Playoffit 2016

  • 5 511
  • 14

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Avataanpas tällainen ketju niin voidaan spekuloida kaikella mahdollisella.

Itsellä muutamat huomiot heti alkuun alkavasta HIFK sarjasta.

A) Lauantaina on muuten väkeä hallissa, alkaa olemaan melko täynnä lehterit ainakin lippupalvelun pohjakartan perusteella. Isoa peukkua tälle.

B) Aivan mahtavaa, että jo projektin ensimmäisenä vuonna pelataan puolivälierissä! Ei voisi parempaa alkua toivoa.

C) KalPa sarjassa nähdyllä kurinalaisella viisikko pelillä voidaan saada voitto tai pari tästä sarjasta, nekin kelpaa. Tietenkin takaraivossa on toive siitä että jatkoon päästäisi, mutta se vaikuttaa vähän epätodennäköiseltä.

D) Pakisto ollut kauden parhaalla tasolla mielestäni näissä pleijareissa, Miro Hovinen näyttänyt sitä oikeanlaista kovuutta ilman poikkareita yms. jäähynarvoisia sohlauksia. Mukavasti ajo KalPalaisen maalikehikkoon kun yritti nousua maalille viimeisessä KalPa pelissä. Latvala keittänyt itselleen jonkun käärmekeiton, pelaa kauden parasta peliä ja Maneliuskin pelannut ihan peruspeliä ilman karmeita mokia(paitsi KalPa matsin vikoilla sekunneilla). Hurri - Pietilä kaksikko on varmaan tällainen perus matemaattinen toimitus kahdesta miinuksesta tulee plussa. Lassen ollut meidän alakerran liideri. Päästäänkö tarpeeksi pitkälle sarjassa että Ben Blood tekee paluun, ja onko Benillä silloin paikkaa rosterissa?

E) Kuka hyökkääjistä ottaa viittaa harteilleen? Kakkosketjulla on mielestäni potentiaalia yllättää. Rekonen yllättänyt minut, on siinä kaverissa sittenkin jonkunlainen aihio.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
a) Hyvä
b) Hienoa
c) Kurinalainen viisikko - missä pelaa?
d) Hurri ykköspakki tänään. Lassen vahvaa puolustuspeliä. Kuitenkin Blood olisi luultavasti taas kerran aivan jäätävä ykkönen, kun vaan toipuisi edes johonkin iskuun.
e) Rekonen, Tyrväisen ohella hyökkäyksen kärki tänään. Jokereiden aikanaan palkittu junnu syttyi erinomaiseen iskuun IFK:ta vastaan.
 

Metro4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitin Raukka, Pulu, STL, Töölö, HyRi
Voidaanko antaa pojille lupa luistella eikä vain perrrrruutella? Me voitetaan tämä hyökkäyspäässä taklaamalla ja se tehdään karvaamalla ja raastamalla, repimällä.

Ja joka ikinen rännipurku omissa on laissa kielletty. Se ken rännipurkaa, menettää kuukauden palkan. Tai kahden.
 

Henriq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Jatkoajan IFK-leirissä näyttäisi olevan lähes täysi paniikki päällä. Viime vuosien vaisut menestykset ovat vieneet itseluottamusta myös kannattajilta.

No, näitä pelejä ei ratkaista keskustelupalstoilla.

Huomenna taas kaikki energiat peliin! Edellisestä jos vielä vähän pystytään parantamaan, se ehkä riittää.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tuollaiseen väärävaihtoperseilyyn meni sitten tämä peli. Ryöstö oli niin lähellä, mutta nyt taas niin kaukana. Perkeleen perkele.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Oli ihan junnumaista höntyilyä. Yllättävän kypsästi on nuoret jätkät pelanneet, mutta nyt kyllä meni alta riman.

Tätä peliä tarjottiin meille, jo toisessa erässä. Ei saatu mitään aikaan. Oltiin huonoja tänään.

Ihmettä se lähestulkoon vaatii, että voidaan Nordiksella game seven viedä. Heti kun HIFK alkoi tekemään asioita edes vähän nöyremmin, alkoi Pelicansin paikat olla lähes nollissa. Ykkösketju hoitaa tonttinsa hienosti, mutta ei ne jätkät jaksa joka toista vaihtoa vetää kolmannessa erässä enää kovin montaa kertaa.

Tässä pelissä oli oikeasti hyvät tsäänssit silti. Ei käytetty niitä.

Kaiken kiiman jälkeen hävitään matsi siihen, että joku perkele heittää vaihtoon menevää äijää kohti kiekon vaihtoaition eteen. Ihan vittu aikuisten oikeasti. Tälläsessä pelissä, vikalla kympillä. Vituttaa niin paljon, että menen saunaan, kusen kiukaalle, ja kuolen siihen kusihöyryyn.
 

firsov

Jäsen
Tuollaiseen väärävaihtoperseilyyn meni sitten tämä peli. Ryöstö oli niin lähellä, mutta nyt taas niin kaukana. Perkeleen perkele.
Näinhän se meni. Helvetin hieno peli, jossa kisut saatiin jo henkisesti köysiin. On siinä joukkueiden intohimolla karmea ero.

Ja Hovinen on aika lähellä hopeakevään kuntoa. Oli meinaan hiukan eri nippu edessä silloin.

Törkeän hienoa toimintaa lahtelaisittain.
 

Isaa

Jäsen
Väärät vaihdot olivat surkea suoritus ja vituttaahan tämmönen tulos reippaasti. Silti realistisesti ajateltuna on pakko olla tyytyväinen siihen, että HIFK voitti vain juuri ja juuri. Toivottavasti joukkueessa jatketaan täysillä yrittämistä viimeiseen saakka, vaikka edessä oleva mäki tuntuukin taas mahdottoman jyrkältä.
 

BaronFIN

Jäsen
KalPaa vastaan oli kaksi kuolemanpeliä ja ne selvitettiin. Maanataina sarja tasoihin ja sevenissä hermostunut IFK pelkää enemmän häviämistä kuin haluaa voittaa.
 

McInen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Poskettomat peliajat taas Juntilla ja Jullella, valitettavasti näkyi myös hieman otteissa. Lisäksi Manelius ihan kukkuu-osastolle laitataklauksella (josta vain 2min), kausi ohi? Maanantaina (pääsiäis)jäniksiä hatusta? Repo, E.Sopanen, Taavi...???
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Jossain määrin ihmettelen miksi E.Sopasta ei hyödynnetä, loukkaantunut?
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
E.Sopanen pelasi ainakin A:n pelejä eli tuskin on loukkaantunut.
 

bastor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Niin se vaan kävi, että Manelius tippui kokoonpanosta pikkukakkosen arvoisen laitataklauksen seurauksena.
Leimu tänään vakiopakkina ja ylimääräisenä hyökkääjänä Vartiainen.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Eli käytännössä katsoen 4 pakkia + Pöyhönen ja Leimu ylivoimalle. Rosteria katsoessa ei voi edelleen muuta kuin nostaa hattua korkealle ilmaan niin pelaajille kuin valmennukselle. Kävi tänään miten tahansa, olen enemmän kuin ylpeä tästä jengistä. Tänään huikea taistelu ja tsemppi päälle!
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Eli käytännössä tänään pelataan viidellä pakilla. Leimulla tuskin mitään ihmeparantumista on tapahtunut.

Halli näyttäisi olevan tänään loppuunmyyty istumapaikkojen osalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös