www.ruutu.fi – lätkä/urheilufanin unelma?

  • 1 593 130
  • 6 774

Joghey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täällä sama juttu, että kuva nykii ärsyttävästi chromecastilla.
Mulle ei nyt vaan millään aukea, että mistä saan säädettyä tuota 50Hz moodia. En ole kauhean kätevä näiden kanssa..

Kännykän Chromecast-sovelluksesta löytyy asetukset-kohta, josta tuo on valittavissa.
 

HKoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puolueeton tarkkailija
Huonoja tarjouksia on tällä hetkellä. Gigantin 3kk:n lipuke loppui vähän aika sitten, mutta ei viitsisi "4 kk:n playoffs-passia" ostaa, jos kautta on jäljellä maks. 2,5kk. Nyt on näköjään viikon ilmaisjaksokin vedetty pois.
 
Just vastailen emailiin tulleeseen web-kyselyyn ja yhdessä kohdassa esitetään eri kanavapaketteja/suoratoistopalveluita ja kysytään, että minkä valitsisit ja "kuinka todennäköisestä on, että todella tilaisit yllä valitsemasi paketin". Arvatkaas mitä, "Ruutu+ Viihde & Urheilu" nettipuolella esitetään heti ensimmäiseksi hinnalla 34,95€ / kk, ja tv:n "Ruutu+ Viihde & Urheilu / Nelonen Paketti" 39,95€ / kk hinnalla. Mukana vaihtoehtoina on myös MTV Total ja Viaplay paketteja eri hinnoin. Näitä 4 eri paketin ja hintojen kysymyspattereita on 12 kpl. Halvimmillaan nettipuolen Ruutu+ näyttäisi olevan 25€ / kk ja kalleimmillaan 45€ / kk. Lisäksi on vielä 12 kpl vaihtoehtoja erilaisista ruutu+ paketeista missä sisällöt ja hinnat vaihtelevat.

Lähes jokaiseen vastasin "Erittäin epätodennäköistä" (yksi paketti oli pakko aina valita), että hankkisin. 160€ /v paketilla tässä menty ja hirveän paljon enemmän en tule maksamaan. Todennäköisesti se ainoa oikeasti kiinnostava, Liiga, taitaa osaltani jäädä ei-kiinnostavaksi tietyistä syistä.

Taitaa tulla hinnankorotusta palveluun.
 

Camo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onko tällä hetkellä olemassa mitään järkevää tarjousta? Tuo playoffs-passi on aika typerä, kun on 4 kk paketti ja kautta on jäljellä max 2,5 kk. Onko kaikki Gigantin tarjoukset loppuneet?
 

Asenne01

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokerit
Täällä noin 10-15 sekunnin välein kuva tökkäisee. Laitteena Chromecast v2 ja yhteyden nopeus vähintäänkin riittävä 40-50 mbps. Onko muilla vastaavaa?
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Täällä noin 10-15 sekunnin välein kuva tökkäisee. Laitteena Chromecast v2 ja yhteyden nopeus vähintäänkin riittävä 40-50 mbps. Onko muilla vastaavaa?

Ollut lähetyksestä toiseen ihan sulavaa. Mitä todennäköisimmin se vika löytyy reitittimestä, jos WLAN ei tue AC:tä ja joutuu N:llä tai jopa huonommalla käyttämään Chromecastia.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Selainversion laadunvalinta ei toimi vieläkään. Ruudun isoin ongelma on se että juuri kun edellinen soitin on saatu suurinpiirtein kuntoon niin se uudistetaan.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Nyt on kyllä asiallinen ottelukooste Ruudulta Jyp–Kärpät-ottelusta. Linkki vie Liigan sivuille otteluseurantaan ja Ruudun ottelukoosteeseen.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
kaikki samanlaisia tänään. Eihän nyt niitä kaikkia maaleja tartte näyttää.
Ainakin Lukko–llves-ottelussa kaikki maalit näytettiin. Käsittääkseni aiemminkin kaikki maalit on näytetty, mikä on mielestäni ihan hyvä juttu. Vai meinaatko, että Jypin pelissä kaikki maalit olivat niin identtisiä ettei niitä kannattanut näyttää?
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Missä vitussa se maalikooste voi edes viipyä?

edit. Ja mikä tämä Kouvolan pelin kooste oli? Ehkä kahta ottelun kolmesta maalista ei kelpuutettu huippuhetkiksi. Siis kuka nyt voittomaalin ihan oikeasti haluaisi nähdä?
 
Viimeksi muokattu:

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ilmeisesti Ruudulla jotain ongelmia eilen. Ei näy ottelutallenteita ja koosteet on mitä sattuu, lähinnä ekan erän maaleja. Voisivat kyllä tiedottaa mikä mättää, ja korjaantuuko tilanne. Tai edes pahoitella tapahtunutta.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ilves vs KalPa
  • 2.04
  • 3.80
  • 3.25
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös