Yashinille sopimustarjous?

  • 1 607
  • 9

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Sopimus valmis?

Islanders on kutsunut koolle lehdistötilaisuuden tänään. Lehdistötilaisuudessa julkaistaan Yashinin sopimus, joka on NHL:n tähänastisen historian pisin ja rahakkain. NY Timesin mukaan sopimus on 10 vuotta ja 87,5 milliä eli keskimäärin 8,75 miljoonaa taalaa vuodessa.
 

ipaz

Jäsen
Aika vaikea on itku-Alexein tuollaisesta paperista kieltäytyä. Kymmenen seuraavaa vuotta samassa seurassa ja joka vuosi putoaa 8.75 miljoonaa dollaria tilille. Vaikka ei olekaan liigan parhaiten palkattu, niin pitkällä aikavälillä luulisi hillon riittävän.

Kauhukuva! Kuuden vuoden päästä NHL:n keskipalkka on 4.5 miljoonaa kaudessa ja parhaat tienaavat $16 miljoonaa. Ja Mr. Yahsin istuu taas koska on selvässä palkkakuopassa...
 

JanJ

Jäsen
Sehän on vaarana kun tekee Cashinin kanssa sopimusta.
Mies saattaa istua taas.

Herrat F€dorov ja Ya$hin ovat jo menettäneet mun arvostukseni.
Törkeää ahneutta.
Missä on rakkaus lajiin?
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Kyllähän niitä itkijöitä riittää: Peca, Tkachuk, Primeau ja Lindros tulevat tässä ensimmäisinä mieleen Fedorovin ja Ja$hinin lisäksi ja varmasti on paljon muitakin, joita ei nyt satu muistamaan.

Kun välimiesoikeus on keksitty, miksi kyseiset herrat eivät vieneet palkka-asioitaan sinne? Pittsburghin parhaat saivat palkkansa oikeuden päätöksellä, eivätkä palkat menneet ollenkaan pieleen, tuskin merkittäviä muutoksia olisi niihinkään tullut, vaikka olisi neuvoteltu kuinka kauan.

Kiukuttelijoista vain Fedorov pelaa edelleen samassa seurassa, missä aikoinaan vaati liikaa palkkaa. Kaikki muut ovat vaihtaneet seuraa. Jos seurassa haluaa jatkaa, kannattaa ilmeisesti tehdä sopimus hyvässä järjestyksessä ennen kauden alkua eikä istua raha-asioiden takia.

Mutta riidelkööt minun puolestani, pitäisi painaa $-polttomerkki kaikkien palkkojen takia kauden istuneiden otsaan.
 

PJay

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Bure, Kariya, Khabibulin.

Ja Peca saa kiittää edesmenneistä palkka-ongelmistaan Jere Lehtistä/ Jeren agenttia/ Dallas Stars'ia.
Ja Jere Lehtinen saa seuraavissa sopimus-neuvotteluissaan kiittää Mike Pecaa /Peca'n agenttia/ NY Islandersia.
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Janj - F?dorov. Hienoa. :)

Mitenkäs olisi tämä - ¥a$hin?

Jaha, siirtäkää vaikka avoimen puolelle...

Jotta tulisi asiaakin... Niin paljon kuin tuo Ca$hinin tapaus ärsyttääkin, on siinä mielestäni mielenkiintoinen pointti - nimittäin tuo kesto. Olikohan edellinen todella pitkä sopimus joku Modanon tekemä soppari, sekin kesti useita vuosia muistaakseni? Koska joku on viimeksi tehnyt kymmenvuotisen kontrahdin?

Edit: no eikö tuo ?uro perhana nyt toimikaan?
Edit II: ei. Kyllä se täältä aina sellaisena lähti... Syytän vBulletinia.
Edit III: vieläkin...
 
Viimeksi muokattu:

Ferris

Jäsen
Epäilen ettei nyky-NHL:ssä ole noin pitkiä soppareita tehtykään. En ainakaan itse moisia muista. Mietin juuri, että mikähän noin pitkän sopimuksen pointti on?

Onko vuonna 2004 käytävillä pelaajayhdistyksen ja liigan palkkaneuvotteluilla joku vaikutus tuohon sopimuksen pituuteen(esim. mahdollinen palkkakatto tms.) Laskeeko esim NYI sen varaan, että palkkakatto tulee ja näin Yashinin 8,5 millin keskihinta per vuosi olisi kohtalainen tähtitason sentterille ja jättäisi rahaa vielä muihinkin sopimuksiin?

Väistämättä tulee kyllä mieleen tuo Ipazin sanoma mahdollisuus, että mikäli vuonna 2004 ei tule mitään erikoisempia palkkasäännöksiä niin Yashin on kohta mielestään taas alipalkattu ja jälleen istutaan kausia.... No, sen aika näyttää.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Uskon että Islesin puolelta on sopimuksessa varauduttu sanktioilla tuohon istumiseen / sopimuksen uusimisvaatimuksiin. Yashinista / Gandlerista (?) on omistajapuolella niin huonot kokemukset, että sopimuksessa on varmasti jos jonkinlaista pykälää ja momenttia kaikenlaisten porsaanreikien varalle.
 

Kullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sopimuksen yksityiskohdat

Kaikkien tietäessä Ja$hinin taustan, niin Islandersin pomot olisivat hulluja jos sopimukseen ei sisältyisi heikkik mainitsemia ehtoja. Vaikka tälläisiä pykäliä sopimuksessa olisikin, niin en siltiymmärrä tälläisen sopimuksen järkevyyttä (Islandersin kannalta).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös