Colorado Avalanche 2015–2016

  • 140 096
  • 662

Ralph

Jäsen
Mainittakoon vielä tulevista otteluista verrattuna kahteen pääviholliseen, että viiden seuraavan ottelun ohjelma on Avalanchella helpoin ja se pitäisi pystyä hyödyntämään.

Avalanche:
- Blackhawks (K), Stars (K), Jets (K), Canucks (K) & Senators (V)

Predators:
- Blues (K), Flyers (K), Sharks (K), Capitals (K) & Lightning (V)

Wild:
- Islanders (V), Rangers (V), Blues (V), Stars (K) & Capitals (K)
 
Suosikkijoukkue
MacKinnon & Rantanen
Kiitos @Ralph että jaksat päivitellä tilannetta noin paljon ! Suuresti helpottaa omaa seuraamista. Toivotaan että tuo vire kotikentällä jatkuu, kun viimeiset viisi kotipeliä ovat mennee 4-1 Avalanchelle. Sitä ennen ei näyttänyt kotipelit lupaavilta. Myöskään pahitteeksi ei olisi jatkaa tämän kauden trendiä peitota divisioonavastustajat, record näyttää Centralia vastaan jo mukavalta (12-3-1).

Myös kun @Ralph tuossa eilen(?) laskeskelit NHL:n tilastokummajaiset-ketjussa "ykkösketjumme" maalintekoahkeruuden korrelaatiota voittosuhteeseen, niin juuri sopivasti koko ketju teki taas maalit mieheen (kapteeni tosin kaksi), ja record on nyt 4-0-0 kun 92-29-9 tekevät maalit pelissä.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Miten niin ei tulisi ? Ihan varmasti suostuu jos tarjotaan, en usko edelleenkään siihen että MacKinnon haluaisi ottaa enempää rahaa kuin Duchene, EJ ja kumppanit. Potentiaalista on tottakai vaikea puhua ilman pelisysteemiä, mutta mun silmään on taidollisesti jo NHL:n top-10 keskushyökkääjiä. Ja siis tällä nyt tarkoitan yksilöllistä taitoa eli kädet, luistelu, nopeus, laukaus yms. Tottakai pelityyli rokottaa paljon, mutta en usko että mikään iso riskikään tuo seiskan miljoonan sopimuskaan olisi.
No ehkä olin turhan kärkäs. Tuntuu vaan että nykyään muutamaa poikkeusta lukuunottamatta pelaajat nyhtää viimesenki dollarin.

Duchene on Avsin mies selvästi ja antaa siimaa neuvotteluissa. Johnson on ykkösvaraus, joka ei ole niin hyvin kuitenkaa pelannu, että mitään mammuttiaopimusta ois ansainnu. Uskon Johnsonin tietävän sen itsekin.

MacK vaikuttaa kyllä Avsin mieheltä kaikin tavoin ja toivotaan että neuvottelut sujuu hyvin. Samaa mieltä taitojen puolesta NHL:n parhaita pelaajia.

No, en ois ikinä O'Reillystäkään uskonu sitä mihin se meni ku miettii tilannetta ennen ensimmäisiä jatkosopimusneuvotteluita. Ihan vilpittömästi luulin et jos jomman kumman (Duchene/O'Reilly) kanssa sopimuksesta joutuu vääntää on se Dutchy.
 
Suosikkijoukkue
MacKinnon & Rantanen

Ralph

Jäsen
Tulevana yönä sitten jatkuu Blakhawksia vastaan ja Calvin Pickard aloittaa maalissa. Eli Semyon Varlamovin kuviot eivät ole vieläkään valmiit, kaikesta päätellen. Toivottavasti liian pitkään ei pelkällä Pickardilla joudu Avalanche menemään, vaikkei Pickard huonosti olekaan pelannut.

Lisäksi Brad Stuart menee uudestaan selkäleikkaukseen ja hänen ennustetaan olevan poissa pitkään. Ura ohi? Koko ensi kausi LTIR-listalla? Eihän tuo menetys ole, mutta ikävää Stuartin itsensä kannalta.
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Huh, nyt täytyy sanoa, että onneksi heräsin jo viideltä. Muuten olisi jäänyt peli ilmeisesti kokonaan näkemättä sillä Game Center uudistuu jotenkin.
Peli sinänsä aika lailla Hawksin hallintaa sekä kentällä että yleisössä. Pari hyvää maalinedusmyllyä oli, joista olisi voinut tasurin tehdä. Pickard piti joukkueen pystyssä vaikka ne maalitkin olisi ihan torjuttavissa olleet.
Varlamovin oikeudenkäynti on ohi, joten toivottavasti nähdään Dallasia vastaan jäällä.
 

Ralph

Jäsen
Vaikka aivan oikeutettu tulos nähtiin pelitapahtumiin nojaten, niin harmittaa, ettei Avalanche saanut eroa kasvatettua päävihollisiin sarjataulukossa. Wildin ja Predatorsin hävittyä olisi kaivannut Avalanchelta kovaa loppukiriä ja näin eron kasvattamista kahteen mainittuun vastustajaan.

Mutta hyvä, että kun Avalanche häviää, häviää muutkin. Kuten tuosta viiden seuraavan ottelun jaksosta kirjoitin, Avalanchella on helpommat vastustajat ja niistäkin vaikein on nyt kohdattuna.

Eli seuraavaksi vain voittamaan kolmannen kerran tällä kaudella Stars.
 

Ralph

Jäsen
Eipä palaa Semyon Varlamov maalille vielä huomennakaan vaan Calvin Pickard saa neljännen starttinsa putkeen. Eihän esimerkiksi eilinen tappio Blackhawksille ollut millään tavalla Pickardin vika, mutta kuitenkin Varlamov on Varlamov.
 
Suosikkijoukkue
MacKinnon & Rantanen
Eipä palaa Semyon Varlamov maalille vielä huomennakaan vaan Calvin Pickard saa neljännen starttinsa putkeen. Eihän esimerkiksi eilinen tappio Blackhawksille ollut millään tavalla Pickardin vika, mutta kuitenkin Varlamov on Varlamov.
Eiköhän pian palaa Vezinamov, kun oikeudenkäyntikin päättyi. Varlamov voitti jutun, ja hänen tyttöystävänsä "syyllistyi" väärään syyttöön joten hän on myös $126k edestä Varlamoville korvausvelvollinen.
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Tasainen ja viihdyttävä vääntö Dallasin kanssa. Klingberg ratkaisi lämärillään jatkoajalla ekstrapisteen Starsille.
MacKinnonin 200:s peli. On historian 4. nuorin 200 peliä saavuttanut pelaaja. EJ pelasi muuten Chicagoa vastaan 500. pelinsä.
MacK sai laukoa pelissä uransa ekan rankkarinkin, muttei onnistunut. Yksi Avalanche-maali myös hylättiin Ruffin heittettyä haasteen ja onnistuttua. Selvästihän Martinsen siinä Niemen toimintaa esti, ihan oikea tuomio. Comeau teki maalin ja antoi näyttävän syötön Söderbergin 3-2 -maaliin, mutta otti myös typerän poikittaisjäähyn, josta Stars teki 3-3 -tasoitusmaalin.

Jonkun power breakin aikana näytetiin Pepsi visionilta Alumni-peliin osallistuvia pelaajia. Aika kelpo miehitys vaikuttaisi olevan. Deadmarsh on ilmeisesti valmentajana.

Varlamov pelannee Jetsiä vastaan ja varmaan pelaa useamman putkeen. Eihän Pickard taaskaan huono ollut, mutta esimerkiksi 3-3 -maali olisi ollut torjuttavissa.
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Fyysinen vääntö Winnipegiä vastaan, mutta Jets teki maalit. Ensimmäinen menee Varlyn piikkiin, sillä antoi kiekon torjunnan jälkeen suoraan naapurille. Toisen ja neljännen saa puolustus ottaa niskoilleen, sillä Jets-pelaajat saivat kaikessa rauhassa laukoa ohi Varlyn hyviltä paikoilta. Kolmas maali, jonka Roy haastoi sai ainakin Patrickin lämpenemään tuomareille ja tämä ottikin tilanteesta joukkuerangaistuksen. Ei tilanteesta kyllä maalivahdin häirintää saanut millään, ihan oikea tuomio.
Grigorenko pelasi MacKinnonin ja Duchenen kanssa ykkösessä. Skille aivotärähdyksen takia sivussa. Söderberg oli ihan hyvä taas. Avalanchella on ollut todellisia vaikeuksia saada vetoja aikaan viimeisessä viidessä matsissa. Bigras ei ole ilmeisesti vieläkään ollut jäällä vastustajan tehdessä maalin. Aika hyvin.
Ai niin, Barrielle eka NHL-tappelu Ehlersia vastaan.
 

Ralph

Jäsen
Pitäisi kurssi saada taas kääntymään ja joukkue saisi alkaa tekemään paremmalla teholla maaleja. Wildillä menee huonosti, mutta ei Avalanhen tarvitsisi ottaa mallia ja vaan voittaa pelejä. Nyt olisi tilaisuus kasvattaa eroa pudotuspeliviivan alapuolella oleviin, mutta heikolta näyttää.

Ylihuomenna uusi mahdollisuus, kun vastassa on Canucks ensi kertaa tällä kaudella. Predators pääsi jo ohi, mutta Wildiä tai muitakaan ei enää tarvitse. Vaan Predatorsin voisi ohittaa uudestaan.
 

Ralph

Jäsen
Neljäs peli tähdistöottelun jälkeen ja neljäs tappio toinen toistaan heikommilla esityksillä. Mitä Avalanchen miehet ovat tähdistöottelutauolla oikein tehneet, kun yhtäkkiä peli on täyttä kuraa, vaikka miehet ovat terveenä ja nyt taistellaan kauden tärkeimmistä voitoista? Nyt siis uusimpana tappio Canucksille kotona maalein 3-1 ja joukkueen ainokaisen teki Francois Beauchemin.

Nyt on edessä viisi vierasottelua seuraavan kuuden ottelun aikana. Torstaina Avalanche vierailee Senatorsin luona ja heti perään perjantaina Red Wingsin luona. Sunnuntaina vielä Sabres, jonka jälkeen Avalanche palaa Denveriin. Tuolta vieraskiertueelta on pisteitä tultava ja tappioputki olisi hyvä saada poikki jo heti Senatorsia vastaan.

Tuo Sabres-peli on muuten iltapäiväottelu.
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
On ollut kyllä todella turhauttavia pelejä katsella viimeisimmät ottelut. Toivottavasti vieraskiertueella tosiaan onnistuu taas. Vieraissahan ollaan kuitenkin oltu tällä kaudella ihan hyviä. Maalinteon on alettava sujumaan, varsinkin ylivoima oli viime yönä taas melkoista tervanjuontia.
 

Ralph

Jäsen
Nyt siis parin tunnin päästä Senators vastassa. Enpä heti meinannut tajuta, että pelihän on jo puoli kolmelta, kun on tottunut, että pelit on aikaisintaan neljältä. Parempi alkamisaika tuo puoli kolme mielestäni on, joten hyvä, että tätäkin on tarjolla välillä. Ketjumuutoksia ei vielä ole ilmeisesti luvassa, vaikka Patrick Roylla on yleensä tapana sekoittaa pakka heti kun tappioita tulee putkeen. Maalilla jatkaa Semyon Varlamov, joten huomenna voi hyvinkin olla taas Calvin Pickardin vuoro.

Senators pelasi eilen ja hävisi Avalanchen huomiselle vastustajalle eli Red Wingsille. Dion Phaneuf pelaa Senators-uransa ensimmäisen kotipelin nyt ja niillä maalissa on kakkosmokke Andrew Hammond. Kauden eka kohtaaminen päättyi Denverissä Senatorsin voittoon maalein 5-3.
 

Ralph

Jäsen
Ketjumuutoksia ei vielä ole ilmeisesti luvassa, vaikka Patrick Roylla on yleensä tapana sekoittaa pakka heti kun tappioita tulee putkeen.
No kylläpäs olikin.

Cody McLeod - Nathan MacKinnon - Alex Tanguay
Mikhail Grigorenko - John Mitchell - Matt Duchene
Gabriel Landeskog - Carl Söderberg - Blake Comeau
Andreas Martinsen - Chris Wagner - Jarome Iginla
 

Ralph

Jäsen
Ylivoimapeli parani ja se oli takuuna tänään, kun Avalanche palasi voittojen tielle Senatorsin kustannuksella. Kolme maalia ylivoimalla ja neljäs tyhjiin. Ja Avalanche pääsi ottelussa kolmesti ylivoimalle, joten ylivoimaprosentti oli tasan sata. Peli ei vieläkään mitenkään loistavaa ollut, mutta voitto on voitto.

Jarome Iginla kiitti nelosketjun paikasta iskien tehot 2+1. Pelasi ottelussa yli vartin, mutta tasakentällisin neljänneksi vähiten hyökkääjistä voittaen. Peluutus oli todella tasaista, sillä vähiten pelannut hyökkääjä Chris Wagner pelasi 10:18 ja eniten pelannut Nathan MacKinnon pelasi 15:09.

Hyvä, että tappioputki on nyt ohi ja huomenna heti jatkuu Red Wingsiä vastaan. Siitä vaan voittoputkea rakentamaan.
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Parempi alkamisaika tuo puoli kolme mielestäni on, joten hyvä, että tätäkin on tarjolla välillä.
No nyky-Viaplayn toiminnalla tämä on kyllä huonompi aika. Aikaisemmin pitää herätä, jos mielii pelin nähdä.

Muuten peli olikin myöhemmissä viesteissä käsitelty, mukava palata voittojen tielle.
 

Ralph

Jäsen
Siitä vaan voittoputkea rakentamaan.
Ja sitähän rakennetaan. Semyon Varlamov jatkoi eilisen tapaan maalilla ja osoitti taas, että on parhaimmillaan kiekkosateessa. Red Wings yritti ja yritti, mutta Varlamov laittoi taas Vezina-vaihteen silmään ja torjui joukkueen rankkareille, joissa Nathan MacKinnon ja Blake Comeau ampuivat Avalanchelle voiton.

Vezinamoville mukavat 43 torjuntaa. Matt Duchene iski kauden 25. maalinsa Mikhail Grigorenkon kelpo esityöstä. Grigorenkolle kauden 16. tehopiste. Toisen iski rankkareillakin onnistunut Comeau. Ylivoima oli taas ihan toimivan näköistä, vaikkei maaleja nyt tullutkaan. Alivoimalla joukkue tuntuu luottavan vain siihen, että Varlamov torjuu.

Nopea neljän päivän vieraskiertue idässä jatkuu vielä sunnuntaina iltapäiväottelulla Sabresia vastaan. Sabres on tämän viikon kolmessa ottelussa päästänyt yhteensä 16 maalia, enkä pistäisi pahitteeksi, jos Avalanche jatkaisi tuota Sabresin yli viisi maalia omiin per peli -tahtia.

Wild on kontannut viime aikoina, mikä ei haittaa yhtään. Lightning kiri kivasti Predatorsilta pisteet jatkoajalla, joten Avalanche on nyt kolme pistettä karussa Predatorsilta ja kuusi pistettä Wildiltä. Toki nämä molemmat ovat vieläkin pelanneet useamman pelin vähemmän. Näiden lisäksi myös Canucks ja Coyotes kyttäilee villi kortti -sijoituksia, mutta niistä ei vielä ole niin paljon vaaraa, sillä olisihan Avalanche Tyynenmeren divisioonassa toisena. Tämä tietysti pelimäärästä johtuen.
 
Suosikkijoukkue
MacKinnon & Rantanen
Että sellanen peli. Kaksi erää aivan järkyttävää paskaa, ilman Varlamovia oltais oltu kusessa. Kolmannen lopulla pientä herätystä ja Barrien tolppa YV:llä jatkoajalla. Nelosketjulle isoa plussaa, ainoa ketju joka sai suhteellisesti enemmän kiekkoa hyökkäysalueelle kuin purki/menetti.

Rankkareista sen verran, että olisin itsekkin torjunut nuo kaksi ensimmäistä Coloradon yritystä. Aivan järkyttävän helposti pystyi lukemaan ja ennakoimaan mitä tulee vastaan (toki kyllähän nuo Landeskogin ja Duchenen yritykset on aina ollut samanlaisia). MacKinnon ottikin entistä nopeamman vauhdin ja ratkaisi rystyltä, kun yleensä on ollut tulla hitaasti ja tikata kämmenelle (kuten viime vuonna). Yllättävyys rankkareissa tuottaa tulosta. Mistä muuten tuo Varlyn tuuletukset rankkareissa ovat peräisin? Vai kenties vaan joku rituaali?
 

Ralph

Jäsen
(toki kyllähän nuo Landeskogin ja Duchenen yritykset on aina ollut samanlaisia).
Ei sentään, kyllähän Duchenelta tuli uutta yritystä. Yleensä tulee oikeaa kaistaa, tekee jalkapumppauksen ja yrittää ujuttaa kämmenellä puikoista. Tällä tavalla. Mutta totta, että aika onneton yritys tällä kertaa. Jotenkin näytti siltä, että jossain pihapelissä yritetään vain nöyryyttää maalivahtikaveria, että heitetään pientä kikkaa ja laitetaan puikoista. Mutta onneksi tuolla nyt ei ole mitään väliä, että menikö sisään vai ei.
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Että sellanen peli. Kaksi erää aivan järkyttävää paskaa, ilman Varlamovia oltais oltu kusessa.
Eli ihan normaali matsi. Olihan tämä nyt aivan törkeä kahden pisteen ryöstö, mutta mikäs siinä, mulle kelpaa kyllä. En tiedä minkälaista piristysruisketta tämä joukkue tarvitsisi, jotta homma rupeisi näyttämään siltä, että voitot tulisi ansaitusti. Joku treidihän se voisi auttaa.
 

Ralph

Jäsen
Joku treidihän se voisi auttaa.
Kyllähän tuo joo kahta viime hetken vahvistusta huutaa. Vaikka kaksi ensimmäistä paria on toiminut erinomaisesti läpi kauden, ei toi kolmospari ole mikään hyvä. Chris Bigras on hyvä lupaus, mutta ei vielä mitenkään vakuuttava. Ja Andrew Bodnarchuk ei ole sen parempi saati Zach Redmond, Nate Guenin tai Brandon Gormley. Eli joku varma oman pään pelaaja olisi erittäin hyvä saada kolmospariin, jotta vähän helpottaisi kärkinelikon pelitaakkaa.

Samoin hyökkäykseen kelpaisi se kolmen ensimmäisen ketjun hyökkäävä pelaaja, mieluiten right. Nyt parhaassa mahdollisessa kokoonpanoossa on sekä Cody McLeod, Andreas Martinsen ja Jack Skille, jossa on yksi liikaa näitä kädettömiä duunareita. McLeod on ehdoton nelosketjun laituri ja toiselle puolelle sitten Martinsen tai Skille. Yläketjuihin joku uusi hankinta olisi hyvä.

Ja nämä molemmat voisivat olla sellaisia ensi kesän UFA-pelaajia, jotka eivät ole jatkamassa nykyisessä joukkueessaan ja olisi lähdössä varausvuoroilla. Jos jotain isompaa hintaa (korkea varausvuoro, prospecti jne.) halutaan maksaa, pitää tulijankin olla joku muu kuin loppukauden pelaaja. Ja joukkuesta, jotka ovat jo ulkona pudotuspeleistä löytyy seuraavia UFA-pelaajia, jotka voisivat hyvinkin lähteä joukkueesta viimeistään kesällä:

Brad Boyes, Maple Leafs
- Irtoaisi varmasti halvalla ja sopimuskin on halpa, mutta vähän riskihankinta. Viime kausilla tehnyt hyvin tehoja, mutta tämä ollut vaikea. Mutta kokemusta löytyy ja kyky ratkaista pelejä.

Michael Grabner, Maple Leafs
- Tähän sama muutoin, mutta kolmen miljoonan cap hitillä saisi olla varmempi suorittaja. Lisäksi on lefti, mutta jos ei muutakaan löydy ja irtoaa helposti, niin kokeilun arvoinen.

P.A. Parenteau, Maple Leafs
- Halpa pelaaja ja pelaa hyvää kautta jälleen, on valmiiksi tuttu. Mutta ei tainnut sopia Patrick Royn pelimaailmaan, joten sopiiko vieläkään? Olisi selvä vahvistus kuitenkin.

Roman Polak, Maple Leafs
- Kova oman pään luuta, joka voisi irrota, jos ei aio jatkaa Torontossa.

Kris Russell, Flames
- NHL:n kovin blokkaaja ja muutenkin kova kaveri, joten voi olla kallis hankkia ja tahtooko Flames edes eroon? Ensi kaudella saa varmasti kovaa palkkaa, johon Avalanchen ei kannata lähteä.

Mike Weber, Sabres
- Jos ei muutakaan löydy, niin on tämä parempi vaihtoehto kuin esim. Bodnarchuk tai Gormley.

Ja sitten joukkueita, jotka ovat tällä hetkellä pudotuspeliviivan alla, mutta kovasti mukana taistelussa pudotuspelipaikasta. Mutta jos eivät ole enää siirtorajan kynnyksellä, ehkä nämä voisi olla tarjolla:

Justin Fontaine, Wild
- Halpa väkkärä, jonka kausi ollut vaikea. Avalanche ja Wild tehneet viimeksi treidin vuonna 2004 ja siinäkin siirtyi vain kaksi farmipelaajaa. Historian toinen kauppa vuodelta 2003 ja siinä liikkui kaukaiset varausvuorot, joten ei nämä kaksi jengiä helpolla ala NHL-pelaajia kauppailemaan toisilleen, veikkaisin.

Sam Gagner, Flyers
- Kausi ollut vaikea hälläkin, mutta potentiaali tiedossa ja viimesi viime kaudella yli 40 pistettä. Voi pelata sekä keskellä että laidalla, joten olisi täydellinen haku siinä mielessä.

Dan Hamhuis, Canucks
- Tästä haaveilin viimeksi puolustukseen. Maailmanmestari, olympiakultaa löytyy ja pelannut Stanley Cup -finaaleissa. Erittäin varma tekijä, joka olisi hyvä pelaaja kolmospariin.

Lee Stempniak, Devils
- Pelaa huippukautta vaihteeksi ja olisi halvalla sopimuksella, kokenut. Mutta ehkä aikoo jäädä Devilsiin?

Kris Versteeg, Hurricanes
- Se toinen, josta haaveilin viimeksi. On tehnyt tehoja, tälläkin kaudella, ja voittanut Stanley Cup -sormuksia.

Radim Vrbata, Canucks
- Kallis, joten pitäisi jo Canucksin ehkä pitää osa palkasta. Kokenut maalitykki, paluumuuttaja. Avalanche varasi aikoinaan kierroksella seitsemän ja sai kovan takakierrosten haun. Hyvä maalintekijä, mutta tämä kausi ollut vaikea.

Lisäksi pudotuspelijengeistä löytyy useampi ensi kesällä UFA-markkinoille menevää pelaajaa, mutta ei ne luovu, koska niillä on vielä itsellä loppukaudeksi käyttöä. Siirtoikkunan sulkeutumiseen on 15 päivää ja siinä ajassa tahtoisin kyllä nähdä uuden hyökkääjän ja pakin Avalanchessa. Jotenkin innostuttaa tuo Gagner, vaikka kausi ollut heikko ja kyseenalainen pelaaja muutenkin. Versteeg ja Parenteau toiset mielenkiintoisimmat hyökkääjät. Pakkiin Hamhuis tai Polak. Ja Avalanche lähtee lopulliseen pudotuspelitaisteluun tällä jengillä:

Mikhail Grigorenko - Nathan MacKinnon - Matt Duchene
Gabriel Landeskog - Carl Söderberg - Blake Comeau
Alex Tanguay - Sam Gagner - Jarome Iginla
Cody McLeod - John Mitchell - Jack Skille
+ Andreas Martinsen & Chris Wagner

Francois Beauchemin - Erik Johnson
Nick Holden - Tyson Barrie
Chris Bigras - Roman Polak
+ Zach Redmond

Semyon Varlamov
Reto Berra
 

Ralph

Jäsen
Niin ja Avalanchen matsi Sabresia vastaan alkaa jo tunnin päästä. Kello on Denverissä puoli yksitoista, joten siellä on vasta krapulaiset heränneet ja heti on peliä luvassa televisiosta. Avalanchen maalivahdista ei vielä ole tietoa, sillä Patrick Roy ei tahtonut asiaa paljastaa, joten tieto tulee vasta juuri ennen pelin alkua. Jotenkin haiskahtaa Calvin Pickardilta, sillä Semyon Varlamovin peluuttamista ei Roy yhtään salailisi. Toki ei yleensä salaile kenenkään peluutusta.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Niin ja Avalanchen matsi Sabresia vastaan alkaa jo tunnin päästä. Kello on Denverissä puoli yksitoista, joten siellä on vasta krapulaiset heränneet ja heti on peliä luvassa televisiosta. Avalanchen maalivahdista ei vielä ole tietoa, sillä Patrick Roy ei tahtonut asiaa paljastaa, joten tieto tulee vasta juuri ennen pelin alkua. Jotenkin haiskahtaa Calvin Pickardilta, sillä Semyon Varlamovin peluuttamista ei Roy yhtään salailisi. Toki ei yleensä salaile kenenkään peluutusta.

Eiköhän se ole Royn vuoro pelata. Picksillä ja Varlyllä meni vähän myöhään eilen illalla, kun unohtivat, että peli jo aamulla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös