Roster watch 2003-2004

  • 420 926
  • 2 893

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Viestin lähetti Noutaja#9
En tiedä oliko tämä jo täällä, mutta kiekkolehdessä oli juttua A-nuorista. Mikäli Holma pelaa kaikki loput A:n ottelut, on hän oikeutettu pelaamaan A:n pudotuspeleissä. Säännöissä on tietyt rajat, kuinka monta ottelua pitää olla pelannut A-junnuissa, mikäli on saman kauden aikana pelannut SM-liigaa. Holmalla tämä raja täyttyy juuri ja juuri, mikäli hän siis pelaa kaikki loput jäljellä olevat A-junnujen runkosarjan pelit.
Eli jos halutaan Holman auttavan A-junnuja, ei häntä nähdä liiga joukkueen mukana ennen kuin A:t päättävät kautensa.
Tämä raja taitaa olla 10 ottelua? Holmalla, Porthenilla ja Fagerstedtilla on tällä hetkellä 8 pelattu ja A-junnuilla on kaksi ottelua jäljellä eli se ylittyisi juuri. Eilisessä ottelussa tuli kuitenkin loukkaantumisia ja pelikielto, joten saas nähdä, ottaako Aravirta apuja kolleista huomiseen paikallisvääntöön. Kollien seuraava matsi on taas keskiviikkona, joten ei onneksi tule päällekkäisyyksiä. Yksi mikä ihmetyttää on se, ettei Holman poika ole tehnyt juuri pisteitä A:n matseissa. Eikö Eetu ole vielä täydessä iskussa?
 

Vagabond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors Idrottsförening Kamraterna, Penguins
Eetu Holma

Eetulla on vieläkin ongelmia silmänsä kanssa (kiitos Spanhel). Niin se on varmaan se joka aiheuttaa että Eetu ei edes A-junnuissa tekee pisteitä. Näkyvyys ei ole sitä mitä se oli Eetulla. Toivottavasti paranee pian!

edit. kirjoitus virhe
 
Viimeksi muokattu:

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko vielä tässä ketjussa hehkuttaa P-H-K:ta :

-IS-tähtikisan voitto Pärssiselle
-Pärssinen HockeyNightin valinta liigan MVP:ksi
-Pärssinen liigapelaajien ja -valmentajien valinta liigan MVP:ksi
-Pärssiselle pistepörssin voitto
-Pärssiselle maalipörssin voitto
-Harkinsille syöttöpörssin voitto
-Pärssinen Expert-kisan kakkonen
-Kuhta pistepörssin kakkonen
-Harkins pistepörssin kolmonen
-Kuhta maalipörssin kakkonen

Ja saavuttihan muutkin jotain:

-Söderholm puolustajien pistepörssin kakkonen
-Stathos eniten nollapelejä
-Turunen tulokaspuolustajien pistepörssin ykkönen
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Senior
lintu:
- IFKlla eniten kotivoittoja varsinaisella peliajalla (19/28sta)
- Eniten tehtyjä maaleja kotimatseissa

Perhana, luulin jo maininneeni aivan kaikki mahdolliset :-).

Noh, ainakin Turusen tulokaspuolustajien pistepörssin ykkössija oli aikamoinen haku.

Mutta eihän sanat riitä kuvaamaan ykkösketjuamme. Tänäänkin kaikki hallissa olleet todistivat alussa sen yli minuutin kestäneen huikean pyörityksen. Antakaan nyt mun nauttia, nauttiihan Cairnskin Hirson pelistä :-) ja JHag Spanhelin.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Perhana, luulin jo maininneeni aivan kaikki mahdolliset :-).

Tämä on kyllä puhdas heitto, mutta olisikohan eniten loppuunmyytyjä matseja runkosarjan aikana?

Enpä ihmettelisi, jos näin on.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Noniin, pleijareihin viikko aikaa. Nostellaas taas rosterispekulaatioita ylemmäs. Elikkäs tähän mennessä on menty kutakuinkin näillä kaikkien ollessa terveenä:

Pärssinen-Harkins-Kuhta
Söderholm-Karalahti

Vopat-Hurtaj-Häppölä
Saarinen-Kultanen

Järvinen-Hirschovits-Vihko
Benysek-Turunen

Luttinen-Viitaluoma-Laine/Fagerstedt
Kurvinen-Pikkarainen/Lamberg

Ykkönen on ihan selviö, siihen ei varmastikaan ole tulossa mitään muutoksia. Kakkonen on samaa rataa, Häppölä on löytänyt maalivainunsa toden teolla ja pelannee tässä, ellei neloseen tarvita sentteriä.

Kolmonen ja nelonen ovat kaikkein mielenkiintoisimmat ketjut minun silmissäni pudotuspelien alkaessa. Tuleeko muutoksia? Nämähän ovat kaiketi ne ketjut, joiden harteille jää vastustajan tehonyrkkien paimentaminen. Siksi pitäisin suht varmana myös sitä, että nimenomaan Beny-Turu pelaavat kolmosen takana.

Hirson vitja on siis ilmeisesti se "pitokenttä". Kuulopuheiden mukaan Hirso on tehnyt tätä duunia jo jonkin aikaa. Mutta mitä Joonas Vihko tekee tässä ketjussa? Tämä asia mietitytti pitkään omia rivikannattajan aivojani, kunnes keksin erään mahdollisen selityksen: monasti vastustajan ykkös- ja kakkoskenttiä vastaan pelaavat saavat omiakin mahdollisuuksia maalintekoon, hyökkäyspään tähdet kun eivät totutusti aina ole loistavia oman pään suojelijoita. Joten Joonas Vihko, ihmistorpedo, on Aran vastaus tähän. Jone pääsee tarvittaessa karkuun hyökkäyksen kääntyessä, ja vauhdista lauottu rannari on löytämässä tarkkuuttaan.

Nelosessa samanlainen kysymysmerkki. Viitaluoma tulee varmasti tähän ketjuun loukkaantumisista toivuttuaan (eli ilmeisesti heti pleijareiden alusta saakka), joten Jermu Porthen vapautuu A-nuorten käyttöön (sikäli mikäli jatkoon pääsevät). Muutenkin Viitaluomalla on enemmän kokemusta ja varsinkin fyysisyyttä pudotuspeleihin. Arttu Luttinen tulee olemaan vasen laita, mutta kumpi oikealle - Mikko Laine vai Juha Fagerstedt? Fagerstedt on hieman kookkaampi. Jos Fagerstedtia tarvitaan junioreissa, voisi mennä sinne pelaamaan. Ero näiden kahden välillä ei kuitenkaan ole ratkaiseva. Lisäksi Mikko Laine menee suoraviivaisesti maalia kohden, ja voi tällä pelillään mahdollisesti ratkaistakin jonkun ottelun pudotuspeleissä. edit: Samoin Hannu Pikkaraisen voisi päästää nuorten pudotuspeleihin. Lamberg on suht samalla tasolla tällä hetkellä, ratkaisevaa eroa ei mielestäni tässäkään ole.

Saa nähdä, minkälaisia keitoksia Ara väsää tulevan viikon aikana. Mennäänkö näillä vai nähdäänkö ensi lauantaina kolmosessa ja nelosessa muutoksia?
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämänlaista tietoa tulee naapurin puolelta:

Viestin lähetti J.Rita
Päivän Urheilulehti pitää Metron siirtymistä HIFK:hon "käytännössä varmana". Jos Virmanen onnistuu ryssimään Metron Penalle, niin ei kyllä luvalla sanoen hyvältä näytä. Nyt järki käteen, jos HIFK:lla on varaa Metroon niin kyllä Jokereillakin pitäisi olla.

Toke Virta on tosin (Urheilulehden mukaan) siirtymässä Jokereihin, mutta eihän se paljon lohduta jos Metro lähtisi HIFK:hon. Kun kerran löydettiin loistava uusi ykkössentteri, jota on haettu sitten Janeckyn, niin onko pakko lähettää se naapurille saman tien. Epäilen tosin vähän "käytännössä varmaa", sillä otsikoinnit ovat "Metropolit neuvottelee HIFK:n kanssa" ja "HIFK haluaa Metropolitin".

Jassoo. Vähintäänkin mielenkiintoista, siitäkin huolimatta ettei tämä nyt ehkä se lopullinen totuus olekaan. Ottaisin.
 

Metropolit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Senior
Pysytään siellä jonon perällä vaan. Ensimmäinen menee, mikäli siirto pitäisi paikkansa, nimimerkille flintstone.

Joo huomasin että narrien hiekkalaatikolla on jo varauksia tehty.Eiköhän niitä paitoja riitä kaikille halukkaille...
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Jäitä hattuun, arvon veljet. Muutama minuutti, korkeintaan tunti, ja Cobol selvittää seikkaperäisesti - tai vaihtoehtoisesti hyvin tiiviissä muodossa - Metron tulon IFK:hon olevan kevättuulesta temmattu, perätön huhu.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Kaivetaas topiccia esiin..

Vielä ei olla paniikkinappulaa painamassa, mutta pientä havainnointia laatikossa pyörivistä jätkistä.

Pärssinen-Harkins-Kuhta

- Pärältä on vauhti tyystin poissa vatsataudin(?) vuoksi. Ja kunn Pärän pelissä ei ole liikettä, ei toimi juuri mikään. Kahvat purevat tehokkaammin kuin normaalisti ja mies on selvästi turhautunut omaan panokseensa. Toivottavasti Pärä pääsee pikkuhiljaa normaali iskuunsa, sillä ilman häntä ykkösvitja on aika vaillinainen. Kibe ei ole niin räikeästi yössä, muttei tunnu kulkevan hänelläkään ihan tyystin, syystä ei harmainta aavistustakaan. Harks on ollut tähän asti ko. herroista paras, vakuuttava pudotuspelipelaaja.

Vopat-Hurtaj-Häppölä

- Vopi on näistä kolmesta pelannut parhaiten, Hurtaj on todellakin kevyt, mutta ketterä ja nopeilla käsillä varustettu. Häppölä pelaa myös jollain tapaa vaisusti, puhetta oli hänenkin kohdallaan jostain taudista, mutta mutta...

Järvinen-Hirschovits-Vihko

- oli tämän illan Ipa-pelissä aika lailla paras ketju, ilman tulosta tosin. Turren sihti on aika hukassa, syötöt lähtevät sinne sun tänne ja muutenkin peli on aika koohottamista. Hirso pelaa suht hyvin omaa ruutuaan, ei suurempia valittamisia. Jone on toki nopea, mutta edelleen valitettavan kevyt väännöissä.

Fagerstedt-Viitaluoma-Laine

- Fagu on ollut todella pihalla nähdyissä peleissä. Ei jaksa vääntää, eii löydy käsiä, ei mitään. Viitaluomalla massaa ja voimaa jonkin verran, mutta pelinrakentelu ei onnistu vieläkään. Laine on Vihkon tavoin kevyt, mutta ottaa iskut vastaan ja pyrkii maalille.



Nyt tarttis tehrä jotain ketjuille. Itse pudottaisin puolinopeudella liikkuvan Pärän pois ykkösestä ja laittaisin Vopin tilalleen. Kakkosessa voisi kokeilla myös Lainetta Hurtan rinnalla, Pärä siihen toiseksi. Hobbits on ice.

Turre oli runkosarjassa yksi suosikkipelaajistani, mutta nyt ei luonnistu. Kylmästi vaan pois kokoonpanosta, Häppölä tilalleen laitaan.

Nelonen kokonaan uusiksi. A-junnujen kausi on käytännössä ohi, Petrell, Porthen ylös. Laidoille Petrell, Järvinen/Luttinen ja keskelle Porthen. Yksi funktio: ajakaa, kovaa ja usein.

Vopat-Harkins-Kuhta
Pärssinen-Hurtaj-Laine
Häppölä-Hirschovits-Vihko
Petrell-Porthen-Järvinen/Luttinen

Puolustuksessa Söderholmin puuttuminen näkyy liiankin selvästi. Parit ovat sekaisin jäällä, ja pakka sekoaa puolustuspäässä useastikin. Kolmeen pariin siirtymistä voisi harkita tosissaan, ainakin suurimmaksi osaksi peliä. Pikkarainen on liian hasardialtis ja lisäksi lähes poikkeuksetta jäljessä tilanteista. Lambergilta kaipaisin _paljon_ lisää fyysisyyttä. Poikittaista kehiin ja roimasti. Turunen on nyt ollut kahdesta pelistä ulkona, mutta ensimmäisessä ei ollut oikein hänkään hohdokas. Söderholmin palatessa:

Söde-Jere
Pasi-Kultsi
Beny-Kurvi
Hank/Lamppu/Turunen

Muutoinkin nyt voisi jättää sen saa*anan neppailun sikseen. Kaksi peliä kokeiltu, ei toimi. Asennetta kehiin ja miestä seinälle urakalla. Varmistelut on perseestä. Jos näin jatketaan, sunnuntaina kauden viimeinen. Noh, onpahan edes kotona.

edit: Jos Holman kunto on kohdallaan, kehiin vaan. Uskoisin kuitenkin, ettei ole lähelläkään. Pirun harmi.
 
Viimeksi muokattu:

Hacki

Jäsen
Suosikkijoukkue
i f k
Hurtaj

Löytyykö vielä fania, joka pitää Hurtajta vahvistuksena? Ei herranjestas mikä turha "vahvistus", jälleen kerran! Äijä ei edes yritä ja välttää kontakteja, vilttiin!
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kirjoitin jo Hurtaj-ketjuun, että mies vilttiin. Mieluummin omille kädettömille junnusenttereille peliaikaa, kun tälle mikkihiirelle. Liian kevyt mies, sääliksi ihan käy miestä Ilveksen puolustuksen keskellä. Eilenkin Hurtaj ihan selvästi pelkäsi Ilveksen pakkien taklauksia.

Vopat sentteriksi ja laidoille Luttinen/Laine ja Häppölä. Toinen vaihtoehto olisi peluuttaa Pärssistä ja Kuhtaa vuorotellen kahdessa ketjussa. Pelaajapakkaa on tiivistettävä, ei neljän ketjun sosiaalikiekko ole tässä tilanteessa oikea toimintatapa.
 

Hacki

Jäsen
Suosikkijoukkue
i f k
Viestin lähetti Kempes
Kirjoitin jo Hurtaj-ketjuun, että mies vilttiin. Mieluummin omille kädettömille junnusenttereille peliaikaa, kun tälle mikkihiirelle. Liian kevyt mies, sääliksi ihan käy miestä Ilveksen puolustuksen keskellä. Eilenkin Hurtaj ihan selvästi pelkäsi Ilveksen pakkien taklauksia.

Vopat sentteriksi ja laidoille Luttinen/Laine ja Häppölä. Toinen vaihtoehto olisi peluuttaa Pärssistä ja Kuhtaa vuorotellen kahdessa ketjussa. Pelaajapakkaa on tiivistettävä, ei neljän ketjun sosiaalikiekko ole tässä tilanteessa oikea toimintatapa.

joo, sinne olis varmaan pitänyt laittaa viestini. Olen kanssasi täysin samaa mieltä! Vaikka onkin ulkomaalainen niin vilttiin vaan ja pelaajille jotka laittavat itsensä likoon (ketkä?) lisää peliaikaa. Toistaiseksi playoff pelaajilta vaikuttavat Saarinen, Harks (vaikka hieman tyhmä jäähy eilen lopussa) ja Jere&Vopat&Kibe&Jone varauksella!
 

Isokissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yv kaipaa Söderholmia, mutta oi kertokaa viisaat kiekkomiehet/naiset, miksi meillä pelaa molemmat hyvin lämäävät/ainoat rightin pakit samassa yv-ketjussa eli #10-#77, oi miksi ei laiteta viivaan vaikka hyökkääjää, esim. #13 pakiksi, jos meillä ei ole leftin yv pakkeja kuin yksi #21.

Ei ole varsinainen yv-pelote jos viivassa on Benysek ja Kurvinen.

Eli pakkaa sekaisin, ykkös yv:lle Harkinsit ja #77-#21. Kakkos yv:stä Hurtaj pois ja lihaa maalille eli ketjuksi Viitaluoma-Vopat-Järvinen jos pörrääjiä tarvitaan niin Viitaluoman paikalle Laine/Vihko ja pakeiksi #10 ja Söderholm tai #13.

Ja junnuista Petrell mukaan.

Tulipa sekavaa tarinaa.

On tää tuskaa juuri nyt, mutta Tampereelle lähdetään.

Ylilyöntejä!
 

Mauno Ahonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Hacki
Harks (vaikka hieman tyhmä jäähy eilen lopussa)
Miten niin vaikka? Eikös sana, joka tuohon pitäisi sijoittaa ole etenkin? Jotain muistutusta sentäs Ilves-pelaajille...Hirsollakin oli eilen vauhti päällä näissä asioissa (=lue: vauhti päällä verrattuna muuhun pellelaumaan)...ajeli välillä jopa kädet ylhäällä...

Yrityksen puutteesta ei eilen voinut syyttää
a) Vopia
b) Hirzoa
c) Vihkoa

Sille ei voinut mitään, että Housumäki nappasi Vihkon noston, hyvä yritys kuitenkin ja muutenkin tsemppi päällä!
Vihkon, Hirson ja Turon tsemppiä ollut ilo seurata!
 

Carlos

Jäsen
Kuka jäätyy, kuka ei?

Niin, tätähän on koko kausi puheltu, kuka jäätyy kun alkaa ne tosipelit. Katsotaanpa sitten tämänhetkinen (sisäinen)pistepörssi:

1. Pasi Saarinen HIFK 4 2 + 3 = 5 0 min 1.25
2. Kimmo Kuhta HIFK 4 3 + 1 = 4 2 min 1.00
3. Brett Harkins HIFK 4 1 + 3 = 4 6 min 1.00
4. Roman Vopat HIFK 4 1 + 0 = 1 2 min 0.25
5. Timo Pärssinen HIFK 4 0 + 1 = 1 2 min 0.25
6. Ville Viitaluoma HIFK 4 0 + 0 = 0 0 min 0.00
7. Toni Söderholm HIFK 2 0 + 0 = 0 0 min 0.00
8. Antti-Pekka Lamberg HIFK 2 0 + 0 = 0 0 min 0.00
9. Turo Järvinen HIFK 4 0 + 0 = 0 0 min 0.00
10. Dave Stathos HIFK 4 0 + 0 = 0 0 min 0.00
11. Toni Häppölä HIFK 4 0 + 0 = 0 0 min 0.00
12. Jan Lundell HIFK 4 0 + 0 = 0 0 min 0.00
13. Juha Fagerstedt HIFK 4 0 + 0 = 0 0 min 0.00
14. Hannu Pikkarainen HIFK 4 0 + 0 = 0 0 min 0.00
15. Jarno Kultanen HIFK 4 0 + 0 = 0 0 min 0.00
16. Mikko Laine HIFK 3 0 + 0 = 0 0 min 0.00
17. Mikko Kurvinen HIFK 4 0 + 0 = 0 0 min 0.00
18. Arttu Luttinen HIFK 3 0 + 0 = 0 0 min 0.00
19. Mikko Turunen HIFK 2 0 + 0 = 0 2 min 0.00
20. Joonas Vihko HIFK 4 0 + 0 = 0 2 min 0.00
21. Ladislav Benysek HIFK 4 0 + 0 = 0 2 min 0.00
22. Lubomir Hurtaj HIFK 4 0 + 0 = 0 2 min 0.00
23. Jere Karalahti HIFK 4 0 + 0 = 0 2 min 0.00
24. Kim Hirschovits HIFK 4 0 + 0 = 0 6 min 0.00


Tuosta kun noin äkkiseltään katsoo, niin Harkins ja Kibe ovat ainoat jotka ovat jatkaneet omalla tasollaan, Saarinen on nostanut itsensä meidän pakiston liideriksi, mutta muut ovat sitten vajonneet sinne jonnekin äidin helmoihin.

Mutta varmaan tämänkeväinen(kin) play-off fiasko saadaan vielä Kiben syyksi, 3+1 neljässä pelissä on ihan surkeasti. Ei kestänyt kaveri paineita.


EDIT: En tiedä pitäisikö muuten itkeä vai nauraa, kokonaista 5 pelaajaa on saanut tehopisteitä neljässä pelissä. Jiihaa.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 2.36
  • 3.50
  • 2.84
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös