Kauden 2015–2016 vankkurit jakoon – kenen kyydissä kausi loppuun?

  • 68 661
  • 297

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Tää on tosi helppo itselleni et HIFKin kelkkaan hypätään jos JYP tippuu. :) Itse toivoisin kyllä HIFK - JYP finaalia, niin pääsis paikan päällekin katsomaan. Suurimmat antipatiat menee tonne Turun suuntaan - ei edes Kärpät ärsytä niin paljon.
 
Viimeksi muokattu:

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tää on kyllä paha... Jos JYP tippuu, niin suosikkia on vaikea löytää.

Tappara? Ei. Syy: Tapola.
Kärpät? Ei. Syy: Liika on liikaa ja muutenkin vihollinen nro. 1.
HIFK? Ei. Syy: Liikaa svenskaa ja vaikea löytää mitään syitä sympatialle mistään.
Lukko? Ehkä. Syy: Lukkoa on varsin helppo sympatiseerata, kun pienestä kaupungista ponnistaa tällainen joukkue.
KalPa? Ehkä. Syy: Verivihollinen, mutta myös hieno seura, jolla on hienot fanit. Pelityyli on vaan niin paskaa, että tippuu ehkä-osastolle.
SaiPa? Kyllä. Syy: Ei mitään antipatioita, vain hyviä asioita. Pieni, taisteleva ja hienosti viimeaikoina päätään nostanut seura. Ei voi kun arvostaa.
TPS? Ei. Syy: Kovan luokan antipatiat, joille en jostain syystä oikein syytä löydä. Turku? Mene ja tiedä. Ekinkin meiltä veivät, saatana.

Muiden mahdollisuuksiin en usko. Eli SaiPa se näemmä on, Lukko ja KalPa seuraavat perässä.

Ja kolmikosta Kärpät, Tappara ja HIFK täytynee kääntyä Tapparan puoleen, koska Tapola on ainoa negatiivinen tekijä.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Jos JYPille käy KalPaten, niin sitten TPS, koska olen Tepsiläinen. Jos sekään ei osu, niin sitten Tappara, koska hopeaputki.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Jos Hifk ei mene päätyyn asti niin pelsun kelkassa mennään. Kuhan ei menisi Kärpille,Tapparalle tai Jypille. Hyi kaikki kolme.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Peleissä joita katson pelaa vain yksi joukkue, ja sitä kannustan. Aivan sama kuinka monta maalia vastustaja mahdollisesti tekee. Oma on oma. Kun kausi loppuu joukkueeltani, niin ei juuri kiinnosta ketkä jatkaa.

Heitän silti että KalPa. Syitä en nyt muista.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Koska omaan suht.koht. normaalin psyyken, olen JYPin ottelusarjoja poislukien aina altavastaajan puolella.
Paitsi jos se on TPS. Paitsi jos TPS pelaa Kärppiä vastaan, niin silloin kyllä toivon, että ottelusarjassa pelataan seitsemän ottelua ja kaikissa useita jatkoeriä niin, että seuraavalla vastustajalla on valmiiksi nuijittu pihvi edessään.

JYPin tappio ottelusarjassa tuntuisi vähiten pahalta SaiPaa vastaan.
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos Kärpät ei voita, niin pääasia että joku laadukas, taitava ja taisteleva joukkue sen vie. Näitä ovat ennakkoon Tappara, JYP ja HiFK. Ehkä jopa Lukko tai TPS. Muilla ei ole sanan sijaa.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Jos Kärpät ei voita, niin pääasia että joku laadukas, taitava ja taisteleva joukkue sen vie. Näitä ovat ennakkoon Tappara, JYP ja HiFK. Ehkä jopa Lukko tai TPS. Muilla ei ole sanan sijaa.

Tappara ja IFK on materiaaliltaan Kärppien laatikossa. Mutta siinä kategoriassa missä JYP, Lukko ja TPS (ilman 100% Tukosta) on aivan tasapäisesti myös SaiPa.
 

444

Jäsen
Peleissä joita katson pelaa vain yksi joukkue, ja sitä kannustan.
Mitähän pelejä sä oot kattonut?
Ei sillä, etteikö esim. IFK:n pelit välillä näyttäisi siltä, että joukkue tuli paikalle, mutta ei ollut kuitenkaan läsnä ja pelaaminenkin jäi väliin.
Itse en harrasta vankkureita. Toki finaalissa toivon enemmän jommankumman voittoa, mutta en juurikaan välitä, vaikka toinenkin voittaisi. Käytännössä loppukausi on yhdentekevä, kun oma suosikki on pudonnut.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Itse veikkaan, että JYP voittaa mestaruuden. Siellä tuntuu olevan hyvä meininki päällä ja aika vakuuttavalta on peli näyttänyt ainakin niissä peleissä, jotka itse olen nähnyt. Materiaali tosin ei ole ihan yhtä kova kuin Kärpillä tai Tapparalla. Villi veikkaus on, että järjestys on seuraavanlainen:

1. JYP
2. Kärpät
3.Tappara

Edit. Ja ketjussahan oli kyse kenen kelkkaan hyppää mestaruustaistossa, niin jos Sportilla jää lyhyeksi kausi, niin JYP.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mitähän pelejä sä oot kattonut?
Ei sillä, etteikö esim. IFK:n pelit välillä näyttäisi siltä, että joukkue tuli paikalle, mutta ei ollut kuitenkaan läsnä ja pelaaminenkin jäi väliin.
Itse en harrasta vankkureita. Toki finaalissa toivon enemmän jommankumman voittoa, mutta en juurikaan välitä, vaikka toinenkin voittaisi. Käytännössä loppukausi on yhdentekevä, kun oma suosikki on pudonnut.

Ilmaisin itseäni vähän huonosti. Tarkoitin että itseäni tässä kohtaa kiinnostaa vaan oma joukkueeni. Ei juuri kiinnosta vaikka vastustaja tekisi 6 maalia. Pelin lopputulos ei siis tässä kohtaa kiinnosta. Toki jos oma joukkue nyt jonkun pisteen pystyy saamaan, niin toki silloin juhlitaan.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Kyllähän se Tappara on varmaan taas tänäkin vuonna finaalissa. Ihan siitä syystä, että on siinä huulilla nyt oltu jo sen verran että soisi jo.. Ja ei jaksais enää Kärppiä, sinänsä mitään vastaan mutta kait joku muutkin jo välillä :) (Hyvä että Suikkis ens kaudella, eiköhän se siitä hoidu ;P)

Raju eki tosin laittoi ajatukseni ilmoille, JYPpi on mielestäni ollu jo aika pitkään ihan käsittämättömässä vireessä, ja käsittääkseni vielä ilmeisesti toisinaan kauhealla pelillä/suorittamisella, mutta silti vaan voittoja voiton perään. Voitoilla tulee mestaruuksia, tyylistä ei saa pisteitä.. Joten luulen että JYP menee pitkälle, riittääkö ihan perille, en tiedä. Enkä ehkä ihan valtavasti sitä ainakaan toivo ;) Aikoinaan olin kovakin "JyPHT-fani" mutta sitten tässä RD kaudella kun veivät välillä aivan 6-0, ja varsinkin keltamustilla ei ollut ei yhtään mitään palaa pitkään aikaan JYPpiä vastaan, se vähän kääntyi sellaiseen.. "antakaahan nyt jo olla".. :P
RD ajalla se oli myös monesti aivan helvetin puuduttavaa kattoa niitä pelejä.. (niin, tyylipisteitä ei jaeta joo, mutta katsomossa se toki vaikuttaa, voittoja tai ei..)

Tampereelta tosin Ilves on saanut ja saa aina symppispisteet ennen Tapparaa, mutta nyt ui harmittavasti yksi perinteikkäimmistä ja suosikeistani aika syvällä.. :/ joten eipä näihin vankkureihin oo asiaa, ikävä kyllä. Toivon hartaasti että tämä kurssi kääntyisi.

Kalpan kärryihin menisin kyllä ja mielelläni, jos tilanne niin alkaa näyttää. Yksi ja ainut jolle en todellakaan soisi mitään, löytyy liigan kärjestä. (jostain syystä en ole koskaan pitänyt, ja tällä tunnolla en kyllä tulekkaan pitämään..)
 

The Blue-one

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea Fc, Tpv, Tappara, Colorado Avalanche
Varmaankin sitten jos Tappara tipahtaa peleistä pois niin Saipan vankkureihin tulee hypättyä. Aina jostain syystä sympannut porukkaa, ollut sellainen kakkosjoukkue.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukon pudottua ei loppukausi enää suuresti kiinnosta, mutta JYP saa oman kannatukseni päätyyn asti. Kärppiä ja Tapparaa en toivoisi pyttyä vievän. IFK sekä SaiPa hmv- ja aivan sama osastoa. Tepsukoille pieni kannustus lähinnä senkin vuoksi, että onhan tuon kokoiselta seuralta jo nähty aivan riittävästi rämpimistä viime vuosina.
 

Jokujoonas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Montrèal Canadiens
Lähtökohtaisesti olen Ässien vankkurissa, mutta jos TPS putoaa niin se joka TPSn pudottaa ansaitsee voittaa mestaruuden. Uskon kuitenkin HIFKn marssivan mestaruuteen.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Saipan vankkureihin yritetään kavuta mukaan. En kokisi myöskään pahana, vaikka hopeatoffeeseen tyytynyt Tappara olisi tänä vuonna mestari, koska se voisi herätellä Maailman Kovimman Ilves-fanin ja Leveät Hartiatkin todellisuuteen sen osalta, että tekeminen, joka ratkaisee kaiken lähtee omistajaportaasta.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos TPS ei voita, niin sitten mestari saisi löytyä kolmikosta SaiPa, KooKoo ja Ässät. Mutta tuskin se sieltä löytyy, jos rehellisiä ollaan. Sitten täytyy toivoa HIFK:n menevän ainakin finaaleihin asti, koska Nordikselle on lyhyt matka. Toisaalta saattaisin hypätä myös JYPin bandwagoniin, koska eräs viehättävä nainen kannattaa sitä. Tapparankaan mestaruus ei olisi vääryys, koska hopeaputki, Pate Laine ja ei-enää-Rautakorpea.

Järkevää on kuitenkin varautua elämään Kärppien triplan kanssa.
 

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY
Jos ei Kärpät, niin sitten Tappara, koska olen saanut kuluneen kauden ajan kuunnella sitä, miltä hopea maistuu. Mikä on sinun vastaus @karotenoidi ?
Sen verran voin luvata tässä vaiheessa vastineeksi, etten toivo Kärppien tappiota. Riippuen vastustajasta, saatan tosin toivoa vastustajan voittoa. Vähän kryptisesti sanottu, mutta yritä kestää!

Edit. Ja tähän ketjuunhan pitäisi periaatteessa saapua vasta, kun omien matka on katkennut. Ei näitä juttuja voi sitä ennen tietää.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Pakkohan sitä on pikkuisen SaiPankin kyydissä mentävä, sitten kun Ässien kausi päättyy. Hieno joukkue, en tosin usko, että riittääkö päätyyn asti, mutta mitaliin on saumoja.

Hifk sitten mestarisuosikki näistä isoista, kunhan Kärpät ei taas tylsästi voittaisi. Lukolle toivoisi vähän jo viirejä sinne pölyttyneeseen katonrajaan, mutta on alkanut näyttää siltä, että turha toivo tämän kauden osalta.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sikälimikäli Pelicansin kausi ei pääty mestaruuteen (heh), niin on aika vähän sympatisoitavaa.

HIFK? Ei ikinä. Koskaan. Puol suomea muuttuis Kärppä-gloryhuntereista HIFK-gloryhuntereiksi ja mulla palais päreet.

Kärpät? Mielummin kun IFK, ja uskon heidän voittavan jälleen. Toivottavasti ei kuitenkaan.

Lukko aika neutraali, muttei tule pärjäämään. Pienet sympatiat sinne.

JYP - todella raivostuttava vastus, toivottavasti joku kolaa heiltäkin kassarit paskaks finaaleissa.

TPS, ihan sama. Ei pärjää.

KalPa, ei tule koskaan pärjäämään Playoffeissa noilla mikkihiirillä ja pelitavalla. Ei koskaan. Pienet antipatiat, vaikka Kuopio mukava paikka onki.

Tapparalle soisi jo mestaruuden, ennemmin kuin HIFKlle tai Kärpille.

SaiPa? Hyi helvetti.
 

Vino

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jyväskylä loppuun asti. Muita vaihtoehtoja en ees mieti. Kun JYPin kausi loppuu, loppuu minunkin kausi.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
No jos nyt jostain kumman syystä käy niin, että Ilves ei pudotuspeleihin onnistu pönkeämään, niin sitten symppaukseni saavat järjestyksessä:

1. Pelicans (en tietenkään sikailua hyväksy, mutta muuten arvostan Lämäri-henkisyyttä)
2. Ässät (Masi Marjamäelle sitä toivoo aina vain parasta, hieno pelaaja ja mies)
3. HIFK (Roope Hintz ja Joonas Rask saavat sympatiaa)
4. Kärpät (Jos nuo muut putoavat jatkosta, niin ennemmin mestaruus Kärpille kuin esim. Tapparalle tai Jypille.)

KalPa, Lukko, TPS ja SaiPa puolestaan eivät herätä juuri mitään positiivisia tai negatiivisia tuntemuksia.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Täällä on lippu Oulun junaan. Faijalle ehdottomasti kirkkainta kaulaan! Toivottavasti mahtuu tosipeleissä edes 7.puolustajaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös