San Jose Sharks 2015–2016 – ”mitä väliä?”

  • 195 849
  • 568

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Eihän se ole täysin ehjänä ollut kun noi kolme ekaa peliä mitkä pelas omaan silmään hyvin. Tosi huonoa tsäkää noiden suht vakavien loukkaantumisten kanssa ja jopa yllättävän(liiankin?) nopeesti pystyny pelaamaan taa. Haastatteluista rivien välistä tai melko suoraankin voi päätellä että ei ole lähelläkään 100% kunnossa vielä.

Tosiaan pelasi vain kolme peliä; muistin itse että olisi vääntänyt viisi matsia tehoilla 0+1. On syytä tosiaan olettaa ettei mies täydessä vireessä vielä ole.

---

Muita pieniä huomioita joukkueen tiimoilta.

Marleau pelasi 500. peräkkäisen pelinsä, ja on nyt tässä iron man -tilastossa kolmantena. Cogliano johtaa tilastoa 633 peräkkäisellä pelillä. Yandle kakkosena. Patty on näissä peleissä tehnyt tehot 151+174=325.

Vielä ei ole päätetty milloin palstan kestosuosikki Torres liittyy joukkueen matkaan. Polvi on parantunut ilmeisen hyvin ja mies olisi kohta pelikunnossa. Pelikielto päättyy Jetsiä vastaan ensi yönä. Otetaan mies nyt mukaan ainakin seuraavaan matsiin Ducksia tai Kingsiä vastaan. Koska joka peli saattaa olla miehen viimeinen taalaliigajäillä.

---

Q:ssa pari Sharks-prospektia liikkui ennen sarjan TDL:ia. Meier treidattiin sarjan pohjasakkajengistä Halifaxista kärkiseuraan Rouyn-Norandaan (kolmea pickiä vastaan). Näin ollen Meierin pelit jatkuvat myös keväällä ja hänellä on mahdollisuus taistella Q:n voitosta. Myös Vanier treidattiin Sherbrookesta Blainville-Boisbriandiin. Täältä Vanier jatkoi pari päivää myöhemmin matkaa Charlottetowniin, joka keikkuu Sherbrooken rinnalla sarjataulukossa alemmassa keskikastissa. Kyseisten seurojen pelit siis kiikariin.

O:ssa liikkui myös tukku isoja nimiä ja niiden mukana Sharks-toivo Sadowy, joka siirrettiin megakaupassa (11 pickiä ja Rocky Kaura (tiukka kaveri nimestä päätellen)) Barrie Coltsiin. Sadowy voi nyt hakea kemiaa Labancin kanssa, ja tässä onkin nyt kaksi O:n kiinnostavinta (ainoaa) Sharks-prospektia samassa tiimissä. Memorial cup -esteenä heiluu kuitenkin pari ehkä liian kovaa nippua (mm. London ja Erie).

W:ssä Helewka treidattiin Spokanesta Red Deeriin (takaisin kaksi pelaajaa ja kaksi pickiä). Helewka nimettiin myös viime viikon parhaaksi pelaajaksi. Kaveri pisti taululle 6+2=8 neljässä pelissä. Helewka painaa lähes maali per peli -tahtia tällä hetkellä (24 matsia, 23+18=41), joten kivasti kulkee luikkari lännessä. Muut lännen prospektit (Chartier, Schoenborn) eivät liikkuneet siirtotakarajalla.

---

Wingelsin tilasta ei ole tihkunut tietoa. Kysymysmerkki. Saa tulla huutelemaan kun twitteristä joku jotain bongaa.
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Yöllä peli Jetsiä vastaan voittoisan Flames-ottelun jälkeen. Wingelsin lisäksi kovia koki Braun, kun sai ilkeästi kiekosta kypärään, mutta pelasi vielä tilanteen jälkeenkin vaikka verta vuosi pahastikin. Braun on ollut viimeiset pelit aivan erinomainen ja pidempi loukkaantuminen olisi paha tilanne. Samoin Dillon on ollut aivan mainio ja hyvin onnistunut minimoimaan vahingot DeMelon kanssa pelatessa, joka on itseasiassa myös ollut ihan solidi viimeiset pari peliä. Dillon muuten johtaa Sharks-pakkien teholukemaa. Ei aivan sattumaa.

Torres ei käsittääkseni pelaa vielä Oilersia vastaan, vaikka rangaistus päättyykin siihen. Vähän skeptinen täytyy olla siihen, pystyykö Torres enää edes auttamaan joukkuetta. Polvi ei ole vieläkään kai 100% kunnossa. Enemmän Torresista saattaisi olla hyötyä LTIR:llä vapauttaen Cap-tilaa kun Sharks hommaisi vielä sen yhden pakin.

Couture taas on pelannut ihan mukiinmenevästi kun ottaa huomioon ettei mies täysin kunnossa vielä taida olla. Hfboardilla on ollut pohdintaa, että vaihtaisiko DW kenties Couturen Shattenkirkiin ja johonkin pieneen lisään. Itse olen sillä kannalla, että ei kannata tehdä tuollaista treidiä. Meiltä puuttuisi ykkössentteri parin kauden päästä ja toista sellaista ei ole nyt organisaatiossa kasvamassa, paitsi potentiaalisesti Hertl, joten tämä treidi heikentäisi joukkuetta nyt ja tulevaisuudessa. Tietenkin jos lisäys olisi hyvä rosteripelaaja + Shattenkirk ja Shattenkirk resignattaisiin, saattaisin kallistua treidin puolelle.

Ja prospetkeista kyllä voi olla nyt innoissaan. En tiedä onko Sharksilla koskaan ollut yhtä paljon yhtä laadukkaita prospekteja kehittymässä. Labanc. Roy, Meier, Goldobin, Chartier, Helewka ja Sadowy ovat kaikki pelaajia joilla on aivan mahdollinen, osalla todennäköinenkin NHL-upside. Labanc, Chartier ja Helewka ovat sellaisia, joista odotan ensikaudella jo ainakin yhden heistä NHL-otteluitakin pelaavaa pelaajaa. Meieristä on hiukan vaikea vielä sanoa, mutta kyllä varmaan 9-peliä kokeilua saattaa saada vähintäänkin.

Ja Wingelsistä ei ole tullut vielä uutta tietoa, mutta toivottavasti pelaa. Tärkeämpää vielä kuitenkin olisi, että Braun pelaisi. Uskon kuitenkin että pelaa kun pelasihan hän ottelun lopussa Calgaryssäkin.
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Wingels ja Braun pelasivat, kun Sharks otti mukavan 4-1 voiton Winnipegissä. ykkösketju oli taas vahvoina mukana ja Burns on ollut kyllä sellaisessa vireessä, että huhhuh. Jos saisi +/- tilastot vielä nollille tai jopa plussille niin puheet Norris-trophyn voitosta ei olisi ihan tuulesta temmattuja. 35-maalia ja 45 syöttöä olisi kyllä aivan huikeat tehot pakille ja etenkin tuo 35 maalia olisi jotain aivan uskomatonta. Tierneylle myös isot kehut ja heikohko alkukausi on helittämässä ja Tierney on pelannut aika mukavasti.

Pelissä Sharks oli Winnipegiä parempi ja etenkin itseä hieman aiemmasta kohtaamisesta harmittamaan jäänyt YV:llä päästetty maali hyvitettiin nyt, kun Tierney teki ottelun avausmaalin AV:lla. Winnipeg ei ole syyttä muuten eniten rangaistujen joukkueiden joukossa. Tässäkin pelissä Jetsit olivat erittäin kurittomia ja Myersin likainen poikittainen Wingelsiin ja siitä seurannut ottelurangaistus kyllä hankaloitti Winnipegin mahdollisuuksia tasoittaa peli. Wheeler tietysti teki maalin, mutta tilanne oli selvä kampitus ja maali luonnollisesti hylättiin ja Wheelerille tuli rangaistus. 5vs3:lla sPavs sitten ratkaisikin pelin 3-1 maalillaan. Jetsin fanit olivat tilanteesta käärmeissään, mutta täysin turhaa valitusta sillä Wheeler aivan selvästi kampitti Stalockin. Stalockista puheenollen, oli muuten aivan mainio tässä pelissä ja kiva nähdä hänellekin onnistumista.

Prospekteista Kevin Labanc valittiin kai toista kertaa putkeen OHL:n viikon pelaajaksi ja Helewka valittiin käsittääkseni WHL:n viikon pelaajaksi eli prospektimme pelaavat kyllä junnusarjoissaan hyvin. Hienoa, että on onnistuttu myöhemmillä kierroksilla varaamaan tällaista osaamista!

Perjantaina aamuyöstä TMac palaa sitten ensimmäistä kertaa San Joseen. Olisi ihan kiva kun DeBoer ottaisi tässä kohtaamisessa voiton ja näyttäisi, että ei ollut huono päätös vaihtaa TMac DeBoeriin.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Perjantaina aamuyöstä TMac palaa sitten ensimmäistä kertaa San Joseen. Olisi ihan kiva kun DeBoer ottaisi tässä kohtaamisessa voiton ja näyttäisi, että ei ollut huono päätös vaihtaa TMac DeBoeriin.

Öljyn away record on yhtä karmea kuin Sharksin home record, joten kaksi kovaa kohtaa. Jokainen divarin sisäinen matsi alkaa taas olemaan pakkovoitto kun Pacific on hieman ryhdistäytynyt. Toki jos jollekin ne pisteet divarin sisällä antaa niin ehkä juuri Oilersille.

Zubrus iskettiin IR:ään, ja Torres laitettiin Barracudaan kuntoutusstintille. Pari peliä alle ja Torres on valmiina Kingsiä vastaan puolentoista viikon päästä sunnuntaina. E: Yle on nimennyt Torresin kauniisti NHL-törkypesäkkeeksi. Onpa loistava aikaansaannos.
 
Viimeksi muokattu:

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Joulukuun 15. Päivästä lähtien änärin parhaimmat pistemiehet ovat olleet; Pavelski, Burns ja P.Kane. Jokainen kerännyt 17pojoo. Thorntonilla samalla aikajaksolla 16pojoa. Kyllä tälläiset jutut ja viime pelit luo uskoa touhuun, vaikka Jetsi@SAPcentterissä jälkeen oli kyllä fiilis aikas maassa.

Mike Brown. Ei taklaa eikä tappele kuin ennen. Muuten pelitaso sitä itseään mitä ennen. Miksi kaveri menee Goodrowin edellä haluaisin tietää. Klinkhammer olisi nyt waivereissa, ottaisin kaverin Brownin tilalle koska vaan.

Mikä ton Smithin tilanne on? Kauppaisivat kaverin ellei DeBoerille kerran kelpaa.
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ollaankin nyt sitten viiden voiton putkessa. Thornton on ollut aivan mahtava näissä peleissä. 18-pistettä viimeisessä 14 pelissä kertoo myös että erittäin hyvää jääkiekkoa Jumbo pelaa. Ja tämä ei rajoitu vain hyökkäyssuuntaan vaan Thornton pelaa myös puolustussuuntaan erittäin hyvin. Hertl on myös ollut ykkösketjussa erinomainen. Kiva katsoa ykkösketjun peliä juuri nyt.

Ja nämä DeBoerin muutkin ketjut ovat toimineet kyllä hyvin tosin Mike Brownin voisi kyllä pudottaa vilttiin Goodrowin tieltä, sillä Brownia ei edes peluuteta kolmansissa erissä juuri ollenkaan.

Ja erinomaisesti on pelannut nyt myös Vlasic. Pickles on löytänyt aivan uutta tasoa hyökkäyspelaamiseensa poistamatta mitään hänen mainiosta oman päädyn pelaamisesta. Tällähetkellä on jo tasoissa viimekauden pisteisiin vaikka on pelannut lähes puolet vähemmän pelejä. Norris-keskusteluihinkin täytyy ehdottomasti Vlasic nostaa mukaan, sillä Eddy on nyt 45-pisteen tahdissa. Ehdottomasti joukkueen tärkeimpiä pelaajia ja mielestäni eniten koskematon pelaaja, mitä treideihin tulee.
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Pisteputki jatkui rankkarihäviöllä Ottawalle. Onneksi sen jälkeen otettiinkin tyylipuhdas voitto kojooteista.

Enää mielestäni joukkueen suurin tarve ei ole saada kuudetta pakkia. DeMelo on pelannut viimeajat hyvin kutospakkina ja suurempi tarve olisi saada hyvä kakkosvahti. Stalock on nimittäin ollut aika heikko ja pelaa tilanteita harmittavan usein aivan päin mäntyä. Ottawa-pelissä päästi esimerkiksi maalin tulemalla erittäin pöljästi kiekkoa vastaan, myöhästyen siitä ja Ottawan pelaaja laittoikin kiekon sitten käytännössä tyhjään maaliin. Muutenkin Stalockin pelaaminen näyttää epävarmalta. Erittäin suuri kontrasti tulee kyllä kun vertaa häntä ykkösvahtiimme.

Ja pienessä pisteputkessa olevan Donskoin kesällä tehty sopimus on kyllä erinomainen asia. Erittäin mainiota, että Joonas valitsi joukkueekseen juuri Sharksin, sillä hän on kyllä tuonut peleihin viihdearvoa ja on noussut tärkeäksi osaksi tulevaisuuden corea. Toki on jo merkittävä pala nykyistäkin joukkuetta. Vielä seikka, että Donskoi on hyvä ollut myös puolustuspelaamisessa on saanut allekirjoittaneen yhä enemmän vakuuttuneeksi Donskoista. Ja upea harhautus ja syöttö Ottawa pelissä! Randy Hahnkin oli aivan fiiliksissä :D
Hauskaa on, että myös Pohjois-Kalifornialaiset fanit ovat olleet vaikuttuneita ja Donskoi onkin nousemassa fanien yhdeksi suosikkipelaajista.
 

slamsaam

Jäsen
Viime matsi Minnesotaa vastaan oli mielestäni ihan hyvä, mitä sivu silmällä kerkesin katsoa. Donskoi jatkoi hyvällä pelillä ja summasi 1+1.
Seuraavana on vuorossa Kalifornian paikallista ja Kings.

Sain juuri tuossa pelin jälkeen sähköpostiin tiedon että minulla kirjoitusoikeudet tänne. Palstaa jo pidemmän aikaa seuranneena on ilo päästä ihan kirjoittamaankin.
 
Viimeksi muokattu:

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Tervetuloa joukkoon @slamsaam, Sharks-kirjoittajia ei ole koskaan liikaa (y).

@Jwec tiivisti ajatukseni DeMelosta ja Stalockista. Ja aiemmin soimaamani Burns ei ole viime matseissa ainakaan mitään räikeitä puolustuspään virheitä, joten tältäkin osin menee hyvin.

Tierney ja Karlsson ovat toimineet hyvin nelosessa, mutta Brownin peluuttamista ainakaan vähemmän fyysisiä jengejä (tyyliin Wild) vastaan en oikein käsitä. Viime matsissa Brownin peliaika oli ruhtinaalliset 3:18, suurimmaksi osaksi taisi olla Nieto (?) joka pelasi kahdessa kentässä. Goodrow pelasi ainakin aiemmin tehokkaasti Barracudassa, josko saisi uuden sauman kohtapuoliin. Vaikkei voittavia joukkueita vaihdetakaan ja niin edespäin.

Marleau-huhut ovat edelleen elossa, vaikkei otsikoita niin paljoa marraskuun jälkeen ole ollutkaan. Jos Patty tosiaankin haluaisi (?) pois, minkälaiset treidit olisivat palstan Sharks-seuraajien mielestä siedettäviä?
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tervetuloa vain @slamsaam minunkin puolestani. Kiva jos saadaan vähän lisää aktiivisuutta tänne. Joskus Sharks-keskustelu kun putoaa jopa kolmannelle sivulle asti NHL-osiossa, kun kukaan ei ole postaamassa mitään.

Kuten @Puoliveltto sanoi, Marleau-huhuthan tosiaan voimistuivat tuossa pari päivää sitten ja Jeremy Roenick avasi taas sanaista arkkuaan sanomalla Pattystä, ettei Patty ole varmaankaan joukkueen suosituimpia pelaajia pukukopissa. Roenickin puheet voi tosin jättää omaan arvoonsa.

Ja mitä tulee siihen, mitä Marleausta pitäisi saada takaisin, riippuu aika paljon siitä milloin treidi tapahtuu. Jos treidi tapahtuu ennen siirtorajaa, niin Marleausta täytyy saada pelaaja, joka auttaa joukkuetta samantien ja joukkue ei heikentyisi juuri lainkaan. Enemminkin joukkueen täytyisi melkeinpä parantua kuin heiketä jotta olisin tyytyväinen treidiin.

Sitten jos treidi tapahtuu kesällä, haluaisin ensimmäisen kierroksen varausvuoron ja prospektin. Sitten Marleaun jättämää aukkoa kokoonpanoon voidaan yrittää korvata joko UFA-pelaajalla tai joku meidän nuorista pelaajista (Chartier, Labanc, Goldobin ja Meier) astuu esiin ja korvaa Marleaun esitykset jäällä. Tämän jälkimmäisen varaan ei kyllä voi täysin laskea, joten jos esimerkiksi Boston ei tule tekemään Loui Erikssonin kanssa uutta sopimusta niin hän voisi loistavasti korvata Marleauta. Myös Eric Staal, Andrew Ladd, Jiri Hudler, Mikkel Bödker ja Kyle Okposo ovat pelaajia, jotka UFAna tullessa korvaisi mielestäni kelvollisesti tai hyvin Pattyä, kunhan heille ei maksettaisi liikaa.

Minnesota peli tuli jo eilen iltapelinä ja otteluseurantaketjusta löytyy pientä tekstiä siihen joten en sen enempää kirjoita siitä, paitsi mainitsen tuon ykköskenttämme olevan aivan mahtavassa iskussa. Erittäin makoisaa katsoa Hertlin, Jumbon ja Pavsin peliä. Etenkin Hertl ja Jumbo uskomattomassa vireessä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ja mitä tulee siihen, mitä Marleausta pitäisi saada takaisin, riippuu aika paljon siitä milloin treidi tapahtuu. Jos treidi tapahtuu ennen siirtorajaa, niin Marleausta täytyy saada pelaaja, joka auttaa joukkuetta samantien ja joukkue ei heikentyisi juuri lainkaan. Enemminkin joukkueen täytyisi melkeinpä parantua kuin heiketä jotta olisin tyytyväinen treidiin.

Tässä tullaan vain siihen, että ei kukaan siirtorajalla tule tarjoamaan 36 v veteraanista vaihdossa niin hyvää pelaajaa kuin mitä Marleau itse on. Sieltä tulisi jotain varausvuoroja, prospecteja jne. mutta toista valmista pelaajaa ei tule. Joukkue joka hankkii Marleaun on menossa playoffeihin, joten se haluaa vahvistua nyt, ei heikentyä. Tämä on tietenkin Sharksin kannaltakin huono juttu, koska myös Sharks haluaa vahvistua nyt. Kukaan ei-playoff -joukkue ei tule Marleauta hankkimaan.
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tässä tullaan vain siihen, että ei kukaan siirtorajalla tule tarjoamaan 36 v veteraanista vaihdossa niin hyvää pelaajaa kuin mitä Marleau itse on. Sieltä tulisi jotain varausvuoroja, prospecteja jne. mutta toista valmista pelaajaa ei tule. Joukkue joka hankkii Marleaun on menossa playoffeihin, joten se haluaa vahvistua nyt, ei heikentyä. Tämä on tietenkin Sharksin kannaltakin huono juttu, koska myös Sharks haluaa vahvistua nyt. Kukaan ei-playoff -joukkue ei tule Marleauta hankkimaan.
Aivan. Tässä onkin se ongelma ja en tämän vuoksi näe todennäköisenä tilannetta, jossa Marleau siirtyisi treidirajalla. Ainoa mahdollisuus olisi samantyylinen treidi, kuin St. Louis treidi oli ja tämä on kyllä hyvin epätodennäköistä.

Eikä täyttä varmuutta ole että Marleau itsekään haluaisi siirtyä, eikä varmasti haluakaan jos joukkue pelaa yhtä hyvin kuin se on pelannut viimeajat. Mutta katsotaan asiaa. Voi olla mielenkiintoiset ajat tulossa tai sitten ei tapahdu mitään.
 

slamsaam

Jäsen
Tattista vaa! Joo, nuita Marleau huhuja on taas vähän liikkeellä.
Itsekin täysin sillä kannalla, että mitä Marleausta kannattaa ottaa vaihdossa, riippuu ihan siitä että milloin treidi tulee tapahtumaan, jos nyt edes tapahtuu.

Hfboardilla on ollut tässä keskustelua Jonathan Drouinista, että siitä pelaaja Sharksiin, en oikein usko, enkä edes ehkä toivoisikaan sattuneista syistä, vaikka tosi hyvä pelaaja myös on.
 
Viimeksi muokattu:

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Couturen palaaminen kokoonpanoon on kyllä tuonut sen puuttuvan taidon jolla tämä viimeisen 10 pelin record on kelvollinen 7-2-1. Couture on päässyt hyvin tehoille ja tällä hetkellä Sharksilla on jatkuvasti kolme vaarallista kenttää. Ykkönen nyt tietty kovissa liekeissä. Sharksin tilanne muutenkin on poikkeuksellinen, sillä yksikään vakiokokoonpanon kavereista ei ole loukkaantuneena, kun Torreskin kuntoilee Barracudan kanssa. Taitaa liigan jokaisella muulla joukkueella olla mies lasaretissa. Suunnattoman typeräähän tämä on sanoa, tietenkin.

Seuraava peli muuten Kingsiä vastaan, joten luultavasti Lucic pimahtaa ja tällöin pitää toivoa, että raivonpurkaus ei kohdistu tähtipelaajiin. Lucic toki saattaa saada pelikieltoa, joten ei välttämättä pelaa. Brown kuitenkin otettava peliin.

Marleaun suhteen on vaikeaa nähdä mitään tapahtuvan ennen kesää, ellei joukkue nyt tiputa itseään pudotuspeleistä ennen TDL:ää. Ainoa joukkuehan johon Patty voisi siirtyä on Rangers (nimesi ne kolme tiimiä aikanaan, Ducksiin ja Kingsiin miestä ei treidata). Katsotaan miltä Rangersin tilanne näyttää dediksen aikoihin.

Drouinia en ottaisi Sharksiin, ellei maksettava hinta olisi todella alakanttiin. Vittumainen kakara. Tai siltä ainakin kaveri on saanut itsensä vaikuttamaan.

Ja hyh, Garbutt treidattiin Ducksiin. Mitä seuraavaksi? En taaskaan uskonut että joukkueesta voidaan saada vieläkin vittumaisempi.

Vielä loppuun posia. Sharksilla on siis menossa 25. kausi liigassa, ja sitä pitää juhlia. Sharksin virallinen twitter-tili on ollut pullollaan pelaajia vaimoineen punaisella matolla. Sinne vain kummastelemaan ja miettimään, että tuollaisia kissoja ovat onnistuneet jallittamaan petiinsä.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Mielestäni Sharks ei tarvitsisi enää yhtään hyökkääjää. Vaikka DeMelo on petrannut en silti pitäisi kaveria jatkuvasti pelaavassa kuusikossa jos vain jostain saataisiin jotain parempaa. Näen katastrofin ainekset jos tuosta Brent Burns joutuisi jättämään pelejä väliin. Hyökkääjistössä vastuu jakaantuu hienosti monille pelaajille eikä siellä jonkun poissaolo niin katastrofi olisi.

Toki Stalockista samaa mieltä..
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Thorntonille 1 300 pistettä täyteen uralla.

Voipi vielä jatkaa useamman vuoden, joten joku 1 500 pistettä ei välttämättä ole haihattelua!
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Katsoin pelistä vain condensed-version ja sen mukaan Sharksilla oli paikkoja vähintään kaksi jokaista Avsin paikkaa vastaan. Eli kohtuullisen kova peli. Joko tuo kotikammo olisi saatu hoidettua.

Tauko tulee nyt Sharksin kannalta huonoon paikkaan. Peli kulkee perkeleen hyvin ja nyt tuli täyteen 10 peliä putkeen, joista on otettu vähintään yksi pinna. Lisäksi joukkue on terve, joten oltaisiin tässä voitu jatkaakin.

Seuraava matsi vasta viikon päästä Ducksia vastaan. Voitolla hinattaisiin tuo piste-ero jo viiteen pisteeseen.

E: lisätään vielä että edellä mainitun Thorntonin 1300th pisteen lisäksi pelissä saatiin merkitä ylös organisaation historian aikaisin tyhjiin tehty maali, kun Martin hyödynsi Royn uhkarohkeaa taktiikkaa ja nakkasi kiekon sisään ajassa 48:21. Mikähän on liigan ennätys, jos ei lasketa niitä maaleja missä oma pelaaja säheltää kiekon tyhjään maaliin siirretyn rangaistuksen aikana?
 
Viimeksi muokattu:

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Eiköhän se DeMelo sitten tällää näköjään maalinkin kun kaveria aliarvioinut. Ihan hyvä vaan jos saisi 2 YV:ssä sitten vastuutakin ja lisää onnistumista sekä peliaikaa olisi reilummin tarjolla ja Burnsin minuutit pysyisivät mieluummin 25 min alla kuin yli.
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tosiaan oli kyllä vahva esitys Avalancea vastaan. Thorntonille kaksi syöttöä joiden avulla hänelle tuli täyteen 1300-pistettä. Ihan huikea luku huikealle pelaajalle! 1500:n pisteen rajan rikkominen ei missään tapauksessa ole mahdotonta, oikeastaan se on jopa todennäköistä. Ja olihan kyllä tyylikäs maali 5vs3 tilanteessa, jossa Thornton antoi upean syötön Pavelskile. Pavsilla on siinä vaikka kuinka paljon aikaa laittaa kiekko täysin tyhjään maaliin. Jumbo pelaa nyt sellaisella tasolla, että hän on eräs NHL:n top 5 senttereistä.

Ja kotirecordi on nyt paranemaan päin ja joukkue on ollut hyvässä vireessä. Ketjut näyttävät toimivan nyt hyvin ja treidien kannalta tärkeintä olisi hommata se hyvä kakkosmaalivahti sekä mahdollinen pakki. Muuten pidän kyllä puolustuksestamme ja DeMelo, joka sai uransa avausmaalinkin on pelannut hyvin, mutta loukkaantumisten varalle haluaisin yhden pakin lisää, sillä meillä ei ole pelaavan kuuden pakin lisäksi oikeastaan ketään NHL-tason pakkia. Hyökkääjien osalta olen tyytyväinen tilanteeseen, mutta kyllähän jonkun middle-six forwardin hankkiminen aina kävisi.

Allstar-tauko on kyllä harmillisen pitkä nyt kun peli kulkee, mutta eiköhän tuo rullaa hyvin tauon jälkeenkin. Uskon, että mahdollisuudet playoffeissakin menestymiseen on olemassa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Joku on Sharksin faceryhmässä tehnyt pienen kartoituksen missä entiset Sharks-pelaajat nykyään vaikuttavat. Mielenkiintoista on aina näitä tutkia. Tässä lista, jonka kopioin suoraan palstatovereille, mutta en tosiaan ota mitään vastuuta siitä kuinka oikeassa lista on.

Desjardins- Chicago Blackhawks (NHL)
T. McGinn- Tampa Bay Lightning (NHL)
Greiss- New York Islanders (NHL)
Irwin- Providence Bruins (AHL)
Ferreiro- Providence Bruins (AHL)
Staubitz- EV Landshut (DEL2)
Sateri- Vityaz Podolsk (KHL)
Guerin- Assistant General Manager - Pittsburgh Penguins
Boyes- Toronto Maple Leafs (NHL)
Bell- Eisbaren Berlin (DEL)
Bernier- New York Islanders (NHL)
Carle- Tampa Bay Lightning (NHL)
Davison- Assistant Coach - EC Red Bull Salzburg
Gorges- Buffalo Sabres (NHL)
Grier- Assistant Coach - St. Sebastian's School (Griers' old high school)
Nieminen- Head Coach - KeuPa (Mestis)
Plihal- Tappara (SM-Liiga)
Rissmiller- New Jersey Devils Development Coach
RIvet- retired.
M. Smith- lead singer for local Bay Area band 'The Vinyl Trees'

Toskala- retired. Training to become a chef in FInland
Burish- Malmo Redhawks (SHL)
Niittymaki- European Goaltending Scout for Philadelphia Flyers
Hannan- unrestricted free agent
Hayes- Chicago Wolves (AHL)
Scott- St. Johns Ice Caps (AHL)
Sheppard- Kloten (Swiss- A)
Tarasov- Moscow Dynamo (KHL)
Hamilton- Stockton Heat (AHL)
Kearns- Bridgeport Sound Tigers (AHL)
Stuart- Colorado Avalanche (NHL)
Clowe- retired.
Galiardi- Malmo Redhawks (SHL)
Tim Kennedy- Jokerit Helsinki (KHL)
Pelech- Scwennigan Wild Wings (DEL)
Winnik- Toronto Maple Leafs (NHL)
D. Moore- New York Rangers (NHL)
A. Murray- unrestricted free agent
C. White- Ambassador for the New Jersey Devils' alumni association
Winchester- retired.
Vandermeer/Eager- Free Agents

Wellwood- retired.. claims his "heart is no longer in the game"
Mayers- NHL Network analyst
M. Moore- Hershey Bears (AHL)
Leach- Wilkes-Barre/Scranton Penguins Associate Coach (AHL)
Vesce- Minsk Dynamo (KHL)
Zalewski- Straubing Tigers (DEL)
Kaspar- Bratislava Slovan (KHL)
Lukowich- previously managed a rock band "Neverset"
Moen/Demers/Niemi- Dallas Stars (NHL)
Joslin/Heatley- Thomas Sabo Ice Tigers (DEL)
Campbell- Florida Panthers (NHL)
Goc- Mannheim Eagles (DEL)
K. McLaren- retired. 18AAA SanJoseJr.Sharks Head Coach
Michalek- Ottawa Senators (NHL)
Ehrhoff- Los Angeles Kings (NHL)
Fedun- Utica Comets (AHL)
Boyle- New York Rangers (NHL)
Havlat- St. Louis Blues (NHL)
J. McGinn- Buffalo Sabres (NHL)
Setoguchi- HC Davos (NLA)
Cheechoo- HC Dinamo Minsk (KHL)
Ortmeyer- Works for Sportified Recruit. They enable companies to hire former pro athletes

Boucher- Youth Hockey Coach, Philadelphia Flyers TV Analyst
Shelley- color analyst for Columbus Blue Jackets
Nolan- retired.
Damphousse- Hockey Analyst for RDS in Quebec
Kiprusoff- spokesman for the Rainbow Society of Alberta
Marchment- Scout for the Sharks
Graves- Ny Rangers special assistant with prospect development and community relations
Fahey- has a degree in real estate development from Northeastern U.
https://www.linkedin.com/in/james-fahey-b2b95821
Selanne- Owner of Selanne Steak Tavern in Laguna Beach
Rathje- part owner of three restaurants in Downtown SJ: Tres Gringos, SJ Bar and Grill, and Voodoo Lounge. Also, operates a business in Calgary that acts as a moving facilitator for oil companies.

Tyler Kennedy- New Jersey Devils (NHL)
Armstrong- Reading Royals (ECHL)
Nichol- Director of Player Development for the Nashville Predators
Sturm- He is currently the head coach and general manager of the German national team.
Nabokov- Goalie Development Coach for the SJ Barracuda
McCauley- Scout for the LA Kings
Blake- Assistant General Manager for the LA Kings
Malhotra- Lake Erie Monsters (AHL)
Acalatse- Portand Pirates (AHL)
Hutton- Nashville Predators (NHL)

Belfour- collects and rebuilds classic cars, and holds a private pilot's license
Terreri - NJ Devils Goaltending Coach
Nicholls- Coaching Consultant - LA Kings
Sundstrom- retired.
D. Murray- Free Agent
Odgers- Odgers currently plays Senior Hockey for the Rocanville Tigers of the Triangle Hockey League. Outside hockey, Odgers manages his family farm.
Maley- president of the Silvercreek Sportsplex in San Jose.
Ricci- SJ Sharks' Development coach. Drives a Ford Bronco
Baker- SJ Sharks analyst
Wilson- SJ Sharks General Manager frown emoticon </3
Granato- Detroit Red Wings assistant coach
Vernon- Following his hockey career, Vernon has become involved in Real estate development in the Windermere region near Invermere. He was also an investor in the Bear Mountain resort near Victoria, British Columbia.
Craven- Youth Hockey Coach
Harvey- Guelph Storm Assistant Coach
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Missä on Grant Stevenson? =P
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Dillon poissa ylävartalovamman takia. Mueller nostettu tilalle pelaamaan, näin uskoisin.

Sharksin top6 pakisto pysyi pitkään terveenä ja sen aikana joukkue nousi TOP4 SA/GP liigassa. Vakuuttavaa on ollut meno.

Vika 14pelii 10-2-2. Homma hallus.

Stalock maalissa Flamesia vastaan. Köh köh.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Joku twitteröi Tennysonin tod.näk. korvaavan Dillonin. #4 luistelee harjoituksissa mukana joten ihan raatona Dillon ei ole. Stalockin jättäisin itsekin avaamaan luukkua, mutta kaipa Joneskin välillä tauon tarvitsee.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Olet oikeassa, Tennyson tekee paluun sitten sen joulukuun pelin, jossa hän pukeutui mutta ei pelannut vaihtoakaan. Olikohan haukkoja vastaan? Kaveri viimeksi pelannut vuodenvaihteessa, kun käväisi farmissa (3pelii ilman tehomerkintöi). Aikamoista. Siinä missä Mueller parantanut peliään farmissa, kuvittelin Tennysonin pysyvän koirankopissaan.
 

Ralph

Jäsen
Olet oikeassa, Tennyson tekee paluun sitten sen joulukuun pelin, jossa hän pukeutui mutta ei pelannut vaihtoakaan. Olikohan haukkoja vastaan?
Matt Tennysonin edellinen NHL-peli on joulukuun alulta Flamesia vastaan, jolloin pelasi lähes kymmenen minuuttia. Mitään sellaista peliä ei kyllä löydy, jossa ei olisi pelannut vaihtoakaan. Tällä kaudella pelannut aina yli kuusi minuuttia ottelussa, joissa on ollut mukana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös