Uleåborg A.I.K 2016–2017

  • 14 201
  • 21
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikäs porukka tämä oikein on kun käyttävät kielenään ruotsia? mahdotonta fanittaa tuommosta joukkuetta, oli sitten kuinka oululainen tahansa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikäs porukka tämä oikein on kun käyttävät kielenään ruotsia? mahdotonta fanittaa tuommosta joukkuetta, oli sitten kuinka oululainen tahansa.

UAIK ei ole alunperin jääkiekkoa varten perustettu seura, vaan jääkiekko tuli seuran valikoimaan 2012. Käytännössä LImingan Kiekko-Karhut siirtyi uuden seuran alaisuuteen, tarkempia syitä tähän en tiedä. Alunperin UAIK:n päälaji oli kai jalkapallo ja yksi tarkoitus oli tarjota mahdollisuus pelaamiseen ainakin maahanmuuttajille ja muille huonompi osaisille. Varmaan joku osaa kertoa tästä tarkemmin, kun ihan muistin varassa näpyttelen tässä töiden ohessa, enkä ehdi kaivelemaan tietoja.

e. Ja kytköstä ruotsinkieleen en tiedä. Nykypelaajissa/valmennuksessa ei ole yhtään ainutta ruotsinkielistä.
 
Viimeksi muokattu:

FelixHeinz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Ohan tän seuran syntymää ja tarkoitusta ollunna ainakin paikallisissa aviiseissa ja alkunsa saanut Auta lasta ry:n liikuntakerhon toiminnasta. Oulun kaupunki aloitti ILSO liikuntaprojektin ja tarjonneet siivua Auta lasta liikuntakerholle alkaa vetämään toimintaa syrjäytyneille, syrjäytymisuhan alla oleville, maahanmuuttajille jne... Perustivat seuran ja nimeä seuralle vatuloineet, eiköhän nämä kuluneet palloseurat-, kerhot ja muut ppteet olleet loppu ja americannimet samoin. Siellä on alkujaan ollut myös luistelukoulu/kerho yhtenä lajina mutta jääpula ja mamujen innostus luisteluun aika kaukaa haettua niin menneet pelkästään palloa potkien niin nurmella kuin sisätiloissa. ILSO projekti loppui ja vetäjillä into haasteellisen kohderyhmän kanssa niin samaan aikaan Limingan Kiekko-Karhut oli siirtymässä isommalle kirkolle halvemman jään perässä niin seura/yhdistys oli valmiina ja jatkoivat toimintaa pelkästään kiekon parissa.
Nimi oli syntynyt kun osalla perustajapalloilijoista taustaa peliuralta ruottissa ja jossain AIK:ssa pelanneet... Onkait näitä hullumpiakin nimivirityksiä nähty ja olemassa, UAIK.lla ainakin jokin ajatus kaupungin historiasta kun nimeään jappasseet ja onhan täällä suhteellisen vireää ruottinkielisten toimintaa muutakin. Voihan näiden eri suomalaisten seurojen nimiä alkaa enemmänkin kaiveleen ja miettimään millä kielellä arjessa elävät, Loimaa Bisons, Helsinki Seagulls, Kaarina Indians, Espoo United, Blues, FC...AC.. Inter...Santa Claus, BC (nokia), Classic, Oilers, Red Wings, Roosters....jne jne.
Vaikkei seurassa/joukkueessa ole kuin yksi tukholmassa syntynyt pelaaja (Jari Löfman)...niin ainakin jonkinlaisen jalansijan saaneet ja väki kantaa UBG/AIK hupparia rinta rottinkilla, jopa maajoukkueen kapteeni Kukkonen.

Omaperäisyys kunniaan... jokainen taplaa tyylillään, sen joko hyväksyy tai ei, eikä se nimi miestä/naista pahenna ellei...:)
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ruotsinkielisyys ei minua henkilökohtaisesti haittaa, onhan Suomessa kaiken maailman IFK:ita ja bolklubbeneita, myös Oulussa, kuten UIFK. Ruotsinkielisyyden vastustaminen tuntuu silti Oulussa olevan melko vahvaa, joten siinä mielessä UAIK:n tehtävä voi tuntua haasteelliselta. Joka tapauksessa tärkeintä on, että seurassa tuntuu olevan hyvä pöhinä päällä, Oulun seutu tarvitsee ehdottomasti minimissään Suomi-sarjaan joukkueen, mielellään myös Mestikseen jossain vaiheessa.
 

FelixHeinz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Sopimuksia on näköjään saatu aikaiseksi kaikkiaan 22 kipaletta toukokuun aikana. U.A.I.K - Official Website ja harjoitusmatsejakin ihan hyvä määrä...

MAALIVAHDIT: Ville Närhi (RoKi / RoKi-Rebels), Arttu Voutilainen
PUOLUSTAJAT: Iiro Vanhanen, Juho-Perttu Kyllönen (Kärpät-A), Roope Marjamaa,Veikko Tölli (Kiekko-Haukat), Henri Lehmusniemi
HYÖKKÄÄJÄT: Konsta Puutio, Sami Pokka, Petri Lampela, Kim Talman, Teemu Savela, Henrik Kantola (Hokki-A), Jani Saarni (Kiekko-Laser), Ville Kiviniemi, Samuli Mäenalanen, Henri Lehtosaari (Kiekko-Laser), Tuomas Lehtinen,SamuliSuojanen, Anssi Ronkainen,
Eetu Määttä, Jere Pitkälä

A.I.K:n harjoitusottelut ennen sarjan alkua:
6.8. AIK - JHT / Liminka
13.8. ROKI -AIK / Rovaniemi
20.8. JHT - AIK / Kalajoki
21.8. AIK - D-KIEKKO / Liminka
27.8 KALIX HC - AIK / Kalix ruotsi
28.8. PITEÅ HC - AIK / Piteå ruotsi
3.9. AIK - ?? / Oulainen (vastustaja vahvistamatta)
7.9. ASPLÖVEN - AIK/ Haparanda ruotsi
 

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Hellstenin sopimus äärimmäisen kova juttu AIK:lle. Olisin enemmän kuin mieluummin pitänyt hänet Kokkolassa ja outoa ettei ole minkään mestis joukkueen mukana. vittaniemi hyvin liikkuva puolusta, oli loppukauden hermeksen mukana. Hyvät sopimukset ja vahvistukset ouluun!
 

FelixHeinz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
AIK:lla pakka senku täydentyy, Tomi Risteli jatkaa veräjää vartioimassa. Kasassa sopparit 3 veskarin, pakin ja 17 hyökkääjän kanssa... pakkiosasto kaipaa vielä täydennystä... Falin, Purontakanen jos jatkaa niin aika hyvä nippu...
Uleåborg A.I.K Hockey
 

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Uleåborg AIK julkistanut kapteenisto ensi kaudelle. Viime kauden kapteenisto ja siihen lisäksi valittu varakapteeniksi hermeksestä tullut Antti Hellsten.
C Talman
A Lampela
A Hellsten
A Falin
 

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Jaahas mitä siellä AIKssa tapahtuu, kun kova pistemies kivisiltakin päästetty lähtemään? Viime vuonna heilutteli verkkoja tiheään tahtia jhtssä, alkukaudesta oli myös hermeksen mukana ja omiin papereihin olisi mahtunut joukkueeseen. Huhuja on paljon että asioita hoidettu huonosti siellä AIKn suunnassa, toivottavasti tämä ei pidä paikkaansa..
kävin myös itse tutkimassa UAIKn sosiaalisen median sivuja ja siellähän näytti ihan hyvältä ! Silmään pisti myös ex-hermesläinen Antti Hellsten, joka näyttää olleen taas omassa elementissään siellä pohjoisemmasikin suomessa! Pelit kulkee ja ottanut myös ilmeisesti katsojatkin huomioon, oli kokkolassakin esimerkillinen pelaaja junioreille ja joukkueelle.

Miten toisella ex-kokkolalaisella vittaniemellä On lähtenyt liikkeelle?

Onko siellä sitten huhuja liikkeellä, että ovet olisivat vieläkin herkässä ja lähtijöitä olisi liikkeellä..?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mikähän ihmeen kuvio tämä AIK Limingahockey Oy nyt on ?
Mitä ihmettä AIK:lle on tapahtunut ? Ei minkään näköistä tiedotetta
eikä selvyyttä ja kohta kiekkokausi ovella. Huolestuttavaa.
Onkohan siellä ongelmia ?
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikähän ihmeen kuvio tämä AIK Limingahockey Oy nyt on ?
Mitä ihmettä AIK:lle on tapahtunut ? Ei minkään näköistä tiedotetta
eikä selvyyttä ja kohta kiekkokausi ovella. Huolestuttavaa.
Onkohan siellä ongelmia ?

En tiedä oletko elänyt vähän tynnyrissä, mutta keväällä UAIK ja Laser yhdistyivät. Toiminta jatkuu Suomisarjassa ja joukkueen nimi on perinteikäs Laser HT. Asiasta oli ihan hyvä ja informatiivinen juttu Kalevassa keväällä. Laserin Facesta löytyy pelaajasopimuksista tietoa ja eiköhän nettisivutkin päivity siiheksi, kun kausi alkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös