Isomäen vastaanottokeskus – Ässien ulkomaalaiset 2015–2016

  • 29 299
  • 183

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Mullane jälleen poissa eikä ole ilmoitettu sairaaksi (toisin kuin Kerälä ja Tapsa) eli lienee Rockyn koirankopissa. No jonkun siellä on aina vuorollaan oltava, viime peleissä se on ollut ilmeisesti Mullane.
 
Viimeksi muokattu:

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Mullane ilmeisesti kysellyt peliajan perään ja seniililtä klassinen vastaus. Mullane olisi suuri voimavara jos kaverista saataisiin se paras irti, kuten yhden jakson aikana, mutta ei se nyt ainakaan tällä tavalla onnistu.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ihmetellä kyllä täytyy mitä pahaa Mullane on tehnyt, siellä on kuitenkin häntä kiistatta heikompia ukkoja pelaavassa kokoonpanossa. Tosin kaikki tiedämme, miten Rockyn päävalmentaja aikana on ollut periaate, että se on yksikin väärä sana etkä pääse enää kentälle

Sitä en silti sano, etteikö Mullane olisi hukannut tehojaan taas sitten marraskuun, jolloin mies taisi tehdä yhdeksän pistettä kuudessa pelissä. Että erikoinen on kyllä ollut Mullanenkin kauden käyrä. Mutta siltikään en taas tätä ymmärrä..
 

Ribals

Jäsen
Mitä tehdään Mullanen kanssa? Tasaisuutta tarvittaisiin, mutta 19p kasassa jo ja osa kaudesta mennyt pienellä peliajalla neloskentässäkin. 11 peliä alle 10min peliajalla ja 4 peliä alle 5min peliajalla.

Todella vaikea ainakin minun on sanoa, tekisinkö Mullanelle jatkoa.
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mullane pelasi silloin Saarelan heräämisen aikoihin erinomaisesti kolmosessa ja nyt peli on ainakin tuloksellisesti hyvää ykkösessä. Vaikea kyllä itsekään saada lopullista mielipidettä kaverin jatkosta, jotenkin uskonut kokoajan että on mahdollista ottaa ensi kaudelle kunnon kehitys ja tulevan valmennuksen kanssa homma olisi varmasti helpompi tehdäkin. Tälläkin kaudella taitaa tulla lähemmäs 25p ja kyllä tuon pystyy ensi kaudellakin tekemään, onkohan edes kallis?
Saa jatkaa (jopa mielellään näkisin jatkavan) mutta en liikaa pahastu jos nyt vaihtuu vaikka Pöystiin.

Pitäisikö jopa kysyä, että jos jatkon saisi Mullane tai Hansen, niin kumpi? Tuskin molemmat sentään?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Todella vaikea ainakin minun on sanoa, tekisinkö Mullanelle jatkoa.

En tekisi jatkoa (paitsi jos halvalla saa niin silloin kelpaa kaikki). Syynä jatkuva pehmeys kamppailutilanteissa joka väistämättä takaa sen etteivät peliesitykset tule olemaan tasaisia läpi kauden. Muutamien otteluiden pisteputkia tulee mutta vastavuoroisesti voi hiihdellä 10 peliä 0+1 tehoilla.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Mullanen jatkoa puoltaa toki se, että ei hänestä kaikkea ole edes saatu irti, se alku oli niin uskomattoman vaikeaa ja sitten tammikuussa hänet kopitettiin perusteetta. Mutta ennen kaikkea jatkoa puoltaa se, että hän on vuorenvarmasti halpa. Ja siis vuorenvarmasti on. Lienee selvää, että Mullane pelaa karkeasti puolella siitä palkasta mitä esimerkiksi KHL-Pöysti tulisi maksamaan. Mullane olisi kuitenkin pätevä pelaamaan siinä kolmosen laidassa, ja tarvittaessa ylempänäkin kun loukkaantumisia tulee. Mullanesta on kuitenkin myös kiistatta ollut enemmän hyötyä kuin vaikka Hansenista kun katsotaan tuloksia ja sitä kuka on oikeasti pystynyt vaikuttamaan omalla tekemisellään siihen voittaako vai häviääkö joukkue. Tämä nyt vain on tosi asia. Vaikka toisaalta haluaisin myös Hansenille jatkon, ei sillä..

Mitään täysin korvaamatonta ei Mullanessa silti menetettäisikään, mutta kyllä tässä nyt väkisinkin alkaa kallistua vahvasti jatkon kannalle
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Mitään täysin korvaamatonta ei Mullanessa silti menetettäisikään, mutta kyllä tässä nyt väkisinkin alkaa kallistua vahvasti jatkon kannalle
Kyllä, ja olisi edes hyvä leveyspelaaja jos ei muuta jatkoa ajatellen. ECHL:stä Liigaan, 46 peliä takana tehoin 6+13=19. Ei tuo nyt ainakaan huonosti ole, seitsemänneksi eniten pisteitä patanipusta ja mukaan mahtuu vieläpä monen monta ottelua nelosketjussa. Ennen kautta mutuilin Mullanelle 10+16 tehoja, ei tuo nyt hirveästi perässä ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös