Kannattajakysely Jokereiden ja HIFK:n kannattajille

  • 2 522
  • 4

naapuri

Jäsen
Hei.

Teen osana ryhmää kyselyä helsinkiläisten jääkiekon pääsarjajoukkueiden kannattajien motiiveista ja rahankäytöstä. Kysely on osa koulutyötä. Oppilaitos on Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja ryhmässä on mukana yhteensä viisi henkilöä. Kysely tehdään osana Researching target markets-kurssia.

Kyselyssä kartoitetaan vastaajien motivaattoreita jääkiekko-otteluissa käymiseen, sekä näiden rahankäyttöä suosikkijoukkueeseensa liittyen. Vastaaminen tapahtuu nimettömästi. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa minuutin-kaksi. Ainoat vaatimukset vastaajalle ovat käydä vähintään yhdessä ottelussa per kausi, sekä olla joko Jokereiden tai HIFK:n kannattaja.

Tästä kyselyyn.

Ketju on avattu Jatkoajan ylläpidon ohjeiden mukaisesti. Mahdollisiin kysymyksiin vastaan yksityisviestillä.

Kiitos vastauksista jo etukäteen!

-Miika-
 
Viimeksi muokattu:

naapuri

Jäsen
Kiitän jo tulleista vastauksista. Niitä on paljon. Kysely on avoinna vielä jonkin aikaa, ja pyydän nyt niitä jokerikannattajia, jotka eivät ole vielä kyselyyn vastanneet, vastaamaan mikäli vain aikaa liikenee minuutin verran. Vastauksia on tullut mukavasti, mutta HIFK-puolen vastauksia on jonkin verran enemmän. Linkki löytyy edelleen avausviestistä.

Kiitos jälleen etukäteen.
 

Gemondo

Jäsen
Saadaanko me lukea täältä joskus tulevaisuudessa myös tutkimuksen tuloksia?
 

naapuri

Jäsen
Voin ilomielin tehdä koosteen tuloksista. Datan analysointi aloitetaan n. kahden viikon kuluttua ja kunhan Excel on laulanut ja loppuraportointi tehty, voin jakaa mielenkiintoisimmat tulokset tässä ketjussa.
 

naapuri

Jäsen
Vastausten keräys on nyt ohi. Vastauksia tuli todella paljon, joten suuri kiitos kaikille osallistujille! Kuten luvattua, ilmoitan mielenkiintoisista tuloksista kun datan analysointi on valmis. Esim. kysymys Jokereiden osallistumisesta KHL:ään lienee yksi kiinnostavimmista asioista.

Kiitos vielä kerran vastaajille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös