Playoffs 2016 välierät: Jukurit – KeuPa HT

  • 26 544
  • 129

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Kovasti yrittävät mennä eteenpäin(JSC), mutta jotain tuossa on pielessä? Nyt jos koskaan pitäisi olla imua kannustaa isolla joukolla, mutta?! Muutama hetki sitten oli uutta verta vetämässä joukkoja, mutta tuokin sitten tyrehtyi syystä tai toisesta. Kuka tosiaan pelastaa tilanteen?

Jotenkin on sellainen etiäinen, että ensi kaudella väki päädyssä vähenee entisestääkin.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jonkun rohkean pitäisi mennä ja toivoa, että muut seuraisivat perästä. Olen varma, että potentiaalia olisi uudenlaisen kannattajakulttuurin kehittymiselle kun vaan löytyisi joku joka käynnistäisi ketjun.

Tällä hetkellä tuntuu, ettei suurin osa Sarvisclubista ymmärrä miten vakavasta asiasta on kyse. Osa ei vaan pysty ymmärtämään(yhtenä esimerkkinä lapset, joita siellä on suuri osa..), osa ei ehkä halua. Pyöritetään edelleenkin sellaista happy-kerhoa, jossa kaikki vetää läpällä ja ketään ei kiinnosta mihin ollaan seilaamassa. Johtohahmot on toki tolkuissaan mutta sitten on näitä kaikenkarvaisia. Joku kiljuu kuin oikohöylä koko ajan, siis mitä hemmettiä?

En oikeasti enää jaksa väistellä tätä aihetta ja puhua kiltisti vuodesta toiseen kun mikään ei näytä muuttuvan. Toki olen kaiken aikaa puhunut tällä foorumilla nimimerkin takaa, mutta siitä huolimatta. Seura on itselle todella tärkeä, ja juuri siksi tuo kannattajatoiminta on saatava kuntoon vaikka sitten kovalla kädellä. Kuka olisi niin messias, että kehtaisi mennä tuonne näyttämään kannattamisen mallia? Kyllä ryhmädynamiikan lait pätee tässäkin: mikäli meno alkaisi jollekin olemaan liian "älykästä", niin kyllä sieltä alkaisi porukka karsiutumaan ja tilalle tulisi oikeaa asennetta. Näinhän oli jo pari vuotta sitten käymässä, kunnes homma palautui ennalleen. Toki ihannetilanne olisi, jos päätyyn kehtaisi mennä uusia tekijöitä ja vanhat jäisi edelleen mukaan.

Ja haluan mainita, että Sarvis on yhdistys-asioissa kirkkaasti liigatason faniryhmä. Facebookissa on yli 1000 tykkäystä ja jäseniäkin varmaan lähemmäs 200. Nämä minusta osoittaa, että potentiaalia on, vaikka päädyn kannattajamäärä onkin jäsenmäärästä yhtä nollaa pienempi.. Itsekin olen yhdistyksen jäsen, ihan tukeakseni. Mutta päätyyn aion mennä täsmälleen sinä päivänä kun sieltä tulee signaali(joko nykyisiltä toimijoilta, tai sitten uusilta), että toiminnasta halutaan tavoitteellista ja uskottavaa Liiga-tason meininkiä, ei mitään hassuttelua. Pelin henki on tämä, ja mitä olen hallilla keskustellut, niin samaa tahtotilaa on havaittavissa muuallakin.

Pahoittelut off-topicista ja kohtuullisen suorasanaisesta viestistä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
En oikeasti enää jaksa väistellä tätä aihetta ja puhua kiltisti vuodesta toiseen kun mikään ei näytä muuttuvan... toiminnasta halutaan tavoitteellista ja uskottavaa Liiga-tason meininkiä, ei mitään hassuttelua.

Puit sanoiksi omani ja uskoisin aika monen ajatukset. Liiganousun varmistuttua Jukuriorganisaation yksi keskeinen kehittämisen tavoite oli ja on edelleen myös kannattajatoiminnan nostaminen liigatasolle. Ymmärtääkseni Tammiruusu & co ovat palaveeranneet Sarviksen johdon kanssa asiasta. Kaikessa muussa toiminta on tavoitteellista kehittämistä kohti syyskuun liiga-avausta, mutta fanipäädyssä väki vähenee. Kirjoitin viimeisen Keupa -pelin jälkeen alla olevan playoffs - ketjuun, mutta kun asia nousi esille, kopioin sen tännekin.

Kaksi nostoa.
1) Oula Palve, runkosarjassa Mestiksen kaikkien aikojen piste-ennätyksen tekijä KeuPa sarjan 5 peliä tehoin 0+2.
2) Yksitellen ekan erän puolivälissä laskettuna ratkaiseva välierä Mikkelissä KeuPan fanikatsomo 50 ihmistä, Sarvis 32.
Molemmissa kategorioissa toivoisi huimaa parannusta finaaleihin.

...Ja noista 32:sta kymmenkunta oli alakouluikäisiä lapsia, kuten täällä jo mainittiinkin. Tarkoitus ei ole kettuilla, mutta koko kausi - yli seitsemän kuukautta - on ollut aikaa suunnitella, tehdä, toimia, kehittyä ja tulos on tämä. Joku kysyisi, miten meni noin omasta mielestä? Nykyinen toimintamalli on tärkeä osa historiaa, mutta liigatasolle sillä ei selkeästikään päästy. Toimintaan tarvitaan nopea selkeä muutos jo tämän kauden aikana, kesällä tai syksyllä on auttamatta liian myöhäistä.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Tuo kannattajatoiminta nivoutuu myös merkittävällä tavalla ottelutapahtumaan, jota muuttuu kuuleman perusteella paljon. Kai seurajohto on huolissaan kannattajatoiminnan kehityksestä? Yhtä kaikki, hanskat käteen ja hommiin!

Kiitos vielä KeuPalle!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös