KHL:n pudotuspelit 2016

  • 17 390
  • 82

Metro4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitin Raukka, Pulu, STL, Töölö, HyRi
Näyttää olevan taas Moskovan tuomarit. Sveduselostajat nauraa jo meiningille, eikä ihme. Toivottavasti Magnitkalta ei kukaan loukkaannu tai kuole.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nyt oli pakko viheltää jäähy TsSKA:lle. Muuten kyllä saa roikkua niin paljon kuin sielu sietää.

Todella huonoa tuomaritoimintaa näissä pudotuspeleissä. Jokerien ensimmäinen kausi ja ekat 4kk, silloin linja oli todella hyvä. Mutta KHL on muuttunut painiliigaksi niistä ajoista.

EDIT: Haha, hieno jäähy Magnille. Kun kaveri sai niin annetaan Moskovallekin ylivoimaa. Järkyttävää.
 

Metro4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitin Raukka, Pulu, STL, Töölö, HyRi
Putin sai sen mistä maksoi, ei mistään vihelletty jäähy Magnitkalle ja yv:lla patonki rankaisee. Ja jäi Paninille viheltämättä 5+20....no onneksi kukaan ei loukkaantunut.

Ihme, ettei kukaan tuolla Rysyissä tajua/reklamoi tästä meiningistä. Todella korruptoitunut sarja ja maa. Yök.
 

Piikkiperse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On kyllä melkoista, että päivänselvästä 5+20 saadaan arvottua vain 2 min ja lisäksi Radulov saa mussuttaa minkä kerkiää joka tilanteessa antaen näin esimerkiksi pitkien jälkeen omilleen huilia.
 

faro

Jäsen
Magnitogorsk vie neljännen ottelun ja tasoittaa sarjan. Ottelussa nähtiin vain yksi maali ja siinäkin oli ripaus onnea mukana, sillä katkenneen mailan ansiosta puolustajan laukaus tuli suoraan Filippin ohjattavaksi tyhjään maaliin.

Tasaista on.
 

faro

Jäsen
Ohhoh. Magnitka voittaa Mozjakinin kahdella maalilla Moskovassa 1-2 jatkoajalla ja menee sarjassa 3-2 johtoon. Sunnuntaina ensimmäinen katkaisupeli Magnitogorskissa. En olisi uskonut. Nyt mitataan TsSKA oikein kunnolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös