Jokereiden peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 138 294
  • 705

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sopisi jotenkin kuin nenä päähän tämän kauden jengille, että se yksi tarvittava piste jäisi ottamatta kahdesta viimeisestä pelistä. SKA:lta aluksi turpaan täyden tuvan edessä ja sitten hirveä tärinä Spartakia vastaan Engrenin seistessä päällään. Kova on kyllä tuo Lännen kahdeksikko ja tuli vastaan kuka tahansa, en osaa pitää Jokereita, mahdollisesta kotiedusta huolimatta, ennakkosuosikkina ensimmäiselle kierrokselle.
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
Mä sanoisin tämäniltaisesta kuitenkin, että koska Dinamo pelasi selkä seinää vasten, oli heillä matsista vain voitettavaa. Siksi kairasivat ne tarvittavat pisteet. Ja onhan toi Glass aivan jäätävän hyvä kassari.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Mistäs muuten johtuu, että Aaltonen ei vedä koskaan rankkareita, eikös hänellä luulisi löytyvän taitoa juuri tällaisiin, vai olenko ihan pihalla?
 

No Look Pass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Mistäs muuten johtuu, että Aaltonen ei vedä koskaan rankkareita, eikös hänellä luulisi löytyvän taitoa juuri tällaisiin, vai olenko ihan pihalla?

Niinhän sitä voisi luulla, mutta eipä tuo mikään kummoinen rankkareiden / läpiajojen taitaja ole. Aina sama ratkaisu viedä rystylle ja usein nosto jää vajaaksi.

Se on sitten eri asia kannattaako tuota Kozuniakaan jokaiseen kilpailuun pistää vetämään.
 

Metro4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitin Raukka, Pulu, STL, Töölö, HyRi
Ja eilen JMA:ta ei oikein näyttänyt kiinnostavan koko tapahtuma, koko ajan potkun tai kaksi jäljessä. Mukamukavastuunkantamista kiekko kainalossa, mutta menetys heti, kun joku tuli lähellekään. Ketuttaa, kun kaverista olis vaikka mihin, mut...olkoot. Loputon suo.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Harvemmin tullut luettua mitään järkevää IS:stä, mutta tämä juttu peilailee mielestäni vähän Jokereidenkin ongelmia tietyntyyppisiä vastustajia vastaan:
Kommentti: Suomen ja Ruotsin välinen ero paljastui rumalla tavalla - MM-jääkiekko - Ilta-Sanomat

Kun kaveri on kovalla riskilläkin prässäten pelannut meidän syöttölinjat keskelle kiinni ja ajaa voimalla kiinni pakkeihin, niin aika sekoilua on monesti ollut 60min tiedossa. Erkka on kylläkin mielestäni tällä kaudella yrittänyt opettaa joukkuetta pois ns. liiallisesta systemaattisuudesta, joka sitten toisaalta lisännyt myös niitä huonoja valintoja aka virheitä ja yleistä epätietoisuutta lähtöjen suhteen, joten sikäli ollaan ajan hermolla. Toisaalta yhä useampi joukkue myös pyrkii meitä paineistamaan ylhäältä ja pelaamaan sentteriä ulos kun huomanneet, että se mikä sarjan muita isoja vastaan tarkoittaa pomminvarmaa tuhoa yläkerrassa ja keskialueella hävittyjen 1v1 pelien jälkeen on meitä vastaan illasta riippuen avain hyviin riistoihin ja täydelliseen ns. flown tappamiseen, kun se reagoiminen ei ole alkuunkaan niin vahvalla pohjalla kun pitäisi, vaan vaistomaisesti käytetään ne muutamat kymmenykset niiden muutaman normaalin syöttölinjan ihmettelyyn, vaikka olisi tarve toimia toisin. Sitten onkin jo kiire. Hätäisiä ränniheittoja, pitkiä, tai kulmapainia omissa.
Toisaalta parhaimmillaan ollaan adaptoiduttu erittäin hyvin, mutta kun se on kuitenkin verrattain uutta meille, eikä vanhaa rutiinia, niin ailahtelu on ollut paikoitellen aika kovaa. Sunnuntaista lähtien on toivottavasti homma räpylöissä ja opettelut opeteltu.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 2.36
  • 3.50
  • 2.84
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös