Diablo III – keisarin uudet vaatteet

  • 17 562
  • 104

Teloch

Jäsen
Moniko täällä on muuten päässyt pelin salakenttään, nimeltä Whimsyshire?
Tuokin pilattiin juuri noiden rainbow goblinien kanssa. Aiemminhan Whimsyshirea varten piti kerätä se 4 (?) legendary-esinettä ympäri maailmaa ja lopulta löytää oikea paikka, mistä Whimsyn portaali saatiin kaivettua esiin. Blizzardin perinteinen "kaikki sisältö kaikille helposti" -ajattelumalli jyräsi tämänkin.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tuokin pilattiin juuri noiden rainbow goblinien kanssa. Aiemminhan Whimsyshirea varten piti kerätä se 4 (?) legendary-esinettä ympäri maailmaa ja lopulta löytää oikea paikka, mistä Whimsyn portaali saatiin kaivettua esiin. Blizzardin perinteinen "kaikki sisältö kaikille helposti" -ajattelumalli jyräsi tämänkin.

Liekö tosiaan pelaajapalautteen tulosta vai mitä, mutta hämmästyin kyllä että mikä ihmeen salakenttä tämä muka on, kun sinne pääsee noin vain ilman mitään. Tapoin rainbow goblinin aivan vahingossa, siellä se oli muiden joukossa, ehdin nippa nappa nähdä että siellä sellainen oli, mutta luulin että se oli vain jokin treasure goblinin toinen muoto

Kaikesta huutaa Ivaloon asti se, että peliä ei "kuulu" pelata yksin, vaan se on tarkoitettu netissä pelattavaksi (tämähän ymmärtääkseni nostaa vihollisten vaikeusastetta tuntuvasti). Jotenkin koko hommaa leimaa sellainen helppous ettei tosikaan, vertailuna D2:ssa jo ensimmäisellä läpipeluu kierroksella varsinkin heikompien hahmojen hengissä pitäminen kävi välillä työstä ja piti myös nähdä vaivaa päävastusten kanssa. Nyt mikä tahansa päävastus, niin sillä on elinaikaa ehkä 30 sekuntia, pienemmät välipomot kuolivat valehtelematta noin kymmenessä sekunnissa. Pidemmälle pelattu demon hunterini oli niin raukkamaisen ylivoimainen että tuntui ihan epäreilulta.. hahmojen damage huitelee nopeasti sellaisissa lukemissa ettei paljon höpistä. Täytyy nyt pelata nightmarea eteenpäin kunnolla, kai se käyrä jossain välissä nousee?

Adventure modeen täytynee siirtyä sitten kun act 5 on läpi..
 

Teloch

Jäsen
Täytyy nyt pelata nightmarea eteenpäin kunnolla, kai se käyrä jossain välissä nousee?
Käyrä ei kyllä värähdäkään, ellet itse säädä vaikeustasoa kovemmalle. Sittenkin se lerpahtaa greater riftien ulkopuolisen sisällön kanssa, kun saa vähänkään paremmat roippeet päälle. vaikka veivaisi T6:lla. Onneksi sentään greater rifteissä ei haaste lopu kesken, oma motivaatio korkeintaan, miten nyt sitten jaksaa tuollaista etenemisennätystä jahdata.
 

Turri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
Niin vain se Blizzard pumppaa lisaa henkea tahankin peliin. Eli versio 1.2 (tai onko sitten PC-puolella 2.4?) on julkaistu tuossa jo jokin aika takaperin. Itse kuitenkin sain nyt vasta ladattua PS4:n puolella.

Ilmeisesti lisasisalto peliin on pari uutta pienta aluetta kuten Greyhollow Island, joka pikavisiitin puolesta naytti silta, etta ei montaa minuuttia sen lapikayntiin mene. Samalla tuli mm. Set Dungeons, eli pitaa loytaa kaikki osat yhdesta Class-setista ja sitten kayda hakemassa vinkki Leoricin kirjastosta ja sitten loytaa tuo oikea Dungeon ja suorittaa se lapi. Itse karistelin polyt oman Crusaderin paalta ja kavin kokeilemassa tuon Seeker of the Light -dungeonin. Tehtavana oli tappaa kaikki vihut, valttaa mortar-ammukset ja kolme kertaa saada kolme Falling Swordia 15 sekunnin sisalla. Hankalin oli selkeasti tuo Falling Swordien spammaaminen, hieman joutui taktikoimaan etta onnistui keraan riittavasti vihuja aina kasaan, etta sitten sai riittavasti osumia Blessed Hammerilla, etta cooldown Falling Swordille putosi ja sai spammattya uusiks. Palkkioksi tasta huvista tuli sitten jotkut wingsit, jotka pistin suorilta stashiin kun ei ittea nuo naposta yhtaan. Ilmeisesti jotkut erikois-wingsit saa jos suorittaa nuo KAIKKI, olisiko niita tosiaan se 3 per class. Ja sen verran mainittakoon etta RORG toimii noissa, etta ei tarvitse olla joka osaa setista, riittaa kun saa tayden set bonuksen.

Lisaa tuli myos jotkut Ancient Item -augmentit, mitaan hajua ei oo mita ne tekee, mutta legendary jewelseja ne kuluttaa. Ilmeisesti mita korkeempi level jewelilla, sita parempi augment Ancient-kamaan? Kavin itse vahan parantelemassa noita GR-ennatyksia ja sain tuon GR50 sooloiltua lapi. Kylla sita paasisi ehka viela pari pidemmalle, mutta jos yrittaisi vaikka ensin saada kaikki kamat Ancient-malliin ja sit vois koittaa uusiks. Sita en tieda onko Paragon-levelien saantia helpotettu mutta pelasin tuossa sen ehka 2h ja taisin nousta tyyliin levelista 300 tuonne 330 paikkeille. Joka GRifti antoi sen 2-3 levelia, niita tuntui tulevan ihan solkenaan.

Hienoa kylla etta tahankin peliin jaksetaan viela panostaa, olkootkin etta pienia paivityksia ja vain vahaiset lisasisallot, mutta hienoa etta tulee edes jotain. Toki taisi D2:LoD saada myos paivityksen ihan taannoin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös