Boston Bruins 2015–2016

  • 177 001
  • 607

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Todella nihkeitä esityksiä Bruinsilta pari ottelua putkeen. Canucksia vastaan lähelle kauden huonoin peli. Näennäistä pelaamista, totaalista läpsyttelyä, terävyys ja halu täysin kateissa. BJ'sia vastaan vähän paremmin, mutta kahden maalin johdon ryssintä ja toinen piste vasta arvonnasta.

Krejci on vielä aika yössä loukkaantumisen jäljiltä. Spooner pelasi jälkimmäisen ottelun Bergeronin laidalla ja oli hyvä, mutten sitten tiedä, onko fiksua, kun alaketjuista ei oikein ole mihinkään. Kemppaiselle kolmonen on vähän liikaa. Tai ei ehkä olisi, jos sinne riittäisi joku tasokas ja taitava laituri, muttei riitä. Spoonerin pitäisi ottaa kolmonen reppuselkään, työkalut on ja ne on tälläkin kaudella taas nähty.

Raskin piti pelata BJ'sia vastaan, mutta viime hetkellä tehtiin vaihdos. Liekö flunssaa tai jtn? Gustavsson pelasi hyvin, vaikka eka meni helposti. Pelasti monta.
 

DonBerry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Nostetaanpas kolmannelle sivulle valahtanut ketju ylös.

Taas heikohko jatkoaikatappio Torontolle pelin ollessa vielä kolmannessa erässä 3-1 Bruinsille. Itse en ole ehtinyt joukkuetta seuraamaan juuri ollenkaan tämän vuoden puolella, miltäs se peli näyttää? Jostakin taisin lukea, että tämän kauden Bruins on hävinnyt jo yhteensä kymmenisen pistettä näiden kahden maalin johtoasemasta sulamisten vuoksi. Loppukausi tulee olemaan kyllä mielenkiintoinen, playoffeihin pääsyssä riittää vielä jännittämistä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
^ Vähän myöhässä mutta peli näyttää keskinkertaiselta. Tasaista nyhjäämistä (muita) heikkoja joukkueita vastaan.

Ensi yönä yksi kauden kohokohtia (kyllä vaan!), kun Milan Lucic saapuu takaisin Bostoniin. Odotettavissa komea tribuuttivideo, silmien kostumista, pitkät suosionosoitukset seisaaltaan ja turpasauna Bruinsille.

<3 #17

Silti hyvä treidi ja oikea päätös Sweeneyltä.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Lucic!

Pudotuspelipaikasta taistelun ohella loppukauden jännittävin asia on Ericssonista siirtorajalla saatava hinta. Toivottavasti nähdään kilpahuudantaa ja ylihintaa Bostonin suuntaan kuten tuossa yllä mainitussa kaupassa. Draftissa sitten vedetään toinen kolmen varauksen ykköskierros putkeen ja haetaan lisää nuorta voimaa rosteriin.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
^ Tiettävästi Sweeney on jutellut Erikssonin agentin kanssa myös sopimuksesta, mutta aika vaikea nähdä sen tien johtavan mihinkään. Jos Erikssonin omista lausunnoista (koskien jatkoa Bruinsissa) voi päätellä mitään, niin mihinkään suurempiin alennuksiin mies ei ole valmis.

Mielenkiintoista ylipäänsä nähdä, millaisen hulinan Sweeney tällä kertaa järjestää. Kesällähän meno oli melkoista. En panisi pahakseni, vaikka ovet kävisivät enemmänkin kuin Erikssonin kauppaamisen verran, olisi tarvetta liikenteelle molempiin suuntiin. Tietysti playoffspaikan metsästys asettaa rajoitteita sen suhteen, minkälaisia treidejä voi tehdä ilman uskottavuuden menetystä.

Eniveis, jos Ducks tai Blues kaupittelevat DL:lla pakkejaan, niin kyllä Sweeneyn kannattaa mielestäni olla asemissa ja sormi liipaisimella.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Tänään alkaa urakointi Bostonin osalta eli 18 ottelua marraskuun 12 päivään mennessä, jonka jälkeen saa pitemmän kuin yhden päivän huilin otteluiden välissä.
Beleskeyllä muuten 171 taklausta tällä kaudella ja 7 eniten hyökääjistä koko liigassa. Lucicilla 172 ja 5 pistettä enemmän kerättynä, mutta aika tyytyväinen oon ollu Beleskeyn otteisiin. Trotman on itselle hieman kysymysmerkki vielä vaikka saanut nyt paljon pelejä ja mnuutteja, että onko kyseessä voittavaan pelaamiseen kykenevä pakki vaiko pikemminkin piloteltava heikkous. Vaikuttaa tosi solidilta mutta vastapainoksi tuntuu aina olevan kentällä kun omissa soi.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Totanoin, mitäs tässä nyt pitäisi sanoa.

Jos nyt lähdetään siitä että ainoa käyttökelpoinen pakki on Krug. Loput saisi vaihtaa kassilliseen kiekkoja. K.Miller varsinkin on aivan hukassa kokoajan.

Raskin naamasta näki että ei ole enää edes kiva pelata tämän kaltaisen joukkoeen takana. Pehmeä, laiska ja ennen kaikkea hengetön porukka.

Positiivisena puolena se, että Lucic oli hyvä tänään. Ei mutta hetkinen, eihän se pelaa meidän tiimissä enää.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Hyvä peli. Nyt vaan Ericsson ja kaikki kaupaksi menevät turhakkeet eteenpäin. Puolustukseen laatua tilalle sillä tällä hetkellä ei riitä nuorison eikä myöskään veteraanien taso kuin satunnaisesti.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Onpa tullut kovaa kyytiä lännen raskailta joukkueilta. Alkuun näytti ihan hyvältä, mutta kyllä se tasoero sieltä lopulta tuli esille. Ongelmat tosiaan ovat pääasiassa puolustuksessa, McQuadia on tullut ikävä.
Onhan meillä ihan kilpailukykyinen joukkue idässä. Capsia ja ehkä Rangersia lukuunottamatta kaikki voidaan yllättää pudotuuspeleissä. Tosiasia kuitenkin on, että lännessä on ainakin viisi joukkuetta, joita vastaan ei olisi mitään mahdollisuuksia. Sen vuoksi onkin vähän hankalaa, kun miettii mitä nyt pitäisi tehdä. Joukkueessa on paljon hyviä palasia, joten mitään täyttä räjäytystä ei mielestäni kannata tehdä. Oletettavasti systeemissä on muutama lupaava puolustaja, mutta koska he ovat käyttökelpoisia Nhl:ssä?

Kings on kyllä hieno joukkue. Tuo mieleen Bruinsin parhaina päivinä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Tänään iltapäiväottelu Wildia vastaan. Bergeron mahdollisesti sivusta, Kemppainen kutsuttu takaisin ylös. Kemppainen pääsi tuossa joku aika sitten maistelemaan AHL:aa, kun Talbot otti nelossentterin paikan, ja tietysti Kemppainen itse pelasi vähemmän hyvin loukkaantumisensa jälkeen. En AHL-otteluita ole tällä kaudella katsonut, mutta ProJon kiekkotoimittaja Divverin mukaan Kemppainen oli ollut parin pelin jälkeen hyvä.

Toivotaan Kemppaiselle onnistumista. Suomalaisuus hassama, mutta Kemppaisella on NHL-tuulssit ja hän voisi olla hyvä nelossentteri Bruinsillekin. Isoja, fiksuja, lajitaidoiltaan kelvollisia senttereitä ei kuitenkaan ole maailmassa liikaa. Bruinsin altaassa niitä ei Kemppaista lukuunottamatta juuri ole.
 

Dmurphy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Bruins pelasi loistavan ottelun Jetsiä vastaan, ja Minnesota-matsi oli myös ihan jees. Toki siinä näkyi todella selvästi vastustajan ahdinko. Eilen illalla Bruins palasi sitten taas tähän alkukaudesta nähtyyn hurlumhei-lätkään, jossa kukaan ei oikein tiiä ketä pitäisi puolustaa, ja miten pitäisi sijoittua yms. Toki Red Wings oli ihan hyvä, ja varsinkin toisessa erässä se löi luun kurkkuun Bruinsille, joka jätti jalat pukukoppiin ja tämän myötä laukaukset olivatkin noin erän puolessa välissä Wingsille 15-1.

Tuohon Jets-peliin vielä palatakseni täytyy sanoa, että ehkä parasta Bruinsia yli vuoteen. Siinä nähtiin Kings-rökäletappiosta sisuuntunut ja vihainen joukkue, joka puolusti omiaan, eikä ottanut ainuttakaan taka-askelta kaukalossa. Tästä hyvänä esimerkkinä se, että jopa Bergeron näytti asennetta ja tiputti hanskat. Varmasti vastustaja vaikutti tähän tyyliin ja syttymiseen, koska jos Jetsiä vastaan heidän kotihallissaan alkaa peruuttelemaan liikaa, tulee pitkä ilta. Joka tapauksessa, Bruins liikutti kiekkoa hienosti, loi jatkuvasti poikkeuksellisen paljon paikkoja ja tekikin kuusi maalia. Tämä peli silti saattoi hieman hämätä allekirjoittanutta siinä mielessä, että Bruins näytti ottelussa todella hyvältä. En tiedä oliko se sitä oikeasti, vai oliko vastustaja vain huono.

Eilen taas nähtiin Wingsejä vastaan Bruinsin heikkous, joka korostui entisestään kiekollisesti taitavaa ja nopeaa joukkuetta vastaan; puolustus. Kovan paineen alla kun on, annan täysin anteeksi nämä rännilämärit. Paineen alla-olemisella tarkoitan siis esimerkiksi vastustajan pitkää pyöritystä, joka on juuri saatu pakin toimesta katkaistua ja nyt voitaisiin lähteä hyökkäämään. Entäs sitten, kun paine ei ole mitenkään erityisen kova, vastustaja vaan karvaa ylhäältä? Silloin yleensä kysytään sitä joukkueen puolustajien jalkaa ja kiekollista taitoa, jotta he pystyvät avaamaan ja/tai tuomaan kiekkoa jalalla ylös omista. Sitä löytyy tällä edelleen vain kahdelta, tai kolmelta puolustajalta, ja näistä kaksi on samaa aikaa kokoonpanossa; Colin Miller, Joe Morrow sekä Torey Krug. Ymmärrän, että Julienia pelottaa laittaa Morrow jäälle esim. oman pään aloituksiin, mutta tässä on oikeasti se ainut mahdollinen tulevaisuus Bostonille -> nuoret ja nopeajalkaiset pakit ottaa hidasjalkaisten puukäsi-veteraanien paikan kokoonpanossa. En tarkoita, että tämän pitäisi tapahtua juuri nyt, koska selvästikään esimerkiksi juuri Morrow ei ole vielä kokonaisuudeltaan valmis NHL:ään. Näkisin hänet silti mieluummin kokoonpanossa, kuin Kevan Millerin. Kevan Miller on ollut ehdottomasti Bruinsin huonoin puolustaja viimeaikoina. Sitten taas positiivisena "yllätyksenä" olen pitänyt sitä, miten varma oman pään luuta Seidenberg on edelleen.

Pointtina nyt EDELLEEN se, että tällä joukkueella, eikä varsinkaan tolla puolustuksella voiteta yhtään mitään.

Toivottavasti, siis toivottavasti Don Sweeney on kanssani samaa mieltä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Ongelmahan on lähinnä se, etteivät Morrow ja C. Miller ole riittävän hyviä. Jälkimmäisellä meni alkukausi hyvin, mutta on sittemmin hyytynyt pahasti ja Morrow vastaavasti on parantanut kauden edetessä oltuaan aluksi katastrofi. Kolmosparin miehiä ja jos molemmat ovat samaan aikaan kokoonpanossa, Bruinsilla on kolmospari, jota ei uskalla heittää jäälle kuin hyökkäyspään aloituksiin vastustajan nelosta vastaan.

Kevan Milleriä kaikki haukkuvat, mutta mies kaikesta koheltamisestaan huolimatta voittaa osansa kaksinkamppailuista. Kun seuraa Morrown ja C. Millerin puolustuspelaamista, niin se on pääasiassa sitä, että kiekkoa ränniä pitkin kaverin suuntaan ja toivomista, että tämä voittaa kaksinkamppailunsa. Eivät pysty käyttämään kiekollista taitoaan silloin kun vastustajalla on paine päällä, eli eivät ole kiekollisena yhtään sen parempia kuin puukäsiosasto, mutta toisaalta paljon huonompia kaksinkamppailuissa. Noutamisessa molemmat ovat jo nykyisellään hyviä, mutta kun Bruins ei pysty monestikaan pakottamaan vastustajaa dumppikiekkoon, niin noutamista ei hirveästi ole.

Surkeaa tässä on siis lähinnä se, että Bruinsilla ei ole NHL:n portteja kolkuttelevia lahjakkaita pakkeja. Morrown ja C.Millerin upside on tukevasti kakkosparissa, eikä kummastakaan taida olla edes parinsa johtavaksi pelaajaksi, ei ainakaan lähimpään viiteen vuoteen. Trotmanista voi olla vähän enempään, vaikea sanoa, mutta Trotman on enemmän yleispakki, kun Bruins tarvitsisi nimenomaan kiekollista osaamista.

Parin viikon päästähän tässä nähdään jonkinlaisia ratkaisuja. Kelpaako Erikssonista vaihdossa pelkät varaukset, vai halutaanko nuorta rosteripelaajaa takaisin päin. Se kertoo jo paljon puhumattakaan muista mahdollisista liikkeistä. Itse uskoisin, että Sweeneyn tähtäin on jälleenrakennuksesta huolimatta tukevasti pleijareissa ja liikkeet sen mukaisia. Eli uutta verta nähtäneen Bruinsissa vielä keväällä, ei kuitenkaan rentaleja.
 

Dmurphy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Kevan Milleriä kaikki haukkuvat, mutta mies kaikesta koheltamisestaan huolimatta voittaa osansa kaksinkamppailuista. Kun seuraa Morrown ja C. Millerin puolustuspelaamista, niin se on pääasiassa sitä, että kiekkoa ränniä pitkin kaverin suuntaan ja toivomista, että tämä voittaa kaksinkamppailunsa. Eivät pysty käyttämään kiekollista taitoaan silloin kun vastustajalla on paine päällä, eli eivät ole kiekollisena yhtään sen parempia kuin puukäsiosasto, mutta toisaalta paljon huonompia kaksinkamppailuissa. .

Tässä ehkä surullisinta onkin se, että Morrow ja C. Miller omaavat tarvittavat taidot tähän kiekon jalalla ylös tuomiseen omalta alueelta, eivätkä silti käytä niitä. Molemmilla hyvä luistelu, hyvät kiekolliset taidot ja melko hyvä visio ajoittaa nämä nousut. Näitä on silloin tällöin nähty heiltä molemmilta. Silti liian harvoin. Krug omaa myös samat taidot, muttei myöskään käytä niitä hyödyksi kuin harvoin. Nyt (niin kuin todettua) hyökkääjät joutuvat joko a) hakemaan syöttöä todella alhaalta ja rynnimään itse keskialueen yli kiekon kanssa, tai b) jatkuvati painimaan dumppien jälkeen kiekoista joko keskialueella, tai vastustajan päädyssä. Olettaen siis, ettei vastustajan pakki kerkeä kiekon kanssa alta pois. Tätä kun jatketaan koko pelin ajan enemmän tai vähemmän, väkisinkin hyökkäyspeli kärsii. Yllättävän paljon on Bruins silti onnistunut tekemään maaleja tällä kaudella.

Mitä tulee Kevan Milleriin, on totta, että hän voittaa omissa melko paljon kaksinkamppailuja. Mielestäni hän on silti paineen alla ehkä se heikoin tekemään järkeviä ratkaisuja kiekon kanssa. Tämä nähtiin viimeksi Wildia vastaan. Hänellä vaikeuksia välillä myös ihan normaaleissa 2 vs 2 tai 3 vs 3 hyökkäyksissä merkkaamisen ja sijoittumisen kanssa.

Siitä olen täysin samaa mieltä, ettei C. Milleristä tai Morrowsta ole tulevaisuudessakaan kuin kakkospariin.

Krug ei ole myöskään osoittanut mitään miksi hänen kuuluisi pelata ykkösparin minuutteja.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Brad " Matafakin" Marchandin hyvät otteet huomioitu myös tulevia kisoja silmälläpitäen: Projecting Canada's initial 16-man World Cup roster | theScore.com (linkki vie Kanadan mj tulevaan rosteriin) Alivoimalle ja nelosketjuun Bergeronin tutkapariksi voisi olla nerokas vaihtoehto etenkin tämän kauden näyttöjen perusteella.

Tuossa myös hieman analyysiä kaiffarista: Love him or hate him, Brad Marchand has turned into an elite scoring winger | The Hockey News (linkki vie juttuun jossa myös Kessel mainittu) Täälläkin oli jossain vaiheessa jotain fantasy tradea jossa vaihettasiin Marleauhin päittäin. Kuinka paskalta tämäkin siirto vaikuttaisi tänään tarkasteltuna. Ennen kautta muistetaan myös Julienin ja Marchandin edesottamukset tulevasta kaudesta ja siitä kuinka Marchand tulee olemaan johtavammssa asemassa niin reeneissä kuin peleissäkin. Little ball of hate on jäätävässä tikissä ja toivotaan että lento jatkuu runkkarin loppuun ja poffeissa.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Nostetaan karhuset kolmannelta sivulta kirkkaampiin valoihin. Bruinsin pudotuspelipaikka on tukevasti omissa hyppysissä kun aloitetaan viimeinen neljännes ja trade deadline on parin päivän päässä. Vieraspelit on sujuneet mainiosti, olikohan Bruins peräti sarjan kolmonen vieraspisteissä, ja jos kotisaldoa saadaan hilattua selvästi yli .500 niin hyvältä näyttää. Toivottavasti kakkosvahtiongelma ei nosta loppukaudella taas päätään. Oma luottamus hirviöön on täysin mennyt ja tuntuu että Raskia on pakko peluuttaa miltei kaikissa lopuissa peleissä että pisteisiin on mahdollisuuksia.

Siirtoraja (oliko se sunnuntaina vai maanantaina?) tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen seurattava meille Bruins-faneille. Puolustus on ajoittain karmean huono ja sinne tarvittaisiin apua mutta selkeästi asian korjaavaa ja organisaation isompana tarpeena olevaa ykköskorin pelaajaa ei ole Ufana saatavilla. Yksi noin top-4 taitoinen laastari taitaa olla parasta mitä voidaan toivoa näiltä markkinoilta.
Hyökkäys on toiminut hyvin joten sinne ei periaatteessa tarvita ketään jollei sitten toimistolla nähdä täsmähankinnan tarvetta. Jos Bruins olisi mestariehdokas niin silloin toivoisin parempaa kakkosvahtia mutta nyt pidetään peukkuja että Rask pysyy kunnossa ja kuumana.

Sitten tullaankin tähän myyntiosastoon. Bostonin toimisolla on käsissään tämän trade deadlinen jokerikortti Loui Erikssonissa. Vaihtoehtojahan on jatkosopimus, kauppaaminen tai kesällä vapaaksi agentiksi päästäminen (tätä kolmatta vaihtoehtoa ei uskalla ajatellakaan). Riippuen miten käsi pelataan mahdollisuudet on siis huiman onnistumisen ja täydellisen katastrofin väliltä.

Henkilökohtaisesti ykkösvaihtoehtona pitäisin Louin myymistä. Toivottavasti lännestä löytyy yksi tai kaksi Chicagon pullistelusta innostunutta joukkuetta että saadaan kilpahuudatuksella hyvä vastine. Tuskin kukaan uutta alakerran ankkuria Bostoniin luovuttaa mutta ehkä lupaavaa nuorta voimaa ja/tai varauksia. Jospa Bluesin tai Ducksin kanssa saadaan molempia hyödyttävä kauppa tehtyä?
Jos kuitenkin päätyvät tekemään jatkosopimuksen niin sekään ei hirveästi haittaa, Loui on älykäs top-6 laituri jollaiselle on aina tarvetta. Epäilen kuitenkin että sieltä ei mitään "kotiseutualennusta" ole tulossa kun Eriksson hakee uransa viimeisen ison diilin.

Ei kai tuolla hirveästi ole muuta myytävää? Noista kädettömistä kuutospakeista (K.Miller, Trotman, Seidenberg) jos joku lähtee paremman pelaajan tieltä niin ei ole menestyksen kannalta iso vahinko.

Uuden johdon ensimmäinen trade deadline koittaa ja pakko myöntää että hieman jännittää the Donin tulevat liikkeet.
 
Viimeksi muokattu:

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Kovasti on ollut viime päivinä uutisia Erikssonin ja Bruinsin intensiivisistä neuvotteluista. Taitaa silti olla reilusti erimielisyyttä sekä sopimuksen pituudesta että taaloista. Bruins on tiettävästi tarjonnut nelivuotisia, vuosipalkka liikkunee kutosen huudeilla ja voisi olettaa, että tuollaisessa maksimia lyhyemmässä sopimuksessa reilustikin päälle. Jos Eriksson metsästäisi maksimia UFAna, niin kyllä siinä noin tai päälle 35 miljoonan sopimuksesta todnäk puhuttaisiin.

Huhujen mukaan Bluesille on kerrottu Erikssonin hinnaksi ygönen ja Jaskin.

Mun mielestä tässä kannattaisi myöntää realiteetit ja laittaa Eriksson kiertoon (riippuen tietysti myös vähän vastineesta). Hyvä pelaaja, mutta väärä aika. Bruins ei mielestäni ole siinä tilanteessa, että kannattaisi sitoa kolmekymppinen laituri isolla sopimuksella. Keväältä ei ole odotettavissa mitään, koska pakisto, joten Erikssonin pitämisessä on kyse lähinnä uskottavuudesta loppukaudelle ja ehkä muutamasta playoffsmiljoonasta omistajalle. Erikssonin pitämisessä pidemmällä tähtäimellä on järkeä lähinnä ainoastaan siinä tapauksessa, että Marchand vaihtuu kesällä "Shattenkirkiin".
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Juttujen mukaan Eriksson siis aluksi pyysi 6x6 mutta nyt tullut hieman alaspäin. Mikä sitten on hieman alaspäin, tuskin ainakaan vuosissa, mutta muuten oikein ymmärrettävää toimintaa 30v. pelaajalta. Bruinsin tilanteessa kuitenkin aika riskipeliä tehdä 6v. sopimus tuommoisen aivotärähdyshistorian omaavan kanssa. Oli miten oli, niin mitä luultavimmin Bruins tulee Erikssonin lähtiessä heikentymään merkittävästi
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
5x6 tai 6x5 olisivat aika siedettäviä sopimuksia Bruinsin kannalta, mutten siltikään ymmärtäisi Erikssonin pitämistä. Tuohon kun lisää Marchandin tulevan sopimuksen ja Beleskeyn jatkuvan, niin Bruinsilla olisi järjettömästi rahaa sidottu vasempiin laitureihin. Eriksson on paljon parempi vasemmalla kuin oikealla. Ja toisaalta Bruinsin oikea laita on Pastrnak, Connolly ja Hayes... Ja sitten puolustus on edelleen niin paska, että sitä on käytännössä pelkillä treideillä mahdoton korjata, eli ts. Erikssonin sopimusta olisi minimissään pari vuotta kulunut, ennen kuin joukkue voi edes teoriassa olla kannuiskussa.

Vaikea kyllä taas hahmottaa punaista lankaa näistä Bruinstoimiston edesottamuksista, mutta ennen lopullista tuomiota odotellaan se DL.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Tuolta Opatsun mainiosta Trade deadline -lähetys ketjusta poimittua:
Darren Dreger: Sweeney's admission Bos might keep Eriksson as "own rental" helps explain the slow play in negotiations. Interesting option.
Voi herran jumala mitä siellä toimistolla tehdään. Ei tämä pökäle muuksi muutu vaikka Eriksson pidettäisiin ja draftissa myytäisiin neuvotteluoikeudet 4. kiekkaa vastaan Dallasille. Nyt prkle jatkosopimus tai paras vastine Bostoniin ja taistelua loppukausi.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Pari päivää olen pohtinut ja kyllä tämä vuosi on sellainen että pitäisi ostaa. Viime draftissa oli kolme ykköskiekan pickiä ja seuraavassa draftissa on kaksi. Kerrankin on mahdollisuus pelata poffeja ilman että Montreal tulee vastaan samantien. Vai tuleeko ollenkaan, sitä ei vielä tiedä. Raskin vire on hyvä, hyökkäys tekee tasaisesti maaleja koko ajan.

Pari pakkia sisälle jolla nostetaan puolustuksen tasoa korkeammalle. Ja Erikssonille se soppari käteen vielä tänään. Vaikkapa sitten se 5x5 ja NTC kylkeen kolmeksi ensimmäiseksi vuodeksi.

Pelaajista täytyy nostaa esille Morrow. On ollut poikkeuksellisen hyvä viimeisimmät pelit ja vienyt Trotmanin paikan helposti. Osaa käyttää jalkoja ja käsiä samaan aikaan, mikä on iso plussa.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Nyt vetää sanattomaksi. Tekeekö J-M Liles tästä joukkueesta niin kilpailullisen, että Erikssonista oletettavasti saatavaa korkeaa hintaa ei kannattanut ottaa? Todella vaikea nähdä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Nyt vetää sanattomaksi. Tekeekö J-M Liles tästä joukkueesta niin kilpailullisen, että Erikssonista oletettavasti saatavaa korkeaa hintaa ei kannattanut ottaa? Todella vaikea nähdä.

Jaa, mielestäni on ihan no-brainer pitää hyvät pelaajat jengissä, jos sopivaa joukkuetta ei-heikentävää vastapalikkaa ei löytynyt.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Ei kai siinä mitään, lähdetään kaatamaan idän porukoita ja lännen ykkönen yksi kerrallaan Lilesin ja Stempniakin sekä Erikssonin kanssa. Ei tunnu hyvältä.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Stempniakin avulla hyökkäys on iskukykyinen. Rask on myös hyvä, ja antaa mahdollisuuden voittaa kenet vain. Mutta tuo pakisto... Jos Lilesin sijaan olisi tullut joku kelvollinen pakki, ekalta kierrokselta olisi voitu mennä jatkoon.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Ei hyvää päivää. Kaksoispiste dee dee dee...

Mulla ei ole epäilyksiä sen suhteen, etteikö Bruins klaaraa runkosarjaa. Mulla on epäilyksiä sen suhteen, että playoffsit ovat '09 Canes -toisinto. Vastoin yleisiä kliseitä playoffskiekossa pelin taktinen puoli korostuu. Siinä kun runkosarjaotteluissa joukkueet keskittyvät pääasiassa omaan tekemiseen, pleijareissa vastustajan pelitapa huomioidaan tarkemmin ja korostetummin. Runkosarjassa vastustajaan ei kannata uhrata niin paljon ajatuksia, koska se vaihtuu joka ilta.

Nythän on niin, että NHL:stä ei löydy niin hidasälyistä tulokasvalmentajaa, joka ei paras seitsemästä -sarjan aikana keksi, miten Bruins kaatuu. Se kaatuu aggressiivisella karvauksella, kun Bruinspakit paskovat housuunsa, JM Lilesiä tai ei.

Tämä oli ihan käsittämätön ratkaisu Don Sweeneyltä. Jos Chiarellin usko runkoonsa sai viimeisinä aikoina absurdeja piirteitä, niin en tiedä mitä tästä enää sanoisi. Sweeney leikkiin kontenderia puolustuksen kanssa, joka on kasattu hasbeeneistä ja AHL-jampoista. Ja tämä kaikki ottelun jälkeen, jossa Bruins pelasi ihan ok, mutta hävisi avausmaalista huolimatta huomattavasti paremmalle divarivastustajalle kolmella maalilla, kaksi tolppaa miinusta ja vastustajalla viisi ylivoimahyökkäystä enemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös