KooKoon toimiston väki

  • 5 721
  • 7
Suosikkijoukkue
KK
Hienostihan toimisto on myynyt aitiot ja Orpet loppuun. Mahtavaa. Uskoisin kaudesta tulevan plussamerkkinen vaikka pessimiinisenä uskon sairastuvan laajuuden ja sitä myötä pelillisen tason laskevan jonka takia luulen yleisömäärän tippuvan.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Uskoisin kaudesta tulevan plussamerkkinen vaikka pessimiinisenä uskon sairastuvan laajuuden ja sitä myötä pelillisen tason laskevan jonka takia luulen yleisömäärän tippuvan.

Vaikka rouva fortuna onkin täysin kääntänyt KooKoolle selkänsä, niin en usko KooKoon yleisömäärien silti tippuvan. KooKoolla on orastava tappioputki ja vaikka tällä hetkellä ei juurikaan näy valoa tunnelin päässä viitaten KooKoon loukkaantumistilanteeseen kärkipelaajien osalta niin uskon silti vakaasti, että KooKoo tulee saavuttamaan runkosarjassa vähintään 3500 katsojan yleisökeskiarvon. Tällä hetkellä KooKoon yleisökeskiarvo on erittäin hyvä 3750 ja tuokin keskiarvo on täysin mahdollista säilyttää runkosarjan loppuun saakka.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Kookoon ympäriltä on puuttunut kaikenlainen yhteisöllisyys suunnilleen aina, joten eiköhän yhteisömanageri ole erinomainen täsmähaku ja toivottavasti saa homman toimimaan. Harvinainen hyvä päätös "Välly" Välimaalta. Tsemppiä Nitta! T. Mauri
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Se on sitten KKn alasajo alkanut, microsoftin väkeä soluttautunut paikalle..
 
Suosikkijoukkue
KK
Se on sitten KKn alasajo alkanut, microsoftin väkeä soluttautunut paikalle..
Perusteletko vai viittaako Nokiaan? Jos vitsailet niin mikset menisi vapaalle puolelle? Mies on kuitenkin ollut KooKoon toiminnassa mukana jo useamman vuoden ja uskon hänen olevan urheilumies henkeen ja vereen. Siihen kun lisätään organisaation johtamistaito niin voihan se olla, että KooKoon talous paranee ja sitä kautta urheilullisuuskin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös