Ti 19.1.2016 Jokerit - Admiral Vladivostok

  • 5 389
  • 69

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
On kyllä ollut pari viimistä ylivoimaa aika mielikuvituksetonta.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
No niin sinnehän se helähtää. saatana
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Aika lämmin on meininki.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Nyt vittu joku roti. NYRKIT PYSTYYN. Poikkari niskaan
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyi saatana!
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Peli kohta tasan, tää on nähty niin monta kertaa tällä kaudella. Tämä joukkue ei selviä voittoja ota, vaikean kautta aina eteenpäin.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
3 pistettä. Admiral sai ekan maalin omasta virheestä. Kolmannessa sitten alettiin luopumaan liikaa kiekosta ja pelistä tulikin vaikea. Ihan ok 60 minuuttinen.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Hyi helvetti mikä sikajengi tämä Admiral. Olisi ollut Ben-Amorille käyttöä tänään. Suoria vahingoittamis yrityksiä kolme ja kaikki avainpelaajiin. Aaltonen voisi esiintyä näin useamminkin.
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyi helvetti miten rottasia tekoja Admiralilta tänään. En yleisesti näistä kuittivihko-jutuista niin perusta mutta mikä tahansa väkivaltainen teko tänään olisi ollut oikeutettu kostamaan meidän avainpelaajien vahingoittamisyritykset. Tietty ymmärrys on aina selästätaklauksia, kiekolliseen pelaajaan kohdistuvia headshotteja yms kohtaan, mutta tänään nähdyt sikailut olivat puhtaassa idiotismissaan törkeimpiä mitä mä olen KHL:ssä nähnyt.

Kun nyt vaan ei olis Regin loukkaantunut, Kulda vaikutti olevan ok ja Erkan mukaan Larsenilla puujalka. Ei helvetti, ei näin ennen playoffeja. Puuttuu että joku olisi vielä töötännyt Karlsonia.

Harmi että nähdään vasta ensi kaudella näiden veijarien kanssa - toivottavasti silloin nähdään joku silmä-silmästä.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Tasakentällisin matsi oli mielestäni tänään täysin hallinnassa. Ohtamaan luokaton ykkössyöttö ja hieman huono tuurikin viimeistelyssä pitivät lukemat jopa tiukkoina, mutta lähtökohtaisesti mikään muu kuin kolme pistettä olisi ollut tänään vääryys. Mitään infernaalisen hyvää esitystä meiltä ei nähty, mutta asiallinen esitys silti. Varsinkin puolustusalueella Vladivostok näytti juurikin siltä, että kiekko kiinnostaa liikaa ja yhteistä säveltä ei löydy. Muun muassa Sallisen maalissa tuo näkyi jo siinä, että Aaltonen veti mukanaan kolmisen puolustavaa kaveria käytännössä turhaan ja Sallinen oli täysin unohdettu aivan tuhannen taalan paikkaan. Samoin Mäen maalissa puolustus käytännössä pelasi vapaan tekopaikan yhdessä Wirtasen kanssa. Nuo siis vain maaleihin johtaneiden tilanteiden osalta.

Eniten nyt vituttaa tuo tuomarityöskentely. En väitä tuon olleen milään tapaa ratkaisevassa asemassa ottelun lopputulosta ajatellen, mutta tuolla viheltelyllä homma lähti lapasesta. Kolme eri tilanteissa tapahtunutta törkeyttä matsin ollessa täysin auki kielivät tasan kahdesta asiasta: kyse ei ole yksittäisen pelaajan pimenemisestä tai paskasta tuurista. Kyse oli tasan siitä, että tuomarit antoivat pelin mennä tuohon pisteeseen. Yksittäinen pelaaja voi turhautua tai kolme pelaajaa ei tuosta vain pimene matsissa, jossa kolmekin pistettä on vielä täysin tarjolla ja jokaisen teon kohdalla suihkutuomio varsin mahdollinen. Ajoittanhan myös Jokereilta kävi pelaajia yllättävänkin kuumana ja Kapasella oli useaan otteeseen juttua tuomarien kanssa, joten sen viimeistään pitäisi kertoa tuomarityöskentelyn tasosta. Tuo ei vaadi mitään mahtikäskyä Moskovasta, ruskeaa kirjekuorta tai salaliittoa. Tuo vaatii puskiin menneen illan tuomareilta.

Vaikka lähtökohtaisesti pidän kuittivihkoa hyvänä asiana, tänään oli mielestäni näiltä osin Jokereilta fiksu ja perusteltu ilta. Pisteille on nyt niin kova tilaus, että yksinkertaisesti yhtään ylivoimaa ei kannata menettää kuittausjäähyn takia tai joutua alivoimalle jos kaveri pääsee kuin koira veräjästä ja peli on vielä tuloksen osalta täysin auki. Samoin kun tilanne kiehahtaa tuohon pisteeseen, niin mukana on myös suuri riski tilanteen eskaloitumisesta vielä pahempaan suuntaan.

Positiivista, että Kulda näytti selviävän ilman ongelmia ja Larsen pysyi pelikuntoisena. Vaikka pakkeja ei tällä hetkellä ole menetettäväksi asti, niin nuo kaksi kaveria ovat pelipaikkansa ykkösiä meillä. Yhtään esimerkiksi Jaakolaa tai Jenseniä väheksymättä, heidän menettämisensä sairastuvalle olisi pienempi katastrofi kuin Kuldan tai Larsenin. Toivottavasti myöskin Regin selvisi säikähdyksellä ja pienellä jomotuksella, hyökkäyspäässä taas hän on lähimpänä korvaamatonta vaikkei tänään parasta Reginiä nähtykään.

Noh, torstaina mennään taas.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös