuspelipaikkaa ja jopa taistelua divisioonan kärkisijoista, kuten varmasti moni muukin. Viime kauden ketjuun heitin kyssäriä Boone Jennerista ja kovaan vireeseen Jenner näytti kauden pidetessä päässeen ja mikä parasta - kaveri pelasi jokaisen runkosarjaottelun eli pysyi ehjänä. Oliko nyt niin, että Jenneriä peluutettiin laitahyökkääjänä, vaikka NHL.com väittää miehen edelleen olevan puhtaasti keskushyökkääjä. Cam Atkinson oli myös yksi harvoista onnistujista ja mitä olen muutamia yksittäisiä pelejä Atkinsonilta nähnyt, on kyseessä joukkueelleen tärkeä kovaa duunia tekevä laituri. Siinä kaksi isoa peruskiveä, jonka varaan Columbuksessa on runkoa hyvä rakentaa. (Tietysti nyt molemmat kaupataan kesän aikana.) That being said, puuttuuhan tuosta nipusta nyt selkeästi puhdasta taitoa. Nick Foligno oli kyllä iso pettymys. Tai sitten tuo edelliskausi oli vain suonenveto, muuten 30-40 pisteen hyökkääjän uralla. Miten nuttujen fanit asian näkevät? Wennbergilta lupaava kausi oman piste-ennätyksen tuplaantuessa, mutta eihän ruotsalainenkaan mikään varsinainen pistelinko tule tulevaisuudessa olemaan.

Junnupuolelta löytyy sitten ehkäpä sitä suurinta potentiaalia nimenomaan tehoilun puolesta. Kaksikkoa Oliver Björkstrand ja Sonny Milano tulee olemaan erittäin mielenkiintoista seurata ja toivon mukaan nuorille annetaan rohkeasti peliaikaa. Zaar ja Bittner taitavat edustaa enemmänkin taas tätä kovaa työtä koko kentän alueella tekevää hyökkääjätyyppiä.

Jos ja kun Kekäläinen - tai Siren - nyt Puljujärven nimen varaustilaisuudessa huutaa, niin absoluuttisen taidon määrä organisaatiossa kasvaa. Jesse vaikuttaa kuitenkin pelaajalta, josta ei tekemälläkään saa pelkästään yksipuolista, mutta kliinistä hyökkäyspään osaajaa, vaan se vastuullinen koko kentän peli on aina mukana. Tällaiseen työnteon etiikkaan joukkuetta on toki hyvä rakentaa, mutta ellei Ohioon onnistuta naaraamaan todellista supertähteä, on joukkueesta löydyttävä se yksi hieman itsekäs shoot first -hyökkääjä. Ehkä Brandon Saadissa on viitteitä tällaisesta, mutta riittääkö taso sinne 40 maalin kerhoon?

Puolustus on omaan silmään hyvä, joskin pahana tapanani on arvottaa lupaavia nuoria vähän turhan korkealle. Seth Jonesin hankkiminen oli mielestäni ehdottomasti onnistunut siirto Keklulta ja toivon mukaan Jones jatkaa kehitystään kohti liigan eliittiä. Zach Werenski on mielenkiintoinen nimi. Riittääkö taso vielä vai kuluuko ensi kausi AHL:n puolella?
 

juhispalmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
"Kuka tekee maalit?
Saad ja Jenner molemmat rikkoivat 30 maalin rajan ja Atkinsonkin oli lähellä 27 maalillaan. Hartnellkin paino yli 20 maalia (tosin hän saattaa vaihtaa maisemaa kesän aikana). Joten en näe maalintekoa ongelmana, varsinkin kun junnuista on myös tulossa Björkstrandin ja Zaarin kaltaisia maalintekijöitä.

Oliko nyt niin, että Jenneriä peluutettiin laitahyökkääjänä, vaikka NHL.com väittää miehen edelleen olevan puhtaasti keskushyökkääjä.
Suurimmaksi osaksi laidassa, mutta jonkin verran myös keskellä.

Siinä kaksi isoa peruskiveä, jonka varaan Columbuksessa on runkoa hyvä rakentaa.
Vaikka pidän Atkinsonia erittäin kovana pelimiehenä, niin en silti näe häntä miehenä jonka ympärille rakennettaisiin. Jennerin kyllä ehdottomasti.

Puolustus on omaan silmään hyvä, joskin pahana tapanani on arvottaa lupaavia nuoria vähän turhan korkealle.
Ehkä olet nytkin arvottanu nuoret liian korkealle? Murray-Jones parissa on kyllä potentiaalia olla erittäin kova kaksikko, mutta taso ei vielä täysin riitä olemaan täyspäivänen ykköspari. Ens kaudella ehkä, ei voi tietää. Kolmospari ei mikään erikoinen myöskään ole, varsinkaan jos Werenski/Kukan/Heatherington ei ole valmiita pelaan ylhäällä. Jos siellä häärii ens kaudellakin Prout ja Tjutin niin ei hyvältä näytä.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Kiitoksia täsmennyksistä @juhispalmu . Näin sitä taas huomaa olevansa hieman penkan puolella, kun puhutaan joukkueesta, jonka otteet ovat olleet pienemmän seurannan alla. Atkinsonilta juurkin on tainnut tulla katseltua ne paremmat pelit. Maalinteossa joukkueen on joka tapauksessa parannettava ensi kaudelle, sillä vähemmän maaleja pudotuspeleihin päässeistä joukkueista teki vain Flyers. Wild tosin saman verran. Riittääkö 30 maalia Saadilta ja Jennerilta vai tarvitaanko vahvistusta tälle(kin) osastolle. No totta kai tarvitaan ja kysymys kuuluukin oikeastaan, että tuleeko se A) sisäisen kehityksen vai B) vahvistusten myötä.
 

juhispalmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Ehkäpä Saad ylittää tosiaan sen 40maalin rajan jos pelaa koko kauden Wennbergin kanssa joka toivottavasti myös nostaa edelleen tasoansa. En kyllä usko, että vahvistuksia tullaan hommaamaan eli sisäisellä kehityksellä mennään.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Korppari sen kuin porskuttaa, 41 savea ja Montereille kolmas voitto pikku Detroiteista luvuin 2-1. Sarja katkolla tiistaina. Maaleista vastasivat Anderson ja Werenski. On se Zach vaan kovassa iskussa, toivottavasti taso riittäisi nutuissa jo ensi kaudella.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Vähän pahalta näytti Lake Erien jatkaminen viime yönä (tilastoscouttauksella) eikä varsinkaan Korpisalolla sujunut. Jatketaanko siellä viime yönä hyvin pelanneella Forsbergilla vai vielä Korppari jatkaa?

Tosiaan Lake Erie pääsi konferenssifinaaleihin, jossa vastaan tulee Kingsin farmi Ontario Reign. Suurin osa Ontarion pelaajista oli voittamassa Calder Cupia viime keväänä, joten kova vastus sieltä tulee.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Vähän pahalta näytti Lake Erien jatkaminen viime yönä (tilastoscouttauksella) eikä varsinkaan Korpisalolla sujunut. Jatketaanko siellä viime yönä hyvin pelanneella Forsbergilla vai vielä Korppari jatkaa?

Tosiaan Lake Erie pääsi konferenssifinaaleihin, jossa vastaan tulee Kingsin farmi Ontario Reign. Suurin osa Ontarion pelaajista oli voittamassa Calder Cupia viime keväänä, joten kova vastus sieltä tulee.
Kyllähän Korpparin käyrä on ollut jyrkässä laskussa 4-5 hävityn neljännen pelin jälkeen ja viime yönä sai tehdä tilaa 3 päästetyn jälkeen Forsbergille. Saisi Korppari availla luukkua seuraavan pelin ja keräillä itseään täytellen juomapulloja ja silleen ja tällein ja tollein.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Kovan vihun Lake Erie puotti. Vähä sama ku CBJ että nää nuorten pelaajien kaarti kyykytti harkkamatseissa NHL miehistä koostuvia porukoitakin ja molemmat jatkaneet hyviä otteita farmin puolella. Ihmeellisesti Grand Rapidilla heilahteli kauden aikana nuo otteet kun alkuun kynsivät pahasti, sitten jossain vaiheessa voittivat varmaan lähemmäs 15 putkeen ja sitten taas notkahtelivat. Toivottavasti painelevat finaaleihin Torontoa vastaan ja samalla rakennetaan jännitteitä tuleviin NHL koitoksiin TB/DET tyyliin. Finaalit muuten näkyy varmaan ilmaiseksi taas AHL playerillä jonka jäsenyys oli ilmainen ainakin vuosi sitten ja uskon samoin olevan asian laita tänäkin vuonna.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Monstereiden tahti kohti Calder Cuppia ei osoita hyytymisen merkkejä. Viime yönä hallitseva mestari Ontario Reign kaatui 4-0 ja ottelusarja on nyt 3-0 Monstereille. Hännikäinenkin pisti verkkoa töttörölle. Sarja katkolla torstaina Clevelandissa.

Korppari ei ole pelannut sarjassa peliäkään ja ehkä hyvä niin, Forsberg otti ohjat kun Korpparin momentum katosi kuin pieru saharaan Griffins sarjassa.
 

juhispalmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Ja millä torjuntaprosentilla ruottalainen vetäny pleijarit, 94,7% on aikas kova. Hieno kyllä seurata nuorten otteita. Neljäs ottelu ilmeisesti televisioidaan eli oisko striimejäkin tarjolla.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Ke-to välisenä yönä alkaa finaalit Hershey Bearsia vastaan. Ei ole mitään hajua miten ne on kammenneet finaaleihin saakka, mutta mielikuva on tiukasta puolustuksesta ja käsittääkseni monta peliä voittivat kauden aikana tyyliin 2-1 lukemin. Bostonin vanhoja jyriä siellä keikkui Vranan lisäksi poffien pörssin kärjessä jotan vahva luotto on Lake Erien mestaruuteen.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Hershey Bears on aika vahvassa täysaladoopissa kun finaalisarja on Monstereille jo 3-0. Viime yönä vaadittiin jatkoaika mutta voittohan sieltä kammettiin. Lauantaina on sitten sarja jo katkolla. Kyllähän nää Monstereiden otteet vetää suun messingille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös