Twitter ja NHL

  • 9 127
  • 16

Twitter, puolesta vai vastaan?


  • Äänestäjiä
    140

Hendricks

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
En etsimisestä huolimatta löytänyt aiheesta ketjua joten ajattelin semmoisen avata. Aiheena twitterin NHL aiheiset "twiittaajat". Niitähän on ihan jumalattomasti ja "twiittien" taso vaihtelee aika laidasta laitaan.

Itsellä listoilla NHL pelaajista mm. Bobby Ryan (@b_ryan9) ja Ovechkin (@ovi8) ja tietysti muita jääkiekko toimijoita, kuten Dan Rosen (@drosennhl). Seurojen virallisiakin twiittejä tulee seurattua.

Ketä te seuraatte? Ketä suosittelette?


NHL Hockey Players on Twitter - Twitter-Athletes.com
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Lähinnä Bob Mckenzien, George Parrosin & Sabresin GM Regierin twittauksia. Sekä myös muutaman muun reportterin toimintaa. Mutta twitteriä en käytä pahemmin.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Wildin Matt Kassian on ehdottomasti seuraamisen arvoinen pelaaja. Minneapolis Star Tribunen Michael Russo taas on yksi parhaista NHL-kirjoittajista. Sitten tietysti mr. Puck Daddy, Greg Wyshynski mutta tuota nyt seuraa about koko Twitter jo valmiiksi.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Pelaajat ovat mielestäni kokonaisuutena aika tylsää seurattavaa, mutta niitä vain roikuttaa listoilla ikuisesti jotain treidikommenttia tai ryyppykuvia odotellen. Joskus saa odottaa ikuisesti.

(P-Amerikan) Toimittajissa on onneksi sitten paljon päteviä, kyllähän nämä Dregerit ja McKenziet ovat niitä, joilta about ensimmäisenä saa kaikesta tietää ja varsin luotettavasti. Ryan Lambert (Puck Daddy -blogista) tietysti, ja itse Wyshynski.

Ja on Suomen puolellekin ihan mukavaa seurantakulttuuria kasvanut, jossa myös informaatio vaihtaa omistajaa kaiken hakamussuttelun seassa. Aina ei jaksa, mutta tosiaan hyvääkin juttua joukossa. Ei siis täysi turhake tämä Twitter vaikka aluksi olinkin aika pessimistinen.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
TSNBob, TSNDreger, WildRusso, LAHammond, Matthew Barnaby, TSNMiller, Kevin Allen, LeBrun, Georges Laraque, Marc Crawford, Paul Bissonnette . Siinäpä ne.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Ryan Lambert (Puck Daddy -blogista)...

Ehdottomasti. En tiedä miksi jätin mainitsematta. Noussut yhdeksi suosikkikirjoittajistani. Hauska mies ja tikari lentelee vähän kaikkialle päin, ja lähes aina vielä pätevien perustelujen kera. Ammattilainen trollauksen saralla, mikä saa herkemmät fanipojat usein enemmän kuin vähän vihaiseksi.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Twitteriä tulee ahkerasti käytettyä. Ajankohtaiset tiedot ja pääsy kulissien taakse kiinnostavat eniten. Pelaajia en jaksa seurata. Enemmän toimittajat jne. kiinnostavat.

Bob McKenzie, Darren Dreger, Pierre LeBrun ja Dan Rosen ovat hyviä yleistwiittaajia.

Tracey Myers, Chris Kuc, Adam Jahns, Jesse Rogers ja Tim Sassone huolehtivat, että pysyy kärryillä Blackhawksien jutuista.

Greg Wyshynski, Jeff Marek, Ryan Lambert, Alyonka Larionov ja Sean McIndoe (Down Goes Brown) ovat sitten enemmän viihteen ja huumorin kannalta hyviä seurattavia.

Suomalaisista Esko Seppänen, Juha Hiitelä ja Jouni Nieminen tulevat ensimmäisinä mieleen.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Ei noita pelaajia tosiaan jaksa seurata. Bissonette on iloinen poikkeus, mutta muuten ovat aika tylsiä. Seurojen Twitter-feedejä ei voi seurata siksi, että twiittejä tulee liian usein. Ei jokaista tapahtumaa kesken pelin tarvitsisi twiitata, menee oma Twitter ikään kuin tukkoon kun pitää koko ajan olla lukemassa niitä uusimpia twiittejä. Samasta syystä en seuraa myöskään Esko Seppästä, puskee liikaa sisältöä.

TSN:n Bob ja Dregs, James Mirtle, Tarik El-Bashir (taitaa tosin lopettaa Caps-insiderina), Jouni Nieminen, Vesa Rantanen. Siinä ne toimittajat, joita seuraan. Mark Spector on myös aika hyvä, mutta ei tällä hetkellä seurannassa
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Pääasiassa Bob McKenzien ja Peter Botten (NY Daily News) twiittejä tulee luettua. Pelaajista Islanders-lupaus Ryan Stromen twiittejä välillä myös. Mutta aika vähän on tullut viime aikoina luettua Twitteriä.
 

VilleSeina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, SaiPa
Itse seurattavien listoilta löytyy kaikki mahdolliset Ducksien prospektit, nykypelaajat, seuran oma twitter sekä muista hokiaiheisista NHL, NHLwiki, Bob McKenzie, Dreger & Russo muunmuassa.

Ne ketä seuraan tarkemmin löytyvät TweetDeckistä erikseen jolloin selaaminen on helppoa. Sitten ne kenen jokaikisestä jutusta ei ole niin väliksi saavat välillä hautautua tuonne virtaan, jos juttu on hauska/tärkeä tms niin joku kyllä uudelleentwiittaa sen näkyviin.
 

fisuboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NYRangers, Barca.
Itselläni seurattavien listoilla on muutama pelaaja, ja sitäkin enemmän toimittajia. Kaikki toimittajat Russosta Hiitelään. Ja selostaja Mäkinen.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
X määrä toimittajia Suomesta ja Pohjois-Amerikasta, jotka seuraavat NHL:aa. Lähes kaikki mainittu aikaisimmissa viesteissä.
Lisäksi Boltsin viralliset sivut, prospektisivut, vanhoja sekä nykyisiä pelaajia.

Kaikkea muuta kuin NHL:aa sidoksissa olevaa varmaan enemmän kuin NHL:aa. NFL:aa paljon ja sekä kaikkea sekalaista. Sekä Asa Akira.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kyllä minä kannatan sitä, että NHL-väki pysyy kehityksen mukana ja on Twitterissä(ja yleensäkin sosiaalisessa mediassa). Ihan mukava väline erityisesti siirtomarkkinoiden ollessa kuumimmillaan.

Mukaan toki mahtuu ihan puhdasta liibalaabaa, mutta eipä se nyt pahemmin häiritse.
 

Snagari

Jäsen
Pakko avautua kun on ihmetyttänyt jo pidemmän aikaa. Useimmille twitteriä käyttäville NHL-seuraajille lienee tuttu GIF-pätkiä peleistä (maalit, torjunnat ym.) twiittaava @myregularface. Nainen tekee hyvää työtä gifien kanssa ja ilmeisesti tällä hetkellä tekee Jetsien ja Oilersien twittertilien gifit myöskin. Lehtijuttujen myötä myös saanut tunnustusta ym. Ei siinä mitään.

Mutta naisen muut twiitit, herranpieksut mitä paskaa sieltä tulee päivästä toiseen. Olen häntä seurannut reilu pari vuotta ja jos internetin kautta nyt yleensäkään mitään kuvaa voi ihmisestä saada niin siinä on kyllä rasittavan ylimielinen kusipää. Voi olla, että ei oikeasti ole, mutta epäilen. Tuota itsensä jalustalle nostamista ja toisille vittuilua on aika rasittava päivästä toiseen lukea.

Ovatko muut twitterniilot kiinnittäneet tähän mitään huomiota?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös