Pokerikeskustelu

  • 894 406
  • 6 377

Dustwallow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
Oho, täällähän on joskus ollut vilkastakin keskustelua. Tämänkin palstan aktiivisuus pokerikeskustelun ympärillä kuvastaa aika hyvin pokerin nykysuosioita. "Rikki" tää peli on ollut jo jonkin aikaa, vaikka jonkin näkösiä elvytystoimiakin on ollut, esim. uusien pelimuotojen kautta. Taitaa tosin olla niin, että Starsin spinnarit yms. ovat vain tappaneet peliä entisestään. Kuinkahan moni tällä enää minkäänlaista elantoa tekee? Omassa lähipiirissä tarkalleen ottaen yksi kaveri, joka tekee sen verran massia että pysyisi silläkin hengissä, käy silti myös töissä. Omat pelailut rajoittuneet nyt muutamaan kympin parin MTT-lätkyttelyyn parin viikon välein. Noissakin peleissä on onnekas jos pöydässä on yksikin täysin kuutamolla oleva, yleensä kaikki ihan hyvin kartalla, tosin aika ABC: tä pelaavat. Parasta viihdettä pokerin parissa tarjoavat ilman muuta livedonkamentit Turku-Tampere-Helsinki akselilla. Haaveena käydä painamassa joku EPT Main Event joskus. Tosin näillä tulotasoilla aika degen touhua painaa 5k turtsi, mutta ihan vaan elämyksen takia.

Edit. Huomenna iltavuoro, josko sitä kuoppailisi huntin pari Starsille iltasella :)
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Oho, täällähän on joskus ollut vilkastakin keskustelua. Tämänkin palstan aktiivisuus pokerikeskustelun ympärillä kuvastaa aika hyvin pokerin nykysuosioita.

Pelasin itsekin aika paljon ja jonkunlaisella menestyksellä, mutta pystyihän siihen myös häviämään. Perusasiat (ABC) ovat kunnossa ja muutama kirjoista luettu jekkukin osataan, mutta kun se on vain niin saatanan tylsää. Ja kännissä syöttää stäkit muille, vaikka tietäisi, että ei voi maksaa. Helpon rahan aikoina vuosituhannen alussa kotona ei ollut nettiyhteyttä. Silloin se olisi pitänyt päästä jäädä eläkkeelle ja kyllähän sitä miettii, entä jos. Siinä silloin, kun pääsi pelaamaan voitti turneita ja sittareita ja sai kaljarahat palkaksi.

Maailma menee sykleissä, eiköhän pokerikin tämän buumin jälkeen taas joskus nouse. Vaikka tieto lisääntyy, niin uusiakin kaloja maailman merissä ui. Pikku hiljaa, kun Afrikan neekeri pääsee paremmin nettiin, niin mahdollisuudet kasvavat.
 

redpecka

Jäsen
Maailma menee sykleissä, eiköhän pokerikin tämän buumin jälkeen taas joskus nouse. Vaikka tieto lisääntyy, niin uusiakin kaloja maailman merissä ui. Pikku hiljaa, kun Afrikan neekeri pääsee paremmin nettiin, niin mahdollisuudet kasvavat.
No sinä et enää näitä ole kommentoimassa, mutta varmaan siellä jossain näet, että se boomi ohi meni. Ittekin pelasin paljon, mutta kyllä se lopettamishalu tuli ihan siitä kun saitit oli niin limaisia. Pöydässä kuppilan voin ottaa mahdollisesti vielä matsia.
- - -
Aivan mahtavaa kun sain joskus 5-10v sitten lopetettua nettipelaamisen. Olin kumminkin merkittävästi voitolla. Jos olisin jatkanut ne fyffet olisivat nyt philyveyllä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös