Espoo Bluesin jatko

  • 2 006
  • 11

Saako Blues jatkaa liigassa?


  • Äänestäjiä
    99
  • Poll closed .

Jambo78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Jyp
Blues ajautui konkurssiin, mutta haluja seuran pelastamiseksi on. Jos joku taho ostaa liiga osakkeen konkurssipesästä niin hyväksytkö Bluesin pelaamaan liigaa heti kaudelle 16-17?
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Kyllä, jos verottaja saa 100% saamisistaan ja kaikki yksityiset velkojat hyväksyvät tilanteen.
Pidän tätä kuitenkin niin epätodennäköisenä, että vastasin ei.
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onko Bluesilla edes yhtään pelaajasopimusta ensi kaudelle? Vastasi ei, sillä haluan pitää Liigan mahdollisimman tasokkaana.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Vastasin kyllä, koska kotiseutuylpeys. Espoo ansaitsee liigajoukkueen jatkossakin.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Tuskin Blues saa, mutta espoolainen jääkiekkoseura ei ole poissuljettua. Pitäisin tätä suotavana ja mahdollisena, vaikka en todennäköisenä.
 
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Tottakai Blegille on annettava mahdollisuus jatkaa Liigassa! Mutta tietysti vain jos saavat kasaan kilpailukykyisen joukkueen ja talousasiat on turvattu kunnolla vuosiksi eteenpäin. Ei huvittaisi enää nähdä espoolaisilta samanlaista talousperseilyä kuin viime vuosina on nähty.
 
Onhan näitä suomalaisissa palloilusarjoissa nähty ennenkin, että siinä mielessä Bluesin sulkeminen sarjasta olisi vähän... no, tiedättehän.
 

Salama44

Jäsen
En usko. Se että seura tekee mijoonatolkulla tappiota ja on vielä isommissa veloissa ei vain hoidu sillä että joku kuittaa ensin "velat" ja rakennetaan sitten vielä toisella isolla summalla uskottava talous jatkavalle seuralle. Se on kaksinkertainen summa. Tällaisen jälkeen niitä tukijoita on vaikempi saada. Uskottavuus on kärsinyt pahasti.

Pienemmistäkin summista on seuroja mennyt konkurssiin
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kysehän on vain siitä löytyykö tuollaista summaa. Jos löytyy, voi homma jatkua samantien, mitä siitä mussuttamaan. Jos ei, sitten haetaan alempaa vauhtia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös