Ma 25.1.2016 Torpedo Nižni Novgorod - Jokerit

  • 16 175
  • 254

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Olipahan melkoinen ottelu. Viihdettä koko rahalla. Oli juuri niin vaikea peli kun odotin ja kaksi pistettä maistuu todella hyvältä. Torpedo oli todella fyysinen jengi ja vähän huolestuttaa kun jäätiin aika pahoin jalkoihin pitkiä pätkiä. Kuitenkin hyvän joukkueen merkki kun tälläisestä pelistä kaivetaan pisteitä. Kaikille on kuitenkin selvää että jos näin pehmeästi pelataan maalinedustat perjantaina äitiä tulee ikävä.

Karlsson oli tänään todella epävarma ja torjui jatkuvasti laukauksia eteensä. Eiköhän Helenius pelaa keskiviikkona ja päästetään Henke keskittymään huippupeleihin. Alivoima peli uskomatonta paskaa ja Hannu Virta voi katsoa pitkään peiliin. Reginin ketju tänään erinomainen ja Jesseltä uskomaton rankkari.
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tässä nyt pitää muistaa myös se, että minkälainen monitori selostajalla on käytössään. Itse katsoin 40 tuuman televisiolla ja oli hankala tunnistaa pelaajia. Puolustan Anttia, mutta mielestäni syystä. Mielummin diipadaapaa, kuin Jokerit vs Sininen, sitäkin on ollut!
Itse katsoin kännykästä. Eteenpäin.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Pakko vielä todeta, mutta selostus oli täysin luokatonta paskaa, niin ei paljoa hymyilytä. Tuo kasarispedeily oli ihan mukava poikkeus sen minuutin verran, mutta ei tuota jaksa erän vertaa kuunnella, koko matsista puhumattakaan. Joku insideläppä tai oma päähänpinttymä ei vain kestä hauskana läpi matsin ja mitään lisäarvoa se ei tuonut. Ei sitä paskaa tekniikkaa tai kamerointia tarvitse myöskään jatkuvasti mainita, vaan ihan jotain matsiin liittyvää voisi välillä horista. Vitun jännä kuunnella jotain kasarin rallijuttua kun peli on 5-4, aikaa alle 8 minuuttia kellossa ja peli käynnissä. Kun tuota työkseen tekee, niin luulisi ettei hommaa tarvitse läskiksi vetää vaikka olosuhteet eivät parhaat mahdolliset työnteolle olekaan. Kun johonkin epäkohtaan ei voi itse vaikuttaa, se on olosuhde ongelman sijaan. Nyt kuitenkin olosuhde muuttui ongelmaksi ja homma meni reisille. Vai onko tuo viikonloppuna tuopin ääressä lyönyt AJ Niemen kanssa vetoa että voi vetää koko lähetyksen tuolla tavalla?

Sama. Kyllä tuosta kiekon erotti ja onhan KHL:ssä nähty vielä rakeisempaakin kamaa. Itseäni tuo ei häirinnyt alun jälkeen juuri ollenkaan ja matsia olisi pystynyt seuraamaan hyvillä mielin, ellei Mäkinen olisi jatkuvasti asiasta ruikuttanut. Keskiviikkona lienee tiedossa samanlaista tykitystä, kun Tsherepovetsissa ei muistaakseni taida ihan HD-luokan tekniikkaa olla.

Noin muuten tämä ottelu oli jälleen Jatkoajan vinkuintiaaneille (itseni mukaanlukien) hyvä muistutus siitä, että jääkiekko-ottelu kestää 60min ja välillä vähän pidempäänkin,
 

Barry Manilow

Jäsen
Suosikkijoukkue
California Golden Seals
Oliko jollain muullakin sellaista havaintoa, että osa Jokereiden jäähyistä tuli etenkin ottelun alkuvaiheissa erittäin kevyesti?
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Jos oman duuninsa vaikeudet purkaa ulos asiakaskunnalleen tuohon tyyliin, niin metsään mennään ja rajusti. Jos työtehtävänä on lätkämatsin selostaminen, niin ei silloin toiminta voi olla kuin jonkun Music TV:n kasari-illasta. Homman voi vetää tyylillä läpi vaikeissa olosuhteissa tai tyylittömästi läpi purkaen oman turhautumisen kuulijoiden suuntaan.

Tästä täysin samaa mieltä. Pariin otteeseen olin myös kuulevinani vaikeuksia puheen sujuvuuden kanssa, mutta ehkä sekin johtui monitorista jos ei nähnyt. Joka tapauksessa aivan käsittämätöntä pelleilyä. Eihän esim. jossain NHL:ssä tuollainen jatkuisi minuuttiakaan, vaan selostaja lopettaisi uransa siihen paikkaan. En kertakaikkiaan ymmärrä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös