NHL16 – EASHL – Xbox One/PS4

  • 22 864
  • 136

SASamuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Seattle Kraken
Nyt tää ilta ollaan kahteen pelleen vuoropelit kaverinkaa pelattu (SASamuli/Duke Nukem) ja perustellaa oma jengi EaSHL:n heti kun NHL16 ilmestyy. Nyt ainakin kiinnostas että onko herroilla jotka pelaavat Kuznetsovia ja Masonia jo oma joukkue? Jos ei niin olisitte enemmän kuin tervetulleita meidän jengiin. + @Jyyd sulle on toki paikka myös avoinna sen verta asiallisesti alku betasta tuntu meillä ajatukset ja ajotukset yhteen. Joukkueen nimeksi kaavailtiin näin pienessä kaljassa "Teppo Winnipeg", mutta muuten on vielä kohtuu avonaista. Meininki joukkueessa ei ole ryppyotsaista mutta ollaan frendin kanssa molemmat pelattu hirvee määrä änäriä ja lähdetään oikeasti hakemaan voittoja ja hyvää jengiä.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Sori off-topic. Voisiko tänne myös kertoa että mille konsolille etsitään pelaajia/joukkuetta. Useampi viesti jo täällä kun arvata pitäisi pelialusta.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
+ @Jyyd sulle on toki paikka myös avoinna sen verta asiallisesti alku betasta tuntu meillä ajatukset ja ajotukset yhteen. .
Jep jep, kiitos vain samoin. Luulen että perustellaan kaverien kanssa jotain omaa jengiä, mutta pidän takaportin auki vielä Tepolle. :)
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Sori off-topic. Voisiko tänne myös kertoa että mille konsolille etsitään pelaajia/joukkuetta. Useampi viesti jo täällä kun arvata pitäisi pelialusta.

Tässä on nyt nelisen version ajan toivottu erillisiä ketjuja molemmille konsoleille, mutta kerta toisensa jälkeen sekotetaan samaan kaikki. Joka ikisellä sivulla myöskin kysellään eri viesteillä että kummalla konsolilla. Syyskuun puoliväliä odotellessa.
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Tulkaas nyt pelaamaan tuonne jatkoaika 3, kun beta on vielä auki, Oon siellä kopissa yksin :D
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Elättelin vielä toiveita, että betassa nähty ei kertonut kaikkea, eli toivoin pelaajan kehityksen tulevan vielä mukaan lopulliseen peliin.. Ei ole tulossa.

En voi käsittää miten tähän ratkaisuun on päädytty. Ymmärrän, että tällä tavoitellaan tasaisempia lähtökohtia jokaiseen peliin, mutta mielestäni kehityksen poistaminen kokonaan on suuri virhe. Ainakin olisin toivonut, että pelaajan voisi lähtökohtaisesti muokata kokonaan itse, vaikka sitä ei sitten voisikaan kehittää. Nyt ei voi vaikuttaa edes pelaajan kokoon, vaan sekin määritellään valmiiksi pelaajatyypeissä.

EA kertoo tämän idean tulleen faneilta, mutta silti suurin osa ei nykyisestä systeemistä tykkää. Mielestäni tässä mentiin liian radikaaliin suuntaan, kun olisi pitänyt löytää se kultainen keskitie pelaajan kehityksen ja tasapuolisuuden kannalta.

Pelaajan kehityksessä on kaksi merkittävää puolta, joiden takia siitä tykkäsin. Ensinnäkin fiilis on ihan erilainen, kun pelaajan voi muokata täysin haluamakseen, jolloin sen tuntee enemmän "omaksi" (puhumattakaan siitä, että sen pystyi muokkaamaan omaan pelityyliin sopivaksi). Toisekseen, kehitys toi mukanaan jatkuvuutta, yksi iso asia lisää mitä pystyi tavoittelemaan pelaamalla pelejä ja etenkin pelaamalla hyvin.

Olen aivan varma, että tämän ratkaisun johdosta EASHL:n pelaaminen vähenee ja siihen kyllästytään paljon aiempaa nopeammin. Ehkä ensi vuonna sitten, EA.

Huoh.
 

Heino

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit -2013
Lämmitellään vanhalla porukalla taas eashlää käyntiin ja parille kiekkoniilolle voisi löytyä tilaa. Pelipaikalla ei ole niin väliä, kunhan pelisilmää ja käsitystä löytyy. Jos etsit peliseuraa, (miksei tulevillekin versioille) niin saatoit löytää etsimäsi porukan. Pelien sopimisen helpottamiseksi watsapp käytössä. Jos mielenkiintosi heräsi tai kysyttävää, yht.otot täällä jatkoajassa tai psn japexi
ps. tosissaan, mutta ei vakavissaan.
Pps. Ps4 alustana
 
Viimeksi muokattu:

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Haluan tiedottaa, että tänään alkaa klo 21 (fin) ECL turnauksen finallit, Carlsberg HC - Nordic Blizzard

Täältä voi lukea pientä alustusta finaaleihin.


Streamit löydät

http://www.twitch.tv/FINSeRe (NBZ)
sekä
http://www.twitch.tv/plee9999 (CAR)

Tulkaa seuraamaan EASHL skenen kovinta 6vs6 pelejä. Alustana toimii PS4.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Tulkaa seuraamaan EASHL skenen kovinta 6vs6 pelejä. Alustana toimii PS4.

Taytyy katsella. Harmin paikka etta lagin takia ei voida jarjestaa globaalia liigaa. Luulisin kuitenkin etta nuo P-Amerikan liigat (esim VGHL PS4:lla) ovat myos aika korkealla skenen kovimpia peleja mietittaessa. Pelaajamaarat P-Amerikassa varmaan eurooppaa korkeammalla.

EDIT: Katsoin tallenteen, oli ihan hyvaa pelia kylla.
 
Viimeksi muokattu:

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues

Van_Salin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Hei kaikki PS4-pelimiehet. Jos olet vailla EASHL-seuraa, niin IFK Mulqvist hakee pelaajia rosteriinsa. Olemme 30-40 vuotiaita pelaajia vuosien änärikokemuksella mutta siitä huolimatta emme pärjää enää nykyjonneille.

Ei ole väliä oletko aloittelija tai kokenut kynämies. Meille ovat kaikki tervetulleita pelityylistä riippumatta. Tärkeintä on, että et ota tätä peliä liian tosissaan sillä emme ota mekään. Pelaamme pari-kolme kertaa viikossa. Joskus saatamme ottaa oluttakin, jotta pysyy hyvä syke virtuaalijäällä.

Jos etsit huumorintajuista ja rentoa EASHL-seuraa, niin pikaviestiä allekirjoittaneelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös