Luo oma valtio 3: 1939 The 2nd World War

  • 8 954
  • 113

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Edellisestä viestistä unohtui, että harmittavasti se sota missä Tanska oli mukana päättyi sen verran nopeasti ettei Tanska ehtinyt tehdä yhtään mitään, jos olisi edes lähtenyt mukaan taisteluihin. Olisivat voineet siinä pienentää sotajoukkojaan ja Ruotsi-Aboland liittouma olisi voinut käyttää tätä hyödykseen ja valloittaa Tanskan ja samaan syssyyn pistää myös Norja pois maailmankartalta.




Casus belli – Wikipedia

Eli syitä joilla valtio oikeuttaa hyökkäyssodan.

Kiitos tästä, taas on vähän viisaampi.
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Jaahas, varmistettiin näköjään se, että tulevaisuudessa suomalaiset hakevat viinansa Redneck Statesta. Ikävää Viron kannalta, mutta mitäs olivat niin myrtsejä koko ajan.
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
Yuki Horikita, suuri on viisautesi ja kärsivällisyytesi on syvä kuin valtameri, mutta onko jalon kansamme kohtalo jäädä lopullisesti tuolle saarelle? Saari on kaunis ja vihreä ja olut kuohuu kolpakoissamme, mutta idästä saapuu punainen vaara. Mutta suui Yuki Horikita, kansamme äiti, tietää mitä tekee..
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Näemmä suomalaiset halusivat siirtyä vain turvaan vihamielisiä naapureitaan metsäläisten maille. Täysin ymmärrettävää toimintaa, mutta itseäni ihmetyttää tuo metsäläisten armeijan pienuus. Se oli kuitenkin 11k vielä aiemmin ja lopulta, kun sotaan päädyttiin miehiä oli kaikki 4k.
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
Yuki Horikita, sinä viisas vanha kanto! Pyörimme tomussa edessäsi, emmekä muuta toivoisi! Armeijamme on suuri ja mahtava. Joukkomme valmiit uhrautumaan edessäsi. Sinun tarvitsee vain osoittaa miekallasi suunta ja me menemme. Käykäämme taistohon ja poljettakoon eurooppa rautaisen korkokenkäsi alle. Kali Yugan aikakausi alkaa ja raunioista kohaa uusi ja kukoistava yhteiskunta, jota johtaa maailman äiti, Yuki Horikita.

Eli Vamos! Nyt actionia!
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Trenzano 1939-1976 nevöfoget. Maailmansota ja pari muutakin kahinaa selvittiin, mutta lopulta Italia raukkamaisesti hyökkäsi pienen ja piskuisen valtiomme kimppuun ratkaisevasti. Miesylivoima oli murskaava, urheat joukkomme eivät kestäneet. On surun päivä.
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
Nyt tuli mieleeni, että kun pelataan modernia aikaa niin onko tässä ydinaseet käyttössä? Saisiko maailman äiti, rauhan tuoja, elämän sytyttäjä, Yuki Horikita, käyttöönsä pommin? Voisimmeko suoritaa euroopassa ns. puhdistuksen, jotta keltainen kansamme saisi elintilaa kukoistukseensa?
 

SharksAttack

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, KalPa, Sport
Nyt tuli mieleeni, että kun pelataan modernia aikaa niin onko tässä ydinaseet käyttössä?

Ohjukset korvaa tykistön, mutta ei ole varsinaisia ydinaseita.

En oo ollut täs pariin päivään sellaisessa kunnossa, että olisin pystynyt tekemään lähetystä. Kurkku on vieläkin sen verran kipeä, että pitkään puhuminen on vaikeaa. Seuraava lähetys tulee, kun pääsen parempaan kuntoon.
 

SharksAttack

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, KalPa, Sport
Tai sitten en lähetä. Lähetysohjelma ei saa yhteyttä Twitchin palvelimelle tällä hetkellä.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Joko on lähetysohjelman ongelmat ratkenneet ja saisimme jatkoa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös