Positiivisuusketju

  • 2 777 123
  • 11 161

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Seuraavalla matsilla on iso merkitys ja tämä näkyy varmasti lipunmyynnissä. Myös runkosarjan viimeisellä matsilla voi olla suuri merkitys, mutta sitä en kyllä toivo edes lipunmyynnin kannalta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Appropoo, säästyipähän rahat tänä keväänä johonkin muuhun. Viime kesänä tietoon tulleet hyvitykset olivat aika koohooällästi lasketut verrattuna Sm-Liiga-aikaan.
 

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
Appropoo, säästyipähän rahat tänä keväänä johonkin muuhun. Viime kesänä tietoon tulleet hyvitykset olivat aika koohooällästi lasketut verrattuna Sm-Liiga-aikaan.
Säästätkö myös täältä aikaa johonkin muuhun vai meinaatko vielä kirjoittaa? No vitsi vitsi, mutta eihän tuo nyt ole oikein ainakaan Jokerien positiivisuusketju kamaa. Parastahan olisi kun kaikki seisoisivat joukkueen takana huutomerenä kausarit taskussa, siinä olisi positiivisuusketju kamaa.
Ja ei, en itsekkään osta poffikausaria enkä pidä sitä positiivisena asiana.
 
P

Poistettu käyttäjä 113795

Poffi-kausari tuli postissa meitsillekin.
Olen siis maksanut sen, olen siis positiivinen ( heh - ameriikan länkwisti (I'm positive)) siitä, että Gagarin Maljaa (vai mikä tuoppi se on) nostellessa ei jää juurikaan "vanhaa saatavaa " (negatiivinen) kaudelle 2016-2017, koska kaikki hima matsit (16) tulee tsiigattua ennen juhlia.
Lennä Juri Gagarin lennä... (tule elä humalassa takaisin (sleepy sleepers)).
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnittelut Jokerit Bobrov divisioonan voitosta!

Ratkaiseva peli jäi näkemättä mutta kaveri pani terveiset hallilta Twitterissä että Jokereiden pelissä noin kolme tuhatta katsojaa enemmän kuin kolmessa liigapelissä yhteensä.

Mikäs tää juttu oli että joku slobo töötättiin kaukalon laidan yli omaan vaihtoaitioon? Varmasti huikeaa viihdettä tänäkin iltana...
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Tasaisesta pelistä hyvä tulos (näinhän sitä pleijareissakin voi menestyä!) ja tosiaan divisioonan voitto. Onhan se aika huikea suoritus Jokereiden resursseilla. Ei voi suurempia tämänpäiväisestä valittaa, yllättävää kyllä edes tuomareista vaikka #22 oli kentällä! Karlsson voiton takuumies, ja noilla otteilla Jokerit voi voittaa paljon pelejä vielä. Hieman tosin pitää omaa päätä tilkiltä vielä ja pari turhaa jäähyä (kuten Joensuun kiekko katsomoon ja yksi väärä vaihto) pois, niin vastustajan laukausmäärät laskevat ja meitä on hyvin vaikea voittaa. Tästä on hyvä jatkaa sunnuntaina ja silloin ollaankin taas paikan päällä.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
+Divisioonan 2.-tila ja SKA:n jääminen kauas taakse
+Moses täysin kuutamolla ja fanit osasivat buuata koskiessa kiekkoon
+Haista vittu Rotta Rotenberg-chantti
+Aaltosen peli
+Karlsson

--- ja lampaanperse Joensuulle. Täysin järjettömiä aivopieruja mistä lähti istumaan useamman kerran ja tarjosi SKA:lle kuskin paikkaa kultalusikalla. Lähimpänä maalintekoa oli myös ohjatessa vastustajan viivavedon suoraan kohti omaa ylähyllyä. Onneksi Karlsson pelasti peittämällä.
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hieno ilta. Tänään täysin tyylipuhdas voitto koko joukkueen voimin. Jumalauta mikä itseluottamus kaikilla, nyt oli mennyt Erkan kuuluttama lataus ja valmistautuminen juuri nappiin. Ohtamaa ajoi slobon laidan yli vaihtopenkille ottamaan lukua, Karlsson heilutti räpylää näytöstyyliin ja Kevään Mies sai juuri oikealla hetkellä sen Hollywood-lämärin painumaan tolpan juureen. Kolme hienoa maalia tasakentällisin ja ylimielisen rottalauman takaa-ajo jäi muniinpuhalteluksi. Huomasiko kukaan että dumarit ei tehneet yhtään virhettä tai vaikuttaneet pelin kulkuun, mitä nyt linjuri sekoili kerran yhden ylimääräisen pitkän verran.

Bobrov-divisioonan voitto ja runkkarin 2. sija - on tää nyt aika hemmetin kova suoritus kaudella jota on sävyttänyt älytön loukkaantumissuma ja sellanen yleinen negailu ja epäilys siitä, onko Erkalla joukkue näpeissä. Kyllä tosta jengistä voi olla ylpeä, moni ukko on noussut uudelle tasolle ja toiset kantaneet ylisuurta lastia niskassa kuten soturien soturi Peter Regin, joka tänäänkin välttyi onneksi loukkaantumisilta ja on nyt kiskonut tämän kivireen menestyksen porteille.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ehjä matsi oli. Ykkös- ja kakkoskentät näyttävät nyt ykkös- ja kakkoskentiltä. Myös Kapasilta ja neloselta ok esitys. Todd muutamaan otteeseen vähän pulassa kun ajautuu vääntöihin, muuten hyvää suorittamista kaikilta. Kennedyltä paras matsi jokeripaidassa so far. Voitti kaksinkamppailuitakin jo. Karlsson oli Karlsson. Jokerit fyysisempi tänään kun SKA. Peukkua myös sille.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Vittu. Se oli siinä.

SKA pysyi takana ja homma oli täysin omissa näpeissä loukkaantumisista huolimatta. Eikä edes tehnyt tiukkaa. Luonnollisesti lopullinen sinetti pietarilaisten arkkuun tapahtui heitä vastaan meidän kotona. Vaikka kuinka rotan suosikin maalilaulu soi, niin meillä saatana Arturs avasi maalitilinsä sinisten riveissä voittomaalilla. EP:n osalta oikeastaan ainoa negatiivishenkinen kommentti liittyy chantteihin: tuota Rotan vastaista toimintaa olisi suonut jopa enemmän. Jos omistussuhteiden osalta olet merkittävissä kytköksissä sekä meihin että vastustajaan, niin vähintään Helsingissä olisi syytä toimia korkeintaan neutraalisti. Jos olet omistajana Jokereissa tai Jokereihin läheisesti liittyvissä elementeissä, niin tässä kaupungissa sen ei tule näkyä millään tavalla. Jos olet myös vastustajan taustavaikuttaja ja sydän sykkii toiselle, niin pidä se nyt saatana ainakin kotona omana tietonasi. Et sä nyt saatana kotonakaan rupea huoraa kosimaan jos vaimo on olohuoneessa. Tämän Rotenberg on aivan itse kussut ja saa syyttää itseään.

Tänään SKA ajoittain vei peliä, mutta viimeistään Aaltosen lämärin jälkeen homma oli täysin taputeltu. tuo lauma palkkasotureita oli kuin Jokerit tiettyinä vuosina Liigassa: sydämetön kasa skeidaa. Tuollaisessa paskasakissa nauraa kiekollinen oikea pakki matkalla pankkiin, siinä missä meillä puolustava vasen pakki ratkoo pelejä. Tuollaisessa paskasakissa tappio tulee vaikka vaikka kaikki yleisöä ja vastustajan pelaajia lukuunottamatta olisivat heidän puolellaan. Nyt saatana voiton vei spiritti, ei raha, mammona, fyrkka, vaikutusvalta tai vastaava. Tänään jäällä oli yksi joukkue, joka tahtoi osoittaa ettei edelläolo ollut sattumaa. Ja sen porukan tukena oli väki, joka oli mukana tapahtumassa ja jonka ydinporukka vielä pisti vastaan desantille.

Ihan sama voittaako SKA tänä vuonna Gagarinin vai lähteekö lauluun ekalla kierroksella. Mulle riittää se, että 60 ottelun runkosarja yhdistettynä muihin tekijöihin (paine Jokereille, SKAn hankinnat, Nazarovin vaihe valmentajana, jne.) eivät riittäneet meidän ohittamiseen. Pitkässä ja vaikeassa sarjassa me saimme pidettyä takana sen porukan, jonka olisi pitänyt pyyhkiä meillä lattiaa pelillisesti ja päälle vielä vedellä nokka pystyssä tiettyjen linkkien kautta. Paremmalle häviäminen on ihan fine ja oma asema nokkimisjärjestyksessä on syytä ymmärtää. Ihan vain vinkkinä Pietariin. Jokerien toivon menevän mahdollisimman pitkälle, mutta jo pelkästään runkosarja voi olla osoituksena tiettyyn ilmansuuntaan siitä, että täällä merkitsee muukin kuin palkkanauha.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kyllähän tosiaan Bobrov -divisioonan voittaminen on ehdottomasti tämän ketjun tavaraa ja älyttömän kova suoritus tällä materiaalilla ja budjetilla.

Itse pelistä positiivisina asioina ehdottomasti Ohtamaan komea taklaus ja muutenkin hyvää pelaamista Atelta tänään. Myös Kuldan pelaaminen kaikkinensa vakuutti jälleen. Parin heikomman pelin jälkeen nähtiin taas sitä tuttua Kuldaa eli totutun vahvaa peliä omassa päässä, siinä sivussa kauden avausmaali ja taisi kerran tolppaankin kilauttaa. Tulee olemaan erittäin tärkeä palanen pudotuspeleissä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ratkaisijalaitureiden heräileminen oikeaan aikaan ilahduttaa. Vielä kun Jormakka saadaan pleijareihin mukaan niin avot.

Aaltosella on viimeiseen yhdeksään peliin tehot 6+4, joista ylivoimalla 3+0. Viimeiseen 19:ään peliin hän on tehnyt 9+7, joista ylivoimalla 5+1. Kun ajattelee kauden kokonaistehopisteitä, 15+13 (ylivoimalla 5+5), niin hyvältä näyttää.

Kozunilla viimeiset kahdeksan peliä ovat sujuneet tehoilla 2+6, joista ylivoimalla 0+5. Tämäkin on varsin hyvä uutinen Jokereille, sillä edelliset kymmenen peliä (pelit 41-50) tuottivat vain 1+3, joista ylivoimalla 0+1. Tuo oli Kozunin kauden ainoa selkeä suvantovaihe. Hyvä että se on takana.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan niinkuin silloin joskus menneisyydessä voitetiin divari. Tällä kertaa se oli Bobrov divari. Kait tuostakin nyt jonkun pystin saa? Sarjatasolla kovin saavutus suomalaisjengiltä ikinä?

Muistaakseni divarin voiton jälkeen meni viimeksi muutama vuosi ennekuin voitettiin ison liigan kannu. Koska nykyään kaikki tapahtuu nopeammin niin kai sitten roudataan kannut Stadiin jo tällä kaudella.

Hemmetin hieno esitys tänään ja iso palkinto kun voidaan chillailla vika matsi. Kiitos Jokerit.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Vittu. Se oli siinä.. EP:n osalta oikeastaan ainoa negatiivishenkinen kommentti liittyy chantteihin: tuota Rotan vastaista toimintaa olisi suonut jopa enemmän.

Suuri peukku EP:lle ja capoille näistä chanteista. Ihmettelin, että miksi jengi chanttaa jo ennen erän alkua, mutta syy selvisikin heti kiekon tiputtua jäähän. Harmittaa, että chantit eivät ottaneet tuulta purjeisiin vaan jengi alkoi kannustamaan Jokereita siinä vaiheessa. Miksi ei voi osoittaa mieltään, kun kukaan ei kuitenkaan pidä asetelmasta Rottaska vs Jokerit. Kuitenkin kolmannen erän kympin jälkeen mentiin jo entiseen malliin, niin kuin asiaan kuuluikin. Jos ei omatunto kestä jäädä hallilta pois, niin oman mielipiteen voi tuoda ilmi juurikin näin. Oliko Rotta muuten edes pelissä? Eipä näkyny ainakaan Hjalliksen aitiossa.

Mielestäni Jokereilta vahva esitys, Ska ei päässyt varmoille maalintekopaikoille juurikaan vaikka pienestä sekin oli kiinni.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Positiivista eiliseltä:
+ Bobrov divisioonan voiton varmistaminen
+ Jokereiden voitto siten että SKA oli selvästi se heikompi JOUKKUE kentällä
+ Jokereiden maalit oli komeita
+ Kulda sai maalitilinsä Jokereissa auki ja pelasi muutenkin miehekkään ottelun
+ Aaltonen, kevät lähestyy ja Juhis lämpenee, nyt se kanuuna kuti osui ja maaliverkko lauloi
+ Ohtamaan esitys koko pelissä, erityisesti taklaus Dadonoviin
+ Ilyalle viheltäminen ja miehen katoaminen aikalailla kuvasta
+ Jokereiden alivoimapeli
+ Karlssonin pelivire ja torjunnat, varsinkin siinä 3.erän 6-4 alivoimassa
+ Eteläpäädyn kannustus ja Rotenbergille vittuilu
+ Jokereiden sisääntulo oli komea, rumpuryhmä loi hienon tunnelman joka säväytti
+ Dance Teamin erätaukotanssi JÄÄLLÄ
+ Toivottavasti rottaa vitutti eilinen tulos
+ Jokerit saa ottaa huomisen pelin juuri sillä tavalla kuin haluavat valmistautua sunnuntaina alkaviin playoff-peleihin
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
+ Jokerit saa ottaa huomisen pelin juuri sillä tavalla kuin haluavat valmistautua sunnuntaina alkaviin playoff-peleihin

Tämä on se mahdollisuus, mikä pitää käyttää. Kaikki pikkuvammat vaan katsomoon ja rohkeasti junnuille peliaikaa. Kuldasta esim huomasi, kun oli pikkuvamman takia poissa pelin ja nyt reilu viikon tauko, että teki hyvää. Tätä yhden pelin huilia deltävät pari peliä oli miehen tasolle heikkoja. Huomisessa pelissä ei voi oikeastaan voittaa mitään play offeja ajatellen, mutta kaiken voi hävitä. Tarpeeksi lyöntejä jäi eilen välistä, kun Regin talutettiin koppiin.

Eiliseltä muutama plussa:

+ Pitkästä aikaa ehjä 60 minuuttinen eikä totaalista pelin hajoamista nähty. Tietenkin peli aaltoilee ja tuon tasoiselle vastustajalle tulee painostusjaksoja, etenkin otettaessa idioottimaisia jäähyjä.
+ Tim Kennedy pelasi oikein hyvän ottelun aiempaan tasoon nähden. Pysyi pystyssä useammin kuin kaatui ja riisti kiekkoa useammin kuin kerran. Näen vielä parantamisen varaa.
+ Hagman pelasi kuukauden tauon jälkeen samalla tavalla kuin ennen loukkaantumista eli alkukaudesta on parannettu paljon. Odotan Hagmanilta ja palaavalta Jormakalta sitä secondary scoringia poffeissa, millä ne pelit yleensä ratkaistaan.
+ Ohtamaa vs Dadonov
 
P

Poistettu käyttäjä 113795

Olisihan se positiivista, jos kaikissa maailman halleissa soitettaisiin myös vihollisen maalilaulut.
Tai ainakin hyvä syy jättää vihulainen nollille.
Jokerit voitti siis maalibiisit 3-1.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Miksi nostaa kalliilla markkinointitempauksilla Jokereita huulille pleijareita varten, kun Sanoma Oy ja RR hoitelivat näkyvyyden ilman pyyntöjä.
Tää paska kääntyy vielä voitoksi ja molemmat saavat kynsilleen.
 

OH26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Playoffs! Kevät tulee ja kaudein tärkeimmät pelit alkaa. Jokereilla on oikeasti hyvä sauma mennä vaikka finaaliin asti tänä vuonna. Ensimmäisen kierroksen Torpedon pitäisi sopia vastustajana Jokereille ja uskon että jatkoon mennään 4-2 voitoin.

Toinen positiivinen asia on että SKA:n kausi päättyy Lokomotivin käsittelyssä ensimmäiselle kierrokselle!
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä kokonaisuutena huikea esitys tuloksellisesti Jokereilta runkosarjan osalta. Paljon oli negatiivista kirjoitusta ja olihan siinä jossain välissä synkkiäkin aikoja mutta Bobrovin voitto ei jätä selityksille tilaa. Erkkakin sai paljon huutia mutta kuten sanoin niin fokus on koko kauden ollut tietenkin tästä eteenpäin ja kova on luotto että Erkka ottaa Jokereista kaiken irti mitä otettavissa loppupeleissä on.

Saatiin todistaa illasta toiseen "nimettömiä" venäläisiä pelaajia joilla kuitenkin oli tarjota katsojille viihdykettä: näyttävää yksilötaitoa, hienoja kuvioita, fysiikkaa, kovia syöttöjä, jalkakyniä jne jne...

Kuten jossain toisessa viestissä analysoin, niin kyllähän tuo pelin taso ja tuote yleensäkin on jotain ylivoimaista mitä Suomessa voi livenä nähdä. Tällä palstalla jokunen nimimerkki saa yleisen fiiliksen tuntumaan siltä että Jokerit olisi menettänyt mielenkiinnon fanien keskuudessa mutta jokainen voi yleisömääristä nähdä että tilanne on juuri päinvastoin. Eilenkin merkityksettömään peliin näköjään huikea yleisömäärä. Samaan aikaan pelattiin kuitenkin Helsingissä toinenkin kärkipeli ja kerättiin melkein 5000 katsojaa enemmän.

Tästä eteenpäin luotto omiin on kova mutta onhan se rehellisesti sanottava että klisee "kaikki joukkueet on kovia" pitää KHL:ssä paikkansa. Nyt kun on mukana enää parhaat niin ei tämä mitään puistossa kävelyä tule olemaan.

Upeeta duunia Erkka, Kurri & Co. tehneet nämä kaksi vuotta kun ollaan nousujohteisesti pystytty parantamaan (no, pahimmassa tapauksessa leikki voi loppua pleijareissa lyhyeenkin mutta kyllähän ME pitkälle mennään).
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Erkkakin sai paljon huutia mutta kuten sanoin niin fokus on koko kauden ollut tietenkin tästä eteenpäin ja kova on luotto että Erkka ottaa Jokereista kaiken irti mitä otettavissa loppupeleissä on.

Sama fiilis täällä. Itsellänikin on luotto siihen, että valmennus saa jengin hyvään terään kun tärkeimmät pelit alkavat. Westerlundin jengit ovat, jos ei muuta, niin ainakin aina olleet vaikeasti voitettavia pudotuspeleissä. Uskon vakaasti jatkopaikkaan ainakin ekalta rundilta.

Jos aiotaan mennä oikeast pitkälle niin tarvitaan myös apuja sairastuvalta, eikä sen osalta voi muuta kuin toivoa parasta. Pelikuntoinen Petteri Wirtanen on ehkä jengin tärkein yksittäinen palanen kun aletaan pelata kuudensia ja seitsemänsiä otteluita. Pekka Jormakkaa kaivattaisiin myös, jotta saataisiin secondary scoringia enemmän.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
- Älä huomioi - namikka. Täälläkin parveilee sellainen vajakkiryhmä, että em valinta on itsestäänselvyys monen kohdalla.
- Ketään ei kiinnostanut, yli 310 000 katsojaa. Onneksi ei, ei olisi juuri enempää mahtunutkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös