Markus Nenonen – tähti on syttymässä

  • 38 656
  • 94

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
ZayWest toteaa tuossa mitä itsekkin olen ajatellut. Tuntuu, että Nenonen ei pääse edes kunnon paikoille, mikä on katastrofi kun kyseessä on tuon luokan laukoja. Ehdottomasti tuo ase on saatava parempaan käyttöön ja itse rummutan Nenosta ylivoimalle. Kaikki tietää kenen paikalle, mutta se tuntuu tällä hetkellä kaukaiselta ajatukselta. Virtanen totesi Kerhon pelin jälkeen, että näkee ylivoimassa paljon hyviä asioita, joten tuskin alkaa sotkemaan kovin nopeasti.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään Nenonen hakee onnistumisia Akatemian kakkoskentässä.
Juu, niin näyttää tekevän. En nyt jaksa polkaista uutta hissiketjua käyntiin, joten kirjoitellaan vaikka tähän. Mielestäni ihan hyvä, että huiliin laitettavia pelaajia käytetään Akatemiassa. Jos seitsemällä pakilla mennään, on siellä tavallaan yksi ylimääräinen hyökkääjä tämän hetken pelaavassa rosterissa. Poukkula, Salmio ja Jaatinen ovat tätä tonttia kokeilleet, olisiko Nenosen vuoro olla sivussa huomenna. Ihan hyvä hakea vauhtia alempaa, tahmealta on näyttänyt. Viime pelissä varsinkin tuo Nenonen-Boyce-Salmio oli ihan kusessa omissa monta kertaa. Tietenkin Nenosen Akatemian komennuksessa voi olla kyse siitä, että halutaan sarjakakkosen eli Hokin päänahka. Julius Nättinen ei muuten näytä pelaavan. Onko huomenna mukana kaatamassa SaiPaa, a-junnuissa vai huilaamassa?
 

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Tänään Nenonen hakee onnistumisia Akatemian kakkoskentässä.

Voisi siellä Pilhmankin käydä muistelemassa miten maaleja tällätään kaarien välistä YV:lla tyyliin '09.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näemmä se juttu taitaa olla totta jonka mukaan Sport korotti hintaa niin paljon ettei Kouvola eikä JYPiin jääminen enää Nessua kiinnostanutkaan.

Näemmä. Olin pitkään ymmärryksessä, että Nessun soppari KK:n kanssa on varma, mutta jotain meni loppumetreillä ilmeisesti uusiksi ja päätyi sitten Sporttiin.
 

marras

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On se jotenkin surullista, että nuori oma kasvatti, joka on just voittanu joukkueen maalipörssin lähtee menemään. Ymmärtäähän sen, jos naapurista isketään reilusti isompi europino tiskiin ja ei tuommosten kanssa välttämättä kannata edes kilpailla, mutta silti.
Kiitoksia nyt vuosista ja tervetuloa takaisin.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nenosen kannalta mielestäni hyvä siirto, varmasti saa vastuuta ja uusi paikka kehittää aina varsinkin henkisellä puolella.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
No perkele. Sinne meni nessu, ei muuta kuin kaikkea hyvää jatkoon.
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
Ihan hyvä että meni, maisemanvaihdos varmasti piristää ja Sportissa pitäisi kärkikenttien vastuuta riittää. Kunhan mies saa karsittua hiljaisia jaksojaan hieman lyhyemmiksi niin paukuttaa 25-30 maalia kauteen jatkuvalla syötöllä.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Nessun menetys harmittaa, mutta toisaalta hyvä ettei JYP lähtenyt miehestä kilpailemaan kun Sport tarjosi "mottipäistä" summaa. On tulevalla kaudella yksi Sportin kalleimpia pelaajia, saa nähdä onko suoritukset hinnan vaatimalla tasolla. Toivotaan Nessulle uran parasta kautta ja mahdollisimman monta onnistumista, kunhan niitä ei tule JYPiä vastaan.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Jonkun aikaa on jo käynyt mielessä, että kun Sportin tyhjennysmyynti alkaa, niin olisiko siellä kiinnostavia pelaajia. Kultakypärä Nenonen oli ainoa, joka tuli mieleen. Hänen sopimus oli päättymässä joka tapauksessa, eli normaalit sopimusneuvottelut siinä mielessä. Mutta olisiko ollut käyttöä nykykokoonpanossa ja kevättä ajatellen? Laukaushan lähtee edelleen hyvin ja pistesaldokin tältä kaudelta hyvällä mallilla..
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Tapparaan meni loppukaudeksi. Mutta vain loppukaudeksi...

Palaako Jyppiin ensi kaudella vai vasta myöhemmin?
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Juu.. Oli hauska lukea otsikko sen jälkeen, kun samaa olin edellisenä iltana pähkinyt. Mutta ehkä hintalappu edelleen olis sellainen, että Tapparalla oli varaa ja halua enemmän varmistella kevättä. Saa kyllä palata takaisin.. en protestoi yhtään..
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ehkä Nessulle olisi ollut käyttös kakkosylivoimassa ja Opan&Hytösen rinnalla. Noin muuten paikat kärkiketjuissa on tällä hetkellä täynnä, eikä toimivia ketjuja ole mitään syytä lähteä sekoittelemaan.

Nessun kannalta toki hienoa, että pääsee pelaamaan isoista panoksista keväällä sen sijaan, että läpsyttelee kuukauden verran Vaasassa merkityksettömiä pelejä pois alta, jotta pääsee kesälomille.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Tapparan rosteriahan hypetettiin ennen kautta, että siinä on neljä erittäin kovaa ketjua ja heikkouksia ei ole. No eihän se nyt ihan niin mennyt, kun pitää tässä vaiheessa täydentää..
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eiköhän Nenosen perässä ole ollut muitakin seuroja, mutta ehkä Tapparan tarjous kokonaisuudessaan houkuttelevin noista. Onkohan Sportilla muuten ketään joka kelpaisi edes syvyyspelajaaksi tänne? Näyttäisi tuo sarjatatilanne viimeaikoina menneen niin että jos joku muu seura myy pelaajiaan niin menee todennäköisesti aivan kuukauden loppuun jos näin edes tapahtuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös