Oskari Korpikari Jokereihin

  • 16 769
  • 35

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Kiitos Osku ja tsemppiä jatkoon!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos Oskari, terveys on ihmisen tärkein asia, toivottavasti löydät mielenkiintoista tekemistä jatkossa, kiitos kaikesta ja kaikkea hyvää jatkoon.
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
Voisi melkein sanoa, että onni onnettomuudessa oli tuo diagnoosi: se, että pystyy kunniakkaasti lopettamaan uransa, mutta elämään ihan normaalia elämää. Että kyseessä ei ole mikään tappava sairaus vaan uran päättävä elimellinen vaiva. Hattu päästä ja hyvää jatkoa KariKari!
 

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Kaikkien huhujen jälkeen tämä ei ole yllätys. Hienoa, että vaivat eivät kuitenkaan estä normaalia elämää! Kiitos ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Korpikarille kiitokset peleistä Jokereissa, harmi että uran piti päättyä noin mutta hyvä jos vaiva ei kuitenkaan haittaa normaalia elämää.

Onnea ja menestystä jatkoon, missä merkeissä se ikinä jatkuukaan. Ja vielä kerran kiitos KariKarille.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
KariKarille vielä nimi Gagrinin pystiin kauden päätteeksi, niin ura loppuu mestarina. Nyt vaikka huollon ja valmennuksen tukena loppukausi?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Helvetin hyvä että Osku sai diagnoosin ennen kuin mitään ikävämpää ehti tapahtua. Mieleen tulee Rich Peverleyn tapaus, jossa oli jo käydäkin sitten todella huonosti.

Kiitos Oskulle hienoista otteista ja paljon tsemppiä jatkoon!
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Sama täältä: Kaikkea hyvää Oskarille kiekkouran loppuessa näin yllättäen. Kiitos Jokereiden eteen tekemästäsi työstä, ja onnea tuleviin haasteisiin!
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Elämä jatkuu. Toisilla kaukaloissa, toisilla niiden laidoilla. Vaikka jossain Kempeleen ulkojäillä vääntäessään ei pikkuinen Oskari miettinyt uransa päättyvän tällä tavalla, niin kuitenkin nyt oli onni onnettomuudessa. Vaikka tuomio oli kova, olisi tapaturma saattanut olla vielä pahempi: hyvä huomata nämä seikat ajoissa eikä sitten kun leikkaa kiinni. Vastakkaisia esimerkkejä löytyy huippu-urheilun parista aivan liikaa.

Ei Korpikari ikinä noussut miksikään puolustuksen johtavaksi pylvääksi tai seuraikoniksi Jokereissa, mutta ovathan nämä aina pysäyttäviä hetkiä. Vaikka Korpikarin putoaminen rosterista tuntuu varsinkin nykyisen loukkaantumisaallon aikana, niin tosiasiat ovat vain kohdattava. Hyvänä iltana hallissa on reilu 10t viihteen takia ja jokunen kymmen ammattinsa puolesta. Vaikka ensin mainitun kannalta Korpikarin pelaaminen olisi toivottua, ei se missään muodossa voi mennä etusijalle. Vaikka huippu-urheilun seuraaminen ei yleensä ole kovinkaan rationaalista touhua, niin näissä tapauksissa ei voi mennä vain seura edellä. Terveyden on tultava ensin ja prioriteettien oltava sen mukaisia. Vaikka huippu-urheilu ei ole leikkiä, ei sydänperäisten tapausten kanssa leikitä yhtään enempää.

Tässä tilanteessa mulla on tasan kaksi toivomusta. Ensimmäinen kuuluu siten, että toivottavasti sydänvika tosiaan rajaa ulos vain huippu-urheilun. Toisekseen, olisi helvetin nasta nähdä Jokerit tuossa kohtapuolin nostamassa kannua ja Korpikari jäällä vaikka sitten puku päällä. Ensimmäinen on ainoa inhimillinen toive, jälkimmäinen taas olisi varmasti se mukavin tapa päättää viimeinen ammattilaiskausi näissä olosuhteissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös