III-divisioona kaudella 2014–2015 (pohjoisen lohko)

  • 21 997
  • 29

Sween

Jäsen
Täytyy hieman takkia kääntää, kun kävin katsomassa ratkaisevan finaalin lauantaina Oulaisissa. Oletin Oulaisten vievän sarjan selkeästi, mutta olin väärässä. Aikaisempien vuosien perusteella PJK:sta on jäänyt hieman ylimielinen kuva joukkueena, mutta lauantaina joukkue oli kyllä työteliäs ja liikkuva. Mielestäni vierasjoukkue olikin pelillisesti selkeästi parempi joukkue, mutta Haukkojen maalivahti Puotiniemi torjui joukkueensa voittoon, ottaen kiinni muunmuassa rangaistuslaukauksen ratkaisuhetkillä.

Olipahan kyllä hallissa tunnelmaa.
 

ikirouta

Jäsen
Ei ole uutta ketjua tälle avattu, mutta käytetään tätä vanhaa kun kausikin jo lähenee loppuaan, ketjun nimestä voisi pudottaa tuon vuosiluvun pois.

Cowboys ja Soki taistelevat runkosarjan voitosta, uskosin että Nivala vie jälleen runkosarjan, Sotkamo kakkonen ja Huskit jätetään kolmanneksi. Limingan Kiekko-Karhut on yllättänyt ja varmistanut jo neljännen tilan.

Sitten tuleekin mielenkiintoinen viisikko, PJK, Ahmat, Kuki, Sups ja Pypo taistelevat tiukasti pleijaripaikasta, PJK on ollut hurjasa liidossa viimeiset pelit ja on varmasti vahvoilla pleijareihin Ahmojen kera. Uskosin että Kuki ja Sups vievät loput paikat ja Pypo jää rannalle kesäloman viettoon.

Ahmoille on viimepeleissä lätkitty maaleja omiin oikein urakalla, joten jonkusorttinen kriisi lienee päällä ja omanpään peli pitäisi saada kuntoon, mielenkiintoista ettei maaliinkaan näytä olevan vaihtoehtoja.
Pyhäjoki on saanut pari uutta pelaajaa joukkueeseen ja kurssi on sarjan kestomenestyjällä kääntynyt, kotonaan varsinkin vahva joukkue, vieraspeleissä ollut surkea pisteiden valossa.
Kuhmolla on alla tappiopelit vieraissa Pyhäjärveltä ja Limingasta, Heikkisen Jussin poissaolo vieraspeleissä näkyy liikaa ja ratkaisijat uupuvat ellei hän ole mukana.
Supsin peleissä maaleja mällätään oikein kunnolla molempiinpäihin, parhaillaan joukkue pelaa erinomaista kiekkoa, mutta pajon on kiinni ketä peleissä on paikalla, Mikko Gröhn antaa kuitenkin mahdollisuuden voittoihin maalissa.
Pypo on etenkin vieraspeleissä ollut heikko, vain kaksi voittoa koko kaudella. Joukkueessa on pistetehtailuun pystyviä miehiä riittävästi, mutta materiaali on kapea ratkaisijoiden osalta kuitenkin ja se koitunee kohtalokkaaksi kauden päättymisen muodossa.

Mielenkiintoiset viimeiset pelit on käsillä!

Veikkaus millaiset Playoff parit voisivat olla:
Cowboys - Sups
Soki - Kuki
Hau - PJK
Kiekko-Karhut - Ahmat

Pareista voi jatkoon mennä kuka tahansa, senverran kovia kaikki joukkueet ovat kun paras kokoonpano vain on jalkeilla..
 

regret

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Maajoukkue, Huskit
Runkosarja on taputeltu tässäkin sarjassa ja pleijariparit muodostuivat seuraavasti, Huskien hakiessa viimeiset jaossa olleet pisteet ja kakkospaikan itselleen sunnuntaina:

Cowboys - SuPs
Huskit - KuKi
SoKi - PJK
Kiekko-Karhut - Ahmat

Cowboys pelaa tehokasta kiekkoa, joten SuPs:n täytyy pelata kauden parastaan ja vähän ylikin voittaakseen. Huskien peli on toiminut myös mallikkaasti eikä KuKilla ollut paljon sanottavaa viimeisellä kierroksella Kuhmossa. Nivala ja Haapavesi jatkoon.

Kaksi viimeisintä paria ovat suhteellisen avoimia ennakkoon ajatellen...

SoKi oli aika vaisu viimeisessään ja koko viikonlopun reissulla (huomhuom...) olleet haapavetiset näyttivät kyllä kaapin paikan. PJK on parantanut peliään kauden loppua kohti ja voi olla kovassa iskussa viikonloppuna. Pyhäjokiset ovat toki tunnettuja (yli)kuumenemisestaan, joten Kainuun tuomari"osaamisella" voi olla sanansa sanottavana tässä parissa. SoKi laajemmalla materiaalilla jatkoon.

Kiekko-Karhujen ja Ahmojen keskinäiset kohtaamiset runkosarjassa menivät tasan 1-1 kummankin voitettua vieraspelinsä, joten paha mennä ennustelemaan kovin tarkasti. Jatkoaikaa tarvittaneen ainakin tässä sarjassa, mikäli kummallakin parhaat ukot ovat askissa.

Todella mielenkiintoinen kuukausi tulossa mestarin/karsijan selvittämiseksi!
 

ikirouta

Jäsen
No niin välieriä mennään, parit ovat:
Cowboys - KuKi HT
SoKi - Kiekko-Karhut

Tänään aloitetaan huonommin sarjassa sijoittuneen kotikentällä, huomenna pelit jatkuu sitten paremmin sijoittuneiden kotihalleissa, mielenkiintoisia matseja taas tiedossa!
Eiköhän Finaalissa nähdä Cowboys - SoKi kuitenniin, ei millään jaksa uskoa että Kuhmo tai Liminka itsensä finaaliin kampeaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös