NHL-huumoria

  • 2 667 141
  • 5 175

Nick Neim

Jäsen
Gaudreau ja Monahan syöttelevät ja Gaudreaun one timerilla Flames jälleen johtoasemaan,4-3
Onhan Calgary jonkin sortin vitsi, mutta ei kai tuo sentään niin hauskaa ollut?

E: No joo, kai meillä on vaan niin erilaiset huumorintajut.
 
Viimeksi muokattu:
Eipä tuosta puuttunut kuin maali läpiajosta vastustajalle.
Youtubesta näköjään löytyy jo valmis pätkä kyseiseen suoritukseen!
edit. hidastuksesta näkee, että Rämökin luulee, että maali tuli, samoin maalivalo syttyy, joten ehkä ihan ymmärrettävä virhe. Silti helvetin hauska!

Priceless. Bonuksena toisen pään lähikuva R. Luongon naamasta episodin ja ko. vastahyökkäyksen jälkeen. Jos siitä olis tullut maali, veikkaan että touhua ei olis kuitattu pelkällä naureskelulla - ainakaan oman kassarin toimesta :)
 

Doforos

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ

Kuinka loistava! Laulavat kuinka hyvin tai huonosti, niin kyllä fanit tykkää tällaista katsoa. Sopisi Suomeenkin että pelaajia käytettäisiin markkinoinnissa voimakkaammin. Parastahan tuossa on nähdä, kuinka esim Markovia ei kiinnosta pätkääkään olla tuolla. Subbanin vedosta oon pettynyt, yrittikö liikaa en tiedä. Ja ai että kuinka ärsyttävän oloinen jätkä tuo Gally on... Hyvin paljon muistuttaa Marchandia. Sitä samaa vittumaisuutta naamassa. Pelimiehinäkin vielä suht samanlaisia.
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Blackhawksien maali Canadiensia vastaan meni jo huumorin puolelle. Miten voi noin huonolla pelillä saadakaan maalin aikaan? :D

Maali tässä.

Kaiken lisäksi maalin olisi voinut hylätä Toewsin paitsiona, mutta eipä tullut Therrieniltä haastoa. Luulisi hänenkin olevan tarkkana tällaisissa tilanteissa, kun Habseilla ei tällä hetkellä ole juurikaan varaa antaa tasoitusta muille.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Zero to Sixty: Steen (Steve Ott sits down with Alexander Steen in this week's Bommarito Zero to Sixty)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös